SOL VS SCHOOL

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33970

Ας πουμε σε τι αντιφασκω ? στο οτι μιλαω με οποιον τροπο μιλανε ? Δεν μιλησα για μυθους ποτε , το τι θεωρω οτι ειναι ο καθενας το ξερω εγω καλυτερα απ ολους. Δεν εχω κατι προσωπικο, δεν ειμαι τσακωμενος με da vinci, ουτε με blacko κτλ. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορει να με ενοχλει ο τροπος τους! Αν θεωρεις οτι κρυβω το ingame ονομα μου καλυτερα να σταματησω εδω , ρωτα και μαθε! Οσο για την κοινη φυλη? θα διαλυοτανε σε 2 μηνες.
 

DeletedUser

Κωστα θα τον συμπαθησεις στην συνεχεια,χαχαχαχα ;)

Μα αυτο σου εξηγω,γραφεις για ατομα που εχουν ασχετα ονοματα απο ακκς,ενω εσυ με το συγκεκριμενο νικ που εχεις στο εξτερναλ δεν παιζεις κ33.Καταλαβαινεις τι εννοω οταν σου λεω οτι αντιφασκεις;Γραψε σε ποιο ακκ παιζεις τουλαχιστον στην υπογραφη για να μπορεις να υποστηριξεις αυτο που προειπες.Δεν πρεπει εγω να ψαξω για να μαθω ποιος εισαι,πρεπει εσυ,οπως αλλωστε υποστηριζεις,να δηλωνεις ποιος εισαι!

Οσο για την φυλη,πιστευω οτι θα καναμε καλη πορεια αν απο την αρχη δεν ειχαμε κλικες!
 

DeletedUser

Εχω την φωτογραφια για να δειξω ποιος ειμαι, και το ακκ με το ονομα ινγκειμ εχει φαει μπαν.

Οσο για την φυλη δεν θα μπορουσε να μην εχει κλικες και θα ειχε παρα πολλους που θα θελανε να διοικουν, τοσους που θα διοικουσαμε πιο πολλοι απο οσοι θα διοικουμασταν

Μέτριος παίχτης γενικά (L)
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Προφανως με το "δεν εχω κατι προσωπικο" εννοει οτι δεν ειναι ηδη τσακωμενος μαζι τους απο αλλο κοσμο ή κατι τετοιο φανταζομαι. Αλλα οκ πανω κατω εχει δικιο στα περισσοτερα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε ένας τέτοιος παίχτης να μην έχει δίκιο; (L)

Γιατι τί ονομα θες εσυ; καλα αν σκεφτω θα βρω κατι καλο αλλα βαριεμαι τωρα. :p

Ο DaVinci δεν ξέρω αν θα μπει βεβαια αν συνεχίσει έτσι.. χαχα ακούς εκει να προσβαλει έναν μύθο. χαχα
Περα απο την πλάκα οχι οκ, εχει το στυλ του Ανούβη αλλα τον ανούβη τον συμπαθούσα, αυτος μου καθεται λίγο στο στομάχι ακόμα :p

τωρα με στεναχωρεις...στην αρχη ελεγες οτι με συμπαθουσες
περα απο την πλακα δεν μου αρεσει να με παρομοιαζουν με κανεναν ο καθε παικτης εδω μεσα εχει την δικια του προσωπικοτητα και ειναι ξεχωριστος....

τελος οποιος εχει την υπομονη να ανατρεξει σε προηγουμενες σελιδες θα δει ποιος αρχησε την κοντρα στην σελιδα 22

)
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser33703

Γιώργο δεν ξέρω αν έχεις βελτιώσει την συμπεριφορά σου ή όχι αλλά να ξέρεις ότι η συμπεριφορά σου στους προηγούμενους κόσμους δεν ήταν και η καλύτερη , ελπίζω να σκέφτηκες κάποια πράγματα και να βελτιώθηκες .
Επίσης το ότι δεν παίζεις με botakia δεν ισχύει και το ξέρεις πολύ καλά δεν χρειάζεται να επεκταθούμε στο εξωτερικό για αυτό το θεμα , δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση .
Επίσης στον κ33 δεν είμαι αρχηγός , αυτό το ακούω από την αρχή του κόσμου και με τρελαίνει , αρχηγός ήμουν στον κ30 , απέτυχα και βγήκα μόνος μου , εδώ αρχηγό βάλαμε τον Δήμο (ΒΟΡΕΙΟΣ21) , στην αρχή έτρεχε τη φυλή πολύ καλά , αργότερα του έτυχαν κάποια προσωπικά προβλήματα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει , από τότε τρέχω τη φυλή εγώ μαζί με τον Νικόλα τον Da viNci και τον Σωτήρη τον AceQuad .
Δεν υπάρχει αρχηγός στη φυλή αλλά συμβούλιο μέχρι να επιστρέψει ο αρχηγός μας (ΒΟΡΕΙΟΣ21) .

Επίσης τα πράγματα που έχει κάνει ο Da viNci στις φυλετικές τους 3 τελευταίους κόσμους που παίζει δεν τα έχει κάνει κανείς στις φυλετικές και μιλάμε για τους 3 πρώτους του κόσμους και πίστεψε με ο chess στους 3 πρώτους του κόσμους δεν έβλεπε ούτε με τηλεσκόπιο 10άδα όπως και εγώ όπως και εσύ όπως και οι περισσότεροι στο ξεκίνημα τους .
Αυτό που κατάφερε ήταν να είναι στον 2ο κόσμο του ο 1ος παίκτης επάξια και να βγάζει μάτια , συνεχίζει να βγάζει μάτια στον κ33.
Για εμένα αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης της SOL σίγουρα και αν όχι ο καλύτερος από τους καλύτερους εν ενεργεία παίκτες των φυλετικών.

Οπότε αφήστε τους κομπλεξισμούς που ένας παίκτης 2 κόσμων σας έχει ξεπεράσει εσάς τους ''παλιούς'' και δείτε τα πράγματα όπως είναι .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
να συνεχισουμε με το θεμα μας καλυτερα παιδια...
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser33703

Επειδή έχεις φτιάξει την συμπεριφορά σου σε εμένα δεν πάει να πει ότι την έχεις φτιάξει γενικά , Μέχρι τον κ25 ξέρεις πολύ καλά ότι δεν ήσουν σωστός σε θέματα συμπεριφοράς .

Επίσης , ποιος είπε ότι υποτιμάμε τον Κώστα ; Ίσως είναι και ο καλύτερος παίκτης του Ελληνικού tw τουλάχιστον από αυτούς που έχω δει αλλά επειδή τον εκτιμώ δεν πάει να πει ότι θα το δείχνω , βλέπεις δεν έχω μάθει να γλύφω σε αντίθεση με εσένα που η γλώσσα σου έχει ξεραθεί μετά από τόσους κόσμους .

Υ.Γ. Βλέπω έχει φτιάξει πολύ η συμπεριφορά σου , συνεχίζεις τις απειλές από skype και τις ύβρεις για ένα παιχνίδι , αυτό εννοούσα και πέφτω πάλι μέσα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Mess with the best,τελικα εμαθα ποιος εισαι...εισαι αυτος που στην αρχη του κ33(1 χωριο ειχες) ηθελες να νομπλαρεις στις 24 ωρες με αριστο το ακκ του asklipoios1 που τοτε παιζοτανε απο τον gio4kad,μονο και μονο επειδη ειχε ξεφτυλισει την τοτε φυλη που προσπαθουσες να κουμανταρεις(μουρ) και κατεληξες να αποτυχεις 2 φορες με αποτελεσμα να πας εσωτερικο απο τον panourgo επειτα απο εντολη του the conquerors.Μαλιστα τοτε γυρισες και ειπες ασχετο και νουμπα τον Γιαννη(JX111,death dealers) ο οποιος εχει κλεισει πιο πολλους κοσμους παρα εσυ σε speed(προσεξε την διαφορα).
Και ξαφνικα,κανεις την επανεμφανιση σου στην σκουλ εκθιαζοντας τον chess και παιρνοντας το μερος του στο εξτερναλ λες και εισαι ο "νταβατζης" του...μετα λυπης μου θελω να σε συμβουλευσω οτι το γλυψιμο σου μονο αηδεια προκαλει ;)

Υ.Γ.προσπαθησε να μου απαντησεις σε ενα σοβαρο και πρεπον υφος για την ηλικια σου,υπαινιγμοι και προσωπικες κριτικες μην περιμενεις να τις απαντησω,διοτι ακολουθω παντα ενα ρητο στο συγκεκριμενο παιχνιδι και γενικοτερα.
"-Ποτε μην μπαινεις σε λεκτικη αντιπαραθεση με ****υς,γιατι πρωτα θα σε ριξουν στο επιπεδο τους,και επειτα θα σε κερδισουν λογω πειρας"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33970

Ολα τα ξερεις ... Ειδικα αυτο το τελευταιο το ξερεις καλα, δεν θα πεσω στο επιπεδο σου. 1 πραγμα θα σου πω. Εβγαλα πανω απο 2κ πρεμ στον κ33. Ποια μουρ? εγω αρχηγος της μουρ ? σορρυ φιλε επαιζα hp τοτε μπορεις καλλιστα να δεις την 4η θεση... αντε τα λεμε ****υλη ;) Ειδες να γλυφω εγω κανεναν? εισαι το μονο ατομο απο τα τελευταια 10 που σχολιαζουν που δεν του απανταει κανεις και απλως πεταγεται.. Αχχ Σωτηρακη ποσα λιγα ξερεις.

Παντως οπως βλεπω κ5 κ6 σε καλες φυλες ησουν... Θυμαμαι την dena οταν φαγανε τα 3 δυνατα πλανα βαρβαρεψανε... Γελαγε ο σερβερ τοτε...

Υ.Γ Τους κοσμους που τους εκλεισε τους εκλεισε οπως τον κ26 οι ΟUT? Καλο βραδυ πονεμενε ;)

"Το κακο με τους ****υς ανθρωπους ειναι οτι νομίζοντας οτι ειναι έξυπνοι μιλανε πολυ, αφήνοντας τους πραγματικα εξυπνους να σκεφτονται περισσοτερο" ..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
και πίστεψε με ο chess στους 3 πρώτους του κόσμους δεν έβλεπε ούτε με τηλεσκόπιο 10άδα όπως και εγώ όπως και εσύ όπως και οι περισσότεροι στο ξεκίνημα τους .

σε ολους μου τους κοσμους πέρασα από θέση 1 σε ποντους μην λεμε και οτι θελουμε :p
εκτός από τον 7 που μονο το oda με ενδιεφερε (σαν στατιστικό εννοώ). και αφου σταματησα μετά από από 6 μήνες που έτρεχε ο κόσμος ακόμα 1 oda ημουν αν δεν με γελάει η μνήμη μου :p


Τί λεω στη σελίδα 22; α για την ΕΜΥ, ε είχε δροσούλα σήμερα :p

Πλευρά 1:
Φυλές: School, Schοol
Πλευρά 2:
Φυλές: SOL

Timeframe: 01/07/2015 09/08/2015

Πλευρά 1: 297
Πλευρά 2: 284
Διαφορά: 13

και στατιστικά του Αυγούστου

Πλευρά 1:
Φυλές: School, Schοol
Πλευρά 2:
Φυλές: SOL

Timeframe: 01/08/2015 09/08/2015

Πλευρά 1: 56
Πλευρά 2: 37
Διαφορά: 19
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

Απο το υστερογραφο και μονο καθιστας τον εαυτο σου αναξιο για σοβαρη απαντηση και γενικοτερα διαλογο ;)

Νομιζω σε εχει πειραξει η πολυ "σκεψη"!
Καλο σου βραδυ!
 

DeletedUser33970

εμενα η σκεψη, εσενα κατι αλλο... οτι μπορει ο καθενας ;ρ

Στο θεμα μας, ας ανεβασει καποιος στατς σημερα μιας και έπεται πλανο των sol, και οπως δειχνουν οι ενδειξεις θα ειναι δυνατο..
 

DeletedUser33703

Πλευρά 1:
Φυλές: SOL
Πλευρά 2:
Φυλές: School, Schοol

Timeframe: 01/07/2015 03:05:52προς09/08/2015 02:24:17

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 284
Πλευρά 2: 297
Διαφορά: 13

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 2,073,564
Πλευρά 2: 2,245,957
Διαφορά: 172,393

chart
 

fassa15

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
4
Καλως το ανυπαρκτο τυπακι που κανε νεο ακκαουντ απλα για να βγαλει τα κομπλεξ του στον da vinci.. Κανας καφκαλιας φλωρος θα σε?
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

εσυ ποιος εισαι παλι και κραζεις τους αλλους? ενω κανεις τα ιδια?
 

fassa15

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
4
που κραζω τον καφκαλια? ρωτα τον ιδιο γιατι τον κραζω... εσυ ποιος εισαι παλι?
 

DeletedUser

καλα δεν με ξερεις!!!!πως μπορεις κ το ξεστωμιζεις αυτο? πως φαινεται οτι δεν μπαινεις εξωτερικο ποτε!!! δεν εισαι εμπιστη πηγη ενημερωσης ....οτι και να λες ειναι παραπληροφοριση!!! ειναι σικ να εισαι στην ροη των γεγονοτων να ξερεις!!
 

fassa15

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
4
Οτι θελω θα ξεστωμιζω, οποτε θελω θα μπαινω στο εξωτερικο, δεν με νοιαζει αν δν ειμαι εμπιστη πηγη ενημερωσης, οτι και να λεω ειναι παντα σωστο, και τελος θελω να σου πω ενα μεγαλο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑ με ανωμαλους δεν μιλαω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Υ.Γ Εριξα και το αντε γεια που το θελες τοσο πολυ Ανεστηηηηηη
 

DeletedUser

δεν σε νοιαζει τιποτα?? τι θες τωρα εσυ με τις γυναικες κ μιλας? διακρινω μια συγχιση μην υστεριαζεις θα ερθει η γαληνη στην ζωη σου καποια στιγμη!!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή