DeletedUser33711
Εσυ φαρμαρε εχεις να μαζεψεις μια ηπειρο μονος σου απο οτι βλεπω. Ενταξει θα βοηθησει και η dnd λιγο.
" Ουτε εγω εφαγα μπαν στον κ36 "
οσοι ειμαστε να κανουμε σελιδα στο φεισμπουκ , να δουμε αν συμπληρωνουμε ομαδανα παμε για κανα πεντε επι πεντε
Εσυ φαρμαρε εχεις να μαζεψεις μια ηπειρο μονος σου απο οτι βλεπω. Ενταξει θα βοηθησει και η dnd λιγο.
Η DOOM σαν DOOM έχει παίξει σε 2 κόσμους από τους οποίους δεν έχει κλείσει κανέναν , sorry που στο λέω αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια , τον κ19 που τσαμπουνάς τον έκλεισε η TWA που είχε και παίκτες όπως kosparta, dersvsas , ΒΟΡΕΙΟΣ21
ακουστηκε περασαν μπαν και απο dnd
μονη καθαρη φυλη η doom :/ αντε κ τους κραζαν ολοι
Δεν ειχα μπει για μερες, απλα απ οτι βλεπω για καποιο λογο και για φυλη που υποτιθεται δεν ειναι και καλη, παρα ασχολειστε. Καλη φαση.
Κατ αρχας επειδη το ανεφερε καποιος, στην ειρηνη των χριστουγεννων, η Doom σαν Doom (οχι σαν συμμαχια) εχασε 2 με 3 χωρια το πολυ. οργανωσα την αμυνα της φυλης και ειμαι σε θεση να το ξερω καλυτερα απ τον καθε αλεξιπτωτιστη του φορουμ. τα χωρια (και τα πατηματα στην 44) τα εχασαν οι WS, κατι απατεωνες οι οποιοι δεχονταν τρενα απο 15 και 20 ωρες και δεν ενημερωσε ποτε κανεις κανενα. ο "αρχηγος" της φυλης, αυτος ο πανηγυρτζης, εχασε 10/15 (κατι τετοιο τελος παντων, σιγα μην ψαξω ακριβη νουμερα) και το μαθαμε μολις αλλαξε το ρολοι σε ειρηνη και τα ειδαμε κοκκινα.
Εν τουτοις η ευθυνη ειναι δικη μας θα επρεπε να μην εχουμε συμμαχια ετσι κι αλλιως.
ο κοσπαρτα σταματησε στα μισα του Κ19. ο dervsas ειναι ενας εξαιρετικος παικτης κι αρχηγος. ηταν μαλλον, νομιζω πως σταματησε να ασχολειται.
τον Βορειο τον φτυνουμε στα ισα και δεν εχει καμμια σχεση με την TWA η την μετεπειτα Doom.
επειδη επιασε κολλητιλικια με τη λασπη της Σολ, δεν υπαρχει λογος να αναφερεται πουθενα σε οτι καναμε στον 19, αλλωστε εφυγε πολυ πριν το τελος.
ο 19 ειναι απολυτως νικη της TWA, δε μ ενδιαφερει καν ποιος λεει τι και αν λενε αλλες αποψεις. ειμασταν εκει οσοι μειναμε, ξερουμε οτι νικησαμε απολυτα. το αν οι αντιπαλοι πατανε διαγραφες, ειναι ασχετο και δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο, ουτε και θελω βεβαια.
Οσο καιρο ειμαι στην Doom και στην TWA του Κ19 oπου πανω κατω ειμασταν οι ιδιοι παικτες δεν εχουμε φαει ουτε ενα μπαν για ****ακια, παραβασεις κανονων και κατι αλλα ξεφτιλικια που εκανε η ΣΟΛ στον 30 με βρισιες απο διπλά ακκαουντ. Αυτο ειναι γνωστο παντου. Ο εκαστοτε παικταρας με τα ****ακια, ετσι κι αλλιως ειναι της πλακας.
Και μιας και μιλαμε για παικταραδες και μπαν, απ τα λιγα που καταλαβα ο "na mai ki egw" εφαγε μπαν.
δικαιουμαι απολυτα να του πω τωρα, να βαλει το υφακι του, εκει που ξερει.
ξερει αυτος.
υ.γ. ο πμΚ2 ειναι προφανως ασχετος χαρακτηρας και παικτης με την doom. Εκτος απο διαφορα υβριστικα που μου εστελνε μεσα στο παιχνιδι εχοντας ενα χωριο με 26 ποντους, για καποιο λογο κι εδω παρα-ασχολειται με μια φυλη που δεν τα πηγε και καλα στον Κ36.
Ειμαι απολυτα βεβαιος οτι εχει πονεσει αρκετα παλιοτερα.
συμβαινουν κι αυτα.
Καλύτερα έτσι!
Δεν εχει ουσία να χτυπιωμαστε μεταξύ μας!
Μονο την LOCA βολευει ο πόλεμος Βορρας - Νοτος!
Καλύτερα Ανατολή - Δύση, ειναι και διαχρονικός αγωνας!
ημουν για ταινια παιδια
πειτε και σε εμενα την πλακα να γελασουμε μαζι
Ειναι τρομερο σκιλλ να βαλεις 1 τρενο με κριους αναμεσα σε ενα τρενο με αριστους;
Σορρυ πουθενα,δυσκολα πραγματα σου εξηγω τωρα.
Τι εγινε κ36;που βρισκεστε;
Φαγατε την πυξιδουλα και μαζευεστε ξανα για αγκαλια-κλεισιμο αλλου κοσμου;
γιατι δεν γινονται? επειδη δεν μπορουν να τα κανουν ολοι?
ειδικα τωρα που με ενα κλικ στελνεις τρενο ειναι αρκετα ευκολο
τις νουκ τις βαζεις πριν και αν δεν σου πετυχουν οι χρονοι ακυρωνεις και ξαναπροσπαθεις εχεις 3 ευκαριες για καθε νουκ με χρονο κριου, ξιφους και τσεκουριου
απλα μερικοι παικτες σαν τον Darkling δεν μπορουν να καταλαβουν οτι απλα ειναι ασχετοι και τους μοιαζουν ολα παρανομα επειδη δεν μπορουν να τα κανουν οι ιδιοι :noob:
ετσι εγινε οντως.
χαιρετισματα στο .exe