Forum και μια προσωπική πικρία.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser2088
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
όχι δεν νομίζω να θέλουμε παραδείγματα
και θα συμφωνήσω ότι όσοι το έχουν τολμήσει έχουν βοηθηθεί και με το πάρα πάνω,

το θέμα όμως είναι πως θα πολλαπλασιάσουμε αυτούς τους παίχτες
και πως οι παλιοί θα συμμετέχουν ξανά ενεργά εδώ (και κακά τα ψέματα σε όλους μας έχουν λείψει τα εύστοχα γεμάτα χιούμορ πειράγματα τους)!!!

Πως θα τους πολλαπλασιασεις οταν ο αλλος ειναι πισω απο ενα pc, δεν ξερει κανεναν και απλα ειδε το game καπου τυχαια και δεν θελει να ζητησει βοηθεια; Αυτο ειναι το προβλημα, οτι νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα και δεν θελουμε να μαθουμε παραπανω. Η το οτι ζητωντας βοηθεια θα υποβαθμιστουμε ως παικτες και θα ειμαστε "νουμπαδες".
Σαν λυση αν το ηθελε η εταιρεια αλλα δεν γνωριζω ποσο καλη θα ηταν θα ταν η δημιουργια ενος Casual 2 καθως σταδιακα εχω γνωρισει ατομα που μαθαν απο τον Casual, απλα το γεγονος οτι ο πρωτος εχει 10.000.000 τους απωθει απο το παιχνιδι.
 

DeletedUser26255

ποσα ειναι τα ατομα τα οποια μιλουν στο φορουμ???100!!!!ποσα ατομα βλεπουν τα θεματα????2000-3000!!!τωρα πια παιδες εχει χαθει το ενδιαφερον για το φορουμ γτ οσοι βλεπουν το φορουμ και δεν μιλαν τουλαχιστον θα εμπαιναν και θα ελεγαν τη γνωμη τους σε αυτο το topic....γτ δεν βγαινει ενας να πει τη γνωμη του???βαριεται?
 

DeletedUser

ανεστη εχουμε παιξει μαζι σε αρκετους κοσμους μεχρι και τον κ6 μπορω να πω οτι το παιχνιδι ηταν στο
σταδιο της προιστοριας εμπαιναν παιχτες και εμεναν υπηρχε η διαφορετικη καζουρα στο φορουμ
απο τον κ7 (κατ εμε) που ξεκινησε ενας ωραιος κοσμος τελικα κατεληξε να ειναι ο χειροτερος απ ολους μιας
και απο αυτον ξεκινησαν οι πολλες συγχωνευσεις και τα ****ακια και οπως ειχε πει και ο μαντ και η πρωτη διαλυση
φυλης (παραδεχτηκαν ) οτι απλα εκλεβαν στο παιχνιδι για να κερδισουν.
απο τοτε οι παιχτες αναγκαστικα οσο τιμιοι και να θελουν να ειναι παντα θα υπαρχει αυτος που θα παρακεινει
τους αλλους να παρανομισουν (το ειδαμε σε 2 κοσμους μαζι)
γνωμη μου ενεργα μελη στο φορουμ
μειωση ακαδημιων στο παιχνιδι και να υπαρχει καποιο κινητρο ωστε να μπει να δει ο νεος παιχτης
το φορουμ
 

DeletedUser

σε πολλες φυλες απετρεπαν τους παιχτες τους να μιλανε στο φορουμ
πιστευω οτι γενικα οι συμπεριφορες μεσα στο παιχνιδη παιζουν μεγαλο ρολο για καποιον νεο παιχτη
αν δεν του αρεσει το παιχνιδη και δεν ασχοληθει δε θα μπει και στο εξωτερικο φορουμ

υπαρχει και το σκαιπ
ας μπει η εσωτερικη συνομιλια οπως στο γκρειπολις ειχε προταθει πιο παλια θυμαμαι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2088

Προσωπικά έβγαλα κάποια συμπεράσματα και όποιος θέλει, τεκμηριωμένα ας με αντικρούσει,

ειπώθηκε ότι οι mod κάνουμε χαλαρά την δουλειά μας.....
απάντηση...
30 λεπτά την κάναμε σωστά και από τις 200 δημοσιεύσεις την ημέρα πέσαμε στις 20,

ειπώθηκε ότι δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ παιχτών και ομάδας διαχείρισης...
απάντηση....
από τις λίγες φορές που ο CoMa απάντησε χωρίς την γραμματοσειρά του ως απλό μέλος τις κοινότητας μας. τον αρπάξατε από τα μούτρα γιατί θεωρήσατε προσωπική επίθεση τα όσα αρνητικά εντόπισε και είπε, αλλά δεν λάβατε υπ' όψιν σας τα όσα θετικά είπε για κάποιους από εσάς ως έπαινο για το ταλέντο επικοινωνίας που δείχνετε.

ειπώθηκε το θέμα προσωπικών δεδομένων...
απάντηση...
ναι εδώ θα με βρείτε απόλυτα σύμφωνο, έχουν ειπωθεί (εντελώς ανυπόστατα) πράγματα στο φόρουμ που αν ο συνομιλητής σας δεν είχε μυαλό θα τον είχατε κάνει το ολιγότερο να διαλύσει το σπίτι του για ένα παιχνίδι.

συμπέρασμα....
όσο ελαστικός και αν θέλω να είμαι, εγώ προσωπικά δυο πράγματα δεν θα ανεχτώ με τίποτα,

επίθεση σε άτομα της ΟΔ γιατί γνωρίζω καλά πόσο χρόνο αφιερώνουν (ανιδιοτελώς) για να κρατάνε το παιχνίδι εντός κανονισμών

και προσωπικά δεδομένα, ακόμα και με το μικρο του όνομα να προσφωνήσετε κάποιον θα δίνουμε ποινή,

αν είμαι υπερβολικός παρακαλώ να με διορθώσετε,
αλλά κατά την προσωπική μου άποψη το θέμα προσωπικών δεδομένων έχει διώξει πολύ κόσμο από το φόρουμ!!!
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Προσωπικά έβγαλα κάποια συμπεράσματα και όποιος θέλει, τεκμηριωμένα ας με αντικρούσει,

ειπώθηκε ότι οι mod κάνουμε χαλαρά την δουλειά μας.....
απάντηση...
30 λεπτά την κάναμε σωστά και από τις 200 δημοσιεύσεις την ημέρα πέσαμε στις 20,

Μα δεν υπαρχει κατι ενδιαφερον φιλε μου. Στον 26 πχ αναψαν προσωρινα τα αιματα αλλα κατευθειαν εκλεισαν. Στον 28 εχουν ξενερωσει ολοι με τους Vikings και τους AJE. 29 δεν υπαρχει εσσεται ημαρ να κοντραριστει με τον ιζυ και 30 ο πουγκο μας εχει ζαλισει μιλωντας μονος του.
Το συμπερασμα που βγαζω εγω κυριε αιγοκαιρε ειναι οτι προτιματε να υπαρχει ενα φορουμ με 200 ποστς την ημερα και να μην δινονται ποινες αν ολα δεν κυλουν ομαλα. Επιπλεον μην ξεχνατε οτι εχει ερθει καλοκαιρακι και καποιοι δεν γουσταρουν να ασχοληθουν με το tw. Παντα ετσι γινεται. Και το χειμωνα ως το Μαη σοβαρες κοντρες
Οσο για τα προσωπικα δεδομενα ειστε απλα αστειος(να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω σκοπο να επιτεθω σε εσας). Δηλαδη δεν θα λεω εγω τον πρωταθλητη πχ Λεωνιδα και θα λεω πρωταθλητη. Με τη δικια σας λογικη οταν λεμε καποιον ασχετο και εθισμενο και 1002 ειναι προσωπικο δεδομενο οποτε πρεπει να μοιραζετε ποντους σε αυτες τις περιπτωσεις
Και που στηριζετε τελος την αποψη σας οτι η προβολη προσωπικων δεδομενων απωθει κοσμο απο το φορουμ; Δηλαδη δεν θιγεται αυτος που αποκαλυπτω καποιο δεδομενο του και θιγονται αλλοι; Δικαιολογιες ειναι αυτα...
 

DeletedUser32596

Και που στηριζετε τελος την αποψη σας οτι η προβολη προσωπικων δεδομενων απωθει κοσμο απο το φορουμ; Δηλαδη δεν θιγεται αυτος που αποκαλυπτω καποιο δεδομενο του και θιγονται αλλοι; Δικαιολογιες ειναι αυτα...

Το θέμα είναι ότι κάποιος που βλέπει άλλους παίκτες να αποκαλύπτουν οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα ενός άλλου παίκτη, αποθαρρύνονται από το να συμμετέχουν στο εξωτερικό forum, ιδιαίτερα αν και οι ίδιοι δεν επιθυμούν να γίνει γνωστό κάποιο στοιχείο τους.

Όσον αφορά τις προτάσεις, θεωρώ πως, ναι, ένας casual 2 (όπως στον .net) ή μία επανεκκίνηση του υπάρχοντος θα έδιναν νέο ενδιαφέρον στους νέους παίκτες που έχουν ένα στραβό ξεκίνημα. Επίσης θα μπορούσαν να υπάρχουν στον casual και κάποιες αποστολές που να βοηθούν τους νέους παίκτες να εξοικειωθούν με βασικές έννοιες και τεχνικές του παιχνιδιού.

Αυτοί όμως οι παίκτες δεν είναι δεδομένο ότι θα ασχολούνται και με το εξωτερικό forum. Εκτός από το να υπάρχει στην αρχική σελίδα, εν είδει υπενθύμισης, η επίσκεψη στο εξωτερικό forum, θα μπορούσε ακόμα να υπάρχει και αποστολή (νομίζω κάπου το έχω αναφέρει και πάλι αυτό) που να ωθεί σε αυτήν την ενέργεια. Επίσης, καλό θα ήταν να υπάρχει και προτροπή στο κείμενο της αποστολής περί ταύτισης του ονόματος στο εξωτερικό και στο παιχνίδι (credits to πρωταθλητής). Αυτό όμως δημιουργεί και προβλήματα:
- σε κάθε κόσμο και για κάθε νέο λογαριασμό (όχι απαραίτητα και παίκτη) που δημιουργείται θα υπάρχει και ένας λογαριασμός στο forum (για να ληφθεί η ανταμοιβή της αποστολής), πράγμα που θα μπορούσε να αποτραπεί με την αντιστοίχιση του λογαριασμού του forum σε IP (πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσον είναι εφικτό, διότι αν δεν απατώμαι το forum αυτό είναι ανεξάρτητο των λοιπών servers της εταιρείας και δεν υπάρχει πρόσβαση σε τέτοια δεδομένα - αν κάνω λάθος διορθώστε με). Και πάλι, έτσι θίγονται οι παίκτες που παίζουν νόμιμα με μοιρασμένη σύνδεση.
- το forum είναι εξωτερικό, άρα η ίδια η επικύρωση της αποστολής και η ολοκλήρωσή της είναι δύσκολη (δεν επιβεβαιώνεται η ενέργεια από άλλο ιστότοπο στη σελίδα του παιχνιδιού). Οπότε θα μπορούσε, κατά την εγγραφή στο forum να χορηγείται και ένας κωδικός που θα εισάγεται εντός του παιχνιδιού στη φόρμα της αποστολής και αυτή θα ολοκληρώνεται.

Βέβαια, τώρα που το ξαναδιαβάζω, πολύ κακό για το τίποτα μου φαίνεται! :Ρ
 

DeletedUser29156

βλεπω οτι σχολιαζοντε καποιες απο τις προτασεις μου οποτε θα πω 2 3 πραγματακια.

1. Τα προσωπικα δεδομενα δεν ειναι θεμα κανονισμων παιχνιδιου , αλλα οπως ειπα και παλαιοτερα αγγιζουν θεματα πολυ σοβαροτερα που εχουν να κανουν με νομους του κρατους , της Ε.Ε κλπ ......
Στα πλαισια λοιπον της συμμορφωσης με αυτους ακομη και η αναφορα στο μικρο ονομα οσο υπερβολικο και αν ακουγεται, πρπει να τημωρειται ωστε ολοι να καταλαβουν οτι δεν θα υπαρξει καμια ανοχη.

Αλλωστε στο φορουμ και στο παιχνιδι μιλουμε ως λογαριασμοι και ναι σε αυτα ειμαι ο πρωταθλητης ...... στο skype , στο τηλεφωνο ειμαι ο ταδε με το κανονικο μου ονομα , και εχω επιλεξει φιλικα να μιλω με καποιος απο τους συμπαιχτες μου

Ολα αυτα δε γινοντε για να αποφευγοντε νορμαλ καταστασεις , αλλα για να περιοριζοντε οι πιθανοτητες να συμβει κατι εκτος λογικης ....

2. Ειπα οτι πρπει να συνδεθει ο λογαριασμος του παιχτη , με το λογαριασμο στο φορουμ και ειναι νομιζω απλο , ακομη και αν υπαρχει θεμα με τις IP , αφου στο φορουμ δεν απαγορευεται ο διπλος λογαριασμος.

3. εχω κανει και αλλη μια προταση που θα βελτιωσει κατ εμε πολλα απο τα προβληματα του φορουμ και του παιχνιδιου. Τη δημοσιοποιηση των ποινων και τη δημιουργια ποινολογιου ορατου σε ολους τους συμμετεχοντες.
Καντε το και θα δειτε πως και αν ακομη η ΟΔ δεν εχει τη δυνατοτητα να αποβαλει οσους παιζουν παρανομα, θα το κανουμε εμεις οι παιχτες .......
Ποιος θα στρατολογησει παιχτες που αποδεδηγμενα θα εχουν παρανομησει (εννοω σχετικα με το παιχνιδι) ? Λιγο πολυ και τωρα ξερουμε ποιοι το κανουν , αλλα με κατι αστειες δικαιολογιες κρυβοντε και με το καιρο οι παιχτες ξεχνουν .....

και ενα παραδειγμα ....... τρωει ο αλλος μια ποινη για botaki, η για πολλαπλα accounts και βγαινει και λεει ..... εφαγα ποινη αδικη για εναν αλλο λογο αστειο , και τα μελη του τον πιστευουν ! και τον πιστευουν γτ ειναι αρχηγος τους και αλλωστε δεν υπαρχει τροπος να δουν οτι οσα τους λεει , ειναι ψεματα ....... και αυτοι με τη σειρα τους αγανακτησμενοι βγαινουν στο φορουμ , πατανε διαγραφες, αυτοπυρπολουντε, πωλουν το laptop ........ χαμος !

νομιζω οτι αν βγουν ολα στο φως *απο θεμα ενημερωσης και οχι διαφανειας) , τα αποτελεσματα θα ειναι εξαιρετικα θετικα
 

DeletedUser2088

χαίρομαι που συμφωνούμε στο πρώτο σκέλος

το δεύτερο και το τρίτο είναι θέμα που θα το λάβει υπ' όψιν της η ΟΔ και θα αποφασίσει αν και κατά πόσο είναι εφικτό,

αλλά πάνω από όλα χαίρομαι που εξέθεσε την άποψή του ένας παίχτης που με έχει βάλει να δω δυο φορές πυξίδα :rolf: (το λέω πολύ σοβαρά αυτό!!!)
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
χαίρομαι που συμφωνούμε στο πρώτο σκέλος

το δεύτερο και το τρίτο είναι θέμα που θα το λάβει υπ' όψιν της η ΟΔ και θα αποφασίσει αν και κατά πόσο είναι εφικτό,

αλλά πάνω από όλα χαίρομαι που εξέθεσε την άποψή του ένας παίχτης που με έχει βάλει να δω δυο φορές πυξίδα :rolf: (το λέω πολύ σοβαρά αυτό!!!)

Α καταλαβα και συ πυξιδιαρης;:p
 

DeletedUser29156

Επανερχομαι μετα απο μερες που το θεμα εχει μεινει αδρανες,

Αφορμη το πρωτοφανες ή εστω πολυ σπανιο (εγω δεν θυμαμαι αντιστοιχο) , περιστατικο της τημωριας παιχτη με μονιμο αποκλησμο (ακομη και λογαριασμων που ηταν co player) λογο συμπεριφορας του στο φορουμ

Για να μην παρεξηγηθω, δεν θελω να παρω θεση για την τημωρια αν ειναι δικαιη , αδικη κλπ και επι της ουσιας δεν ειναι αυτο που θελω να σχολιασω,

Ομως εδω και αρκετο διαστημα εχω κανει μια προταση να συνδεεται ο λογαριασμος του καθε παιχτη απ ευθειας με το φορουμ και δεν ειδα να το αποδεχεται η Ο.Δ. Ομως με την αποφαση της σημερα να τημωρησει τοσο βαρυα τον παιχτη λογο συμπεριφορας στο φορουμ ουσιαστικα εινι σαν να την αποδεχεται αλλα οχι εξ ολοκληρου.

Δλδ συνδεει μεν τον τον παιχτη με το εξωτερικο του προφιλ , αλλα τι θα συνεβαινε αν ειχε μπει απο αλλο προφιλ ,αλλο account ,ηταν με διαφορετικο ονομα στο προφιλ και εμπεινε απο ενα ιντενετ καφε ? Δηλαδη να μην μπορουσε να καταλαβει η εταιρια ποιος παιχτης ειναι , και ουσιαστικα η ιδια πραξη να ειχε μεινει ατημωρητη...... (εξακολουθω να μην σχολιαζω το δικαιο ή αδικο της τημωριας, απλα αναφερομαι στο γεγονος)

Επι της ουσιας δλδ, εχουμε ενα τεχνικο ζητημα, καθως η εταιρια δεν εχει αποδεχτει, δεν εχει κανει ενεργιες ωστε το προφιλ ενος παιχτη στο φορουμ να συνδεεται με τον λογαριασμο του στο παιχνιδι ή με αλλους λογαριασμους που επιτηρη ή ειναι co player !
Εκει εστιαζω το κατα ποσο μπορει η εταιρια να τημωρησει παιχτη για τη συμπεριφορα του στο φορουμ (ακομη και αν υπαρχει σχετικη ενημερωση) αφου η εταιρια δεν αποδεχεται τη σχεση λογαριασμου στο παιχνιδι με προφιλ στο εξωτερικο φορουμ ......
Eπι της ουσιας η ιδια η εταιρια εχει αφαιρεσει απο τον εαυτο της το δικαιωμα να τημωρει ενεργιες ενος προφιλ στο εξωτερικο φορουμ , με τημωρια που να ισχυει σε λογαριασμο του παιχνιδιου. Αυτο ειναι αποφαση της εταιριας που την εχει παρει σιοπηρα με την αδρανεια της και τις αποφασεις της (επιτρεπει 2 3 προφιλ ανα παιχτη - ενω εναν μονο λογαριασμο στο παιχνιδι - αρα δεν συνδεει παιχνιδι με εξωτερικο φορουμ)

Ισως ειναι δυσνοητο αυτο που εχω γραψει, αλλα νομιζω οτι ειναι σοβαρο θεμα.

Η προταση μου παραμενει και ειναι προταση που θα φερει ηρεμια στο φορουμ.... ο λογαριασμος του παιχτη να ειναι και ο λογαριασμος του στο εξωτερικο φορουμ και οτι ποινες προβλεποντε για ενα υβριστικο σχολιο στο ταχυδρομειο , οι ιδιες ακριβως να ισχυουν και αν αυτο γινει στο εξωτερικο φορουμ

Μεχρι τη μερα που θα γινει αυτο, τημωριες σαν τη σημερινη (ακομη και αν ολοι δεχτουμε οτι ηταν απαραδεχτα τα σχολια του παιχτη - εστω και αν δεν ηξερε κλπ ) θα ειναι επι της ουσιας ως μη εχουσες βαση πανω σε κανονισμους . Η σημερινη τημωρια ειναι αποδεχτη μονο στα πλαισια , επιδειξης δυναμης της Ο.Δ. και μαλιστα ανοιγει τον ασκο του Αιωλου καθως θα πρπει απο εδω κι μπρος να μοιραζει ασταμτητα τημωριες και θα εχει να αντιμετωπισει κριτικη εντονη σε σχεση με το πως αντιμετωπιζοντε αλλες περιπτωσεις και πως αυτη .....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6091

[mad]Αρχικά να πούμε πως δεν είναι πρωτοφανές το global ban για κάτι που γίνεται στο forum. Γινόταν και πριν από εμενα και όσο είμαι εγώ. Απλά οι παλιοί θα θυμούνται πως τότε για διαφορους λόγους, ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο το global ban από το forum.

Για τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου παίκτη τώρα. Ήταν ακραία η έκφραση του και δεν θέλω να κάνω ανάλυση για τώρα γιατί με στεναχωρεί το όλο θέμα και προσωπικά. Ο παίκτης όμως ισχυρίζεται πως τα έχει βρει με τον άλλο παίκτη που προσέβαλε με την φράση του και για αυτό θέλοντας να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, έχω αφαιρέσει ήδη τον αποκλεισμό από το forum ώστε να μας στείλει την σχετική συνομιλία.

Αν όντως τα πράγματα έγιναν έτσι τότε θα βγει και ο αποκλεισμός από το παιχνίδι. Όχι, ο αποκλεισμός δεν ήταν λάθος ακόμα και αν υπάρχουν οι συνομιλίες που οι 2 τους τα βρίσκουν γιατί έχουμε παράβαση κανόνων. Αν όμως όντως ήταν μια άτυχη στιγμή που απλά συνέπεσαν οι φράσεις με την πραγματικότητα, θεωρώ αμαρτία την ακύρωση μιας προσπάθειας αρκετών μηνών με ξενύχτια, πολέμους, νεύρα και χαρές. Για αυτό και λέω να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στον συγκεκριμένο παίκτη όπως άλλωστε έχουμε κάνει σαν ομάδα διαχείρισης σε παρόμοιες περιπτώσεις αρκετές φορες.

Τώρα για τους λογαριασμούς στο forum. Θυμίζω πως κάθε λογαριασμός θα πρέπει να αντιστοιχεί σε έναν παίκτη. Θυμίζω επίσης πως και άλλες φορες, ουρανοκατέβατοι παίκτες έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν ένταση στο forum και όλες τις φορες η ίδια η κοινότητα τους απομονώνει γιατί και εσείς ως παίκτες, θέλετε να ξέρετε με ποιον από το παιχνίδι μιλάτε, διαφωνείτε, βρίζεστε. Οποιος καταφέρνει να σπάει τα νεύρα των άλλων στο forum, είναι πάντα παίκτης που γνωρίζουν και οι άλλοι παίκτες και όχι κάποιος που έκανε ένα λογαριασμό από internet cafe. Μην ξεχνάτε πως αν δεν καταφέρουμε να ταιριάξουμε έναν χρηστη του forum με παίκτη εντός παιχνιδιού, έχουμε το δικαίωμα να τον αποκλείσουμε και να διαγράψουμε όλα του τα posts.

Έχουμε σκεφτεί πριν από εσάς το συγκεκριμένο πράγμα και όσο μπορούσαμε βάλαμε κάποιες δικλίδες ασφαλείας.

[/mad]
 

DeletedUser29156

ευχαριστω για την αμεση απαντηση,

ομως δε μπορω να καταλαβω γιατι να μην ειναι ρυθμιση μονιμη στο παιχνιδι, η ολοκληρωτικη σχεση λογαριασμου παιχτη με προφιλ στο εξωτερικο φορουμ

εστω και αν αυτο συνεπαγεται , οτι αν καποιος δε παιζει σ ενα κοσμο να μη μπορει να μπει στο φορουμ του κοσμου, ή αν αυτο συνεπαγεται σε καθε φορουν κοσμου, αλλο προφιλ αν ο παιχτησ μπαινει με αλλο ονομα σε καθε κοσμο κλπ

ξερετε πολυ καλα πως καποιοι εχουν πολλα προφιλ και πολλες φορες δημιουργουντε εντασεις αλλα και μονοπλευρες εντυπωσεις απο θεσεις που παιρνουν προφιλ που εκαναν τη πρωτη τους δημοσιευση ολως τυχαιως , ομως εχουν αποψη για οτι εχει συμβει στις φυλετικες απο τον κ1 μεχρι σημερα !

Επισης , οπως τονισα αρκετες φορες , σχετικα με την τημωρια στεκομαι μονο στο τεχνικο θεμα και οχι στο δικαιον/αδικο.
 

DeletedUser2415

[mad]Αρχικά να πούμε πως δεν είναι πρωτοφανές το global ban για κάτι που γίνεται στο forum. Γινόταν και πριν από εμενα και όσο είμαι εγώ. Απλά οι παλιοί θα θυμούνται πως τότε για διαφορους λόγους, ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο το global ban από το forum.

Για τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου παίκτη τώρα. Ήταν ακραία η έκφραση του και δεν θέλω να κάνω ανάλυση για τώρα γιατί με στεναχωρεί το όλο θέμα και προσωπικά. Ο παίκτης όμως ισχυρίζεται πως τα έχει βρει με τον άλλο παίκτη που προσέβαλε με την φράση του και για αυτό θέλοντας να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, έχω αφαιρέσει ήδη τον αποκλεισμό από το forum ώστε να μας στείλει την σχετική συνομιλία.

Αν όντως τα πράγματα έγιναν έτσι τότε θα βγει και ο αποκλεισμός από το παιχνίδι. Όχι, ο αποκλεισμός δεν ήταν λάθος ακόμα και αν υπάρχουν οι συνομιλίες που οι 2 τους τα βρίσκουν γιατί έχουμε παράβαση κανόνων. Αν όμως όντως ήταν μια άτυχη στιγμή που απλά συνέπεσαν οι φράσεις με την πραγματικότητα, θεωρώ αμαρτία την ακύρωση μιας προσπάθειας αρκετών μηνών με ξενύχτια, πολέμους, νεύρα και χαρές. Για αυτό και λέω να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στον συγκεκριμένο παίκτη όπως άλλωστε έχουμε κάνει σαν ομάδα διαχείρισης σε παρόμοιες περιπτώσεις αρκετές φορες.

Τώρα για τους λογαριασμούς στο forum. Θυμίζω πως κάθε λογαριασμός θα πρέπει να αντιστοιχεί σε έναν παίκτη. Θυμίζω επίσης πως και άλλες φορες, ουρανοκατέβατοι παίκτες έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν ένταση στο forum και όλες τις φορες η ίδια η κοινότητα τους απομονώνει γιατί και εσείς ως παίκτες, θέλετε να ξέρετε με ποιον από το παιχνίδι μιλάτε, διαφωνείτε, βρίζεστε. Οποιος καταφέρνει να σπάει τα νεύρα των άλλων στο forum, είναι πάντα παίκτης που γνωρίζουν και οι άλλοι παίκτες και όχι κάποιος που έκανε ένα λογαριασμό από internet cafe. Μην ξεχνάτε πως αν δεν καταφέρουμε να ταιριάξουμε έναν χρηστη του forum με παίκτη εντός παιχνιδιού, έχουμε το δικαίωμα να τον αποκλείσουμε και να διαγράψουμε όλα του τα posts.

Έχουμε σκεφτεί πριν από εσάς το συγκεκριμένο πράγμα και όσο μπορούσαμε βάλαμε κάποιες δικλίδες ασφαλείας.

[/mad]

Συνχωρεσα τον παικτη σαν ανθρωπος οχι σαν παικτης δεν εκανα αιτηση υποστηριξης γιατι στο φορουμ απανταγανε 2 φορουμ moderator και πιστευα στην τιμωρια του οπως προβλεπη ο κανονισμος για τα προσωπικα δεδομενα... στο ποστ μου ΔΕΝ ΗΤΑΝ¨ μια άτυχη στιγμή που απλά συνέπεσαν οι φράσεις¨το συμβαν μου ΠΕΣ οτι το θεωρω συμπτωση και ατυχες φραση στο ποστ(που δεν το πιστευω)γιατι την τοποθεσια την οποια εχω την επιχειρηση μου στη (μυκονο) και αυτο τυχαιο δεν νομιζω ασχετος την συνχωρεση γιατι μπορει να σας στειλουν μηνυμα μου που να παρερμηνευθει ..τον συνχωρεσα σαν ανθρωπος ομως εδω εχει να κανει με παικτικους χαρακτηρες που δεν μπορει για οποιαδηποτε διαμαχη στο παιχνιδι να εκφραζονται ετσι χωρις να ξερουν τι "γολγοθα" τραβαει ο καθε ενας χρηστης εδω μεσα ,οποτε ο αποκλεισμος του αναφερομενου παικτη για μενα να γινει υποδειγματικος για ολους για να μην επαναληφθη και αναφερθει εδω μεσα η προσωπικη ζωη του καθενος αν θελετε την αποψη μου που εμπλεκομε στο θεμα που και να τον συνγχωρεσα θιχτικα και ντραπηκα σαν ανθρωπος

με εκτιμηση τουρλουμπουκι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Συνχωρεσα τον παικτη σαν ανθρωπος οχι σαν παικτης δεν εκανα αιτηση υποστηριξης γιατι στο φορουμ απανταγανε 2 φορουμ moderator το συμβαν μου ΠΕΣ οτι το θεωρω συμπτωση και ατυχες φραση στο ποστ(που δεν το πιστευω)γιατι την τοποθεσια την οποια εχω την επιχειρηση μου στη (μυκονο) και αυτο τυχαιο δεν νομιζω ασχετος την συνχωρεση γιατι μπορει να σας στειλουν μηνυμα μου που να παρερμηνευθει ..τον συνχωρεσα σαν ανθρωπος ομως εδω εχει να κανει με παικτικους χαρακτηρες που δεν μπορει για οποιαδηποτε διαμαχη στο παιχνιδι να εκφραζονται ετσι οποτε ο αποκλεισμος του αναφερομενου παικτη να γινει υποδειγματικος για ολους για να μην επαναληφθη αν θελετε την αποψη μου που εμπλεκομε στο θεμα

με εκτιμηση τουρλουμπουκι


δηλαδη εσυ αυτο που καταλαβες ειναι, παρολο πουσου εξηγησα πως εννουσα τον ορο αναπηρος ,οτι αναφερομουνα στην προσωπικη σου κατασταση και οχι στην παιχτικη σου ικανοτητα, ετσι τουρλου??και αυτο το λες τωρα μετα απο ολη την διαδικασια και τα μυνηματα που ανταλαξαμε τοτε..ζητας να γινω εγω το παραδειγμα τιμωριας??χαχαχαχα ε μετα και απο αυτο δεν εχω κατι να προσθεσω....φυσικα πουθενα δεν ειδα κατι γιαολους τους συμπαιχτες σου που με βριζανε οικογενειες κτλ..αυτοι δεν πρεπει να τιμωρηθουνε μωρε..ηταν καλα παιδια με παιδεια πανεπιστιμιακη..

Υ.Γ. φυσικα και ηξερα που εχεις την επιχηρηση σου καθοτι δεν ειμαι χθεσινος στο παιχνιδι..σου εξηγησαοτι αυτο που δεν γνωριζα ηταν για το ατυχημα σου καθοτι απουσιαζα απο το παιχνιδι για περιπου 1μιση χρονο οταν και αυτο συνεβει..πως λοιπον περιμενες να ο ξερω??οπως φυσικα και δεν θα ηταν απαραιτητο να εχεις ακομα την επιχηρηση στη μυκονο..εγω λεπον ειχα μεινει στα παλια..απο κει και περα και μονο που προσπαθεις να συνδεσεις αυτην την κατασταση με το παιχνιδι μονο και μονο για να ευνοηθεις παιχτικα δειχνει τι ατομο εισαι..εγω ντρεπομαι λοιπον παρα πολυ για λογαριασμο σου...τιποτα περισσοτερο διοτι δεν θελω να ξεφυγω..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2415

δηλαδη εσυ αυτο που καταλαβες ειναι, παρολο πουσου εξηγησα πως εννουσα τον ορο αναπηρος ,οτι αναφερομουνα στην προσωπικη σου κατασταση και οχι στην παιχτικη σου ικανοτητα, ετσι τουρλου??και αυτο το λες τωρα μετα απο ολη την διαδικασια και τα μυνηματα που ανταλαξαμε τοτε..ζητας να γινω εγω το παραδειγμα τιμωριας??χαχαχαχα ε μετα και απο αυτο δεν εχω κατι να προσθεσω....φυσικα πουθενα δεν ειδα κατι γιαολους τους συμπαιχτες σου που με βριζανε οικογενειες κτλ..αυτοι δεν πρεπει να τιμωρηθουνε μωρε..ηταν καλα παιδια με παιδεια πανεπιστιμιακη..

Υ.Γ. φυσικα και ηξερα που εχεις την επιχηρηση σου καθοτι δεν ειμαι χθεσινος στο παιχνιδι..σου εξηγησαοτι αυτο που δεν γνωριζα ηταν για το ατυχημα σου καθοτι απουσιαζα απο το παιχνιδι για περιπου 1μιση χρονο οταν και αυτο συνεβει..πως λοιπον περιμενες να ο ξερω??οπως φυσικα και δεν θα ηταν απαραιτητο να εχεις ακομα την επιχηρηση στη μυκονο..εγω λεπον ειχα μεινει στα παλια..απο κει και περα και μονο που προσπαθεις να συνδεσεις αυτην την κατασταση με το παιχνιδι μονο και μονο για να ευνοηθεις παιχτικα δειχνει τι ατομο εισαι..εγω ντρεπομαι λοιπον παρα πολυ για λογαριασμο σου...τιποτα περισσοτερο διοτι δεν θελω να ξεφυγω..

ορο αναπηρο πρωτη φορα διαβαζω στις φυλετικες.... δημοφιλεστερες απαντησεις noob,αμπαλος και αλλα πολλα..... αναπηρος ομως ο πρωτος και ο τελευτεος που το εγραψε...

Δεν θα κανω διαλογο μαζι σου ηδη με θλιβη με στεναχωρει και ξεφτυλιζη που αναφερομαι παλι σε αυτο το γεγονος ...
Για μενα ειναι δικαιη και καθετη η τιμωρια σου...σου απανταω μονο και μονο επειδη σου βγαλανε τον αποκλεισμο στο φορουμ να πεις την εκδοχη σου και εγω την δικια μου με αφορα και πρεπει να παρω θεση και εγω...
Δεν ξαναπανταω σε αυτο το ποστ για το θεμα αυτο οτι ειχα να πω το ειπα παραπανω...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

πραγματικά λυπαμαι ατομα σαν τον τουρλουμπουκι που οι λέξη παντελόνια ειναι ανύπαρκτη στο λεξιλόγιο του....που για μερικα χωρια αλαζη στάση με το πως τον συμφέρει...οσο για σας κυριε μαντ καταφερατε να διαλύσετε ακομα εναν κοσμο οπως πολους ακομα και να διώξετε και αλλους παιχτες απο το παιχνίδι.....μια παραίτηση θα ειταν μαλον μια καλη αρχη.....απο μενα αν ισχισει το μπαν στον παιχτη δεν θα ασχοληθώ πια με ολο αυτο εδω
20140318023600-xLExyFN.png


Παραβίαση Κανόνων Φόρουμ Νο2 & Νο2.α - Παράβαση Κανόνα Φόρουμ Νο8 - Επίθεση Προς CoMa
Παρακαλώ όπως σε μελλοντικές συζητήσεις στο φόρουμ συμπεριφέρεστε πιο σωστά καθώς η ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τις συζητήσεις στο Φόρουμ θεωρείτε παράπτωμα και τιμωρείται.
Επίσης η επίθεση προς την ΟΔ τιμωρείτε με ΒΑΝ, γι'αυτό το λόγο να προσέχουμε πως μιλάμε για τα άτομα που κρατάνε τον σέρβερ εθελοντικά, πόσο μάλλον τον CoMa που κατέχει αυτή τη θέση εδώ και χρόνια! Επίσης δεν φέρει ευθύνη η ΟΔ για τα παραπτώματα σας in-game και καλό θα ήταν να κάνατε Αίτηση Υποστήριξης αν είχατε κάποιο παράπονο (Παράβαση Κανόνα Φόρουμ Νο8).
Καλά μπάνια.. Τα λέμε το 2015


Ο/Η 2. Συμπεριφορά έγραψε:
Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και με ευγένεια στους άλλους. Μην ξεχνάτε ότι εδώ μέσα υπάρχουν άτομα διάφορων ηλικιών και με διαφορετικές γνώσεις και εμπειρία στο παιχνίδι. Γι' αυτό, θα ήταν συνετό να έχετε υπομονή σε περίπτωση που κάποια απορία σας φανεί "κουτή" ή "παιδιάστικη".
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες τακτικές για να προκαλέσετε τον αντίπαλο σας, αρκεί οι τακτικές αυτές να είναι βασισμένες στο παιχνίδι.
Ο/Η 2.α. Προσωπικές προσβολές δεν επιτρέπονται πουθενά μέσα στο forum ή σε οποιοδήποτε άλλη λειτουργιά του forum (πχ προσωπικά μηνύματα) έγραψε:
Παρακαλούμε να προσέχετε όλες σας τα "πειράγματα" ή τα "flames" να έχουν αυστηρή σχέση με το παιχνίδι. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του καθενός, θα τιμωρείται αυστηρά.
Ο/Η 8.β Ποινές έγραψε:
Απαγορεύονται οι συζητήσεις σχετικά με αποκλεισμούς στο forum, ενέργειες Διαχειριστών Forum, καθώς επίσης και με τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στο παιχνίδι (καθώς και οποιασδήποτε απόπειρα εξαπάτησης της Ομάδας Διαχείρισης). Αν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με αποκλεισμούς/τιμωρίες παιχτών εντός του παιχνιδιού, παρακαλούμε στείλτε στο Κέντρο Υποστήριξης μια Αίτηση Υποστήριξης. Το ίδιο ισχύει και για παράπονο ή απορία που έχετε με αποκλεισμό/τιμωρία παικτών από το forum.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Δεν θα κανω διαλογο μαζι σου ηδη με θλιβη με στεναχωρει και ξεφτυλιζη που αναφερομαι παλι σε αυτο το γεγονος ...
Για μενα ειναι δικαιη και καθετη η τιμωρια σου...σου απανταω μονο και μονο επειδη σου βγαλανε τον αποκλεισμο στο φορουμ να πεις την εκδοχη σου και εγω την δικια μου με αφορα και πρεπει να παρω θεση και εγω...
Δεν ξαναπανταω σε αυτο το ποστ για το θεμα αυτο οτι ειχα να πω το ειπα παραπανω...


σε τι διαλογο να μπεις??αφου δεν σε συμφαιρει δεν το κανεις..προσπαθεις εντιεχνος να περασεις αυτα που σε συμφαιρουν για να παρεις πλεονεκτημα και να κερδισεις ενα κοσμο στον οποιο φαινετε οτι δεν μπορεις καθοτι αναπηρος[παιχτικα να τον κερδισεις..(εγω νουμπας δεν λεω..η ελληνικη εκδοχη ειναι καλυτερη..ξενοφερτες λεξεις αλλου)..οσο για ξεφτυλα εγω να να δεις ποσο θλιβομαι οταν βλεπω μεχρι που μπορουν να φτασουν καποιοι εδω μεσα για να κερδισουν σε ενα εικονικο παιχνιδακι...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟς ΑΝΘΡΩΠΟΣ...χαλαλι σου ο κοσμοςς βρε στρατηλατη του ελληνικου σερβερ..η υπογραφη σου μαλλον λεει αληθειες..μεγαλη λερα για να κυβερνας γαλερα..

Υ.Γ. οσο για τον ορο ΑΝΑΠΗΡΟς ΠΑΙΧΤΙΚΑ μαλλον χρειαζετε να μελετησεις καλυτερα την ελληνικη γλωσσα..θα διαπιστωσεις οτι ειναι πολυ πλουσια...που να σε μεινει ομως χρονος για μελετη??εχεις αλλα πραγματα να ασχοληθεις ποιο σοβαρα..π.χ. τι αλλη λαμογια θα μπορεσεις να κανεις για να κερδισεις σε ενα εικονικο παιχνιδι..
υ.γ.2 ρε σωτο δωστου ρε τον κ26 αμα ειναι να χαρει τοσο..εχει κανει απιστευτη προσπαθεια μην του το στερητε..πατηστε μια ομαδικη διαγραφη (διοτι μονο ετσι εχει ελπιδες να κερδισει)να χει να το λεει..πολυ χαρουμενος θα ειναι ειλικρινα..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser23148

σε τι διαλογο να μπεις??αφου δεν σε συμφαιρει δεν το κανεις..προσπαθεις εντιεχνος να περασεις αυτα που σε συμφαιρουν για να παρεις πλεονεκτημα και να κερδισεις ενα κοσμο στον οποιο φαινετε οτι δεν μπορεις καθοτι αναπηρος[παιχτικα να τον κερδισεις..(εγω νουμπας δεν λεω..η ελληνικη εκδοχη ειναι καλυτερη..ξενοφερτες λεξεις αλλου)..οσο για ξεφτυλα εγω να να δεις ποσο θλιβομαι οταν βλεπω μεχρι που μπορουν να φτασουν καποιοι εδω μεσα για να κερδισουν σε ενα εικονικο παιχνιδακι...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟς ΑΝΘΡΩΠΟΣ...χαλαλι σου ο κοσμοςς βρε στρατηλατη του ελληνικου σερβερ..η υπογραφη σου μαλλον λεει αληθειες..μεγαλη λερα για να κυβερνας γαλερα..

Υ.Γ. οσο για τον ορο ΑΝΑΠΗΡΟς ΠΑΙΧΤΙΚΑ μαλλον χρειαζετε να μελετησεις καλυτερα την ελληνικη γλωσσα..θα διαπιστωσεις οτι ειναι πολυ πλουσια...που να σε μεινει ομως χρονος για μελετη??εχεις αλλα πραγματα να ασχοληθεις ποιο σοβαρα..π.χ. τι αλλη λαμογια θα μπορεσεις να κανεις για να κερδισεις σε ενα εικονικο παιχνιδι..
υ.γ.2 ρε σωτο δωστου ρε τον κ26 αμα ειναι να χαρει τοσο..εχει κανει απιστευτη προσπαθεια μην του το στερητε..πατηστε μια ομαδικη διαγραφη (διοτι μονο ετσι εχει ελπιδες να κερδισει)να χει να το λεει..πολυ χαρουμενος θα ειναι ειλικρινα..




Συνεχιζεις να αναφερεσαι συνεχεια στο γεγονος και να αναφερεις προσωπικα δεδομενα . Εβαλες μονος σου τον εαυτο σου σε αυτη την θεση . Μονος σου χαρακτηρισες εναν ανθρωπο χωρις να γνωριζεις ή με δολο γνωριζοντας . Απο οτι φαινεται εκτος απο σκουπιδι εισαι και ****ς. Δημιουργησες μια αρκετα αβολη , στενοχωρη κατασταση και δεν εχεις ουτε τον ανδρισμο να αναλαβεις τις ευθυνες σου . Ντροπη σου εσενα που εχεις το θρασσος και βγαινεις και μιλας ακομα και δεν αρκεισαι στο να ζητησεις για 100στη φορα συγγνωμη.

Ποιο ειναι το ποιον σου εσενα σαν παικτη που χρησιμοποιεις την εκφραση αναπηρος παικτικα για να σχολιασεις καποιον αλλον? μεχρι εκει φτανει η δικια σου λαμογια και το ηθος σου ? Δεν εχεις σεβασμο σε τιποτα και κανεις δεν σεβεται πλεον.

ΥΓ : Υποδειξεις απο σκουπιδια σχετικα με τον πλουτο της ελληνικης γλωσσας δεν δεχομαστε απο ανθρωπους που χαρακτηριζουν αλλους σαν αναπηρους ειτε μεταφορικα ειτε κυριολεκτικα. Μενει λοιπον να μελετησεις εσυ καλυτερα την ελληνικη και να εμπλουτισεις το λεξιλογιο σου και τοτε να ερθεις να ξαναγραψεις σε αυτο το φορουμ

ΥΓ 2 : τον κ26 ποτε δεν τον κερδιζες και ποτε δεν θα τον κερδιζες και ποτε δεν θα τον κερδισεις. Κανε οση προπανδα θελεις. Πουθενας εισαι εσυ συγκεκριμενα σαν παικτης και ολη σου η φυλη. Ειτε με ban ειτε με παραπανω ογκο ειτε με οτι θελεις δεν εχεις την ικανοτητα να μας νικησεις ουτε να μας σταματησεις.

Τραβα λοιπον σε εναν καθρεφτη και πεισε τον αυτο σου για ποιο λογο χανεις τον κ26 αλλα κανε και την αυτοκριτικη σου για το ποσο αντρας εισαι .

Μετα τα παραπανω νομιζω πραγματικα οτι δεν εχει κανενα νοημα αυτος ο ανθρωπος να ζηταει ανακληση του αποκλεισμου του . Καλυτερα ενας λιγοτερος
20140318023600-xLExyFN.png


Παραβίαση Κανόνων Φόρουμ Νο2 & Νο2.α
Παρακαλώ όπως σε μελλοντικές συζητήσεις στο φόρουμ συμπεριφέρεστε πιο σωστά καθώς η ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τις συζητήσεις στο Φόρουμ θεωρείτε παράπτωμα και τιμωρείται.


Ο/Η 2. Συμπεριφορά έγραψε:
Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και με ευγένεια στους άλλους. Μην ξεχνάτε ότι εδώ μέσα υπάρχουν άτομα διάφορων ηλικιών και με διαφορετικές γνώσεις και εμπειρία στο παιχνίδι. Γι' αυτό, θα ήταν συνετό να έχετε υπομονή σε περίπτωση που κάποια απορία σας φανεί "κουτή" ή "παιδιάστικη".
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες τακτικές για να προκαλέσετε τον αντίπαλο σας, αρκεί οι τακτικές αυτές να είναι βασισμένες στο παιχνίδι.
Ο/Η 2.α. Προσωπικές προσβολές δεν επιτρέπονται πουθενά μέσα στο forum ή σε οποιοδήποτε άλλη λειτουργιά του forum (πχ προσωπικά μηνύματα) έγραψε:
Παρακαλούμε να προσέχετε όλες σας τα "πειράγματα" ή τα "flames" να έχουν αυστηρή σχέση με το παιχνίδι. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του καθενός, θα τιμωρείται αυστηρά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser26159

Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΝΑΠΗΡΟς ΠΑΙΧΤΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙς ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟς ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ..ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙς ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..


Δεν σε ξέρω προσωπικά και αποφεύγω να σε χαρακτηρίσω αλλα σαν ένα ΑΜΕΑ θα σου απαντήσω για το σημείο που αναφέρεις την λέξη ανάπηρος και την χρησιμοποίηση της. Εάν αντιμετώπιζες την καθημερινότητα ενός ΑΜΕΑ δεν θα χρησιμοποιούσες την λέξη ανάπηρος για να χαρακτηρισεις το επίπεδο ενός παίκτη επειδή θα ήξερες τον γολγοθά που ζεί καθημερινά ένας άνθρωπος με κάποια μορφή αναπηρίας. Χαρακτηρίζοντας κάποιον παικτή ανάπηρο τι θέλεις να δείξεις; Οτι ένας ΑΜΕΑ είναι λιγότερο ικανός απο κάποιον αρτιμελή ή πνευματικά σωστά αναπτυγμένο άνθρωπο;
Αυτό σημαίνει η λέξη ανάπηρος: Ο ορος αναπηρία αναφέρεται στον περιορισμό της κοινής δραστηριότητας λόγου, έργου ή άμεσης αντίληψης λόγω σωματικής ή πνευματικής βλάβης ενός ανθρώπου. Διακρίνουμε τους σωματικά ανάπηρους και τους διανοητικά ανάπηρους. Η αναπηρία γενικά διακρίνεται σε ολική και μερική καθώς και σε σωματική και διανοητική.
Όταν τον κατανοήσεις τότε ξανασκέψου εάν θα την ξαναχρησιμοποιήσεις για να χαρακτηρίζεις έτσι έναν άλλο άνθρωπο.
Ειλικρινά λυπάμαι που βλέπω τέτοιες συμπεριφορές και εαν νομίζεις οτι ένα ΑΜΕΑ θα χρησιμοποιούσε την κατάσταση του για να κερδίσει σε ένα παιχνίδι τότε είσαι μακριά νυχτωμένος.
Μάθε πρώτα να σέβεσαι τους συνανθρώπους σου και άσε την πλούσια ελληνική γλώσσα στην ησυχία της.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή