shh vs out

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser30521
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser163

Καλημερα σε ολα τα καλα παιδια.

Λογω του οτι ειμαι στην απεξερτηση κ στο διαστημα του να συνηδητοποιησω οτι πλεον δεν παιζω, θα χαιρετησω επισημα ολη την παρεα "φιλους" κ "εχθρους" σε λιγες μερουλες. Δεν θα την κανω στο ετσι μετα απο τοσο καιρο που πεξαμε.

Sniper πολυ παρεα κανεις (αν δεν εισαι ο ιδιος) με τον "μην μου μιλατε εμενα ετσι, γιατι θα κανω αιτηση υποστηριξης ..... σαν τις γκομενουλες". Αν λεμε αν δεν εισαι ο ιδιος, βαδιζεις ακριβως στα χναρια του: ΓΚΙΟΖΗΣ εκεινος, το ΓΚΙΟΖΑΚΗ εσυ. Οταν μαθετε tribal, ισως σας δωσω λιγη σημασια Η' ισως με ακουμπησουν αυτα που λετε. Μεχρι τοτε θα παραμεινετε παιχτηκα οπως κ τωρα: μια τριχα απο τα ********** μου :noob:
 

DeletedUser

αντε τραβα να παιξεις με τον εχθρο προδοτη (εχω τις πληροφοριες μου) να δουμε ποσο καλος παικτης. μεγαλωσες στις πλατες αλλων.

οσο για αυτον που αναφερεσε τα στατς μιλανε απο μονα τους

Dunedain
51.(8,993,318 score) odd

πρωταθλητης
8.(29,497,129 score
 

DeletedUser163

Αν εχεις οπως λες πληροφοριες, να τις ανεβασεις. ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥΓΓΑ Κ ΕΣΥ οπως τοσοι αλλοι ολα αυτα τα χρονια ......... ΑΝΩΝΥΜΕ :grrr:

(αμεσως καταλαβες ποιον εννοω!!!! Τυχαιο??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!)
 

DeletedUser

το θεμα ειναι να κοιτατε την αξια του καθε παιχτη κ οχι τα odd,δεν εχει να λεει κατι αυτο
αυτος που ξερει να παιζει κ ασχολειτε καλα με το παιχνιδι δεν κανει μονο odd
κ επειδη ειδα ποσταρισματα απο odd του γιωργου κ του λεωνιδα,αν κ εχθρος των παιδιων
εχω να πω,οτι οταν παιζαμε παρεα ο γιωργος εκοβε οτι τρενο υπηρχε με σναιπ κ ο λεωνιδας
ηταν απλος ενας μαχητης,σαν την αξια του γιωργου σπανια υπαρχη εδω μεσα παιδες..
πρωταθλητης
8.(29,497,129 score μας κολας αυτο κ τι εχει να λεει αυτο?οκ τρωως ξυλο,ειναι καλο αυτο?δεν νομιζω παντος..
 

DeletedUser

ρε σνιπερ παλιοασχετε
βγαινεις μετα απο τοσο καιρο στο φορουμ και πετας τη βλακεια(γτ αμα το πω αλλιως θα φαω βαν) και συνεχιζεις
ποσα χωρια χαθηκαν στο πλανο;
πες μου ποσα;πανω απο 50;
σε κραζουν οι συμπαικτες σου γ αυτη τη βλακεια που πεταξες και αντι να πεις σορυ κοτσανα ειπα συνεχιζεις!!!!!!
Dun μπορει να σε γνωρισα πολυ λιγο οσο ημασταν CAD και Shhh μαζι αλλα εισαι ΑΠΛΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και οπως ειπες γραψε τους ολους!
στα του πλανου τωρα

εγω παντως εχασα το μετρημα(μπραβο στο λεο1 που προσπαθησε αλλα ηταν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ)
δεν ειχα ιντερνετ αλλα απ οτι ειδα λιγο τωρα εχει χασει πανω απο 70 χωρια αν δν κανω λαθος
πες μας τωρα σκοπευτη ποιο ακκ παιζεις;
 

DeletedUser29156

κατ αρχην οτι θα ειχα και υποστηριχτες , δε το περιμενα.
ο snipper, δε ξερω ποιος ειναι στο παιχνιδι αλλα σιγουρα θα εχουμε μιλισει γτ ξερει πραγματα αλλα δε τα ξερει ολα ωστε να τα αναπτυξει οπως πρπει.
εχουμε λοιπον και λεμε.....
για τo DUNEDAIN, o οποιος σαφεστατα και ειναι προδοτης και δε πρπει να εχει μουτρα να εμφανιστει τουλαχιστον με αυτο το ντροπιασμενο ονομα ποτε ξανα , στις φυλετικες.
τα παιδια απο τh shhhh, οσο και να καταβαλουν προσπαθειες να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα, δε θα καταφερουν να δικαιολογησουν τα προφανη......

εχουμε λοιπον και λεμε .......

1.
Dunedain την 01.04., ώρα 14:18

re Lewnida, steile tou ena minima k vres te ta. Megaloi anthropoi eisaste k oi 2. O Vaggelis einai palios gnostos me pollous edo mesa (ego edo ton gnorisa alla milame sixna). Den se varese aftos tote alla o anipsios tou k afto giati den eixe valei to onoma sou stin lista me aftous pou den xtipiountai. Mou eipe oti kata lathos emeine ektos alla i alithia pistevo oti einai oti katalathos/exepitides emeine apexo logo tis megalis simpathias pou exete o enas ston allon .....

εδω ειναι μια πρωτη αποδειξη, του πως επαιξε ο τεραστιος (χααχχα) αυτος παιχτης στον κ20 ....
δλδ , επειδη μαλον δε τα πολυκαταλαβενετε..... ο κυριος αυτος ειχε μια λιστα παιχτων , πρωτη γραμμη μετωπο πυ δεν χτυπιοντουσαν μεταξυ τους.
ο βαγγελης που αναφερει , κατευθυνει τουλαχιστον 5 6 ακομη παιχτες στη περιοχη.

οι οποιοι, τη μερα που οι sex αποφασησαν νυχτα να μας χτυπησουν μου πηραν καμια 15ρια χωρια εντελως αδεια, καθως εγω και η φυλ μου ακομη τους θεωρουσαμε συμμαχους !
χωρια που ειχαν αμυνες σε περιοχες που εν αντιθεση με το προδοτη, εγω δεχομουν επιθεσεις.......
δλδ, για να το αναλυσουμε λιγο ακομη..... οι φιλοι του προδοτη που ειχαν συμφωνησει να μη χτυπιουντε μεταξυ τους , ειναι αυτοι που με χτυπησν υπουλα , ξηεμρωματα σε χωρια αδεια και μαλιστα κατ ευθειαν με τρενακι χωρις καν μια ανιχνευση για τα ματια του κοσμου..... οκ μπορει να υπεθεσαν και σωστα, οτι ειμουν αδειος εκει (αλλη μια αποδειξη οτι εμεις δεν ειχαμε σκοπο να κανουμε επιθεση στους sex ..)

στη πορεια οταν χτυπησα το βαγγελη σε ολα του τα χωρια και σχεδον ολα του τα εσπασα, αντι να πανε οι αγαπητοι συμπαιχτες μου να παρουν τα χωρια , ηρθε ο προδοτης και μου ειπε γτ βαραω τον βαγγελη !!!
η προδοσια ομως δε τελειωνει εκει....... παιχτης που ηθελε να βαρεσει και οντως το εκανε πηρε εντολη απο το προδοτη να σταματησει ΑΜΕΣΩΣ και να μη νομπλαρει......

δλδ, για να κανουμε τη σουμα.... ο προδοτης ειχε μετατρεψει συμπαιχτη του σε στοχο .... ειχε εξασφαλισει οτι δε χτυπιουντε καποιοι μεταξυ τους .... ειχε την απαιτηση σε παιχτη που μου πηρε χωρια να μη τον χτυπησει κανενας απο τη φυλη ....

2.
Παμε στα περιβοητα οdd , τα οποια ολο και κατι δειχνουν ........
πως γινεται αγαπητε .... αμασητε .... ενας λογαριασμος στο σημειο που πευτει φωτια και τσεκουρι , να μην εχει δεχτει ΠΟΤΕ , τη παραμικρη επιθεση ???????
την ιδια στιγμη ο λογαριασμος αυτος ..... ειχε στραγγιξει τις αμυνες απο τη γαλαζια λυμνη , αμυνες που ελλειπαν απο παιχτες που χτυπιοντουσαν (μεταξυ αυτων και γω που παλεβα να κρατησω 50 χωρια μεσα στην 66 ... χωρις να ερθει μισο δορι για βοηθεια) με αποτελεσμ να χανοντε χωρια ?
εκει που επεσε το γελιο εινα οταν και καλα για να με αποστομωσει μου ειπε τις απωλιες που ειχε ενω υποστηριζε αλλους ..... ειχε 80,000 περισσοτερες απο εμενα !!!
δλδ αυτος που δε χτυπηθηκε ποτε , ειχε ιδιες βοηθειες σε συμπαιχτες του με μενα που του ριχνω 30 εκ σε αμυντικες ....

Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο το πως αυτος ο παιχτης που αυτοικανοποιειται να αυτοχαρακτηριζεται φοβερος και τρομερος , και να εχει σιγονταρισμα απο παιδια που εχουμε ιστορικο στον κ20 .... (που ολως τυχαιως αυτον που αναγνωριζουν απο εμας ειναι αυτος με τον οποιο δε συναντηθηκαν πουθενα) , επαιξε και αναπτυχθηκε στον κ20 .
Στο ειπα ξανα , γι να πετυχεις εσυ σε κοσμο , χρειαζεσαι
1. εχθρους-φιλους που να μη σε χτυπησουν ΠΟΤΕ
και ...
2. Λεωνιδες που θα τραβανε τις επιθεσεις των εχθρων (και σακηδες, και χρυσες κ.α)

Υ.Γ.1
τα γκιοζης και τις ψευτομαγκιες θα τις λες εκει που σε παιρνει....
Υ.Γ.2
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΓΚΙΟΖΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ
Υ.Γ.3
ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ..... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ !!!! ΞΕΧΑΣΑ ... ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ 80....ΤΥΧΕΡΟΟΟΟΟΟΟ
Υ.Γ.4
ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ...... ΛΑΚΙΣΕΣ , ΓΤ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.... ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ.... ΜΠΑΜ ΘΑ ΕΚΑΝΕ !
ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΥΚ. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΟΥΚΣ (3 4 ... ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)

ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΕΞΤΕΡΝΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΤ Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ.... ΓΤ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ

ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟ ... ΠΡΟ-ΔΟΤΗΣ !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

δεν τον ξερω τον dune σαν ατομο αλλα σαν παιχτη θεωρω οτι ειναι πολυ καλος τωρα αν για καποιους απο εσας ειναι ετσι οι προδοτες τι να πουν μετα και τα κουναβια :)) επειδη δεν εφαγε επιθεσεις σημαινει κατι ???δηλαδη μια φυλη πρεπει να κοπαναει παιχτες για να αποδεικνυει σε καποιους οτι δεν ειναι προδοτες ?? ελεος εχετε χασει τη μπαλα απλα.η καθε φυλη ψαχνει τον αδυναμο κρικο του αντιπαλου δεν θελει πολυ μυαλο να το καταλαβει καποιος αυτο και δεν παει να χτυπησει παιχτες εγνωσμενης αξιας .ο λεο για παραδειγμα την προκειμενη στιγμη ηταν απλα πολυ ευκολος στοχος για μας .οσο για το αν κοκκινησε η περιοχη δεν σας φταιει ο dune απλα δεν υπαρχει υποστηρικτικη ομαδα απο πισω να σας στελνει αμυνουλες οπως εχετε μαθει να παιζετε καμαρια μου οι πρωην out δεν σας εκαναν τη χαρη αυτη δυστυχως οποτε η καθειστε και παιξτε χωρις γκρινια οσο μπορειτε και οσο αντεχετε η πατηστε μια διαγραφουλα να ηρεμησετε .εχει κι αλλους κοσμους που περιμενουν .σε αυτον τον κοσμο κανατε τις λαθος επιλογες οποτε υποστειτε τις συνεπειες και αποκτηστε γνωση και εμπειρια ωστε σε επομενο κοσμο να στε πιο προσγειωμενοι καποιοι που καβαλησαν καλαμια
την καλημερα μου σε ολους
 

DeletedUser29156

δημητρη δε νομιζω οτι επεσες και πολυ μεσα .....

1. γραφεις για το Σακη , οτι οι OUT δεν εβαλαν αμυνες προσπαθωντας να δημιουργησεις κλιμα.

φανταζομαι , οτι περιμενες απο εναν λογαριασμο να κρατησει την επιθεση απο 100 εκ ποντους φυλες, γτ στο σακη επιτεθηκαν μεχρι και τα βαρβαρικα σας.

οποτε , για να εκανε ο Σακης τις απωλιες , που εκανε, μαλον η φυλη τον βοηθησε...... οποτε αυτο που λες για να δημιουργησεις εντυπωσεις δεν ισχυει

2. Περι dune και στοχων

οταν ενας παιχτης εχει κανονισει να μην χτυπιεται αυτος και οι φιλοι του απο μεγαλο μερος των εχθρων , αυτοματως θετει συμπαιχτεσ του, ως στοχους για να την περναει αυτος ζαχαρη

θα στο θεσω απλα

πες λοιπον οτι στη περιοχη που ειμαστε εισαι φιλος με ολους εκτος απο εναν..... ποιον θα χτυπισεις ?
 

DeletedUser

πεστα λεωνιδα. ποσο τυχαιο ειναι οτι βαρουσαν συνεχεια εσενα στιν 65/66 ενω το προδοτη ποτε δεν τον κτυπησανε στην Κ56 μεσα στα κοκκινα.

ολα τα καθαρισανε εκτος απο τον προδοτη
 

DeletedUser163

Δεν υπαρχεις απλα! Εισαι ο γραφικος του Κ20, δικαωματικα πλεον .... Δεν αντικρουω τιποτα απο οσα γραφεις, γιατι οπως σου εχω πει ΕΠΑΝΕΛΛΗΜΕΝΟΣ δεν με ακουμπας ουτε παιχτικα ουτε σαν ανθρωπος .... εισαι λιγος/ελαχιστος κ στα 2.

Οσοι παιξαμε παρεα ολο αυτο τον καιρο, ξερουν πολυ καλα ποιος βοηθαγε την φυλη κ ποιος την εκανε ******α συνεχεια. Κ αργησα να σε πεταξω εξω, επρεπε να ειχε γινει απο την αρχη. Κ προσεχε πως το γραφω: γουσταρα κ σε πεταξα εξω κ δεν ειπε κ κανεις κουβεντα. Απο την φυλη σου οπως ελεγες. Εσυ μπορουσες να το κανεις ποτε αυτο?????

Μπες παλι στο καβουκι σου ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΥ TRIBAL κ οταν εχεις αποδειξεις για τα οσα ξεστομιζεις να τις δουμε κ εμεις οι υπολοιποι.

ΥΓ 1 Οταν σου εσωζα το χωριο απο τον Βαγγελη, σε τι ταμπλο το επεζα?
ΥΓ 2 Σου εχω πει δεν ειμαι ΠΡΟ ..... ΙΜΒΑ ειμαι (αν δεν ξερεις τι σημαινει ρωτα noobako)
ΥΓ 3 Οταν θα δεις εσυ ποτε 5ψηφιο αριθμο επιθεσεων οπως εβλεπα εγω αποτα φιλαρακια μου σχεδον 2 εβδομαδες, ελα να μου πεις
ΥΓ Μιλησε κ η ουρα απο κατω ... ειπαμε ο ΓΚΙΟΖΗΣ κ το ΓΚΙΟΖΑΚΗ του
 

DeletedUser29156

1. οι αποδειξεις ανεβηκαν
2. οποτε θες και οπου θες να δουμε τι εχει κανει ο καθενας σαν ανθρωπος ...... γτ δε νομιζω να εχεις βγαλει ουτε λυκειο.
3. με τα 200 δορια που εστειλες δε νομιζω να εσωσες τιποτα.........

αν ηθελα να ειμαι στη κλικα σου με τους 2 3 προδοτες που ακομη υπαρχουν εκει , απλα θα ημουν. οταν καθαρισει ο τοπος απο τη βρωμικη παρουσια σου θα επιστρεψω στη θεση που πρπει να ειμαι στη φυλη.
αυτη στην οποια εγω ο ιδιος σε τοποθετησα προσωρινα μονο και μονο επειδη τοτε ηθελα να ειναι στη θεση αυτη καποιος χαμηλων τονων.

οντως με ξεγελασες γιατι , δεν εισουν χαμηλων τονων, απλα εισουν ενας μουλοχτος προδοτης που δεν ελεγες πολλα πολλα για να μη σε παρουμε χαμπαρι.

επισης ειναι τυχαιο οτι επι τψν ημερων σου στην αρχηγια , η φυλη πραγματικα διαλυθυκε και δεν ειχε τη παραμικρη οργανωση ? εκτος απο προδοτης εισαι ανικανος να οργανωσεις αμυνες για πλανο που ηταν φως φαναρι, για να μη πω οτι ηταν αναμενομενο ..........

εσυ πιστευε πως εισαι .....φοβερος ...... εγω λεω οτι εισαι ΠΡΟ- δοτης , και το αποδυκνυω, δε λεω λογια.
ελπιζω να καθαρισουν οι φυλετικες απο σκουπιδια σαν και εσενα που για να παιξουν θελουν φιλους τους εχθρους και στοχους τους συμπαιχτες τους.

οσο για τις ψευτομαγκιες , σου λεω ενα...... σκουπιδια στο πειραια μαζυεουνε καθε μερα...... οποτε θες ελα μια βολτα να γεμισεις κανα καδο
 

DeletedUser29156

ΥΓ 3 Οταν θα δεις εσυ ποτε 5ψηφιο αριθμο επιθεσεων οπως εβλεπα εγω αποτα φιλαρακια μου σχεδον 2 εβδομαδες, ελα να μου πεις
ΥΓ Μιλησε κ η ουρα απο κατω ... ειπαμε ο ΓΚΙΟΖΗΣ κ το ΓΚΙΟΖΑΚΗ του


εδω ειναι που θα πεσει το φορουμ απο τα γελια

ο προδοτης δεχοταν επιθεσεις και εγω οχι !1!!!!!

παρακαλω η ομαδα διαχειρησης να ελεγξει αν καταγραφοντε σωστα τα odd τα οποια δειχνουν μια μικρη διαφορα 30 εκ απωλιων .... τη στιγμη που οπως μας λεει ο θαυμασιος αυτος νεος ....... δεχτηκε κατεγηστηκες επιθεσεις !!!!!!!!!!!

να διορθωθουν αμεσα και να αποκατασταθει η αδικια.......

Οσο για τον snipper, που τον λες ******ιοζη και απορω απο που και ως που καποιος προδοτης σαν και εσενα εχει το θρασος να χαρακτηριζει οποιον τον πηρε χαμπαρι,
ναι το παιδι μπορει να υποστηριζει οσα λεω και αποδικνυω και ειναι καποιος που δεν ξερω καν ποιος ειναι.......

ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ >>>>>>>>>>>>>>>>>>

αχχααχχαχααχχαχα

εχεις γινει ρεζιλι ρε......... δρομο να καθαρισει ο τοπος απο την εμετικη παρουσια σου


ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ...... ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser163

Οτι πεις Λεωνιδακο μου ...... βασικα που καθομαι κ σου μιλαω, μαλλον αξια σου δινω ..... επομενως συνεχισε μονος σου πλεον ..... ΠΟΥΘΕΝΟ-ΓΚΙΟΖΗ :clap::clap::clap:
 

DeletedUser29156

ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΣ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ REAL LIFE , ΟΠΩΣ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ......
 

DeletedUser163

Ενω τα δικα σου επιχειρηματα, ειναι ατρανταχτα ....... Σουχα πει κ in-game μαζεψου γιατι ΟΛΟΣ ο Κ20 γελαει μαζι σου. Δεν με ακουσες κ συνεχιζεις .... κ συνεχιζουν ολοι να γελανε

Αν θες πραγματικα να με αποστομωσεις κ να με ξεφτιλησεις οπως λες κ να μην ξαναπαιξω με το ιδιο ονομα σε κανεναν κοσμο, εκτος απο σενα κ την ουρα σου, απλα να γραψει οτι πιστευει αυτα που λες, απλα οτι πιστευει χωρις να εχει αποδειξεις, καποιος απο τους συμπαιχτες μας Η' καποιος απο την ηγεσια των ΟΥΤ κ εννοω για να μην παρεξηγουμε stratosps, death.dealers. makis.p, kisoulis, racefource.

Ενας να πει οτι πιστευει αυτα που λες, εγω παω πασο .... ΕΝΑΣ.

Μεχρι την Παρασκευη. Αλλιως θα βγεις εδω δημοσια κ θα παραδεχτεις οτι εισαι μεγαλος ******ιοζης ..... Το πας το στοιχηματακι?
 

DeletedUser

1. οι αποδειξεις ανεβηκαν
2. οποτε θες και οπου θες να δουμε τι εχει κανει ο καθενας σαν ανθρωπος ...... γτ δε νομιζω να εχεις βγαλει ουτε λυκειο.
3. με τα 200 δορια που εστειλες δε νομιζω να εσωσες τιποτα.........

αν ηθελα να ειμαι στη κλικα σου με τους 2 3 προδοτες που ακομη υπαρχουν εκει , απλα θα ημουν. οταν καθαρισει ο τοπος απο τη βρωμικη παρουσια σου θα επιστρεψω στη θεση που πρπει να ειμαι στη φυλη.
αυτη στην οποια εγω ο ιδιος σε τοποθετησα προσωρινα μονο και μονο επειδη τοτε ηθελα να ειναι στη θεση αυτη καποιος χαμηλων τονων.

οντως με ξεγελασες γιατι , δεν εισουν χαμηλων τονων, απλα εισουν ενας μουλοχτος προδοτης που δεν ελεγες πολλα πολλα για να μη σε παρουμε χαμπαρι.

επισης ειναι τυχαιο οτι επι τψν ημερων σου στην αρχηγια , η φυλη πραγματικα διαλυθυκε και δεν ειχε τη παραμικρη οργανωση ? εκτος απο προδοτης εισαι ανικανος να οργανωσεις αμυνες για πλανο που ηταν φως φαναρι, για να μη πω οτι ηταν αναμενομενο ..........

εσυ πιστευε πως εισαι .....φοβερος ...... εγω λεω οτι εισαι ΠΡΟ- δοτης , και το αποδυκνυω, δε λεω λογια.
ελπιζω να καθαρισουν οι φυλετικες απο σκουπιδια σαν και εσενα που για να παιξουν θελουν φιλους τους εχθρους και στοχους τους συμπαιχτες τους.

οσο για τις ψευτομαγκιες , σου λεω ενα...... σκουπιδια στο πειραια μαζυεουνε καθε μερα...... οποτε θες ελα μια βολτα να γεμισεις κανα καδο

Καλύτερα να έγγραφες ένα όνομα για να διευκολίνεις τους υπολοίπους...εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα και πολλά.
 

DeletedUser29156

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ , ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.......
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΠΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ

1. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΠΛΑΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
2. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΑΜΥΝΕΣ
3. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗ ΦΥΛΗ .......

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..........

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ .
 

DeletedUser163

2 αμυντικα ειχα στειλει ψευτακο .......

Καταρχην επειδη το λες συνεχεια ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΕΡΝΕ Κ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. Ειδα αναφορες επιθεσεων σου!!!!! Μην μιλησουμε για αυτες ..... Για αυτο σταματα να λες ψεματα κ αν εχεις τα guts το στοιχηματακι παει απο μενα ..... αλλιως μουγγα κ εσυ οπως τοσοι αλλοι ολα αυτα τα χρονια. Τουλαχιστον εκεινοι ειχαν κ λογο ...... εσυ τι κουμασι εισαι δεν μπορω να καταλαβω. Λογω δημοσιοτητας το κανεις?????
 
Κορυφή