Καλησπερα σε ολους ειμαι ο πρωην δουκας απο TSR(πατησα διαγραφη στον κοσμο για προσωπικους λογους,δεν παιζω πλεον),ειπα να μην γραψω αρχικα γιατι μετα θα μπω στο τρυπακι να ξαναγραψω και να ξαναγραψω και δεν μου αρεσει με αυτα που βλεπω στο forum.
Ωστοσο, βλεπω πολλες ανακριβειες παραπανω και επειδη οσο επαιζα στον κοσμο ειχα φαει μερονυχτα στην διπλωματια στο skype θελω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.
Πρωτον,οντως SOL- school-ASYLOYM ειναι μαζι,μην το αναλυσω ολοι το ξερουν και το λαμβανουν σαν δεδομενο και στην τελικη δεν θα ητανε και κακο αν απλα το κανανε στα φανερα και οχι με δολιους τροπους.Επισης οταν σας πιασενε ολοι στα πρασα ρε παιδια γιατι να μην το παραδεχτειτε? ενα αυτο το θεμα,το λυσαμε.
Παμε παρακατω,οι SOL λοιπον και τα παρακλαδια τους οχι μονο εχουν αυτες τις ακαδημιες απο την αρχη του κοσμου(μυστικα) αλλα νομιζαν οτι και οι jazz ειναι ακαδημια τους χωρις καν να τους ρωτησουν ! Φυσικα οταν o τοτε αρχηγος των jazz RestartButton τους ξεκαθαρισε οτι δεν ειναι ακαδημια κανενος ο κυριος αρχηγος απο SOL εδειχνε να μην το πιστευει και υπηρξε ενας τσακωμος μεταξυ τους στο skype.Προς τιμην του ο RestartButton ητανε παντελονατος χ2 φορες καθως τοτε η φυλη του δεν ειχε μαζα και ητανε αναμεσα απο ASYLOUM(οι τοτε MYR) και SOL.
Λεω προς τιμην του γιατι φανταστειτε να πηγαινε μαζι τους...Οι 4 μεγαλυτερες φυλες του κοσμου θα ειχαν συμμαχια και ο κοσμος που τοτε ειχε δεν ειχε 1 μηνα θα ειχε ηδη κλεισει,παει και αυτο.
Εγω μιλουσα με αρχηγο απο DEM απο την πρωτη στιγμη και ειχαμε συμμαχια(TSR,DEM) στην παρεα μας μπηκανε και οι (Λ) καθως ανακαλυψα οτι οι αρχηγοι τους ειναι απο την ιδια πολη με μενα και εν συνεχεια το ΚΙΝΗΜΑ που παλι ο αρχηγος τους ειναι απο διπλανη πολη και οι SUN.Οι Λ διαλυθηκαν γιατι ειχανε συγκρουσεις με ΚΙΝΗΜΑ αλλα οι καλοι παικτες τους-ηγεσια τους, συνεχιζαν να παιζουν γιατι τα βρηκανε με το ΚΙΝΗΜΑ σαν "συνχωριανοι",οι Jazz ηρθαν επισης μαζι μας και ετσι ολο το κεντρο του κοσμου ενωθηκε με τι σκοπο ?
Να παλεψει εναντια σε SOL School και ASYLOYM που υπουλα και μυστικα μπηκανε απο την αρχη του κοσμου για να τον κλεισουν,η καθε μια φυλη σε αλλη ηπειρο και ολες φυσικα θα συγκλιναν προς το κεντρο για να συναντηθουν και να παιξουν τον τελικο αυτοι μετα η δεν ξερω και γω τι αλλο.Για κακη τυχη τους οι συμμαχια τους μαθευτηκε και ολες οι φυλες ενωθηκαν για να πανε εναντιον τους,απο εκει που φανταζαι ευκολος κοσμος πλεον SOL και οι λοιποι ειναι η μειοψειφια ετσι πως τα καταφερανε δηλαδη ολος ο κοσμος να τους μισησει !
Ενα τελευταιο,ειπε ενα παλικαρι πανω οτι πρωτα DEM,TSR,jazz κτλπ βαρεσανε τους SOL και τους λοιπους...Μεγα ψεμα το γνωριζω φιλε εγω καλυτερα απο σενα απο πρωτο χερι σαν ο τοτε δουκας των TSR οι school μας βαρεσαν πρωτοι και μας πηρανε και 1-2 χωρια αν θυμαμαι καλα αφου πρωτα πηγανε να βαλουν ρουφιανο στην φυλη μου αλλα τον επιασα στα πρασα πριν καν μπει....Γελασα πραγματικα που νομιζαν οτι θα με πιασουν κοτσο.Οποτε το ποιος το αρχισε αστο σου λεω

Οσο αφορα τον κυριο αρχηγο απο την school που εχει και co play,το co play του μια χαρα παλικαρακι μου φανηκε ο Μιλτος και μιλησαμε καλα και ομορφα,ο αλλος δεν μιλουσε μαλλον το επαιζε respect φαση δεν σου μιλαω ειμαι ανωτερος.
Για τον αρχηγο απο SOL εχω ακουσει και γω πολλα αλλα αμα δεν τον γνωρισω τον ανθρωπο δεν θελω να πω κατι κακο η κατι που μπορει να μην ισχυει.
Εγω στην τελικη δεν εχω κατι με SOL και τις λοιπες ακαδημιες τους μπορει να ειναι και οι καλυτεροι ανθρωποι του κοσμου και συναμα οι καλυτεροι παικτες του κοσμου αλλα ηγετικα δεν κανουν, η κινησεις που κανουν τα υπουλα χτυπηματα κτλπ δεν αρμοζουν για εναν αρχηγο.
Αυτα απο εμενα,ευχομαι τον κοσμο να μην τον κλεισει η SOL οχι γιατι δεν εχει καλους παικτες(ισως εχει και το καλυτερο υλικο)αλλα επειδη δεν παιζουν τιμια,οχι ολοι προς θεου μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι - εχουν και οι SOL-School-Asyloum ατομα καλα και τιμια,κυριως στις ηγεσιες τους απευθηνομαι.