STOP - ειναι η καλυτερη πολεμικη φυλη του σερβερ?

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser16076
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser34912

Εγώ θα έλεγα για την αισθητική του πράγματος να αφήναμε να γράψει και κάνας άλλος. :).επίσης για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας 42 έως και 49 θα ήταν φρόνιμο και προτεινω να γίνει η εξής κίνηση.λογκαρετε-πάτε πολιτική προπαγάνδα κ42.κ49-και ξανάξεκινηστε πάλι τα σειμ εντ δε σείμ.χωρίς καμία ουσία φυσικά γιατί αυτό που μένει παντα είναι ο τρόπαιουχος:mad:

Αλήθεια τώρα ρε σεις.με το συμπάθειο κιόλας. Ποιος χεστηκε τι έλεγε ο φουφουτός με τον χατζηπαναγη στο σκαιπ πριν 15 χρόνια στον κόσμο -136.και τι ειπώθηκε για την ανερχομενη η μη συμμαχια.

Ελα νταξεί ας πάμε παρακάτω. Φρέσκα φρούτα και νέες συγκινήσεις. Να μπαίνουμε και να βλέπουμε και κάτι για το μέλλον.
 

DeletedUser16076

Μας πηραν τηλεφωνο απο το κεντρο αποτοξινωσης και μας ειπαν οτι το καλυτερο ειναι να μην σου φερνουμε αντιρησεις. Οτι ειδες στο ονειρο σου ειναι ολα αληθεια ναι
κατι για το ποστ?
ποναει ετσι? τι να πεις...αντε τωρα να βρεις κατι λογικο να απαντησεις
 

DeletedUser16076

Πειτε του οτι εχει δικιο σε ολα,να σταματησει επιτελους :D
κατι για το ποστ? αντε τωρα και εσυ να βρεις κατι..
μην γινεσαι τραχανας διαβασε να μαθαινεις για την σολ και την στοπ, νουμπα.
 

DeletedUser33711

κατι για το ποστ?
ποναει ετσι? τι να πεις...αντε τωρα να βρεις κατι λογικο να απαντησεις

Tι να απαντησω βρε πασα μου για το ποστ καθε φορα σου λεμε κατι, κοιμασαι βλεπεις αλλο ονειρο ερχεσαι μας το λες. Εχασε ο καφκαλιας 4 χωρια τη μια μερα και αλλα 4 την αλλη σε κλεισμενο κοσμο και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.

http://prntscr.com/im5hvw να οριστε και τα δικα σου και μετα πατησες διαγραφη δε ξερω τι εκανες.
http://prntscr.com/im5k5c να και εδω η παρολιγο πυξιδα απο θουθουκη, το εσωτερικο σωσιβιο για να μην την φας απο εμας την SoL, τα πρωτα 10 χωρια ολα διπλοι σου. Και εχεις μουτρα και μιλας ξεφτιλα παικτη. Ουτε ενα μηνα δεν κρατησες μεγα στρατηλατη και δε σε χτυπουσαν και 3 ηπειροι.

Φιλακια ασχετε
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
παλι διάβασα πολλές θεωρίες απο πολλά σολάκια, θα κανω ενα ποστ πάλι περιληπτικο για τον κ42 και λιγα για τα σολακια και μετα θα συνεχίσω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΟΠ.
θα πω μονο ότι πω να ξερετε είναι αλήθεια 100% .
ξεκινάμε αυτά πρεπει να τα δείτε, οποιος τα δει θα καταλάβει και όλο το ποστ
http://prntscr.com/im20b5
http://prntscr.com/im1yg4
http://prntscr.com/im1yv8
ειναι 3 πριντ σκριν που δείχνουν τον εκουαλάιζερ να παίρνει ενα χωριο (στο πρωτο πριντ σκριν) απο τον κομάντος, η πλάκα? μετα ο κομαντος τον διασκέδασε τον νουμπα επι... (ακουστε και δείτε τα πριντ ) 2 μηνες του έπερνε χωριά και ο "τσιριζες" εκουαλάιζερ δεν του πηρε απο εκει και μετα ΚΑΝΕΝΑ.
αν πει ο εκουαλάιζερ ότι έκλεινε ο κόσμος και γι αυτό δεν νοιαζόταν χαχαχα να σας αναφέρω ότι στο σκυπε στο ρουμ της φυλής ΤΣΙΡΙΖΕ(εξου και το παρατσούκλι "τσιριζες" που του έβγαλα) και έλεγε σε όλους να τον χτυπήσουμε όλοι μαζι
χαχχαχαχαχχαα
ο παικταρας που το ****άκι δεν τον βοήθησε να τελέιώσει τον άλλο, νομίζεις ότι μονο του τα κάνει όλα το ****άκι? το διαπίστωσες με τον άσχημο τρόπο(να σε γλεντάει ο άλλος), ότι πρέπει να ξέρεις και να παίζεις απο ενα σημείο και μετα.
να σου πω τι κάνανε στον ιδιο κόσμο άλλοι? όταν κάποιος σαν τον κομαντο τους έπαιρνε χωριο? πυξιδα τους ρίχνανε.
τωρα ο λογος που ανέφερα τον νουμπα, αυτόν βγάλανε με ψηφοφορία σαν 2ο καλύτερο παίκτη στην σολ(ναι την θέση δεν την πήρε με την αξία του αλλά με ψήφο) ,
δηλαδή οι τυφλοί ψηφισαν 2ο καλύτερο παίκτη τον εκουαλάιζερ"τσίριζες" χαχαχχαχαχαχ τον μονοφλαμο, λόγο του ****άκι(αλλιώς ούτε αυτά θα έκανε ο ΑΣΧΕΤΟΣ).
η "καλύτερη φυλή" του σέρβερ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
οκ στον καθρέφτη σας και στο τραπέζι ο ένας απέναντι απο τον άλλο μπορει να είστε αλλά η πραγματικότητα πονάει.
το άλλο? ο βουβουζέλα είναι πάρα πολυ καλός παίκτης, σύμφωνα με αναφορές τους
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
εντάξη ο ανθρωπος δεν εχει κάνει τιποτα πουθενά και τον κάνανε παικταρα, αλλά είπαμε τα πρότυπα τους είναι αυτά .
κατω του μετρίου σολάκια είστε με τέτοια πρότυπα.
μια μικρη αναφορά στον ηλία που τον έχω δει σε κόσμους και φυσικά τον βλέπω και εδω.-
.
.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΠ

ο ηλίας όταν τον γνώρισα στον κ28 ήταν με διαφορά καλύτερος του νταβίντζη,
μάλιστα ήταν στην τριάδα του κ28, ενος δυνατού κόσμου, βρε σολάκια κρινεται εσεις τον ηλία? που με το που έκανε φυλή έκλεισε κόσμο ΠΟΛΕΜΙΚΑ ? κρίνεται εσεις που ουτε καν παίζατε ακόμη στις φυλετικές?
ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΡΕ "ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ" πλάκα κάνετε έτσι? καλη η προπαγάνδα αλλά όταν έρχεται ένας που πραγματικά ξέρει να κρίνει τοτε αρχίζεται το παραληρημα και λέτε τα πάντα , μια το ένα μια το άλλο και μπερδεύεσται κι όλας, τώρα ΠΑΛΙ θα αρχίσετε, έμεινε ο ίδιος απο τότε χαχαχχαχαχαχ
μην το λέτε άλλο, όλοι μείναμε οι ίδιοι απο τοτε που ξεκινησαμε τις φυλετικές και μονο ΕΣΕΙΣ μάθατε να παίζετε χαχαχχαχαχα
ρε ΑΣΧΕΤΟΙ τουλάχιστον αλλάξτε ΑΤΑΚΕΣ, ούτε αυτό κάνετε και το παίζετε έμπειροι? δεν βλέπετε εμένα? κάθε φορά σας εκθέτω και διαφορετικά
το άλλο , ότι δεν με θέλει κανεις? αχαχχαχαχαχχα ρε πολύ γέλιο έχουν τα παιδια ΑΛΑΝ ΝΤΑ ΑΛΛΟΝ δηλαδή.
μονο στον κ50 με θέλανε όλοι στην φυλή τους , φυσικά διάλεξα την καλύτερη ΠΟΛΕΜΙΚΑ δεν θέλω να κλεινω κόσμους αγκαλίτσα(όπως το απέδειξα πολλές φορές που έφυγα απο φυλές που το κάνανε η τα παράτησα , ενω θα έκλεινα κοσμο, για τα νουμπακια που μου είπαν ότι με έσωσε η σολ για να κλείσω κόσμο αχαχχαχαχχαχαχαχ)
:D:D:D:D:D:D:D:D
μεχρι να κλεισω το ποστ θα σκάσω στα γέλια παιδια χαχχαχαχαχ.
υ.γ.
σε επόμενο ποστ θα μιλήσω για τον κ50
κούρασατε με τα αλαν ντα αλον ποστ που έχετε κάνει σολάκια, να μιλησουμε και λίγο σοβαρά.
Στον κ28 δεν ηξερα καλα καλα να κοβω αλλα και παλι
http://prntscr.com/im79xk
απο τον Λιακο το χωριουδακι μου το ειχα παρει, για τοσο ασχετο μιλαμε
 

DeletedUser16076

Tι να απαντησω βρε πασα μου για το ποστ καθε φορα σου λεμε κατι, κοιμασαι βλεπεις αλλο ονειρο ερχεσαι μας το λες. Εχασε ο καφκαλιας 4 χωρια τη μια μερα και αλλα 4 την αλλη σε κλεισμενο κοσμο και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.

http://prntscr.com/im5hvw να οριστε και τα δικα σου και μετα πατησες διαγραφη δε ξερω τι εκανες.
http://prntscr.com/im5k5c να και εδω η παρολιγο πυξιδα απο θουθουκη, το εσωτερικο σωσιβιο για να μην την φας απο εμας την SoL, τα πρωτα 10 χωρια ολα διπλοι σου. Και εχεις μουτρα και μιλας ξεφτιλα παικτη. Ουτε ενα μηνα δεν κρατησες μεγα στρατηλατη και δε σε χτυπουσαν και 3 ηπειροι.

Φιλακια ασχετε
ετσι να βάζεις αποδείξεις να σε απαντάει ο άλλος και να σε κάνει πάλι ρεζίλη.
πρώτα απο όλα δεν ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ καθολου καλα τα ποστ, όλοι χάνουμε 1 η 2 χωριά απο κάποιον, το θέμα δεν είναι εκει, όλοι οι καλοι παίκτες έχουμε εγωϊσμο και μετα βάζουμε στο μάτι έναν μέτριο παίκτη που κάνει το λάθος να μας πάρει χωρια και το μετανοιώνει πικρα που το έκανε.
δες ενα παράδειγμα, μου πήρε ενα χωριο (ο παικτης αυτός είχε 100 χωρια εγω 150) και μετα πήγε πυξίδα, μονος μου τον χτυπούσα μέχρι που πατησε διαγραφη.
http://prntscr.com/im9b2c
αυτό λέω μάλιστα είχα βάλει και ένα χωριο που έχασε ο depi αλλα μετα τον διασκέδασε τον κομάντο, ακριβώς δηλαδή ότι θα έκανε ο κάθε καλός παίκτης.
αν δεν είχε σημασία που έχανε χωριά επι δύο μήνες, τι έχει σημασία?τοτε πες μας γιατι τσιριζε στο φόρουμ να τον χτυπήσουμε όλοι μαζι?
πάμε για τα ποστ που έκανες
το χωριο το πηρα απο άλλον, ο παίκτης επι 10 μερες δεν χτυποιόταν, αλλά καλού κακού σπλίταρα την νουκ, δυστηχός οταν έστειλα ακριβως τοτε τον χτύπησε και ο θουθουκης, οπότε το πηρα με κατεβασμένο ηθικό(φαίνεται πόσες φορές το πήρα) και ταυτόχρονα έβλεπα επίθεση απο θουθουκι(ειδη την είχε στειλει και δεν φαινόταν τι είναι), δορι την έδειχνε(ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω), ζήτησα απο τους διπλανους στο χωριο να στείλουν άμυνες, κανεις δεν έστειλε(σούπερ φυλή, ούτε άμυνες να κόψω αμυντικό δεν μου στείλανε), εγω τα έχασα όλα λόγο σπλιταρίσματος και δεν ειχα άλλο χωριό. αλλά ο θουθούκις δεν μου έκανε ότι ο κομάντο, μου το πήρε καταλάθος (αιτία όλοι οι διπλανοι στο χωριο που δεν στείλανε άμυνες)και ούτε καν με ξανα κοίταξε.οταν γέμησα να τον φάω , αν και σε μεγάλη απόσταση τον φάγανε άλλοι.
ξανα δες το αρχείο μηπως αρχίσεις να καταλαβαίνεις καλύτερα τα αρχεία(είπαμε εισαι νέος ακομη στο παιχνιδι)
http://prntscr.com/im9a0c
και ναι τα παράτησα και δεν ξανα μπήκα, γι αυτό και δεν φαίνομαι στα αρχεία της φυλής στο κλεισημο του κόσμου,
http://prntscr.com/im9f2f
άλωστε φαίνεται , πάνω απο 18 μέρες δεν μπήκα, το καταλαβαίνεις αυτό με το ποστ το δικο μου? η πάλι όχι? διάβαζε σωστά τα αρχεία....
για το αν γλύτωσα απο την πυξίδα στο είπα ο γκρατσιάνη να είναι καλά , αλλά και πάλι δεν ε΄χω ζόρι να φάω πυξίδα απο 100 άτομα, ναι δεν με χτυπούσαν απο 2 ηπείρους έτσι?
χαχαχχαχα
http://prntscr.com/im9gbb
http://prntscr.com/im9ghj
και του τετο(μεχρι και οι συμμαχοι μας μας χτυπούσαν) με τα γαλάζια, και η ποπ έστελνε.
http://prntscr.com/im9hb6
καρβουνο, και η κουτσι μαρία έστειλε
http://prntscr.com/im9hsk
δες που είχαν οι περισσότεροι τα χωριά τους
και ο φωτοβολιδας έστελνε επιθετικά και πολλοι ακόμη που δεν νομπλαρανε, ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΤΥΠΟΎΣΑΝ 3 ΆΤΟΜΑ?
οταν βάζεις ποστ να προσέχεις, έχει γίνει ρεζίλη για χιλιοστή φορά, καλα΄θα πεις τωρα το έμαθες.
για το αν είμαι καλος παίκτης δεν θα το πεις εσυ μικρε, φάνηκε απο τους doom ν.μ. βουντου, hason burn(δίπλα του ήμουν με τον λογαριασμο γκρατσιάνη, και κολιτά του έριξα πυξίδα στον younoob, τον τσίγκλαγα, 5 χωρια ειχε ο γκρατσιάνη 2 ,γιατή δεν έστελνε να πάρει τα χωριά? μαγκιες με λόγια δεν γίνονται , παίζεις και κάνεις τον μάγγα, ξερεις ποτε του πηρε τα χωρια? οταν εμαθε οτι ο γκρατσιάνη πήρε πίσσω μετα απο 10 μερες τον λογαριασμό).
δίπλα στον σπίντα 2 μηνες ήμουν, τους έκανα και πουστιά έλεγε ο βουβουζέλα, γιατι δεν πήρε μονος του τα χωριά μου? γιατι μάζεψε ότι υπήρχε στην 44 και 45 ήπειρο να με χτυπήσουν?
μικρούλι πρόσεχε τι βάζεις εκτιθεσαι συνέχεια.
 

DeletedUser33711

Εγω αγορακι μου καλο σου λεω ενα πραγμα και εσυ μετα λες αλλα 100, σα τις γκομενες κανεις που ξερουν οτι εχουν αδικο και το γυρνανε αλλου το θεμα μετα. Ολοι αυτοι που λες οτι ξερουν αμα εισαι καλος παικτης η ασχετος ασχετο σε ελεγαν και ασχετος εισαι. Ασχετος θα μεινεις και απλα πολυλογας. Εχεις κουρασει και τον τελευταιο που διαβαζει εξτερναλ με τις εκθεσεις σου που δεν ενδιαφερουν κανεναν.

Οχι δε σε χτυπουσαν δυο ηπειροι, σε βαρεσαν 10 ατομα απο μια φυλη και αλλοι 2-3 απο ποπ γιατι αυτοι ηταν συνολο οσοι επαιζαν και κανεις λες και επεσες ηρωικα, εσυ και ο Λεωνιδας, τρομαρα σου!!! Σε βαρεσαν οι ΠοΠ που εκεινη την περιοδο ειχαν ηδη προλαβει να φανε μια πυξιδα απο εμας και νομιζεις οτι εφαγες και πλανο δυο ηπειρων. Σε βαρεσαν οι σταρταπαδες και πηγες πυξιδουλα γερο
 

DeletedUser16076

Στον κ28 δεν ηξερα καλα καλα να κοβω αλλα και παλι
http://prntscr.com/im79xk
απο τον Λιακο το χωριουδακι μου το ειχα παρει, για τοσο ασχετο μιλαμε
http://prntscr.com/im9lu1
http://prntscr.com/im9m5p
εδω στο παρακάτω πριντ είναι έτσι? αυτό που λες
http://prntscr.com/im9msc
λοιπον επειδή δεν είμαι aser και ξέρω να διαβάζω αρχείο, να εξηγήσω ΕΓΩ και ούτε καν ο ηλίας.
μηπως λέω μήπως, ήταν την ημέρα που τον πετάξανε απο την φυλή μετά την πουστιά που του ετοίμασε ο κουβάτσος? μάλιστα φένεται και απο την ημέρα 2014-05-17 που ξεκίνησε πλάνο, άρα δεν ήταν τυχαίο το να τον πετάξουν,απο την βίκινγκ, 2 μέρες του πήραν όλα σχεδόν τα χωριά, πρόλαβε με την βοήθεια μου να μη φάει πυξίδα, τον άφησα να πάρει χωριά στην ηπειρό μας.
φυσικά ο γιόργκεν την έπαθε και αυτός(εντελός άσχετος όμως, με θυμηζει aser, equilizer,βουβουζελα.....)τον πούλησε μετά και αυτόν ο κουβάτσος.
νικο όταν βάζεις ποστ κοιτα να ειναι σωστα(μην βάζεις ανάλογα ποστ οπως τωρα, λογικο να του πέρνουν όλοι χωριό να αρπάξεις και εσυ κανένα, αρπαχτή εύκολα κάνουν όλοι σε παίκτη που τον χτυπάει όλη η ήπειρος).
εδω φάνηκε ποσο καλός παίκτης ήταν ο ηλίας, δεν τον πετάξανε κατ ευθείαν να αντιδράση, αλ΄λά τον βάλανε σε πλάνο να το σιγουρέψουν μηπως την πατήσουν(αρα τον υπολογίζανε ΠΑΡΑΠΟΛΥ).
 

DeletedUser16076

Εγω αγορακι μου καλο σου λεω ενα πραγμα και εσυ μετα λες αλλα 100, σα τις γκομενες κανεις που ξερουν οτι εχουν αδικο και το γυρνανε αλλου το θεμα μετα. Ολοι αυτοι που λες οτι ξερουν αμα εισαι καλος παικτης η ασχετος ασχετο σε ελεγαν και ασχετος εισαι. Ασχετος θα μεινεις και απλα πολυλογας. Εχεις κουρασει και τον τελευταιο που διαβαζει εξτερναλ με τις εκθεσεις σου που δεν ενδιαφερουν κανεναν.

Οχι δε σε χτυπουσαν δυο ηπειροι, σε βαρεσαν 10 ατομα απο μια φυλη και αλλοι 2-3 απο ποπ γιατι αυτοι ηταν συνολο οσοι επαιζαν και κανεις λες και επεσες ηρωικα, εσυ και ο Λεωνιδας, τρομαρα σου!!! Σε βαρεσαν οι ΠοΠ που εκεινη την περιοδο ειχαν ηδη προλαβει να φανε μια πυξιδα απο εμας και νομιζεις οτι εφαγες και πλανο δυο ηπειρων. Σε βαρεσαν οι σταρταπαδες και πηγες πυξιδουλα γερο
σε απαντάω ακριβώς σε ότι ποσταρεις, πειράζει που έχω στοιχεία? συγνώμη.
ναι 2 ήπειροι με χτύπησαν,τι δεν καταλαβαίνεις, πλάνο και φέικ απο όλους, επιθετικά απο πάρα πολλά άτομα, το νομπάρισμα φυσικά θα γινοταν απο άτομα κοντινα και δεν γινοταν να πάρουν 1 χωριό 4 άτομα χαχαχχα, 5-6 χωριά είχα τοτε ποσοι να νομπλάρανε?
οι ποπ δεν είχαν τότε χωριά έτσι?
και πως ο δογμα ηρθε απο την μερια που δεν ειχαν χωρια και πηρε χωρια απο το ριμ της 45 στα σύνορα της 55 ? με βάρβαρο τα πήρε? βγάζουν τα βάρβαρα άριστο?
ενα απο ντα βίντζι(μπαναρισμένος)
http://prntscr.com/im9rho
4 !!!! απο μορφο
http://prntscr.com/im9s3q
επειδη δεν είχε χωριά? οκ ότι πεις, πάλι ρεζίλη, σταμάτα να γράφεις, όταν κοροϊδευεις καλύτερα σε πάει
χαχχαχαχχαχαχαχ
 

DeletedUser33711

Επιθετικα δεν εφαγες απο ολη την ηπειρο ξαναλεω, οι δυο παικτες που επαιζαν και εχωσαν πρεμ ξανα για να ανεβουν και να βγαλουν αριστοκρατες ηταν ο magico kai o δογμα. Και ο δογμα ειχε ερθει με εσωτερικο διπλα μας λιγο πριν το μπαν. Φαγαμε το μπαν και αποφασισαμε να αφησουμε την περιοχη γιατι θα χαναμε πολλες αμυνες χωρις λογο. Εξου ο λογος που αφησαμε τα χωρια της περιοχης μαζι και με της μορφο να νομπλαριστουν.

οκ οτι πεις, παλι ρεζιλι, σταματα να γραφεις, οταν κοροιδευεις καλυτερα σε παει χαχαχαχαχα
 

DeletedUser16076

Επιθετικα δεν εφαγες απο ολη την ηπειρο ξαναλεω, οι δυο παικτες που επαιζαν και εχωσαν πρεμ ξανα για να ανεβουν και να βγαλουν αριστοκρατες ηταν ο magico kai o δογμα. Και ο δογμα ειχε ερθει με εσωτερικο διπλα μας λιγο πριν το μπαν. Φαγαμε το μπαν και αποφασισαμε να αφησουμε την περιοχη γιατι θα χαναμε πολλες αμυνες χωρις λογο. Εξου ο λογος που αφησαμε τα χωρια της περιοχης μαζι και με της μορφο να νομπλαριστουν.

οκ οτι πεις, παλι ρεζιλι, σταματα να γραφεις, οταν κοροιδευεις καλυτερα σε παει χαχαχαχαχα
αληθεια εχεις κουράσει με τις ασυναρτησίες σου, σε βάζω αποδείξεις και πάλι κάτι θέλεις να πεις.
η ποπ απο 7/10 (πρωτο νομπλαρισμα) μεχρι και 20/10 ,βάζω ενδεικτικά
http://prntscr.com/imb9um
http://prntscr.com/imba0q
για τους ποπ πόσο δίκιο "πάλι εχεις", εντελός διαφορετικό το αρχείο απο ότι λες....,
magico 4 χωρια
La Carte est bleu 2 χωρια
Gonzalo Gacha 3 χωρια
Mister Axe 3 χωρια
Mr dogma 3 χωρια
s0l0nakos 3 χωρια

λες κάτι σε απαντάω και ξανα λες, αλλά καθε φορά λες τα ίδια, ότι να ειναι, αρκει να πεις κατι άλλο απο αυτό που λέω(εισαι αντιρησιας).
γι αυτο και γίνεσται ρεζίλη ομαδικος τα σολακια
λες μολις ξεκινησε η ποπ και σου δειχνω κατακτήσεις και απο δογμα και απο τον αλλο που χτυπησε τετο,τι ξανα λες μετα?φάγατε μπαν και αποφασησατε να παρατήσετε την ήπειρο.
μάλιστα, ποιος ανέφερε τέτοιο πράγμα η ρώτησε? κανεις.
λες δηλαδη οτι μολις ξεκινησαν , αλλά ο δογμα ολος τυχαίος είχε 6 χωρια και σας νομπλαρε κι ολας αλλα 5, δεν καταλαβαίνεις τι σου απαντάω? οτι δεν ξεκίνησαν μολις τότε που εσυ ανέφερες και χτύπησαν κανονικά.
επειδη δεν έχει άλλο νοημα να σας απαντάω, θα το σταματήσω εδω γιατι εχουν υποθεί τα πάντα, όποιος θέλει να δει την αλήθεια, σε ότι ποσταρεις έχει 3 και 4 απαντήσεις αναλυτικες , εξου και τα μεγάλα ποστ με τις αποδειξεις.
μπορω και εγω να κανω μικρα ποστ , αρκει να λέω σε κάθε ποστ δικο σας..."ειστε νουμπαδες" ή "ειστε άσχετοι" ή " ότι να είναι λετε".
τετοιες απαντήσεις, μικρά ποστ , όλο ουσία χαχχαχα.
το κακο δεν είναι ότι είστε αλαν ντι αλον , αυτό είναι δεδομένο,
το κακο είναι ότι έναν καλο και σωστό παίκτη (ντα βιντζι), τον κάνατε να μιλάει σαν εσας και να εκτιθετε χωρις λογο μονο και μονο γαι να σας στηρίζει,
καλα κανει γιατι(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακώσει).κρίμα όλο αυτό για τον ντα βίντζι που δεν το αξίζει..ΝΟΥΜΠΙΑ.
Υ.Γ.
τελος για άλλους κοσμους, μονο για κ50 μιλάμε απο τώρα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34504

Κάθησα διάβασα 9 σελίδες ασυναρτησίες και ξαφνικά μου γεννήθηκε μια απορία... ο Dimtauros01 είναι ο genlyn που στον κ42 στην αρχή έκανε τον ρουφιάνο της σολ σε ντουμ και νμ μετά πήγε μαζί τους μετά εβγαινε σε ρουμ στο σκυπε και ευχόταν διάφορες αρρώστιες σε διάφορους αντιπάλους του στο όνομα της σολ ( δεν θέλω καν να αναφερθώ στο τι αρρώστιες) μετά αποθέωνε σολ όταν έγινε ότι έγινε στον 42 και έκραζε όποιον έπαιζε στην Στοπ μετά τον έδιωξαν οι Σολ μετά μπήκε ράντομ σε 2-3 κόσμους και μετά κατέληξε να παίζει με τους Στοπ που τους έκραζε μέχρι πριν μερικούς μήνες??? Κατάλαβα καλά η κάνω κάπου λάθος???
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή