Forum και μια προσωπική πικρία.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser2088
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser2088

Να σας πω την άποψή μου για την μίξη πεζών και κεφαλαίων...

θεωρώ ότι είναι μια ιδιόρρυθμη περίπτωση
αν καταλάβουμε ότι θέλετε να τονίσετε κάτι, δεν δίνουμε ποινή,
αν καταλάβουμε ότι θέλετε να φωνάξετε, τότε δίνουμε 10 πόντους,

εξαρτάτε γιατί και με ποιον τρόπο θα χρησιμοποιήσετε τα κεφαλαία και αν κατά την κρίση μας νομίζουμε ότι αυτό θα προκαλέσει εντάσεις στο φόρουμ.
 

DeletedUser28885

Από όταν εμφανίστηκε ο Αιγόκερος σαν forum moderator , η ελευθερια έκφρασης έχει φτάσει σε πολύ καλλίτερα επίπεδα από ότι ήταν πριν . Κακά τα ψέματα , είναι φανερή η προσπάθεια του να αντιμετωπίσει την δουλειά του όσο μπορεί ποιο δημοκρατικά .
Αν κάποιος φταίει κατά την γνώμη μου για όσα γίνονται εδώ είναι οι παθητικοί χρηστες και αναγνώστες του forum .
Αν τους αρέσουν αυτά που διαβάζουν αν αυτό είναι το ζητούμενο , να διαλέγουμε κάθε φορα έναν από εμάς σαν θύμα και να προσπαθούμε να τον ξεφτιλίσουμε για να τρομοκρατήσουμε τους υπολοιπους , καλά κάνουν και δεν αντιδρούν .
Αν όμως δεν τους αρέσει αυτό που διαβάζουν τότε γιατί δεν βγαίνουν να γράψουν την γνώμη τους και να υποστηρίξουν την πλευρά που πιστεύουν ότι έχει δίκιο ? Ακόμα και αν δεν τους αφορά το θέμα αν βγούν και πουν ..τι λες ρε easy rider , αυτά που λες είναι δικαιολογίες οι αποδείξεις σου δεν είναι αρκετές να "στοιρικουν" τους ισχυρισμούς σου και τέλος .. Αν δηλαδή ενεργά εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους στην μια η άλλη πλευρά ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ? Μήπως μετά αντί να "τρολαρει" ο ένας τον άλλον θα το σκέφτεται να βγει να γράψει κάτι χωρίς και να μπορεί να το αποδείξει ? Μήπως υπό την απειλή της κοινής γνώμης αναθεωρήσει το λεξιλόγιο του και θα διαλέγει μετά θύματα μονο και μονο για να κερδίσει εντυπώσεις ?

Αν και το υποκειμενικοποιεις σε βαθμο του να κοντευουμε να παμε εκτος θεματος, θα προσπαθησω να σου απαντησω σε αυτο μενοντας στο θεμα. Αρχικα στο δικο σου κομματι, γιατι πρακτικα παρεθεσες βιωμα σου απο το φορουμ του 26, δεν κατανοω γιατι πολυ απλα δεν πατε τα θεματα στην πολιτικη και προπαγανδα. Στο κεντρικο φορουμ του κοσμου καθεστε και πικαρετε-προσβαλλετε ο ενας τον αλλο και περιμενετε να μην ξεφυγει κανενας. Βασικο θεμα ειναι οτι οταν προκαλεις (το κανεις συχνα) με πολυ τραβηγμενο τροπο τον αλλο, οταν σου απαντησει παραπλησια θιγεσαι. Κατ'εμε εκει ο διαχειρηστης ή σας το παει μονος του το θεμα στην προπαγανδα ή αρχιζει να σας κοτσαρει δεκαρικα. Ολα τα αλλα εχουν να κανουν με δυναμη χαρακτηρα. Οταν εχεις τα αντερα να προκαλεις καποιον, πρεπει να εχεις τα αντερα να αντεξεις και ο,τι ακολουθησει.

Παμε στο βασικο θεμα μας ομως που ειναι αυτο που εθεσε ο aigokairos και οχι το φορουμ του 26. Ο αριθμος τον παικτων μειωνεται, οι περισσοτεροι που μενουν ειτε βαριουνται ειτε για φ,χ,ψ λογους απαξιωνουν το εξωτερικο φορουμ. Τους διαχειριστες τους βλεπουμε σαν κομπλεξικους μπαμπουλες, τα 10χρονα αλωνιζουν και λενε τα δικα τους με τη χειροτερη δυνατη γλωσσα και γινεται ενα φορουμ οπα.

Συμφωνω οτι υπαρχουν καποιες αστειες ποινες, κυριως για καποια οφφ τοπικ 10ρικα που επεφταν παλιοτερα και εχουν πλεον μειωθει αισθητα. Αυτο με χαλαγε εμενα προσωπικα. Η αυθαιρετη ερμηνεια που επαιρναν τα λεγομενα καποιων παικτων.

Απο κει και περα να ρωτησω εγω κατι; Περιμενετε πραγματικα κατι καλυτερο σε αυτο το φορουμ; Γιατι; Ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας μας. Ζει κανεις σε απολυτη αρμονια με ολους τους κοντινους του συνανθρωπους τη σημερον ημερα; Αμα ειναι να μας πει κι εμας το κολπο. Οπως λοιπον στην κοινωνια ολοι μας διαφερουμε λιγο-πολυ ο ενας απο τον αλλο και δεν μπορει να επελθει ουτε καν κατι κοντινο σε αρμονια, πως θελετε να γινει κατι τετοιο σε ενα φορουμ; Ο Ελληνας ξεχειλιζει απο νευρα και θελει καπου να "τα χωσει" και να ξεσπασει. Οποτε ειναι δυσκολο να εχει την υπομονη για "πικαρισμα" και να προσπαθει να ειναι και κοσμιος. Εμενα θα μ'αρεσε να γινοταν αλλα το βλεπω δυσκολακι..

Ελπιζω να μην κουρασα (πααααααρα) πολυ με το μακροσκελες αυτο μηνυμα..
 

DeletedUser31147

@ Shade19

Δεν θα μπω στην διαδικασία να ζητήσω να που πεις που και ποτε έχω εγώ ξεκινήσει μια πρόκληση .

Αυτό που λέω μονο είναι ότι αν εσύ η οποιος άλλος έβγαλε τα ίδια συμπεράσματα με εσένα σε αυτό που έγραψα τότε σηκώνω τα χερια ψηλά και δεν ξαναγράφω τίποτα . Μάλλον έχει αλλάξει το νόημα των λέξεων τα χρονια που λείπω .
 

DeletedUser

Oχι, νομιζω δεν ειμαστε.

οταν λεω αστειες μερικες ποινες τυπου ποστχαντινγκ η κεφαλαιων, δε λεω αστειες γιατι ειναι "μικρες" και θελει αυστηροτερες.
αστειες επειδη ειναι γελοιες εννοω.

:)

Θες να μου πεις δηλαδη οτι εχεις υποστει πιεση για το posthunting? φανταζομαι ξερεις οτι σε καθε καλα οργανωμενο φορουμ υπαρχει τετοια ποινη.

Δεν γινεται να ανοιγει καποιος θεμα για στατιστικα και μετα να γινεται ενας ανουσιος διαλογος μεταξυ ατομων που σκοπο εχουν να ανεβασουν τα ποστ.Κουραζει οσους θελουν να διαβασουν την ουσια.

Αν θεωρεις οτι δεν συμβαινει,μαλλον διαβαζουμε διαφορετικο φορουμ.Και μαλιστα παλιοτερα,οταν δεν υπηρχε η ποινη,τα πραγματα ηταν χειροτερα.
 

DeletedUser24216

θεωρω ακυριλα και αστειοτητα μια ποινη για "posthunting".

ο καθενας για μενα, κρινεται απ αυτα που λεει οχι απο ποσα εχει πει.
δεν ειναι και καποια πυρηνικη φυσικη για να το κανεις αυτο.




υ.γ. και να ηταν πυρηνικη φυσικη δηλαδη, εχω περασει πυρηνικη φυσικη οποτε παλι θα μπορουσα να το κανω, χοχοχ.
 

DeletedUser28885

@ Shade19

Δεν θα μπω στην διαδικασία να ζητήσω να που πεις που και ποτε έχω εγώ ξεκινήσει μια πρόκληση .

Αυτό που λέω μονο είναι ότι αν εσύ η οποιος άλλος έβγαλε τα ίδια συμπεράσματα με εσένα σε αυτό που έγραψα τότε σηκώνω τα χερια ψηλά και δεν ξαναγράφω τίποτα . Μάλλον έχει αλλάξει το νόημα των λέξεων τα χρονια που λείπω .

Χωρίς να θέλω για άλλη μια φορά να ξεφύγω πολύ από το θέμα να επαναδιατυπώσω για να λυθεί η παρεξήγηση. Ξεκινάς μια αντιπαράθεση, ωραία. Απαιτείς από τον άλλο μια απάντηση που ξέρεις ότι δεν θα σου δώσει που να 'χεις το θεό μπάρμπα. Επιμένεις. Στην προσπάθειά σου να τον πικάρεις, μπαίνεις απ'έξω απ'έξω, εσκεμμένα ή μη σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Ο συνομιλητής σου ανταποδίδει με τον ίδιο τρόπο ή και πιο βαριά αλλά μένει στα πλαίσια του παιχνιδιού. Εσύ τον χαρακτηρίζεις περισσότερο προσωπικά απ' ότι εκείνος και πάλι δεν ανοίγει ρουθούνι. Ούτε infraction ούτε τίποτα. Όταν λοιπόν βλέπεις ότι δεν καταλαβαίνει χριστό και πλέον σου το ψιλοχοντραίνει κι αυτός και μετά θίγεσαι και το πας αλλού. Σε εξωπαιχνιδιακά ζητήματα. Σου υπενθυμίζει ο συνομιλητής σου ότι είναι στα πλαίσια της πλάκας και του πειράγματος του παιχνιδιού αλλά εσύ εμμένεις στην άποψή σου. Και όλα αυτά ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ και όχι στην προπαγάνδα. Όταν λοιπόν έστω ακούσια ο καθένας μας (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα μια και δεν είμαι και η επιτομή της ηρεμίας και του λόγου μου) βάζουμε το λιθαράκι μας στην υποβάθμιση του φόρουμ λόγω αδυναμιών μας, βήματα βελτίωσης δεν θα γίνουν. Να πω τη μαύρη μου αλήθεια πολλές φορές μου κάνει εντύπωση η αντιμετώπιση του αιγόκερου σε πολλά θέματα. Βλέπει τα πράγματα ξεκάθαρα από τη σκοπιά του παίκτη χωρίς καμία κατάχρηση εξουσίας (εκεί που έχω διαβάσει εγώ τουλάχιστον). Θαρρώ λοιπόν είναι κι αυτό μια βελτίωση. Τώρα στο θέμα του post-hunting Μήτσο δεν έχω άποψη πώς και γιατί έφαγες ποινή. Είναι καθαρά σχετικό το όλο θέμα.
 

DeletedUser24216

εχω ξεκαθαρισει οτι δεν ειναι για μενα, η φαση. εγω εχω φαει 25 10ρες ποινες και θα φαω κι αλλες τοσες γιατι γελαω συνηθως.
αλλα μιλαμε γενικα, και το εχω δει να δινεται σαν ποινη σε διαφορα ποστς.
 

DeletedUser31147

@ Shade19

Δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα .
Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχεις κάποιο λόγο που προσπαθείς να μου χρεώσεις πράγματα που ποτε δεν έγραψα .

λέω ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .

Ο καλύτερος τρόπος να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις που περιέχουν χαρακτηρισμούς και προσβολές είναι η ενεργή συμμετοχη όλων και η έκφραση συμφωνίας η διαφωνίας .
Οι αντιπαραθέσεις δεν γίνονται στο forum για να πικάρει ο ένας τον άλλον αλλα για να πάρει την κοινή γνώμη κάποιος με το μέρος του . Αν όμως αυτοί που αποτελούν την κοινή γνώμη δώσουν να καταλάβει ότι έχουν άποψη και δεν είναι απλές κατευθυνόμενες μονάδες τότε όλοι θα αναθεωρήσουν τις μεθόδους τους .
Αυτό λέω και τι μου έμπλεξες τον 26 και τι άλλο ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι επιμένετε να ξέρετε καλύτερα από εμενα τι εγώ σκέφτομαι πάντα .
 

DeletedUser2088

τελικά ήταν καλή ιδέα το θέμα που ανοίξαμε γιατί μπορούνε να δούμε τα πράγματα και από τις δυο σκοπιές,
αν και ως συνήθως ξεφύγαμε γιατί μιλάμε για ποινές, πράγμα που απαγορεύετε από τους κανονισμούς,
αλλά αφού είπα ότι θα μιλήσω σαν παίχτης θα το προσπεράσω,
[SPOIL]έλεος μην πει κανείς κάτι για τα μπαν που έδωσα σε προηγούμενο παίχτη γιατί όλοι ξέρετε γιατί τα έδωσα εγώ και εδώ[/SPOIL]

θέμα posthunting
θα σας δώσω ένα τυχαίο παράδειγμα .....
θέμα που είναι σε εξέλιξη....

φυλή Α vs φυλή Β
έχει κάνει ποστ κάποιος παίχτης και αναφέρει ότι κατά την άποψή του θα επικρατήσει η φυλή Α

απαντάει ο άλλος...

....{δεν ξέρεις τι λές.....(και το κόβει εκεί)}

ποινή για σπαμ δεν υπάρχει γιατί απάντησε πάνω στο θέμα....
αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος από εσάς θα 'θελε να δει αυτήν την απάντηση σε θέμα που έχει αναπτύξει, αφιερώνοντας χρόνο για να τεκμηριώσει την απάντησή του,
αφού δεν μπορούμε για σπαμ ποια είναι η κατάλληλη ποινή?
δεν περιμένω απάντηση, όλοι νομίζω τώρα καταλάβατε!!!

αλλά ας απαντήσουμε στο θέμα...
το ποστ που γράφουμε έχει τώρα 647 θεάσεις
μιλάμε εδώ 10 άτομα
τι είναι αυτό που κάνει τους άλλους να μην ''τολμούν'' να πουν την άποψή τους?

η δικιά μας δικτατορία? (ΟΔ)
η αδιαφορία στο να εμπλακούν σε μια συζήτηση που αν διαφωνήσουν μαζί μας (την ομάδα που κάναμε σαν παίχτες και λέμε την άποψή μας σε αυτό το ποστ θέλω να πω) κινδυνεύουν να διαπομπευτούν από την κλίκα μας?

.... έλεος κλίκα εντός εισαγωγικών και το καταλαβαίνεται.
 

DeletedUser28885

@ aigokairos Νομίζω δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία ότι μιλάμε για ξεκάθαρα απλή αδιαφορία-απαξίωση προς το εξωτερικό φόρουμ. Δεν απασχολεί μεγάλη μερίδα των παικτών να εκφράσει κάποια άποψη πάνω στα θέματα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση θέμα κινδύνου ποινής η αποχή.


@ easy rider Προφανώς και δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να κάνουμε ένα είδος δημοψηφίσματος ή δίκης στο εξωτερικό φόρουμ. Επίσης όταν μιλάμε για φόρουμ συγκεκριμένων κόσμων τα πάντα είναι εντυπώσεις και προπαγάνδα στα θέματα που αφορούν τις φυλές. Επιπροσθέτως ένας άνθρωπος που θέλει να δημαγωγείται ή η παιδεία του και οι προβληματισμοί του δεν του επιτρέπουν να δει τη δημαγωγία δεν θα αλλάξει σαν άτομο συμμετέχοντας στο φόρουμ πιο ενεργά. Δεν είναι ένα δυνατό ερέθισμα ώστε να επιφέρει μια τέτοια αλλαγή χαρακτήρα. Μια και εσύ τονίζεις πολλές φορές ότι γράφεις για να κάνεις προπαγάνδα, θα έπρεπε να έχεις μια πιο ρεαλιστική άποψη για το τί γράφεται εδώ (όχι για το θεμα εδώ αλλά οπουδήποτε αλλού). Όσο για τον 26 βαριέμαι αυτή τη στιγμή να καταναλώσω χρόνο για να σου ποστάρω αποσπάσματα από το εκεί θέμα που ταυτίζονται με την παραπάνω τοποθέτησή σου. Απλά εξέφρασα την άποψή μου ως αντικειμενικός κριτής. Δικαίωμά σου να μην τη δέχεσαι. Η πραγματικότητα ως πραγματικότητα δεν αλλάζει, αυτό που αλλάζει είναι η προοπτική που τη βλέπουμε. Και σε θέματα που μας απασχολούν άμεσα δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοι. :)
 

DeletedUser31147

@ Shade19

Κάποιες φορες ειλικρινά με πιάνει απελπισία . Σώνει και καλά εσύ ξέρεις καλλίτερα από εμενα τι εννοώ με αυτά που έγραψα .

αλλά ας απαντήσουμε στο θέμα...
το ποστ που γράφουμε έχει τώρα 647 θεάσεις
μιλάμε εδώ 10 άτομα
τι είναι αυτό που κάνει τους άλλους να μην ''τολμούν'' να πουν την άποψή τους?
η δικιά μας δικτατορία? (ΟΔ)
η αδιαφορία στο να εμπλακούν σε μια συζήτηση που αν διαφωνήσουν μαζί μας (την ομάδα που κάναμε σαν παίχτες και λέμε την άποψή μας σε αυτό το ποστ θέλω να πω) κινδυνεύουν να διαπομπευτούν από την κλίκα μας?
Αυτό ακριβώς λέω . Η μονη διαφορα είναι ότι ο Αιγόκερος το θέτει σαν ερώτηση και εγώ το θέτω σαν συμπέρασμα .
 

DeletedUser

αλλά ας απαντήσουμε στο θέμα...
το ποστ που γράφουμε έχει τώρα 647 θεάσεις
μιλάμε εδώ 10 άτομα
τι είναι αυτό που κάνει τους άλλους να μην ''τολμούν'' να πουν την άποψή τους?

η δικιά μας δικτατορία? (ΟΔ)
η αδιαφορία στο να εμπλακούν σε μια συζήτηση που αν διαφωνήσουν μαζί μας (την ομάδα που κάναμε σαν παίχτες και λέμε την άποψή μας σε αυτό το ποστ θέλω να πω) κινδυνεύουν να διαπομπευτούν από την κλίκα μας?

.... έλεος κλίκα εντός εισαγωγικών και το καταλαβαίνεται.

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ BAN ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ (ΜΕ 1002 ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΣΤΕ ΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.


τι φταίει και δεν μπορούμε να γίνουμε όπως παλιά?
να κάνουμε την πλάκα μας και να πικάρουμε ο ένας τον άλλον για το παιχνίδι και όχι σε προσωπικό επίπεδο, ηλικία, φύλλο, τοπικιστικά, κλπ.

Ας παρουμε τους speed που μονο αυτοι με απασχολουν εμενα... πηγαινε δες τους speed του 2010-11-12 και ελα δες και τους σημερινους... ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΟΡΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ 350cm ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ SPEED ΣΤΗΣ 21:00 Ε ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο MAD ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ SPEED..ΑΝΤΕ ΣΤΟΠ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ.. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ BAN...
 

DeletedUser31881

Δεν γράφω με την γραμματοσειρά μου γιατί θέλω να βγάλω την πίκρα μου σαν απλός συμπαίχτης σας.

Διαβάζω αυτό το φόρουμ κοντά 6 χρόνια,
έχω περάσει φανταστικές στιγμές παρακολουθώντας άτομα να γράφουν για τις ικανότητες τους στο παιχνίδι,
με ένα καταπληκτικό χιούμορ και τους αντιπάλους τους να απαντάνε με την ίδια εξυπνάδα, στηρίζοντας και οι δυο πλευρές την θέση τους.

Διαβάζοντας τώρα βλέπω ότι έχουμε μπερδέψει την εξυπνάδα με την αθυροστομία,
Το θάρρος με το θράσος,
Μεγάλους να μην σέβονται νεότερους
νέους να περιφρονούν πρεσβύτερους.
ασύστολη παραβίαση προσωπικών δεδομένων
και γενικά να παραβιάζετε όλους τους κανόνες χωρίς να σκέφτεστε ότι φτιάχτηκαν πρωτίστως για να προστατεύσουν εσάς!

Ναι είναι πολεμικό παιχνίδι και θα υπάρχουν και εντάσεις,
αλλά είναι και παιχνίδι στρατηγικής που σημαίνει ότι για να το επιλέξατε θεωρείτε ότι έχετε ''μυαλό'', άρα αυτό το μυαλό γιατί δεν το βγάζετε και μέσα στο φόρουμ;

δεν θέλω να σας κουράσω άλλο,
καλή συνέχεια σε όλους, πάω να διαβάσω το φόρουμ :( !

Οντως εχει καταντησει αηδια ολο αυτο και πραγματικα δεν ξερω το γιατι..
Εχουν δει πολλα τα ματια μου τον τελευταιο καιρο απο πολλα ατομα, μεγαλα και μικρα, που χρησιμοποιουν μεχρι αηδιας αθυροστομες λεξεις, με στοχο τους να προσπαθησουν να μειωσουν τον αλλον .. Μετα αυτο συνεχιζεται απ τη μερια και του αλλου του ομιλητη και παει λεγοντας..
Αυτο πιστευω γινεται για να δειξουν στους υπολοιπους οτι αυτος που συνομιλουν ειναι χειροτερος , βγαζοντας καλυτερο τον εαυτο τους..
Προσωπικα, παιζω το παιχνιδι γιατι το γουσταρω, οπως γουσταρω και τις συνομιλιες εντος παιχνιδιου, τις συζητησεις με παιδια στο σκαιπ, τα "πειραγματα" ελαφριου επιπεδου με τον αντιπαλο στο παιχνιδι, καθως και το γεγονος οτι γνωριζω νεα ατομα, αναπτυσσοντας νεες φιλιες.

Ουδεποποτε (οπως λεει και ο Περιανδρος Ποποτας) δε θα προκαλεσω την οποιαδηποτε μεγαλη κοντρα με τον οποιοδηποτε, γιατι απλα, γνωριζω πως ειναι ενα παιχνιδι και παιζω για την αναπτυξη του ψυχωγωγικου μου τομεα.
Το ιδιο πιστευω θα πρεπει να κανουνε και τα υπολοιπα παιδια, εχοντας ως στοχο την τερψη και ψυχαγωγια τους.

ΥΣ: Μπορει να βγηκα λιγο εκτος θεματος, παρολ'αυτα, αυτα που ηθελα να πω τα ειπα!
 

DeletedUser2088

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ BAN ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.


Καλημέρα.
μόλις αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε 4 παραβάσεις με ένα ποστ,

*κεφαλαία
δεν έχουμε καμία διάθεση να βλέπουμε να προσπαθείτε να μας επιβάλετε την άποψή σας με φωνές (10 πόντοι)

*συζήτηση για ποινή αποκλεισμό...,
(10 πόντοι)

*επίθεση προς την ΟΔ
γιατί αναφερθήκατε γενικά και όχι μόνο σε εμένα που είμαι ο δημιουργός του θέματος, (bann)

*εκτός θέματος
εδώ είμαστε για να συζητήσουμε τι φταίει και ενώ έχουμε πολλές προβολές σε ένα θέμα,
έχουμε μικρή συμμετοχή από ατομα που τολμούν να γράψουν εδώ την άποψή τους. (10 πόντοι)


και ένα μεγάλο μπράβο βέβαια γιατί με αποδείξεις μας δείξατε,
πως ατομα σαν εσάς κατάφεραν να κάνουν σοβαρά ατομα να μην τολμούν να πουν την άποψή τους,
μιας και το τελευταίο που θα ήθελαν είναι να χαλάσουν την ψυχολογία τους, ρίχνοντας το επίπεδο τους τόσο που να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σας. (όχι μόνο με εσάς αλλά και με τους ομοίους σας!!!)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ BAN ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ (ΜΕ 1002 ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΣΤΕ ΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.




Ας παρουμε τους speed που μονο αυτοι με απασχολουν εμενα... πηγαινε δες τους speed του 2010-11-12 και ελα δες και τους σημερινους... ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΟΡΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ 350cm ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ SPEED ΣΤΗΣ 21:00 Ε ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο MAD ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ SPEED..ΑΝΤΕ ΣΤΟΠ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ.. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ BAN...

Αποδεικνύεις γιατί έλεγα ότι είσαι μικρός και έχεις ακόμα πολλά ψωμιά αν και καλό παιδί.Ό,τι και αν γίνεται πιτσιρικά αν με το να γράφεις caps για να πεις αυτα που χεις πει 100 φορές δεν κερδίζεις κάτι,χάνεις μάλιστα το δίκιο σου.Άσχετα με το τι ισχυρίζεσαι ότι κάνει ο μαντ.
 

DeletedUser

Καλημέρα.
μόλις αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε 4 παραβάσεις με ένα ποστ,

*κεφαλαία
δεν έχουμε καμία διάθεση να βλέπουμε να προσπαθείτε να μας επιβάλετε την άποψή σας με φωνές (10 πόντοι)

*συζήτηση για ποινή αποκλεισμό...,
(10 πόντοι)

*επίθεση προς την ΟΔ
γιατί αναφερθήκατε γενικά και όχι μόνο σε εμένα που είμαι ο δημιουργός του θέματος, (bann)

*εκτός θέματος
εδώ είμαστε για να συζητήσουμε τι φταίει και ενώ έχουμε πολλές προβολές σε ένα θέμα,
έχουμε μικρή συμμετοχή από ατομα που τολμούν να γράψουν εδώ την άποψή τους. (10 πόντοι)


και ένα μεγάλο μπράβο βέβαια γιατί με αποδείξεις μας δείξατε,
πως ατομα σαν εσάς κατάφεραν να κάνουν σοβαρά ατομα να μην τολμούν να πουν την άποψή τους,
μιας και το τελευταίο που θα ήθελαν είναι να χαλάσουν την ψυχολογία τους, ρίχνοντας το επίπεδο τους τόσο που να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σας. (όχι μόνο με εσάς αλλά και με τους ομοίους σας!!!)

μου αρεσει πολυ που σχολιαζεις ΜΟΝΟ αυτο που σε συμφερει γιατι δειχνεις μια ευκολη ηττα στο να απαντησεις στα αλλα...


Αποδεικνύεις γιατί έλεγα ότι είσαι μικρός και έχεις ακόμα πολλά ψωμιά αν και καλό παιδί.Ό,τι και αν γίνεται πιτσιρικά αν με το να γράφεις caps για να πεις αυτα που χεις πει 100 φορές δεν κερδίζεις κάτι,χάνεις μάλιστα το δίκιο σου.Άσχετα με το τι ισχυρίζεσαι ότι κάνει ο μαντ.

μαλλον εχεις δικιο.. τι να πω.. δεν ειμαι καθολου υπομονετικος και με εκνευριζουν αυτοι που χαλανε το game..
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
μου αρεσει πολυ που σχολιαζεις ΜΟΝΟ αυτο που σε συμφερει γιατι δειχνεις μια ευκολη ηττα στο να απαντησεις στα αλλα...




μαλλον εχεις δικιο.. τι να πω.. δεν ειμαι καθολου υπομονετικος και με εκνευριζουν αυτοι που χαλανε το game..

Ρε φιλε ελεος, κανε τιποτα πιο χρησιμο στη ζωη σου απο τους speed.
Τσουρεκια μας τα κανεις με τους speed. Ναι εχεις δικιο αλλα τα ξεσκιζεις ΟΛΑ...
 

DeletedUser2088

μαλλον εχεις δικιο.. τι να πω.. δεν ειμαι καθολου υπομονετικος και με εκνευριζουν αυτοι που χαλανε το game..

πραγματικά θεωρώ ότι είστε από τους γραφικούς χαρακτήρες σε αυτό το φόρουμ,
απαντάτε ως .execute και δεν προσέξατε ότι η παράθεση ήταν για τον Professional


και τώρα ποια μένοντας στο θέμα σας βάζω να σκεφτείτε κάτι όλοι εσείς που κάνατε 800+αναγνώσεις σε αυτό το ποστ,
το ποιο πάνω χαρακτηριστικό παράδειγμα που απαντάει με 2, 3, 13, ονόματα ένας θεός ξέρει πόσα (και εμείς βέβαια),
αξίζει να σας αποθαρρύνει να πείτε την άποψή σας όπως παλιά και να σας ξανά χαρούμε όλοι μας?

και για τους νέους παίχτες είναι το ίδιο, θέλουμε νέο αίμα και νέες ιδέες,
μην σας αποθαρρύνουν αυτοί που δεν τους δίνουμε ποινή μόνο και μόνο γιατί έχουν αναπτύξει ένα ταλέντο να διαπομπεύουν μόνοι τους τον εαυτό τους.
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
πραγματικά θεωρώ ότι είστε από τους γραφικούς χαρακτήρες σε αυτό το φόρουμ,
απαντάτε ως .execute και δεν προσέξατε ότι η παράθεση ήταν για τον Professional

Εσυ θεωρεις οτι το κρατουσε κρυφο;
Ο μισος .gr που ξερει το Γιωργο ξερει οτι Professional-execute ειναι το ιδιο πραμα.
Στα υπολοιπα συμφωνω
 

DeletedUser8333

εμενα προσωπικα με καραταει στο να γραφω πολυ στο φορουμ, το γεγονος πως καποιοι σε καθε ποστ προσπαθουν να επιβεβαιωθουν και να εδραιωσουν την κυριαρχια τους σαν παικτες μειωνοντας τους υπολοιπους...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή