Κυριε mad καθησα και ειδα ολα τα ποστ στο θεμα(σχεδον ολα)και το μονο που βλεπω (εκτος απο λιγες απαντησεις σας) ειναι ειρωνια!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μιλατε με αυτο το υφος στους παικτες του παιχνιδιου απο τους οποιους εξαρταστε!
Ναι κυριε, εξαρταστε απο εμας,γιατι αμα εμεις δεν παιζουμε τα παιχνιδια τα οποια μας πλασαρετε εσεις δεν θα εχετε δουλεια.
Αρα μπορειτε να βελτιωσετε το υφος σας οπως και τους κανονες σας για τους οποιους ειχα ανοιξει θεμα αλλα καταντησε κουραστικο με τις αερολογιες και τις δικαιολογιες σας για την σταση σας απεναντι σε παικτες.
Για να σας προλαβω ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΠΑΝ ποτε ουτε στο παιχνιδι,ουτε στο φορουμ,μονο μια προειδοποιηση και αυτη χωρις ποινη ποντων.
Και θελω να ξερετε οτι εκτιμω την δουλεια σας στις φυλετικες μαχες αλλα δεν εκτιμω τον τροπο με τον οποιο εκφραζεστε.
[mad]Ναι, ερώτηση έχετε να κάνετε κύριε η απλά βρήκατε ένα θέμα ανοιχτό και είπατε να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε αδιαφορώντας πλήρως για το αν αυτό το θέμα έχει αυτόν τον σκοπό?
Σας παρακαλώ πολύ, διαβάστε τους κανόνες του forum πρώτα και μετά θα δεχτώ κάθε σας παρατήρηση. Ειρωνεία είναι να έρχεστε εσείς που τώρα κάνετε spam και παραβιάζετε κανόνες, για να κάνετε παρατήρηση σε εμενα. Μάθετε πρώτα τους κανόνες, τηρήστε τους και μετά ελάτε να μου κάνετε όσες παρατηρήσεις θέλετε.
Ποινές δεν έχετε επειδή σας κάνουμε την χάρη ελπίζοντας πως θα καταλάβετε το λάθος σας και δεν θα το κάνετε ξανά και όχι επειδή τα κάνετε όλα σωστά.
Και για να σας προλάβω, μάθετε να ξεχωρίζετε τον χαβαλέ από την ειρωνεία. Θα σας βοηθήσει πολύ στην κοινωνία. Αν δεν θέλετε να διαβάζετε τον χαβαλέ μου τότε να διαβάζετε μονο τις ανακοινώσεις μου που είστε υποχρεωμένος να κάνετε και που εκεί είμαι σοβαρός. Όπου αλλου βλέπετε δικό μου post μπορείτε να το προσπερνάτε. Εδώ μέσα είμαι πρώτα χρήστης και μετά όλα τα αλλα. Αυτό δεν θα αλλάξει όσα κωμικοτραγικά posts και αν κάνετε.
[/mad]