Κ 30 ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

  • Δημιουργός θέματος .Serenity
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser30857

Αυτα τα ελεγες στο τελος.....2 μερες πρωτου περαστουμε καφε ωστε να μας κρατησεις.....αμμα ειχαν υποθει μηνες πριν μπορει και να γινοταν κατι.....αλλα η συμμαχεια σε μαρανε οταν ειδατε οτι θα σας χτυπαγαμε.
Ασε τα σας προσεφερα εδαφος....αυτα να τα κανατε ποιο πριν....αλλα τι λεω ο γρεκο ειχε σχεδιασει να μας φαει καποτε σκεπτομενος να μας αφησει εκει ετσι οπως ειμασταν μιας και δεν μας φοβοταν και περιγελουσε.....
 

DeletedUser19989

Μία απάντηση απο τον γιάννη αν θημάμαι καλά στο όνομα, JX111

μπηκαμε μια κληση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια εβδομαδα πριν παιχτει το οποιο σπαθι απο οποια μερια.
Ίσουν και εσύ μέσα, όταν ανακοίνωσα οτι πλέον οι σολ περνάνται καφέ.
Άν λέω ψέματα πες το μου μήπως δέν ξέρω τί λέω καμια φορά ρε παιδί μου..

Και μετά απάντησέ μου σε κάτι.

Το γεγονώς οτι έκρυμα σαν συμφέρον μου οτι να σε βαρέσω είταν συμφέρον μου και σου κακοφαίνεται (απο μεριας σολ λεω οχι προσωπικα)
και βγαίνεις να λές ανακρύβιες οτι σε τρύπισα και αλλα τέτοια, τί δηλώνει για το άτομο σου ώς χαρακτήρα?


Απο 40 ωρες φυγαν τραίνα αλλα οπως ήδη ξέρεις δέν ήταν πλάνο για να κρατήσεις χωριά αλλα ήταν το τελευταίο πλάνο που έριχνες γενικοτερα ως σολ και ήθελες να γράφει μερικά χωριά +

Το γνωρίζεις και ο ίδιος οτι δέν πρόκειτε να κρατούσες χωριό στον πυρήνα αλλουνού...
Άλλη σκοπιμότητα δέν ξέρω άν είχε, τουλάχιστων στο μυαλό μου δέν υπήρχε σκοπιμότητα..




#στεφανος


Τελικά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?

Υ.Γ Σταματα επιτελους τα φούμαρα.
Κάθε μα κάθε φορά έλεγες ότι ήθελες. Στην κληση που αναφέρομαι απο πάνω σου έλεγα σε περνάω καφέ, μου έλεγες ελατε να παιξουμε μπαλα μαζι
και κοινα φορουμ και κοινα πλανα διεκδικισεων (σε υποτηθετε συμαχηκη φυλη, δηλαδη δεν ειχαμε μεχρυ τωρα)
τωρα αν καταλαβες οτι πηγαινουμε μαζι και μετα σε τρυπησα....ναι οκ τοτε εγω εφταιγα και σου φερθηκα πολυ αδικα και πολυ σκλυρότερα απο οσο σου άρμοζε..

- - - Eνημερώθηκε - - -

Πληροφοριακα στεφανε, με όποιον μιλούσες απο την φυλή σενιόρ
ήταν στο σκαιπ στην ομαδα στην ηγεσιας,
δηλαδη παντα μιλουσαμε και ξεραμε οτι παντα ανεφερες για ενα αλλο ατομο
όπως κάνεις και τώρα
και οτι τα συμφωνισες με αυτον και πρεπει να τα κανουμε επειδή εσυ τα συμφωνησες.....



#αγγελικη

ΑΝ καθεται ο αλλος και μιλαει και λεει τις μεγαλυτερες μπαρουφες που εχεις ακουσει ποτε, ε δεν μπορεις να τον αφυσεις να λεει
Οσο και να ξερεις οτι λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι εεε κατανταει αηδια στο τελος

εγω μιλαω μονο στον στεφανο σε αυτο το ποστ, γιατι αναφερεται και αυτος σε προσωπικο επιπεδο.

ναι ειπες οτι αυτο ειναι το συμφερον σου σαν φυλη.
μετα μιλησαμε και μπηκαν και αλλα ατομα στην κληση και λεγαμε οτι θα παμε μαζι ειπες θα το σκεφτητε με τα παιδια και θα μας πητε.
μετα απο καποιες μερες μας εκανες κληση και ειπες οτι σας βαρανε που σας βαρανε ολοι θα σας βαρεσουμε και εμεις. ειπαμε οτι θελουμε χρονο γιατι μας βαρουσαν απο παντου και ειπαμε για σαββατο να ξεκινησει ο πολεμος. εχαμε μια εβδομαδα περιθωριο να φτειαχτουμε και ξαφνηκα δευτερα δεχομαστε πλανο απο vip κ tr και το βραδυ μας λες οτι τεταρτη μας περνατε κοκκινους. που ειναι η διορεια που μας δωσατε για να ετοιμαστουμε??
αυτο ειναι για το δευτερο ερωτημα σου
το οτι ολοι σας αναπτυχθηκατε χαρις εμας δεν το σεβαστικατε και αντι να ειστε μαζι μας προτημησατε να πατε με τους αλους.
αυτο τι σου λεει εσενα?
και αφηστε τα ****μαρες οτι και καλα σας παρακαλεσαμε για Σ.Ε


εγω στο πλανο χωριο κρατησα μεσα σας.
και πριν πατησω διαγραφη και στο μετωπο σας ειχα παρει χωρια
να μην λεμε κ οτι θελουμε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser32010

Κυριε Μεσια θες να σου πω πως εχεις φτασει στα 27 εκατομυρια σαν φυλη??? Διαβασε λοιπον...

Μετα το μεγαλο πλανο της Σολ στην Won που σημανε και την διαλυση της εγινε ενα περιστατικο πανω στην 44 με μενα και τον frag που ηταν περισσοτερο παρεξηγηση και οδηγησε τον τοτε αρχηγο σας λεγομενο psofiokoynavi των 140,000 ποντων να μπει σε κληση με μενα και τους δυο αρχηγους για να μας πει οτι εχει μια φυλη με 120 ατομα απο τα οποια τα 80-90 απαντανε στα κυκλικα στο 10λεπτο αρα ενεργοι και οτι να μην χτυπηθουμε γιατι αν γινει αυτο ειχε πει ειναι σιγουρο οτι θα τους φαμε αλλα θα μεινετε πισω, οποτε ας προχωρησουμε μαζι ...

Εμεις τοτε σκεφτηκαμε λογικα και γνωριζοντας οτι αν χτυπαγαμε μια φυλη των 3 εκατομυριων λογω ηθικου θα μας πηγαινε πισω και μιας και θελατε να μπειτε τοτε σε μετωπο μαζι μας σε ΤΡ εγινε αποδεκτη η Σ.Ε. και η παραχωρηση της ηπειρου 34 που τοτε ηταν γεματη βαρβαρα και ενα κομματι ψηλα στην 44!!Ετσι λοιπον αναπτυχθηκαν χωρις απωλειες οπως αυτο φαινεται και απο τα στατς.

Η φυλη Σενιορ τοτε ειχε εχθρους μονο την DT που ομως δεν ειχαν αμμεση επαφη, ετσι ειπαν να χτυπησουν την τοτε CM ,αφου ειχαν φαει ολα τα βαρβαρακια τους και ειχαν δυναμωσει, που ειχε πλατη την ΤΡ και σαν μικρη φυλη τοτε εμπαζε και θα ηταν ευκολος στοχος...

Ετσι λοιπον μετα τον μικρης διαρκειας πολεμο με την CM τους αποροφησαν αφου βεβαια ζητησαν συμβαση με την ΤΡ για να παρουν τα χωρια και τους νεους παικτες ησυχα και ομορφα... Αργοτερα στο μελλον βεβαια κυρηξαν τον πολεμο στην ΤΡ, ενας απο τους ορους που ειχε θεσει για την ΣΕ με ΣΟΛ ο αρχηγος τους αλλα για πολυ λιγο γτ δεν μπορουσαν να τα βγαλουν περα και φυσικα ακολουθησε παλι ΣΕ.
Αναμεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα περασαν κοκκινους τους Ιχθυς μια φυλη που ειχαν καλες σχεσεις μεχρι τοτε αν δεν κανω λαθος συμμαχια(μπορει κ ΣΕ), δλδ εβαζαν αμυνες σε παικτες που τους χτυπαγε h Σολ κτλ, και ο λογος ηταν επειδη ειχαν φτασει απο 2 εκατομυρια στις 300,000 και ισχυριστηκαν οτι επρεπε να τους περασουν κοκκινους για να παρουν κανα χωριο μην τα παρει ολα η ΣΟΛ... Αλληλεγγυη στο επακρο!! :cop:

Επειτα περασαν για τα ματια του κοσμου κ του Κωστα και τους Μπαντ εχθρους στις 80 ωρες με αριστο!! Ετσι κατεληξαν με εναν χαρτη VIP-SOL-TR-ΣΟΥΣΟΥ σε Σ.Ε. και κοκκινους οπως προειπα τους μπαντ και τους ιχθυς!!!Ας ειναι καλα η ΤΡ που καθαρισε την DT και αφαιρεσε μερικα κοκκινα απο τον χαρτη των Σενιορ! Ιδου http://prntscr.com/5yaij1 Αγκαλιες σε ολο τον χαρτη!!

Κλεινοντας ειπαν να περασουν και τους ΣΟΛ κοκκινους ετσι γτ τους βαραγαν ολοι, γτ οχι και αυτοι!!! Ετσι μια φυλη που εχει μαθει να κανει κοκκινους τους πολιορκημενους απο παντου δεν θα μπορουσε να πραξει διαφορετικα!

Ακουγοντας τον Στεφανο(ΑMKD) να ωρυεται γτ νιωθει αδικημενος ηθελα και εγω να εκφρασω τα δικα μου συναισθηματα για την πιο αχαριστη και παραδοπιστη φυλη στον κ30 που ενω μεγαλωσε στον κορφο της ΣΟΛ γυρισε και την καρφωσε πισωπλατα γιατι ετσι!!

Υ.Γ.Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις μεσα στην σενιορ, ξερουν αυτοι :)
Υ.Γ.2 Πρωτη φορα γραφω στο εξωτερικο και αυτο αξιζει να μαθουν καποιοι τι εστι αδικια!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24216

Ακουγοντας τον Στεφανο(ΑMKD) να ωρυεται γτ νιωθει αδικημενος ηθελα και εγω να εκφρασω τα δικα μου συναισθηματα για την πιο αχαριστη και παραδοπιστη φυλη στον κ30 που ενω μεγαλωσε στον κορφο της ΣΟΛ γυρισε και την καρφωσε πισωπλατα γιατι ετσι!!


ελπιζω να μην εννοεις την Doom γιατι θα πεσω απ την καρεκλα απ τα γελια.
σε καθε περιπτωση οτι παραπονο και κλαμα εχεις, σε μενα, εγω συνεταξα και απεστειλα την κυρηξη πολεμου. Αν και φυσικα δεν ηταν μονο δικη μου αποφαση


Υ.Γ.2 Πρωτη φορα γραφω στο εξωτερικο και αυτο αξιζει να μαθουν καποιοι τι εστι αδικια!

αδικια ειναι οι αρχηγοι μιας φυλης που αυτοαποκαλειται "οι καλυτεροι παικτες" να δοκιμαζει να μπαναρει αντιπαλους με ξεφτιλισμενα συστηματα κλεψιας, ενω εγω πχ που εχω συνιδρυσει μια μικρη πτωχη ταπεινη φυλη που δεν εχει ελπιδα απεναντι στην σολ, να μην κανω τιποτα απ αυτα.
 

DeletedUser

Γιατι με στενοχωρεις κυρια katimagiko???Αν διαβασεις καλα θα καταλαβεις οτι απο πιο πριν δεν ξερω ακριβως τι παιζει και τι θ ακολουθησει στη πορεια!!!Eνα χαρτη με βαση το πως εβλεπα να χωριζονται οι φυλες εβαλα χωρις προπαγανδικο σκοπο!!Τα 2 σιγουρακια παντως ειναι σουσου-τρ!!!

Κακος χαμος στο φορουμ και παλι...αρε αθανατε Ελληναρα γι αυτο ειμαι περηφανος γιατι παντα εχει κατι να πει!!!Λοιπον σαν πιο ηρεμος και και γερος και σοφος οπως λενε καποιοι φιλοι και γνωστοι θα βαλω ενα χαρτη εδω να τον δειτε και να δω και γω κατα ποσο ειστε αντικειμενικοι οι περισσοτεροι και βλεπετε αυτο το παιχνιδι για διασκεδαση!!!Απο τα οσα διαβαζω εχω καταλαβει οτι εχετε χωριστει σε καποια στρατοπεδα που οπως τα εβαλα στο χαρτη δεν το βρισκω και ασχημο,απεναντιας πολυ ενδιαφερον θα ελεγα γι αυτον τον κοσμο!!!

Δεν θα μιλησω για συμφωνιες ουτε για στρατολογησεις αν ηταν σωστες η οχι η οτιδηποτε αλλο!!!Απλα με το ματι μου κοιταω ενα χαρτη και θεωρω οτι αν ξεκινησει το ξυλο θα εχει παρα πολυ ενδιαφερον!!

http://gr.twstats.com/gr30/index.php?page=map&ti0=1525&tc0=fcfcfc&ti1=63&tc1=1bf508&ti2=3132&tc2=ffffff&ti3=2977&tc3=ffffff&ti4=2990&tc4=ffffff&ti5=2251&tc5=ffffff&ti6=1800&tc6=37f508&ti7=2152&tc7=0d0d0d&ti8=615&tc8=050505&ti9=711&tc9=050505&ti10=3238&tc10=050505&ti11=1701&tc11=0a0a0a&ti12=258&tc12=050505&ti13=2441&tc13=000000&zoom=200¢rex=500¢rey=500&fill=1b3607&grid=1&kn=1

Για την μπαντ δεν ξερω ποια θα ειναι η πορεια της και που θα παει το δικαιο θα ηταν απο την ανατολη!!!Για τις υπολοιπες αν εχω καταλαβει σωστα καπως ετσι πρεπει να ειναι!!!Εμενα μια φορα παιδες μ αρεσει και θεωρω οτι αν τον βγαλω και στο φορουμ στο γενικα για να δω αποψεις,οι περισσοτερες θα ειναι οτι εχει ενδιαφερον και πολλοι θα τον ζηλεψουν αυτο τον κοσμο!!!!
 

DeletedUser29654

Σας ειχα πει προσωπικα οτι θα δωθουν σε ολους οσους θελουν να παιξουν πατηματα , κ επισης ειχατε παρα πολυ μετωπο που θα μπορουσατε να βγειτε κ να βαρατε εκει ... Βλεπε 35 κ 45 αλλά κ τα πατηματα που ειχα πει οτι εγω προσωπικα θα σας δωσω πατηματα σε οποιο μετωπο θελετε....


Όταν πήγαινες και έπερνες τα χωριά του ΞΖΕΝΟΦΟΝ πρόιν μέλλους της διοικησης της CM που μολις διαλήθηκαν επέλεξε να μήν μπεί σε καμία φυλή (Senior - Tr που εγιναν οσες στρατολογίσεις έγιναν)
και ήταν χωριά μέσα στους πυρήνες μου
και μετά γυρνάς και μου λές οτι τα πήρες για να με βοηθάς με κοψήματα....νταξυ ρε φιλε τοσο φουμαρο δεν καπνίζω..
Ποτέ δέν έδωσες χωριό ούτε έκανες κάποιο κόψημο.
Όλα λόγια είναι....



ναι ειπες οτι αυτο ειναι το συμφερον σου σαν φυλη.
μετα μιλησαμε και μπηκαν και αλλα ατομα στην κληση και λεγαμε οτι θα παμε μαζι ειπες θα το σκεφτητε με τα παιδια και θα μας πητε.
μετα απο καποιες μερες μας εκανες κληση και ειπες οτι σας βαρανε που σας βαρανε ολοι θα σας βαρεσουμε και εμεις. ειπαμε οτι θελουμε χρονο γιατι μας βαρουσαν απο παντου και ειπαμε για σαββατο να ξεκινησει ο πολεμος. εχαμε μια εβδομαδα περιθωριο να φτειαχτουμε και ξαφνηκα δευτερα δεχομαστε πλανο απο vip κ tr και το βραδυ μας λες οτι τεταρτη μας περνατε κοκκινους. που ειναι η διορεια που μας δωσατε για να ετοιμαστουμε??
αυτο ειναι για το δευτερο ερωτημα σου



Προφανώς και θα παίξω με το συμφέρον μου και όχι με τα "ελάτε να παίξουμε που είμαστε όλοι μικροί σε ηλικία" και
"θα γουσταρουμε παρεακι που θα κάνουμε" και άλλα τέτοια που μας λέγατε. Και προφανώς ούτε με τις κλήσεις που κάνατε 5-6 το χαραμα με τα τραβέλια και βάζατε και άτομα μας μέσα. Οκ δέν λέω ίσως και να είχε γέλιο αλλα τί φάση ρε φίλε? Τί φάση?!?!?!

Αφού ξεκαθάρισε η τότε θέση να μήν έχουμε κάποια σχέση, έλγε ο στέφανος να πάμε μαζί. Η απάντηση ήταν θα το σκεφτούμε και θα σας απαντήσουμε.
Πράγμα που ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι είμαστε σύμμαχοι. Ο μόνος λόγος που σου δόθηκε αυτή η απάντηση ήταν για να σταματήσεις να μας πρήζεις. Κάθε φορά που έμπαινα εγώ προσωπικά κλήση παιζόταν το ίδιο παραμύθι ξανα και ξανα.

Αφού πέρασε το πρώτο deadline που σου δόθηκε (είχα προτείνει να κοπανιθουμε δευτερα αλλα είχατε παράπονα και σεβάστηκα το πλάνο που έτρεχε 2 μέρες τότε) και έλεγες οτι δέν γίνεται να κοπανηθούμε τότε, είπα καλώς.
Δέν είπα όμως οτι θα βαρέσω όποτε μου πείς εσύ. Να περίμενα 2 εβδομάδες επειδή έτσι σας κάπνησε δέν γινόταν.

Και θα σου πώ ένα ακόμα, μόλις έκλησε η κλήση που είπαμε τελικά τί ώρα και πότε θα βαρέσουμε σαν σενιορ την σολ μετα απο 6-8 ώρες ξεκινήσατε επιθέσεις και πείρατε 1-2-3 χωριά. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα.
Δέν υπήρχε ούτε ένα σπαθάκι απο εμάς τότε.
Αν αυτό δέν είναι κοροϊδία, όταν ζητούσες υπερβολικά πολύ χρόνο , πές μου τί ήταν.

Και θα σου πώ και κάτι ακόμα, σε αυτή την κλήση με κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μου όσοι ήταν μέσα στην κλήση
σχετικά με τους λογαριασμούς που είχα παίξει προηγουμένως (δεν ξέρω αν γνώριζαν την ανάμιξή μου ή όχι) λές και εγώ τόσο ζώον είμαι..


το οτι ολοι σας αναπτυχθηκατε χαρις εμας δεν το σεβαστικατε και αντι να ειστε μαζι μας προτημησατε να πατε με τους αλους.
αυτο τι σου λεει εσενα?
και αφηστε τα ****μαρες οτι και καλα σας παρακαλεσαμε για Σ.Ε


Θα το πώ για τελευταία φορά με ένα παράδειγμα για να γίνει και ευκολότερα κατανοητό.
Όταν αλλάζει ο ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού (φεριπήν γυράδικο)
ο προμυθευτής θα μείνει ο ίδιος? όχι
ο κάθε ιδιοκτήτης φέρνει το δικό του προσωπικό και τα δικά του άτομα.

Τώρα όπου γυράδικο βάλε φυλή, όπου ιδιοκτήτης αρχηγός και όπου δικά του άτομα η καινούργια ηγεσία.


Γενικότερα οταν κλείνεις μία συμφωνία δέν τα αφήνεις έτσι στο φλου. Πάντα έχεις τους συνεργάτες σου απο κοντά.
Δέν χρειάζεται και τόσο μυαλό αυτό που λέω...που σημαίνει οτι άν έχεις κάνεις μία συμφωνία με κάποιον δέν μπορείς να περιμένεις 3-4-5 μηνες πιο μετά να είστε στα ίδια μήκη κύματος όπως τόσους μήνες πρίν.

Πιό αναλυτικά και με ονόματα, η συμφωνία για σ.ε έγινε με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του λογαριασμού psofiokounavi.
Αυτός που παίζει τώρα τον λογαριασμός και έχει αλλάξει όνομα είναι άλλος άνθρωπος. Και όπως ξέρετε ήδη μερικοι που μιλατε εδω, δέν είναι στην διοίκηση εξαιτίας σας.

Απο όσο μου έχουν πεί άτομα που ήταν απο την αρχή διοίκηση, η σολ καιγόταν να κλείσει το μέτωπο με σενιορ διακαώς με σ.ε.




εγω στο πλανο χωριο κρατησα μεσα σας.
και πριν πατησω διαγραφη και στο μετωπο σας ειχα παρει χωρια
να μην λεμε κ οτι θελουμε

Ακρειβώς ρε γιάννη εσύ πείρες χωριό, κανένας στέφανος. Δέν το χωράει η αντίληψή μου να βγαίνει ο κάθε στέφανος αφού έχει χάσει τα 2/3 του λογαριασμού του σε σπασμένο πλέον λογαριασμό και να κρύβετε σε φούστες άλλων επειδή δεν με άφυσε άλλος να τον πάω πυξίδα.
Απο όσο ξέρω δέν συνεχίζεις εσύ οπότε και σε αφήνω στην απέξω.
Άν συνεχίζεις τότε τα ξέρεις καλύτερα και απο εμένα αυτά που σου λέω..



Λίγα τελευταία για τον κύριο σίπμποι.

ελπιζω να μην εννοεις την Doom γιατι θα πεσω απ την καρεκλα απ τα γελια.
σε καθε περιπτωση οτι παραπονο και κλαμα εχεις, σε μενα, εγω συνεταξα και απεστειλα την κυρηξη πολεμου. Αν και φυσικα δεν ηταν μονο δικη μου αποφαση




αδικια ειναι οι αρχηγοι μιας φυλης που αυτοαποκαλειται "οι καλυτεροι παικτες" να δοκιμαζει να μπαναρει αντιπαλους με ξεφτιλισμενα συστηματα κλεψιας, ενω εγω πχ που εχω συνιδρυσει μια μικρη πτωχη ταπεινη φυλη που δεν εχει ελπιδα απεναντι στην σολ, να μην κανω τιποτα απ αυτα.


Παικτηκά δέν σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση διότι όταν έπαιζα εγώ και έστελνες τραίνα απο το 35λεπτο στον λογαριασμό μου με 50 βαριά συνοδεία
δεν σε έπαιρνα στα σοβαρά.
Άν το έκανες για να τεστάρεις πρίν το πλάνο κατανοητό αλλα και πάλι κάτι δέν...
Δεν τα λέω με δόση ηρωνίας ή κάτι παρόμοιο και φαίνεται πιστεύω.


Τώρα όσον αφορά τα όσα έγραψες έχω πεί ήδη μερικά για το πσόφιοκουνάβι και τί έγινε ακριβώς απο πάνω.
Τα υπόλοιπα που δέν ήσουν παρόν και απλά αναπαράγεις λόγια αλονών, καλύτερα να είσαι σίγουρος απο πρώτο πρόσωπο-χερι προτού μιλήσεις
γιατί πολλά ακούγονται και πολλές φήμες βγαίνουν κατα καιρούς για να εξυπηρετίσουν τα συμφέροντα μερικών και μόνο.




Όσο αφορά το δεύτερο κομμάτι πές τα χρυσόστομε!!
Αν και κάτι βρήκα. Βρήκα όλους τους μεγάλους λογαριασμούς με παρόμοια ονόματα και τις ίδιες ακρηβώς εικόωες προφίλ
με 26 πόντους στις άλλες άκρες του χάρτη. Τυχαίο? Δέν νομίζω..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30857

Κυριε Μεσια θες να σου πω πως εχεις φτασει στα 27 εκατομυρια σαν φυλη??? Διαβασε λοιπον...

Μετα το μεγαλο πλανο της Σολ στην Won που σημανε και την διαλυση της εγινε ενα περιστατικο πανω στην 44 με μενα και τον frag που ηταν περισσοτερο παρεξηγηση και οδηγησε τον τοτε αρχηγο σας λεγομενο psofiokoynavi των 140,000 ποντων να μπει σε κληση με μενα και τους δυο αρχηγους για να μας πει οτι εχει μια φυλη με 120 ατομα απο τα οποια τα 80-90 απαντανε στα κυκλικα στο 10λεπτο αρα ενεργοι και οτι να μην χτυπηθουμε γιατι αν γινει αυτο ειχε πει ειναι σιγουρο οτι θα τους φαμε αλλα θα μεινετε πισω, οποτε ας προχωρησουμε μαζι ...

Εμεις τοτε σκεφτηκαμε λογικα και γνωριζοντας οτι αν χτυπαγαμε μια φυλη των 3 εκατομυριων λογω ηθικου θα μας πηγαινε πισω και μιας και θελατε να μπειτε τοτε σε μετωπο μαζι μας σε ΤΡ εγινε αποδεκτη η Σ.Ε. και η παραχωρηση της ηπειρου 34 που τοτε ηταν γεματη βαρβαρα και ενα κομματι ψηλα στην 44!!Ετσι λοιπον αναπτυχθηκαν χωρις απωλειες οπως αυτο φαινεται και απο τα στατς.

Η φυλη Σενιορ τοτε ειχε εχθρους μονο την DT που ομως δεν ειχαν αμμεση επαφη, ετσι ειπαν να χτυπησουν την τοτε CM ,αφου ειχαν φαει ολα τα βαρβαρακια τους και ειχαν δυναμωσει, που ειχε πλατη την ΤΡ και σαν μικρη φυλη τοτε εμπαζε και θα ηταν ευκολος στοχος...

Ετσι λοιπον μετα τον μικρης διαρκειας πολεμο με την CM τους αποροφησαν αφου βεβαια ζητησαν συμβαση με την ΤΡ για να παρουν τα χωρια και τους νεους παικτες ησυχα και ομορφα... Αργοτερα στο μελλον βεβαια κυρηξαν τον πολεμο στην ΤΡ, ενας απο τους ορους που ειχε θεσει για την ΣΕ με ΣΟΛ ο αρχηγος τους αλλα για πολυ λιγο γτ δεν μπορουσαν να τα βγαλουν περα και φυσικα ακολουθησε παλι ΣΕ.
Αναμεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα περασαν κοκκινους τους Ιχθυς μια φυλη που ειχαν καλες σχεσεις μεχρι τοτε αν δεν κανω λαθος συμμαχια(μπορει κ ΣΕ), δλδ εβαζαν αμυνες σε παικτες που τους χτυπαγε h Σολ κτλ, και ο λογος ηταν επειδη ειχαν φτασει απο 2 εκατομυρια στις 300,000 και ισχυριστηκαν οτι επρεπε να τους περασουν κοκκινους για να παρουν κανα χωριο μην τα παρει ολα η ΣΟΛ... Αλληλεγγυη στο επακρο!! :cop:

Επειτα περασαν για τα ματια του κοσμου κ του Κωστα και τους Μπαντ εχθρους στις 80 ωρες με αριστο!! Ετσι κατεληξαν με εναν χαρτη VIP-SOL-TR-ΣΟΥΣΟΥ σε Σ.Ε. και κοκκινους οπως προειπα τους μπαντ και τους ιχθυς!!!Ας ειναι καλα η ΤΡ που καθαρισε την DT και αφαιρεσε μερικα κοκκινα απο τον χαρτη των Σενιορ! Ιδου http://prntscr.com/5yaij1 Αγκαλιες σε ολο τον χαρτη!!

Κλεινοντας ειπαν να περασουν και τους ΣΟΛ κοκκινους ετσι γτ τους βαραγαν ολοι, γτ οχι και αυτοι!!! Ετσι μια φυλη που εχει μαθει να κανει κοκκινους τους πολιορκημενους απο παντου δεν θα μπορουσε να πραξει διαφορετικα!

Ακουγοντας τον Στεφανο(ΑMKD) να ωρυεται γτ νιωθει αδικημενος ηθελα και εγω να εκφρασω τα δικα μου συναισθηματα για την πιο αχαριστη και παραδοπιστη φυλη στον κ30 που ενω μεγαλωσε στον κορφο της ΣΟΛ γυρισε και την καρφωσε πισωπλατα γιατι ετσι!!

Υ.Γ.Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις μεσα στην σενιορ, ξερουν αυτοι :)
Υ.Γ.2 Πρωτη φορα γραφω στο εξωτερικο και αυτο αξιζει να μαθουν καποιοι τι εστι αδικια!

Να σου δωσω απαντηση και εσενα μην σε αφησω στην απεξω.
Πρωτον...δεν μας αφησατε να μεγαλοσουμε επιδη σε ειπε ενας παιχτης οτι μας εχετε και θα χανατε χρονο λογο διαφορας ποντων και απο καλης καρδιας μας κρατησατε μαζι ενω ΟΑΚ και WON τους αποροφησατε.
Μικρη φυλη ημασταν...γνωριζατε καποτε θα μεγαλωναμε και θα γινομασταν ποιο υπολογισιμοι....γιατι δεν μας φαγατε ?
Δευτερον ο χαρτης που ανεφερες διερκησε 3 μερες....για 3 μερες χαρτη τα λες ολλα αγκαλιτσες ? χμμμ....
Γνωριζεις και γνωριζουμε πολυ καλα ειχατε εσωτερικο παιχτη σε μας και ξερατε τα παντα για την διπλωματια και τις κινησεις μας
Οταν βλεπατε τετοιες κινησεις γιατι πολυ απλα δεν μας φαγατε ?
Μιλαμε 2.600 χωρια στην διαθεση σας.
Συμφωνα με τον γρεκο με ενα πλανο θα γινομασταν δικοι σας.
Απο καλης καρδιας μας λυπηθηκατε και παλι ?

Ετσι στο τελος μετα απο ολλα αυτα ριξατε ενα πλανο με την ιδεα οτι παιχτες θα μπαινανε σε σας και σε 2 ευδομαδες θα ελενχατε ολλο το ριμ...ημασταν το τελευταιο χαρτι της επιβιωσης σας στο παιχνιδι...αν μας περνατε θα ηασταν στην κορυφη και ισως και να κλεινατε και κοσμο....πραγμα που δεν πετυχε και εξου ο λογος που ο da vinci και ο αφρικανος παραβιασαν κανονες παιχνιδιου για να την κανουν με ελαφρα πιδηματακια απο το παιχνιδι με δικαιολογια το μπαν.....εδω ειμαστε και εισαι.....και το γνωριζουμε πολυ καλα αυτο ;)
Δεν ετυχε το μπαν 2 μερες μετα....ηταν οργανομενο και το θελανε να φαν μπαν και καναν οτι κανανε.

Οσο για το πως αλλαζε η διπλωματια μας ειναι καθαρα στρατηγικο παιχνιδι και ο διπλωματης πραγματικα κρατησε σε κοσμο μια φυλη που δεν ειχε την δυνατοτητα να ανταπεξελθει στις μεγαλυτερες....πραγμα και που καταφερε και σημερα ειναι η 3η φυλη στον κ30 απο την 15 θεση οταν ξεκινησε.

Ετσι εχουν τα πραγματα Shipboy δεν εκρυψα απολυτως τιποτα και δεν προκειτε.
Αν εχω λαθος καπου απο ολλα αυτα εδω ειμαι....πες το


Να λεμε και αληθειες που πρεπει οχι μονο οσες μας συμφερουν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser32010

Καλημερα καταρχας, για να λεμε αληθειες λοιπον...

Δεν ειπα ποτε οτι καναμε Σ.Ε. επειδη ειχαμε μεγαλη καρδια, οπως ειπες ειναι στρατηγικο παιχνιδι και αν σας βαραγαμε οντως θα σας σπαγαμε αλλα θα μας πηγαινε πισω και ειχαμε μετωπα στην 45 την ΤΡ και στην 54 την σουσου, αρα δεν μας συμφερε να παμε πισω οπως επισης μας συμφερε να βγειτε μετωπο με ΤΡ οπως ειχατε πει τοτε, πραγμα που δεν τηρησατε για παραπανω απο 2-3 μερες...

Οταν σε βαρανε απο παντου κανεις οτι μπορεις να βγεις καπου, πχ στην 34, ετσι ηταν και αυτο το πλανο πλανο που εγινε ενω τρωγαμε ξυλο απο παντου και δεν επρεπε να ανοιχτει και αλλο μετωπο!!Αλλα η διπλωματια σας ειναι παντα με βαση το συμφερον, συμφερον που σημαινει οτι για να κοκκινησετε φυλη πρεπει ή να τη βαραει ολος ο χαρτης ή να ειναι 80 ωρες με αριστο(μπαντ) ή να ειναι 300,000(ιχθυς)...


Παικτηκά δέν σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση διότι όταν έπαιζα εγώ και έστελνες τραίνα απο το 35λεπτο στον λογαριασμό μου με 50 βαριά συνοδεία
δεν σε έπαιρνα στα σοβαρά.
Άν το έκανες για να τεστάρεις πρίν το πλάνο κατανοητό αλλα και πάλι κάτι δέν...
Δεν τα λέω με δόση ηρωνίας ή κάτι παρόμοιο και φαίνεται πιστεύω.


Εσενα παλι ποιος σε εβαλε κριτη για του καθενα απο μας την ικανοτητα στο παιχνιδι?? Δεν θελω να επεκταθω σε αυτο γτ απλα δεν θα βγαλει πουθενα παρα μονο θα σου πω να σχολιασεις την διπλωματια της φυλης σου στο κειμενο που εγραψα .(αν εχω κατι λαθος δηλαδη)

Υ.Γ. Η αχαριστια ειναι θανασιμο αμαρτημα!!
Υ.Γ.2 Παρτε το χαμπαρι, υπαρχεται σαν 3η φυλη στον κοσμο χαρη στην ΣΟΛ!!
 

DeletedUser24216

εκει που ποναει δεν απαντας.
οπως ακριβως και ο ντα βιντσι.

σιγα μην απαντησεις.
 

DeletedUser30857

Κλασικα darkling.....αλλο ρωτας αλλο απαντανε....
 

DeletedUser

Όταν πήγαινες και έπερνες τα χωριά του ΞΖΕΝΟΦΟΝ πρόιν μέλλους της διοικησης της CM που μολις διαλήθηκαν επέλεξε να μήν μπεί σε καμία φυλή (Senior - Tr που εγιναν οσες στρατολογίσεις έγιναν)
και ήταν χωριά μέσα στους πυρήνες μου
και μετά γυρνάς και μου λές οτι τα πήρες για να με βοηθάς με κοψήματα....νταξυ ρε φιλε τοσο φουμαρο δεν καπνίζω..
Ποτέ δέν έδωσες χωριό ούτε έκανες κάποιο κόψημο.
Όλα λόγια είναι....



Ρωτα πρωτα τους γυρω σου να δεις αν εκανα κοψημο χαζε , ρωτα πρωτα τους γυρω γυρω κ ποσα χωρια καθαρισα εγω για εσας....
Δεν μου ζητηθηκε ποτε να δωσω χχωριο , απ το χερι δεν εχω συνηθισει να τραβαω .. Οποιος ηθελε εδω ημουν γι οτιδηποτε !
Εφ οσον δεν μου ζητηθηκε μην καθεσαι κ λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι ..


Να σου δωσω απαντηση και εσενα μην σε αφησω στην απεξω.
Πρωτον...δεν μας αφησατε να μεγαλοσουμε επιδη σε ειπε ενας παιχτης οτι μας εχετε και θα χανατε χρονο λογο διαφορας ποντων και απο καλης καρδιας μας κρατησατε μαζι ενω ΟΑΚ και WON τους αποροφησατε.
Μικρη φυλη ημασταν...γνωριζατε καποτε θα μεγαλωναμε και θα γινομασταν ποιο υπολογισιμοι....γιατι δεν μας φαγατε ?
Δευτερον ο χαρτης που ανεφερες διερκησε 3 μερες....για 3 μερες χαρτη τα λες ολλα αγκαλιτσες ? χμμμ....
Γνωριζεις και γνωριζουμε πολυ καλα ειχατε εσωτερικο παιχτη σε μας και ξερατε τα παντα για την διπλωματια και τις κινησεις μας
Οταν βλεπατε τετοιες κινησεις γιατι πολυ απλα δεν μας φαγατε ?
Μιλαμε 2.600 χωρια στην διαθεση σας.
Συμφωνα με τον γρεκο με ενα πλανο θα γινομασταν δικοι σας.
Απο καλης καρδιας μας λυπηθηκατε και παλι ?

Γιατι δεν σε φαγαμεεεεε ;;;;
Να σου απαντησω εγω , γιατι σεβομαστε τους συμμαχους μας , κ μενουμε στα λογια τους.
Γιατι να σας τρωγαμε , εφ οσον θα συνεχιζαμε παρεα ;;; Πατε να βγειτε κ απο πανω ρε τωρα ;; Πλακα μας κανετεεε ;;;
Παντα ξεραμε οτι εισασταν υπολογισιμοι , κ οτι αν πηγαιναμε μαζι θα ειμασταν σιγουρα πιο δυνατοι....

Σας καλυψα ;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser29654

οπως ειπες ειναι στρατηγικο παιχνιδι και αν σας βαραγαμε οντως θα σας σπαγαμε


Τοσο σίγουρος είσαι αδερφέ? Όπως σπάσατε και τους τρ και τους σουσου τοσο καιρο? Οσο και να λενε μερικοι εγω δεν ελεγα αυτα και ποτε δεν ειπα μεγαλα λογια αυτια εχουμε και ακουμε..και μυαλο εχουμε και δεν ξεχναμε κιολας..

Πανω σε αυτο το θεμα εγω θυμάμαι 2 ενεργους λογαριαμσους σολ πριν κλειστεί η σ.ε να τρωνε πυξιδα. (daganil και καποιος ακομα)


αλλα θα μας πηγαινε πισω και ειχαμε μετωπα στην 45 την ΤΡ και στην 54 την σουσου, αρα δεν μας συμφερε να παμε πισω οπως επισης μας συμφερε να βγειτε μετωπο με ΤΡ οπως ειχατε πει τοτε, πραγμα που δεν τηρησατε για παραπανω απο 2-3 μερες...

Τότε δέν υπήρχε μέτωπο με σουσου, μήν λές ότι θές και οτι σε συμφέρει. Τότε είχατε τους Ο.Α.Κ για να απασχολουν τις σουσουραδες...


Οταν σε βαρανε απο παντου κανεις οτι μπορεις να βγεις καπου, πχ στην 34, ετσι ηταν και αυτο το πλανο πλανο που εγινε ενω τρωγαμε ξυλο απο παντου και δεν επρεπε να ανοιχτει και αλλο μετωπο!!Αλλα η διπλωματια σας ειναι παντα με βαση το συμφερον, συμφερον που σημαινει οτι για να κοκκινησετε φυλη πρεπει ή να τη βαραει ολος ο χαρτης ή να ειναι 80 ωρες με αριστο(μπαντ) ή να ειναι 300,000(ιχθυς)...


Δεν έχει νόημα να βγείς στον πυρηνα αλλουνου, όχι τουλάχιστον σε αυτή τη χρονική στιγμή του παιχνιδιού.
Οσο με υποτημας τοσο θα τρώς το κεφάλι σου. Αναφέρομαι σε κάθε σολ..




Εσενα παλι ποιος σε εβαλε κριτη για του καθενα απο μας την ικανοτητα στο παιχνιδι?? Δεν θελω να επεκταθω σε αυτο γτ απλα δεν θα βγαλει πουθενα παρα μονο θα σου πω να σχολιασεις την διπλωματια της φυλης σου στο κειμενο που εγραψα .(αν εχω κατι λαθος δηλαδη)

Υ.Γ. Η αχαριστια ειναι θανασιμο αμαρτημα!!
Υ.Γ.2 Παρτε το χαμπαρι, υπαρχεται σαν 3η φυλη στον κοσμο χαρη στην ΣΟΛ!!


Εμένα με έβγαλε κρητύς ο εαυτός μου γιατί μάτια έχω και μυαλό και ότι βλέπω το λέω. Γνώμη μου λέω είναι.
Εσύ μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου υπερπαικτάρα αλλα εγώ σε βάζω στο ίδιο παικτικό επίπεδο με αφρικανό. Λίγο πιο πάνω απο του μετρίου.

Δές τώρα ****φαρδία, τυχαίνει να είμουν ο διπλωμάτης της σενιορ...οποτε για πές μου οτι θές τώρα..
Σέ ότι έχεις αναφερθεί έχω απαντήσει απο πάνω.

Τώρα την επιτυχία που έχω κάνει μέχρυ στιγμής την οφείλω στο προηγμένο απο οτι βλέπω σχετικά με πολούς μυαλό μου γιατί μπορώ να σκεφτώ ρε φίλε...πράγμα που αρκετεί έχουν ξεχασει να κάνουν σε αυτο το παιχνίδι.
Δέν θα κάτσω να την σχολιάσω γιατί δέν με ενδιαφέρει να σχολειαζω την πορεία μου,
παιχνίδι είναι και παίζω για να το ευχαριστηθώ.
 

DeletedUser

Κυριε Μεσια θες να σου πω πως εχεις φτασει στα 27 εκατομυρια σαν φυλη??? Διαβασε λοιπον...

Μετα το μεγαλο πλανο της Σολ στην Won που σημανε και την διαλυση της εγινε ενα περιστατικο πανω στην 44 με μενα και τον frag που ηταν περισσοτερο παρεξηγηση και οδηγησε τον τοτε αρχηγο σας λεγομενο psofiokoynavi των 140,000 ποντων να μπει σε κληση με μενα και τους δυο αρχηγους για να μας πει οτι εχει μια φυλη με 120 ατομα απο τα οποια τα 80-90 απαντανε στα κυκλικα στο 10λεπτο αρα ενεργοι και οτι να μην χτυπηθουμε γιατι αν γινει αυτο ειχε πει ειναι σιγουρο οτι θα τους φαμε αλλα θα μεινετε πισω, οποτε ας προχωρησουμε μαζι ...

Εμεις τοτε σκεφτηκαμε λογικα και γνωριζοντας οτι αν χτυπαγαμε μια φυλη των 3 εκατομυριων λογω ηθικου θα μας πηγαινε πισω και μιας και θελατε να μπειτε τοτε σε μετωπο μαζι μας σε ΤΡ εγινε αποδεκτη η Σ.Ε. και η παραχωρηση της ηπειρου 34 που τοτε ηταν γεματη βαρβαρα και ενα κομματι ψηλα στην 44!!Ετσι λοιπον αναπτυχθηκαν χωρις απωλειες οπως αυτο φαινεται και απο τα στατς.

Η φυλη Σενιορ τοτε ειχε εχθρους μονο την DT που ομως δεν ειχαν αμμεση επαφη, ετσι ειπαν να χτυπησουν την τοτε CM ,αφου ειχαν φαει ολα τα βαρβαρακια τους και ειχαν δυναμωσει, που ειχε πλατη την ΤΡ και σαν μικρη φυλη τοτε εμπαζε και θα ηταν ευκολος στοχος...

Ετσι λοιπον μετα τον μικρης διαρκειας πολεμο με την CM τους αποροφησαν αφου βεβαια ζητησαν συμβαση με την ΤΡ για να παρουν τα χωρια και τους νεους παικτες ησυχα και ομορφα... Αργοτερα στο μελλον βεβαια κυρηξαν τον πολεμο στην ΤΡ, ενας απο τους ορους που ειχε θεσει για την ΣΕ με ΣΟΛ ο αρχηγος τους αλλα για πολυ λιγο γτ δεν μπορουσαν να τα βγαλουν περα και φυσικα ακολουθησε παλι ΣΕ.
Αναμεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα περασαν κοκκινους τους Ιχθυς μια φυλη που ειχαν καλες σχεσεις μεχρι τοτε αν δεν κανω λαθος συμμαχια(μπορει κ ΣΕ), δλδ εβαζαν αμυνες σε παικτες που τους χτυπαγε h Σολ κτλ, και ο λογος ηταν επειδη ειχαν φτασει απο 2 εκατομυρια στις 300,000 και ισχυριστηκαν οτι επρεπε να τους περασουν κοκκινους για να παρουν κανα χωριο μην τα παρει ολα η ΣΟΛ... Αλληλεγγυη στο επακρο!! :cop:

Επειτα περασαν για τα ματια του κοσμου κ του Κωστα και τους Μπαντ εχθρους στις 80 ωρες με αριστο!! Ετσι κατεληξαν με εναν χαρτη VIP-SOL-TR-ΣΟΥΣΟΥ σε Σ.Ε. και κοκκινους οπως προειπα τους μπαντ και τους ιχθυς!!!Ας ειναι καλα η ΤΡ που καθαρισε την DT και αφαιρεσε μερικα κοκκινα απο τον χαρτη των Σενιορ! Ιδου http://prntscr.com/5yaij1 Αγκαλιες σε ολο τον χαρτη!!

Κλεινοντας ειπαν να περασουν και τους ΣΟΛ κοκκινους ετσι γτ τους βαραγαν ολοι, γτ οχι και αυτοι!!! Ετσι μια φυλη που εχει μαθει να κανει κοκκινους τους πολιορκημενους απο παντου δεν θα μπορουσε να πραξει διαφορετικα!

Ακουγοντας τον Στεφανο(ΑMKD) να ωρυεται γτ νιωθει αδικημενος ηθελα και εγω να εκφρασω τα δικα μου συναισθηματα για την πιο αχαριστη και παραδοπιστη φυλη στον κ30 που ενω μεγαλωσε στον κορφο της ΣΟΛ γυρισε και την καρφωσε πισωπλατα γιατι ετσι!!

Υ.Γ.Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις μεσα στην σενιορ, ξερουν αυτοι :)
Υ.Γ.2 Πρωτη φορα γραφω στο εξωτερικο και αυτο αξιζει να μαθουν καποιοι τι εστι αδικια!

... και σε παρακαλω αυτο με ολα κοκκινα ενω ειχατε συμμαχους Μπαντ, ΟΑΚ και Σενιορ και αργοτερα και DΤ πλεον ακουγεται αστειο απο οσους ξερουν... το κυκλικο που μαζευαν επιθετικα για να βαρεσουν Α.Α ενω τους ειχαν Σ.Ε σε σενα δεν ηρθε φανταζομαι ε?...

... Γιωργο για πες μου ποια ειναι η φυλη αυτη γιατι δεν σε καταλαβα(γτ κι αυτη που εισαι τωρα δεν ειναι καλυτερη απο οσα περιεγραψες) ... και δεν ωρυομαι γτ νοιωθω αδικημενος αλλα γιατι εχουμε γεμισει δοσιλογους που το παιζουν ηθικοι και μολις τους βγαλουνε το αγγουρι ξεχνανε τι ελεγαν και τι εκαναν οσο το ειχαν ...
 

DeletedUser29654

Ρωτα πρωτα τους γυρω σου να δεις αν εκανα κοψημο χαζε , ρωτα πρωτα τους γυρω γυρω κ ποσα χωρια καθαρισα εγω για εσας....
Δεν μου ζητηθηκε ποτε να δωσω χχωριο , απ το χερι δεν εχω συνηθισει να τραβαω .. Οποιος ηθελε εδω ημουν γι οτιδηποτε !
Εφ οσον δεν μου ζητηθηκε μην καθεσαι κ λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι ..




Λόγω λεκτικής βίας δέν πρόκειτε να σχολειθώ περεταίρω με την πάρτη σου.
Με όσους έχω μιλήσει απο Κ30 που είχες μία σχέση, είσουν όλο θα θα θα θα θα θα θα...
ΆΝ έχεις κάποιον που τον βοηθησες, πές του να γράψει, καλοδεχούμενος.
Οι δικές μου σημειώσεις λένε "θα..θα θα θα....θα θα"




Γιατι δεν σε φαγαμεεεεε ;;;;
Να σου απαντησω εγω , γιατι σεβομαστε τους συμμαχους μας , κ μενουμε στα λογια τους.
Γιατι να σας τρωγαμε , εφ οσον θα συνεχιζαμε παρεα ;;; Πατε να βγειτε κ απο πανω ρε τωρα ;; Πλακα μας κανετεεε ;;;
Παντα ξεραμε οτι εισασταν υπολογισιμοι , κ οτι αν πηγαιναμε μαζι θα ειμασταν σιγουρα πιο δυνατοι....

Σας καλυψα ;


Αναφερόμαστε σε περίοδο πρωτού σ.ε ή και τότε είχατε στο κεφάλι σας οτι εσεις θα οδηγούσατε και εμείς σαν τους πιστούς υπηκόους θα ακολουθούσαμε??
Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα, μήπως λές και συνεχίζεις να λές ότι θές εδώ και 40 σελίδες πόστ?
Μήπως σε πόνεσε τόσο πολύ που δέν συνεχίζει κανένας παρα μόνο εσύ και σε κατουρημένες ποδιές??
Μηπως κάνεις προπαγάνδα στο γενικό φόρουμ??
 

DeletedUser

Κλειστε μεσιες τα στοματα κ τα λεμε στο παιχνιδι !!! Φτανει πια ρε , δεν καταλαβαινετε οτι λετε τα ιδια κ τα ιδια ;;; Μου λεει ο αλλος γιατι δεν μας φαγατε κ δεν ξερει ΚΑΝ τις συμφωνιες που ειχαν οι φυλες μας .
Κανε μας ρε μπαγλαμα την χαρη τωρα.
Τα λεμε στο παιχνιδι !
Βγαινετε απο πουθενα διπλωματες τις κακιας ωρας , ουτε 1 μηνα δεν εισαι διπλωματης ρε , κ αμφιβαλλω αν ξερεις τι θα πει διπλωματια φιλαρακι ...


Οπως ξερουμε ολοι , η αληθεια ποναει ...


Δημητρη εισαι περα βρεχει φιλαρακι ... Το κεφαλι σου κανει γκλιν γλον που λες οτι κανω προπαγανδα ;;;
Που ημουν ολο θα θα θα θα ;;;
Ο καιρος περνα κ η πυξιδα κοντοζυγωνει ....
Τα λεμε στο παιχνιδι , δεν ασχολουμαι πλεον με στοκους , βαρεθηκα...
Παω να πιω τον καφε μου ηρεμος... Εσεις ειναι μερα ακομα , γεννατε τα αυγα ;;; :oops: :rolf:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

ρε στεφανε πηγαινε πιες το καφεδακι σου μερα ειναι ακομα.... αντε αγορι μου καθεσαι στο εξτερναλ και μας τα κανεις τσουρεκια.... δεν βαρεθηκες? εγω βαρεθηκα παντως να διαβαζω αυτα που γραφεις παλιοσπαμερ. ουτε που καταλαβαινω τον λογο των πραγματων που γραφεις αν θες πηγαινε πες τα στο σκυπε.:doh:
 

DeletedUser

ρε στεφανε πηγαινε πιες το καφεδακι σου μερα ειναι ακομα.... αντε αγορι μου καθεσαι στο εξτερναλ και μας τα κανεις τσουρεκια.... δεν βαρεθηκες? εγω βαρεθηκα παντως να διαβαζω αυτα που γραφεις παλιοσπαμερ. ουτε που καταλαβαινω τον λογο των πραγματων που γραφεις αν θες πηγαινε πες τα στο σκυπε.:doh:

... ε αφου το λες εσυ θα παω ... χαχαχααααααα ... πινω το καφεδακι μου Βαγγελακη και διαβαζω την εφημεριδα των φυλλετικων ... αν σου πρηζονται τοσο ευκολα μην διαβαζεις εξωτερικο, μην γραφεις και βαλε παγο!(θα σου περασει) ... οσο θα γραφονται ανακριβειες για την εξτερναλ εικονα παιχτων και φυλων τοσο θα γραφω εδω ... βαρεθηκες??? ... οχι! ... μη! ... σε παρακαλω ... τι θα κανω αμα χασεις το ενδιαφερον σου??? ...χαχαχααααααα ... και μονο το οτι με βλεπεις σαν παλιοσπαμερ ειναι αρκετο ... για να καταλαβεις το λογο πρεπει να εχεις την ικανοτητα να κατανοησεις ενα κειμενο, να θες να καταλαβεις και να βγαλεις τις παρωπιδες ... με λιγα λογια δεν θα καταλαβεις ποτε ... αν θες πηγαινε κανε ενα ice bucket challenge στα τσουρεκια σου ...
 

DeletedUser

αν και δεν πηγαινε για σενα στεφανε αλλα για τον αλλον. χαιρομαι που πινεις το καφεδακι σου και διαβαζεις την εφημεροφυλλαδα σου. παω ναω κανω ενα ice bucket challenge τωρα στα τσουρεκια μου γιατι αρχιζει και χειροτερευει :rolf:
 

DeletedUser2088

[aig]Κάπως έχετε αρχησει και το ''χοντρένετε''.
Παρακαλώ να σταματήσετε εδώ αυτό το αστείο.[/aig]
 

DeletedUser21861

Παμε ενα ενα τα παιδακια να μπουν στην θεση τους!!! Για ιχθυς ο στεφανος γυρναει σε κληση και μ λεει βαρεστε ιχθυς γτ εχω κατι παικτες εκει και κρατανε καμια 100 αμυντικα του απανταω κλαιν μαιν ποιοι ιχθυς και με τονο προκλητικο μ απαιτησε να χτυπηθουν οι ιχθυς!!!(ηήταν απο τις πρωτες φορες που ειχα μιλησει με τον στεφ σε κληση και οταν κλεισαμε γυρισα και ειπα στους δικους μας βαλτε τους κοκκινους ποιοι νομιζουν οτι ειναι και μιλανε ετσι!!!) αυτο ειχε ως συνεπεια μα φυγουν οι ιχθυς σε 10 μερες!!!

Σ.ε με tr και κοκκινοι vip η 10 φυλη λογικο ειναι να μην τα εχει ολα κοκκινα λογω χωριων δν ειμαστε ο γιαννακης ο ραμπο!!!

Ολο λετε δν τηρησατε αυτο δν τηρησατε το αλλο εφοσον ρε γατια δν τα τηρησαμε γτ δν.βαρεσατε μηπως γτ ετσι θελετε να τα λετς και οχι οτι ηταν αληθεια!!!
 
Κορυφή