DeletedUser35613
Ρουφιανο εχειςκοσμος 50 εδω??
επι τι ευκαιρια κατι διακρινει το ματι μου στην 54,, αχρωματοψια εχω?![]()
Ρουφιανο εχειςκοσμος 50 εδω??
επι τι ευκαιρια κατι διακρινει το ματι μου στην 54,, αχρωματοψια εχω?![]()
Ρουφιανο εχεις
Ετσι μονο boxeur
Και ειναι η boxeur η καλυτερη πολεμικη φυλη γιατι εχει κλεισει 3 κοσμους σε διαρκεια ουτε 1,5 χρονου, κ39,κ44 και ναι casual 2 γιατι ετσι μας αρεσει.
Ειναι η καλυτερη γιατι Κ44 ειχε απέναντι της τον digol που επαιζε με το λογαριασμο του τουρλουμπουκι τον αρχηγο της νο1 φυλης του gr αυτο μονο τα λεει ολα (ειπα να το χρησιμοποιησω γιατι εγινε της μοδας να πεταμε ενα τουρλουμπουκι και μοκο ολοι). Και ενω περιμενε ποσο καιρο να κλεισει τις ηπερους τις η moon ενω μπορουσε να τι βαρεσει 2 μηνες ποιο μπροστα εκατσε και επαιξε τιμια και κερδισε τον κοσμο γιατι απλα ηταν τρελαμενη φυλη και φορτωμενη μαγκια εκτως απο παρεα και ενεργητικοτητα.
Πολεμικη φυλη με το πρεμ δεν γινεσαι μονο για σταρτ απ χρησιμεύει οποτε αυτο με την stop και το υπαρχον υλικο δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιωνε σε μακροχρονιο πολεμο ουτε και με τις μη premade φυλες οχι με οργανομενες φυλες και αποδειξη ηταν ο Κ42 που καταρευσε σαν χαρτινος πυργος με 2 πλανα, ακομα και στον πολεμο με ΝΜ που επαιζε αμυντικα πετουσε επιτηρησης στη σολ και ετρωγε ουτε 200 επιθετικα.
σωστα τα λεει εδω ο προμανατζερ !Επιτηρηση που δοθηκε απο λοφαριασμο κι 1 κι 2 χωρια να χανοταν καθε βδομαδα σας χτυπαγαμε και διαλυθηκε η φυλη που επαιζες σε 3 μηνες...χτυπαγατε κι εσεις αλλα δε παιρνατε γενικα τπτ μονο κατι βουτιες εκαναν 2 λογαριασμοι στην τοτε Βουντου η Νμ οπως θες πες την...
ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΣΑ ΠΡΗΜ ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Μ. ΚΙ ΣΤΟ 42...
Εσυ πεταξες επιτηρηση με την δικαιολογια οτι εκανες χειρουργιο στα ματια αοριστη και τρεχαμε λογαριασμο 1 μηνα σχεδον και σαν επιτηρηση πριν ξεκινησει ο πολεμος στο τελος...
Εσυ που λεμε ησουν ο +1 ρουφ...
Κι αυτο γιατι ετρεχες κανονικα το κ44 κι στο 42 μας πςταξες 50 χωρια ποσα ηταν κιολας και δε μπορουσαμε να κανουμε τπτ αφου εγινε τη τελευταια βδομαδα πανω που ξεκινησαν τα κοπανηματα...
Τι βγαινεις κι μας λες...δε σεχω δει να παιζεις πουθενα κανονικα αφου εκει που σε παιρνει το παιζεις μαλλον καουμποης...
Οσο αναφορα τα πρημ μας μαγγια μας και στην Ν.Μ. και ΜΑΟΜΑΟ μαγγια τους...
Γι αυτο μαζευουν τωρα κι οι σολ να μπουν σεπτεμβρη με αλλο αερα μαγγια τους επισης...το ιδιο κανουμε κι εμεις με μια μοναδικη εξαιρεση...
Γι αυτο τα παπατζιλικια σου στη φυλη που χαιρεσαι οταν σε βαζουν να κλινεις κοσμο...αλλος ενας ρουφ εισαι, πουλημενος και φυτευτος...
Τουλαχιστον αυτο μας εδειξες κι δε τα λεω τυχαια ρωτα τον κερας που κλεισατε μαζι το 44...τους αλλους δε μας ηξερες εκανεες τη δουλεια σου καλα, την ιδια αποψη ειχε...
Μη βγεις κι μας πεις τις κουταμαρες οτι δεν ηταν δικος σου λογαριασμος...
Τις δικαιολογιες του κωλου σαυτους που σε παιζουν...
Σαν ΣΤΟΠ ηττηθηκες στο 42 οσο μπορουσες να παιξεις γι αυτο μοκο...
Οσο παιζεις συμμαχια με καποιον μπορεις αμυνες να του βαλεις να κανεις ρηκλεημ να δωσεις επιτηρηση να δωσεις πρημιουμ να δωσεις χωρια κλπ κλπ...τα υπολοιπα στη φαντασια σου...
Αντε καληνυχτα ρουφ +1!!!
βάλε κανα πριντ.
Επιτηρηση που δοθηκε απο λοφαριασμο κι 1 κι 2 χωρια να χανοταν καθε βδομαδα σας χτυπαγαμε και διαλυθηκε η φυλη που επαιζες σε 3 μηνες...χτυπαγατε κι εσεις αλλα δε παιρνατε γενικα τπτ μονο κατι βουτιες εκαναν 2 λογαριασμοι στην τοτε Βουντου η Νμ οπως θες πες την...
ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΣΑ ΠΡΗΜ ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Μ. ΚΙ ΣΤΟ 42...
Εσυ πεταξες επιτηρηση με την δικαιολογια οτι εκανες χειρουργιο στα ματια αοριστη και τρεχαμε λογαριασμο 1 μηνα σχεδον και σαν επιτηρηση πριν ξεκινησει ο πολεμος στο τελος...
Εσυ που λεμε ησουν ο +1 ρουφ...
Κι αυτο γιατι ετρεχες κανονικα το κ44 κι στο 42 μας πςταξες 50 χωρια ποσα ηταν κιολας και δε μπορουσαμε να κανουμε τπτ αφου εγινε τη τελευταια βδομαδα πανω που ξεκινησαν τα κοπανηματα...
Τι βγαινεις κι μας λες...δε σεχω δει να παιζεις πουθενα κανονικα αφου εκει που σε παιρνει το παιζεις μαλλον καουμποης...
Οσο αναφορα τα πρημ μας μαγγια μας και στην Ν.Μ. και ΜΑΟΜΑΟ μαγγια τους...
Γι αυτο μαζευουν τωρα κι οι σολ να μπουν σεπτεμβρη με αλλο αερα μαγγια τους επισης...το ιδιο κανουμε κι εμεις με μια μοναδικη εξαιρεση...
Γι αυτο τα παπατζιλικια σου στη φυλη που χαιρεσαι οταν σε βαζουν να κλινεις κοσμο...αλλος ενας ρουφ εισαι, πουλημενος και φυτευτος...
Τουλαχιστον αυτο μας εδειξες κι δε τα λεω τυχαια ρωτα τον κερας που κλεισατε μαζι το 44...τους αλλους δε μας ηξερες εκανεες τη δουλεια σου καλα, την ιδια αποψη ειχε...
Μη βγεις κι μας πεις τις κουταμαρες οτι δεν ηταν δικος σου λογαριασμος...
Τις δικαιολογιες του κωλου σαυτους που σε παιζουν...
Σαν ΣΤΟΠ ηττηθηκες στο 42 οσο μπορουσες να παιξεις γι αυτο μοκο...
Οσο παιζεις συμμαχια με καποιον μπορεις αμυνες να του βαλεις να κανεις ρηκλεημ να δωσεις επιτηρηση να δωσεις πρημιουμ να δωσεις χωρια κλπ κλπ...τα υπολοιπα στη φαντασια σου...
Αντε καληνυχτα ρουφ +1!!!
Και ναι κυρίες και κύριοι νέα εννοια ρουφιανου επειδή δώσαμε επιτήρηση και μνμ να μοιραστεί ο λογαριασμός γίναμε και ρουφιανοι... Ρε αγορίνα τα χάλια σου στον 42 μην πας να τα ρίξεις στους παίχτες της ΝΜ που στρατολογισες.
Στην τελική κάτι άλλο το τελευταίο βράδυ της φυλης σου ποιος ήταν μέσα και σε κληση και εκοβε και ότι έκοψε δεν χάθηκε? Εγώ ήμουν κυρ Λιάκο και εσύ απλά κοιμόσουν και δεν ξέρεις τπτ.
Ότι θα ήξερα τι θα γίνει και θα καθόμουν να μεχρη το ξημέρωμα για να κόβω. Και ενημερωτικά μόνο εγώ έκοβα και ο Κυριάκος σνιπερ εντάξει αυτός έκοβε φεικ βέβαια αλλά έκοβε οι άλλοι ρε τσακαλακο τα τίμια παιδιά της στοπ σου τι έκαναν αφού ήταν στην κληση?
Εσύ γιατι δεν ήσουν στην κλήση ενώ η φυλή σου έτρωγε σοβαρό πλάνο?
Μηπως το είχες πάρει απόφαση ότι θα πατήσεις διάλυση φυλης και σου έκανε δωράκι ο Κυριακος?
Γιατί έτσι όπως με έβγαλες ρουφιάνο επειδή για προσωπικούς λόγους σου είπα να μοιράσεις το λογαριασμό, με το ίδιο σκεπτικό θα σε βγάλω και εγώ ρουφιάνο της φυλής σου γιατί έτρωγε πλάνο και εσύ απλά κοιμοσουν και δεν ήξερες καν ποιοι ξενυχτάνε.
Για το ξενυχτι μου να στο επιβεβαιωσει και ο κέρας. Όσο για το πρόβλημα υγείας μου ότι ώρα θες σου στέλνω και τις εξετάσεις μου.
44 πήγαινα πρέσα γιατί στο Σταρτ απ' εκτως από φαρμ στην αρχη που θα είχα το θέμα δεν χρειαζόταν να κάνω κάτι άλλο και αυτό όσο μπορούσα έτσι και αλλιώς ποτέ δεν έβαζα Πρεμ πολύ οπότε ποτέ δεν είχα απαιτήσεις καλού Σταρτ απ.ατο 44 πηγαινες πρεσα...παπατζιλικια μας λες τωρα...
στραβωμάρα εχειςΡουφιανο εχεις
Επειδη ειχα την ευκαιρια να γνωρισω και απο κοντα τον κυριο λανιστερ και χαιρομαι γι αυτο γιατι να κανεις φιλους ειναι απο τα μονα ευχαριστα πραγματα που μεινανε στο παιχνιδι...εχω να πω οτι ρουφιανος δεν ητανε σε καμια περιπτωση ηλια το οτι δεν ηθελε να παιξει και επαιξε σε αλλον κοσμο με προσωπικο του φιλο τον κωστα(λετσακμαρ) ητανε δικη του επιλογη το οτι δεν εδινε κωδικους απο το ακκ να πω την αληθεια και εγω που ετυχε προσφατα να εχω ενα ακκ απο 47 που δεν ητανε δικο μου δεν θα εδινα ποτε τους κωδικους οπου να ειναι γιατι δεν ειναι δικο μου και τον καταλαβαινω.........το οτι στρατολογηθηκε το ακκ του ειναι αλλο ενα λαθος που αναμε(βαζω και τον εαυτο μου σε αυτο) καθως αποδειχτηκε οτι δεν επρεπε να στρατολογηθει κανεις ειτε τιμιος ειτε οχι και αυτο ητανε το προβλημα μας και οχι ο λανιστερ η ο καθε λανιστερ......για τα παικτικου επιπεδου δεν θα αναλυσω πολυ θα πω μονο οτι δυνατοτητες υπηρχανε και παικτικο επιπεδο υπηρχε αλλα χαναμε απειρα σε ενεργιτικοτητα και ορεξη και αυτο μαζι με τον φιλο σνιπερ και σπιντα μας κοστισε και τιμωρηθηκαμε ολοι γι αυτο η στοπ εχασε ο σνιπερ δεν μπορει πλεον να μιλησει με ανθρωπο τον κοροιδευει ολος ο gr ακομη και τα ατομα που επελεξε να βοηθησει και ο σπιντα εχει σταματησει το παιχνιδι απο οσο ξερω
Οταν θα κλεισεις τα 18 ελα να τα πουμε με επιχειρηματα!!!
Οταν θα κλεισεις τα 18 ελα να τα πουμε με επιχειρηματα!!!
Οσο αναφορα τα υπολοιπα το θεμα ειναι οτι μας εκανε ζημια δεν εχω κατι με το συγκεκριμενο κι οτα ρωτηθηκε αν θα βοηθησει ηταν δεκτικος απλα μετσ δε μπορει να τρεχει ενα κοσμο φουλ κι στο αλλον να λεει εχω προβλημα(που δεν του ειπαμε κι τπτ κι ειχα χαθει δεν απανταγε καποια περιοδο καν κι στο 44 ηταν κανονικα σε κλησεις-λεγομενα κερας που παιζαν εκει)
Τελειωσε βεβαια εκει...