Forum και μια προσωπική πικρία.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser2088
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Δεν σε ξέρω προσωπικά και αποφεύγω να σε χαρακτηρίσω αλλα σαν ένα ΑΜΕΑ θα σου απαντήσω για το σημείο που αναφέρεις την λέξη ανάπηρος και την χρησιμοποίηση της. Εάν αντιμετώπιζες την καθημερινότητα ενός ΑΜΕΑ δεν θα χρησιμοποιούσες την λέξη ανάπηρος για να χαρακτηρισεις το επίπεδο ενός παίκτη επειδή θα ήξερες τον γολγοθά που ζεί καθημερινά ένας άνθρωπος με κάποια μορφή αναπηρίας. Χαρακτηρίζοντας κάποιον παικτή ανάπηρο τι θέλεις να δείξεις; Οτι ένας ΑΜΕΑ είναι λιγότερο ικανός απο κάποιον αρτιμελή ή πνευματικά σωστά αναπτυγμένο άνθρωπο;
Αυτό σημαίνει η λέξη ανάπηρος: Ο ορος αναπηρία αναφέρεται στον περιορισμό της κοινής δραστηριότητας λόγου, έργου ή άμεσης αντίληψης λόγω σωματικής ή πνευματικής βλάβης ενός ανθρώπου. Διακρίνουμε τους σωματικά ανάπηρους και τους διανοητικά ανάπηρους. Η αναπηρία γενικά διακρίνεται σε ολική και μερική καθώς και σε σωματική και διανοητική.
Όταν τον κατανοήσεις τότε ξανασκέψου εάν θα την ξαναχρησιμοποιήσεις για να χαρακτηρίζεις έτσι έναν άλλο άνθρωπο.
Ειλικρινά λυπάμαι που βλέπω τέτοιες συμπεριφορές και εαν νομίζεις οτι ένα ΑΜΕΑ θα χρησιμοποιούσε την κατάσταση του για να κερδίσει σε ένα παιχνίδι τότε είσαι μακριά νυχτωμένος.
Μάθε πρώτα να σέβεσαι τους συνανθρώπους σου και άσε την πλούσια ελληνική γλώσσα στην ησυχία της.

βασικα σεβομαι την αποψη σου φιλε..αλλα την διαφοροποιηση στην σημασια της λεξης την κανεις εσυ...η λεξη εχει την σημασια της και οπως και να το κανουμε σημενει αυτο που σημενει..πουθενα δεν αναφερομαι να υποστηριζω οτι ειναι ντροπη να εισαι αμεα η να λεω κατι για αυτους τους ανθρωπους..ιδιετερως πιστευω πως εχουν πολλη μεγαλυτερη δυναμη απο τους υπολοιπους ανθρωπους...οσο για αυτο που λες και το εχω βαλει σε μπολτ :πολλα με ειχανε πει για το τουρλουμπουκι αλλα δεν τουςπιστευα..μου λεγανε οτι ειναι ικανος να πουλησει τα παντα για την νικη αλλα παλι δεν τους πιστευα..πλεον μετα αππο αυτην την σταση σου τους πιστευω ακραδαντα..οταν βρεθεις στη θεση μου θα το καταλαβεις..αυτα απο εμενα..τα υπολοιπα μεσα στο παιχνιδι..δεν εχω καθολου διαθεση να μαλωσω αλλο σημερα με κανεναν..μου αρκει που τσακωθηκα με τον μαντ...αυτος αρκει για ολους..
 

DeletedUser31147

Ο rebel είμαι σίγουρος ότι πραγματικά δεν είχε ιδέα για την κατάσταση υγείας του Τουρλουμπούκι και το ξέρω από την αντίδραση του στο σκύρε όταν τον κράξαμε εμείς για αυτό που έγραψε .
Δεν γράφω όμως για να τον δικαιολογήσω εδώ , αλλα για να επισημάνω την διπλοπροσωπία του παθόντος ..
Ζωντανές ακόμα είναι στην μνήμη μου οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα forum διαφορων φυλων , με το πρώτο του ρομποτικό βήμα .. Εκεί και από την στιγμή που ο ίδιος μοίραζε link και φωτογραφίες , δεν αφορούσε τότε προσωπικά δεδομένα και ιατρικό ιστορικό η ενέργεια του αυτή ?
Διάβασα επίσης ότι ποτε κανεις δεν χαρακτήρισε άλλος κανέναν ανάπηρο σε αυτό το forum .. Εγώ μπορώ αν θέλετε να βάλω αποσπάσματα από το forum του 27 που ανάλογοι χαρακτηρισμοί ήταν στην ημερήσια διάταξη .
Αν ο τουρλουμπούκι χρειάζεται τον οίκτο μας και την συμπόνια μας τα έχει και τα δυο . Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να κρίνουμε και την διπροσωπία του που ενώ σε διάλογο που είχε κάνει με τον rebel είχε θεωρήσει το θέμα λήξαν τώρα αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά , αλλα και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι χαίρει άλλης μεταχείρισης από την διαχείριση του forum .. Αν εγώ γράψω κάποιον ρουφιάνο στον forum θα φάω ποινή .. ο ίδιος έχει δικαίωμα να έχει ανάλογο χαρακτηρισμό στην υπογραφή του .
Ο ρατσισμός ακόμα και θετικός , όπως έχουμε στην προκειμενη περίπτωση είναι πάντα ρατσισμός .. Απλά στην προκειμενη περίπτωση βολεύει τον παθόντα και όλα τα αλλα τα αφήνει στην άκρη
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser26159

Δηλαδή εγώ γράφω οτι είσαι βρωμιάρης Πακιστανός αλλα επειδή δεν ξέρω οτι είσαι Πακιστανός δεν τρέχει τίποτα δεν προσβάλω κανέναν ουτε τους υπόλοιπους που μπορεί να είναι. Θα μας τρελάνετε τελείως τώρα ή θα μας πείσετε οτι το άσπρο είναι μαύρο; Βγαίνει ο άλλος σε άλλο ποστ και πανηγυρίζει για τον θρίαμβο του που γλύτωσε το μπαν λες και κάτι έκανε ο προπαίκτης που δεν μπορούμε να του πάρουμε και χωριά. Το οτι έχει προσβάλει ένα κάρο κόσμο ούτε που το σκέφτεται. Παίζει με τις λέξεις για να καλύψει τι δεν ξέρω.
Λες σε άλλους κόσμους γράφουν συνέχεια τα ίδια με εδώ αλλα κανένας δεν αντιδρά.
Η ΟΔ φταίει που επιτρέπει να μπαίνουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί σε ποσταρίσματα και δεν τους σβήνει κατα κύριο λόγο και μετά όλοι εσείς που κάθεστε τα διαβάζετε και δεν τους λέτε τίποτα. Επειδή δηλαδή υπάρχουν δέκα άτομα που γράφουν βλακείες πρέπει να τα ανεχόμαστε και να τα επικροτούμε γιατι σε φορουμ αλλων κοσμων δεν γινεται τιποτα; Ωραία λογική αυτή.
Την όλη ιστορία την έστειλά και σε ένα σαϊτ ατόμων με ειδικές ανάγκες να δούμε εάν συμμερίζονται την άποψη σας. Άντε γιατί όλα έχουν και τα όρια τους.
20140318023600-xLExyFN.png


Παραβίαση Κανόνων Φόρουμ Νο8.β
Η όποιαδήποτε παρατήρηση η κριτική προς τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων από την ΟΔ θεωρείτε παράπτωμα και τιμωρείται! Όσο για το "βρωμιάρης Πακιστανός, θα κάνω τα στραβά μάτια, αυτή τη φορά!


Ο/Η 8.β Ποινές έγραψε:
Απαγορεύονται οι συζητήσεις σχετικά με αποκλεισμούς στο forum, ενέργειες Διαχειριστών Forum, καθώς επίσης και με τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στο παιχνίδι (καθώς και οποιασδήποτε απόπειρα εξαπάτησης της Ομάδας Διαχείρισης). Αν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με αποκλεισμούς/τιμωρίες παιχτών εντός του παιχνιδιού, παρακαλούμε στείλτε στο Κέντρο Υποστήριξης μια Αίτηση Υποστήριξης. Το ίδιο ισχύει και για παράπονο ή απορία που έχετε με αποκλεισμό/τιμωρία παικτών από το forum.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

ακουω ακουω και τελικά μενω έκπληκτος.......την ίδια ευαισθησια δεν δείξατε για τον παίχτη σας των αγαθων????γιατί κύριοι....εγω που ειμαι καρκινοπαθής με πλήγωσε παρα πολύ....αλλα οι ευαισθισια σας οπως και των περισσότερον περιορίζετε μόνο στα εικονικά χωρια
 

DeletedUser2088

Αποποιήθηκα της ιδιότητάς μου σε αυτό το θέμα και θα το κρατήσω μέχρι τέλους

παρακαλώ ως δημιουργός το θέμα να κλειδωθεί.
 

DeletedUser2765

lock5.png

Το θέμα κλειδώνει μετά από παράκληση του δημιουργού.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή