Κάποτε κοροιδευες τον Glad1 που λεει τα ίδια και τα ίδια αλλα ίσως και να είσαι χειρότερος.. Φαινεται το λεξιλόγιο και η φαντασία στις απαντήσεις είναι αντίστοιχη του iq σου.
Άσε μας ρε Αφρικανέ που θα το παίξεις και παίκτης απο το πουθενά. Μια ζωή σε βλέπαμε τι έκανες με φυλές τύπου summer, res, sol. Φυλες που χαρακτηριζονταν από τους πιτσιρικάδες τους, τα πολλά μπαν, τη μικρή διάρκεια τους, και τις μαζικές διαγραφές στο τέλος. Ποιον θες να πείσεις ξαφνικά πως έγινες και πάικτης; Τυχερός είσαι που στον 33 βρεθηκες απέναντι σε φυλή που καταφερε να φάει περισσότερα μπαν και θα τον κλείσεις.
Έβγαλε γλώσσα και ο μερινο. Όταν μιλάω για κατάντια στις φυλετικές...
Τρελέ άραξε , μην βλέπεις παντού Αφρικανούς ακα μερίνους , ο da vinci σου μίλαγε .
Τι να κάνουμε ρε αδερφέ , κάποιοι προχωράνε με ότι ασχολούνται (όπως εγώ πχ) και κάποιοι παραμένουν το ίδιο άσχετοι από την στιγμή που ξεκίνησαν (όπως εσύ πχ) .
Όσο για τα σχόλια , δεν θα περιμένω την γνώμη ενός ανύπαρκτου που το μεγαλύτερο ρεκορ που έχει κάνει στις φυλετικές είναι 207 δημοσιεύσεις από το 2009 στο external .
άσε μας κουκλίτσα μου
προτιμώ να ακούσω γνώμες από συμπαίκτες και αντιπάλους μου .
[aig]10 πόντοι για 9. Επιβολή Ποινών
Το posthunting (το να γράφεις απαντήσεις μόνο κ μόνο για να ανέβει το 'νούμερο' των ποστ ή το 'level' σου) θα δέχεται προειδοποίηση-τιμωρία, ή σε ακραίες περιπτώσεις άμεσο αποκλεισμό.
By aigokairos[/aig]