DeletedUser33703
Blacko καμια συνομωσιολογια δεν κανω,αλλωστε δεν παιζω στον κοσμο εδω και καιρο απλα λεω την αληθεια.Κριμα γιατι ειστε καλοι παικτες πολλοι απο εσας ισως οι καλυτεροι στον κοσμο αλλα θα σας φαει η αλλαζονεια "ελα μωρε θα τους φαμε και αυτους ευκολα" θα κανουμε και κανενα εσωτερικο,θα βαρεσουμε και κανα ξημερωμα απο πισω τους συμμαχους μας θα παρουμε κανα 2-3 που αξιζουν απο εκει και τους υπολοιπους θα τους φαμε.Τα εχουμε δει απο εσας οπως ακουω στον κ30,θα τα ξαναδουμε.Ενα παιχνιδι ειναι παιδια μην σφαζεστε,το θεμα ειναι οτι αμα παιζατε και τιμια θα ητανε και καλυτερα για εσας αλλα σας γυρναει boomerang παντα γιατι υπαρχει ο καλος θεουλης.
Φίλε μου με αυτά που λες πραγματικά θα μου πέσουν τα αυτιά , Δεν ξέρω αν είμαστε καλοί παίκτες και μάλιστα μέσα από τους καλύτερους όπως λες , εγώ είμαι εδώ για να κάνω το παιχνίδι που ξέρω να κάνω και αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ αλλά οι άλλοι (οι αντίπαλοι και οι σύμμαχοι μου)
Πραγματικά δεν είδα καμιά αλαζονεία από μέρους μας τουλάχιστον στον κ33 και αν είδες θέλω να μου αναφέρεις περιστατικό γιατί το να λέμε λόγια του αέρα πραγματικά δεν είναι και το ότι καλύτερο .
Το θα κάνουμε και κανένα εσωτερικό δεν το σχολιάζω καν , το θα βαρέσουμε ξημέρωμα τους συμμάχους μας μήπως εννοείς αυτό που μας έκαναν οι σύμμαχοι μας στον κ30 ;
Και στο θα πάρουμε 2-3 που αξίζουν μήπως εννοείς αυτό που μας έκαναν οι ΣΟΥΣΟΥ στον κ30 επίσης ;
Εδώ είναι κ33 και από την στιγμή που δεν έχεις παίξει στον κ30 δεν μπορείς να ξέρεις και με σιγουριά τι έχει γίνει
Δεν σου λέω να ακούσεις εμένα αλλά να ξέρεις ότι η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση.
Λες ότι τα έχεις δει από εμάς όπως ακούς , λυπάμαι αλλά φάσκεις και αντιφάσκεις , αυτά τα 2 που λες δεν συνάδουν μεταξύ τους.
Τα έχεις δει ή τα έχεις ακούσει ; Γιατί το ένα με το άλλο απέχει αρκετά θα έλεγα .