DeletedUser
εσυ εισαι που μ φορτωνεις φεικ τρενα τριτη βραδυ? 
οταν λοκα-ντν ειναι πριμειντ μαζι, και λοκα κανει ανεπισιμη ακαδημια της τους dc, τι "λαθος κινησεις" κανεις?
ολα κοκκινα τα χεις.. δυστυχως δν ειναι σαν παλια οι φυλετικες.. δν υπαρχει ο ιδιος ογκος
οταν ξεκιναει κοσμος και εχει 1 dnd 1 titans 1 karpouzaki και 3 loca στο νοτο ενωμενους, ε τι να κανεις οταν η μονη πριμειντ φυλη του βορρα ειναι το αστειο η ντουμ?
Φυσικα και ειναι αποτυχια. Γενικοτερα η πολιτικη που ακολουθησατε τον τελευταιο καιρο... Θες να σου μιλησω με γεγονοτα και δεδομενα δλδ?
το πιο σωστο που εχει ακουστει εδω μεσα.φυσικα και ειναι αποτυχια η πολιτικη που ακολουθησε η νες τον τελευταιο καιρο.μεγαλο λαθος.εκατσε και πιστεψε μια dnd οτι θα μιλαει στα ισα.αν αυτο δεν το χαρακτηρισεις αποτυχια πως θα το χαρακτηρισεις?
Νταξει για να μην το κουραζουμε πολυ το θεμα. Οτι εγινε στο παρελθον εγινε, το θεμα ειναι τι γινεται στο παρον...
Και για αυτο το θεμα εχω μαλιστα και προταση... Προτινω να βγω εγω απο την φυλη και να αναλαβω να φτιαξω ακαδημια της δνδ στην Κ45... Οποιος ενδιαφερετε να μου στειλει ΠΜ μεσα στο παιχνιδι εαν και εφοσων αποδεχτει η προταση μου πρωτα...
Καλες μαχες και ας κερδισει η ΛΟΚΑ
[aig]10 πόντοι για Spamming
Παρακαλούμε απαντήστε ή σχολιάστε απαντήσεις άλλων αναφερόμενοι στο θέμα του συγκεκριμένου thread. Αν δεν δώσετε μια λογική και τεκμηριωμένη απάντηση, καλύτερα να μην απαντήσετε καθόλου. Επίσης ισχύει και για μονολεκτικές απαντήσεις όπως για παράδειγμα "lol" ή "rofl".
By aigokairos[/aig]
Γκοκου τι θεση εισαι;
Τι ωρα ακρυβως για να στείλω αριστοκρατες .
Ξέρουμε στόχο η ειναι Γενικο πλανο ?
Καλα μου δινεις 10 ποντους για σπαμ σε ενα θεμα που λενε δυο φυλες οτι πηγανε πολεμο και τους λεω καλες μαχες?
LOCA ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥΡΕ
Τι να μας πειτε και εσεις οι ασχετοι
LOCA και τα μυαλα μας γιναν ΠΙΤΑ
θελω και εγω 10 για σπαμ.
απεργια πεινας για τα 10 που πηρε ο κλικος και δεν παιρνουμε και εμεις.μαλλον πρεπει να πουμε την μαγικη λεξη ΛΟΚΑ!
περιμενουμε με αγωνια τα 2 πλανα για να κραξουμε λιγο και το 10αρι απο αιγοκαιρο!!