Η κάθοδος της SOL θα έρθει μόνο όταν σταματήσει να ανατέλλειι ο ήλιος

  • Δημιουργός θέματος Αφρικανόs
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

οταν μου δωσεις και την εξηγηση για το ονομα,τοτε ισως σου απαντησω στο ιδιο επιπεδο μορφωσης και νοημοσυνης για να με καταλαβεις :)
 

DeletedUser

Μμμμ μάλλον λογαριάζεται χωρίς τον ξενοδόχο και δυστυχώς για κάποιους ο ξενοδόχος ακόμα στον κ30 είναι η SOL .



Ναι φίλε μου έχεις δίκιο θα είναι όντως ένας ποιο ωραίος κόσμος , θα χωρίζεστε σε ομάδες και θα βαράτε μύγες , όποιος σκοτώσει τις περισσότερες θα πάρει και ένα αγγούρι δώρο από εμένα.
Ε ρε μυγοσκοτώστρα που έχει να πέσει για το ποιος θα πάρει το αγγούρι .
Κ30 χωρίς SOL = Φυλετικές μάχες χωρίς μάχες

... Αφρογαλουλη το "διαιρει και βασιλευε" και την προπαγανδα αστην για κανεναν που το χει! ... οσο για το αγγουρι θα το αφησουμε εκει που ειναι κι εσενα να πονας και να σκουζεις εδω... απο κει και περα:

1. μην γραφετε μπουρδες για ολα γαλαζια εσεις που με τις συμμαχιες καινονικες ή μασκαρεμενες(Σ.Ε) κανατε την αναλογια φιλων(ή φοβισμενων απο) Σολ με αντιπαλων Σολ 1,3 : 1

...σημειωτεον: η μακρια γλωσσα και η μπαμπεσια σας ηταν που το καταφερε και αυτο ... οσο για αυτους που κανατε συμμαχιες λυπουμαστε που αποδειχτηκαν λιγοι(BaD) ή αστειο(D.T ) ή στραφηκαν εναντιον σας(Σενιορ)... το τελευταιο το εκαναν και παιχτες σας "περιεργως" ...


2. το τι θα γινει με εμας, ΣΟΥΣΟΥ, ΤΡ, VIP, SENIOR κτλ μετα ειναι αλλο θεμα και δεν αφορα εσας ... 1 πραγμα ειναι σιγουρο: θα γινει σωστα και τιμια γιατι η ΣΟΥΣΟΥ(Σωτηρης, Λιανα) και οι ΤΡ(Στελλα, Κυριακος) ειναι φυλες-ατομα με λογο και αντερα σε αντιθεση με εσας Σολακια και Μπαντακια που ο λογος σας ειναι αντιστροφως αναλογος με τη γλωσσα σας! (Σενιορ και VIP δεν ξερω γιατι δεν εχω μιλησει μαζι τους)



... θα ειναι ενας κοσμος με φυλες με λογο που θα κοπανηθουν με μπεσα για το κλεισιμο του κοσμου και χωρις τη λερα που λεγεται Σολ ...απλα για να μην απορεις... μεχρι τοτε ομως ασε την προπαγανδα μπας και παρεις κανα ψιφαλακι-συμμαχια-στρατολογηση και παιξε ετσι οπως τα κανες!...διαβασε πολιτικη και προπαγανδα να δεις ποιος σε εφερε μεχρι εδω...και για να μην μπερδευεσαι:

κ30 χωρις Σολ = κ30 χωρις ξιπασμενα παιδακια που κανουν τουμπες και βρωμιες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

κ30 χωρις Σολ = κ30 χωρις ξιπασμενα παιδακια που κανουν τουμπες και βρωμιες

πρεπει να εισαι και συ λιγο πικραμενος για να βγαζεις τετοιο μισος.εχεις γελιο ομως οποτε θα σου πω ενα μπραβο ετσι για να σου δωσω λιγη αυτοπεποιηθηση,που με τοσο ζηλο και παθος αναζητας.
 

DeletedUser

..

κ30 χωρις Σολ = κ30 χωρις ξιπασμενα παιδακια που κανουν τουμπες και βρωμιες

ρωτα και τον δασκαλο(Νικος19δεν θυμαμαι νουμερο) να σου πει πως συνηθως ο επαγωγικος συλλογισμος σε οδηγει σε λαθος συμπερασματα...
 

DeletedUser

ρεε τιτανομεγιστε παιχταρα αφρικανε σε νοιαζει τοσο πολυ τι θα κανουμε μολις ΣΑΣ ΦΑΜΕΕΕΕ???
οτι γουσταρουμε θα κανουμε αμα θελουμε θα ενωθουμε κ ολας εσενα τι σε νοιαζει στην πλατη σου θα καθομαστε μας εχεις πριξει επιτελους παιξε μεχρι την πυξιδα που θα φας να μας ευχαριστησεις κ να ευχαριστηθεις κ εσυ it s a game :axe::axe: ημαρτονν:grrr:
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
οταν μου δωσεις και την εξηγηση για το ονομα,τοτε ισως σου απαντησω στο ιδιο επιπεδο μορφωσης και νοημοσυνης για να με καταλαβεις :)

Θα σου λεγα να ρωτησεις τον Delcol την απαντηση που θα σου δινα γιατι αν το πω δημοσιως θα φαω κανα ban και δεν θελω:)
Το επιπεδο νοημοσυνης, μορφωσης κλπ αστο, εισαι χιλιομετρα πισω. Κανε και λιγο ουγκ τωρα
 

DeletedUser

ε φυσικα με τετοιο ονομα σιγουρα το επιπεδο μορφωσης σου και νοημοσυνης σου ειναι ανωτερου επιπεδου.σε κοβω για συνομηλικο του delcol οποτε δεν συνεχιζω αλλο...ουγκ και αμπε λαλε,νιωσε περηφανος τωρα ;)
 

DeletedUser

DeletedUser

Καλησπερα/Καλημερα...δεν παιζω πλεον κ30....
http://prntscr.com/6213dk
κραζετε κραζετε κραζετε....αλλα να τους φτασετε???μπα ε?
κριμα παντως...γιατι κραζετε ενω ακομα βλεπετε τα γεννετικα τους οργανα απο εκει κατω χαμηλα που ειστε...
ειναι ετσι ή δεν ειναι??και δεν παει ο καθενας να λεει οτι θελει...τα μαγκακια της ΣΟΛ σας πανε τρενο...απο την αρχη του κ30...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ...ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΛ...

HATERS GONNA HATE ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ!!!

τωρα δυστυχως εγω δεν σας ξερω εσας που γραφετε με τα ονοματα σας ινγκειμ αλλα και κανονικα οποτε θα χρησ. οτι δω.
darkling εισαι δυστυχως ο κλασικος ελληνας...διαμαρτυρεσε ΑΑΑΑΑ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΓΚΟΥ ΑΓΚΟΥΥΥΥ...ΡΕ ΑΓΚΟΥ ΣΕ ΛΕΩ...εισαι ενας περιεργος φιογκος που δεν εχει σταματησει να σπαμμαρει και να κανει αποτυχημενες προσπαθειες για προπαγανδα....


katimagiko εσυ πρεπει να εισαι η κοπελα αν δεν κανω λαθος? πανε στην κουζινα και κανε στα παιδια της σολ κανε σαντουιτσακι να τσιμπησουνε μωρε και ασε τα λογια....ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!

the mysteries καλα εσυυυυυυ...εσυ και αν εισαι περιπτωση...πρεπει να εισαι πολυ περιεργος ανθρωπος...δεν μιλαω αλλο για σενα γιατι ειναι και βραδυ και ...αστο...μην κανεις τον κοπο να ξαναπαιξεις φυλετικες...


αυτα απο εμενα καλη σας συνεχεια κυριες :)


αντε θα φαω και ποινη για χαρη σας...Μ**********Α
:ban:


[aig]Μετά από αίτημα σας,
bann επιεικώς 7 μερούλες μόνο


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Απλα κωμικοτραγικοι.
Δεν φτανει που
1)δεν εχουν ριμ
2)δεν εχω σωστες αναλογιες
3)δεν εχουν στηθει σωστα οι λογαριασμοι τους

παρολα αυτα θελουν κοσμο,το παιζουν προ και αδικημενοι,επειδη εχουν μαθει να στελνουν και να σπανε τρενα .


Τωρα θελουν δεν θελουν θα κοιταξουν πως θα πρεπει να στηθουν οι λογαριασμοι τους για ν αντεξουν!!!Αν και πιστευω τον μηνα σαν ΣΟλ δεν θα τον βγαλουν γιατι ειναι η πρωτη φορα που ζοριζονται πραγματικα ολοι οι λογαριασμοι τους και οχι λιγοι οπως πρωτα!!Αν με διαψευσουν θα εχουν ενα μεγαλο μπραβο απο μενα!!!
 

DeletedUser22254

Τα μεγάλα καράβια κινδυνεύουν μόνο απο μεγάλες φουρτούνες και μεγάλες φουρτούνες με τα <<μπουρου μπουρου και μπλα μπλα >> δεν έρχονται.

Αν όλο αυτό το μπλα μπλα έχει σκοπό το ηθικό των παικτών, βάλτε οι ενδιαφερόμενοι λιγη προσπάθεια ακόμα. Μάλλον τους ενισχύεται παρά τους πτοείται.

Εχω μια μεγάλη περιέργεια πάντως, να δω πως θα συνεχίσει ο κόσμος και αν θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος σύντομα.

Τι θα κάνουν αυτοι άραγε που ακούνε <<παιχτες της Sol>> και βγάζουν << φλούμπες >> αν ξαφνικά βρεθούν στην ίδια πλευρά - συμμαχία μαζί τους αν έρθει εκείνη η μεγάλη φουρτούνα που θα βουλιάξει το καράβι της SOL ;

Θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια άποψη - τακτική - στρατηγική ή θα εκτιμήσουν οτι τα λεγόμενά τους την προηγούμενη περίοδο ήταν απλά προπαγάνδα και δεν τα εννοούσαν ;
Θα μιλήσουν τότε για <<παιχταράδες>> που μαζι τους μπορουν να πορευτούν ή θα συνεχίσουν να μιλάνε για πυξίδες και να κάνουν μεγάλες δηλώσεις.
Εκτός και αν έχουν την φαεινή ιδέα οτι θα βρουν 4.700 αρίστους και θα νομπλάρουν όλα τα χωριά της SOL και θα την αφανίσουν απο το χάρτη.

Οταν έρθει εκείνη η ώρα.......ε ρε γέλια που θα ριξουμε !!!!

Εμείς πάντως στον cretan wizards ως ενεργοί θεατές του παιχνιδιού σίγουρα θα γελάσουμε με τις στριφογυριστές που θα υπάρξουν τότε και σίγουρα θα ανασύρουμε απο το φόρουμ μερικές δηλώσεις για να δείξουμε την μεγάλη συνέπεια έργων και λόγων.

Μέχρι τότε παίζουμε και διασκεδάζουμε...

Υ.Σ. έχουμε βρεί εναν ενδιαφέρον αντίπαλο ...
 

DeletedUser

Νελλη εμεις μια φορα καζουρα στον αφρικανο καναμε για τα λεγομενα του και την υπεροψια του στα πλαισια του παιχνιδιου...Επισης μεχρι στιγμης επαιζε με τις πλατες των αλλων παιδιων απο την φυλη του!!!Απο εδω και περα νομιζω τελειωσε και αυτο και θα κατσει να παιξει οπως και οι αλλοι!!!Σαφως υπαρχει καλο υλικο στην ΣΟΛ και καθε λογικος παιχτης δεν μπορει να το αναιρει!!!Τωρα οσον αφορα τον χαρακτηρα του καθενος κρινεται απο τα λεγομενα του και απο τις πραξεις του!!!Εμεις προσωπικα δεν εχουμε προσωπικες αντιπαραθεσεις με κανενα,στο παιχνιδι τα εχουμε με ολους οσους ειναι απεναντι μας :grrr:!!!:p

Υ.Σ
Αριστοι υπαρχουν!!!!χαχαχαχα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Μάλλον έτσι θα είναι αγορίνα μου, ποτέ δεν έπαιξα στον κ30 με άμυνες της φυλής , είχα πάρει σαν μετωπικός λογαριασμός αυτά που είχαν πάρει και οι υπόλοιποι μετωπικοί λογαριασμοί της φυλής , οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μας πτοεί η κατάσταση , από την αρχή του κόσμου παίζουμε με τις δικές μας άμυνες και περισσότερο με κοψίματα παρά με στακαρίσματα .
Τώρα το ποιος είναι υπερόπτης άσε να το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν το ποστ .

Αν και πιστευω τον μηνα σαν ΣΟλ δεν θα τον βγαλουν γιατι ειναι η πρωτη φορα που ζοριζονται πραγματικα ολοι οι λογαριασμοι τους και οχι λιγοι οπως πρωτα!!Αν με διαψευσουν θα εχουν ενα μεγαλο μπραβο απο μενα!!!

Επίσης +1 στην Νέλη που είναι η ποιο αντικειμενική η τουλάχιστον αυτή που δεν κοιτάζει να κάνει μόνο προπαγάνδα και βλέπει τα πράγματα όπως είναι .

Η προπαγάνδα όμως έχει και τα όρια της και η κακή προπαγάνδα που ασκείτε εσείς φαίνεται από τις ανακρίβειες και από αναλήθειες που πέφτουν βροχή .
Μία προπαγάνδα που δεν στέκει κάπου και είναι τελείως λανθασμένη λειτουργεί υπέρ μας.
Το να προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο πως η SOL δεν παίζει με όλο τον χάρτη κόκκινο είναι γελοίο , ο χάρτης δυστυχώς είναι κοινός και δεν γίνεται να διαψευστεί

kggjER1.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser25676

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ο κόσμος έχει πολύ δρόμο μπροστά του και όπως είναι στην ζωή ρόδα και γυρίζει έτσι είναι και στο παιχνίδι απολαύστε το παιχνίδι και αφήστε τους χαρακτηρισμούς τα βρισίματα και την προπαγανδα..Τίποτα δεν έχει τελειώει ακόμα
 

DeletedUser33200

Για τον χαρτη σου εισαι ο μονος υπευθυνος εσυ


ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ
ρε Νίκο ντροπή ρε μλκα μάθε να παίζεις εβαλες όλο τον χάρτη κοκκινο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ
Ασχετε
Μάθε λίγο απο εδώ την μπερετ η όποια κατάφερε και έκλεισε κοσμο με ΜΟΛΙΣ 7-8 ακαδημιες:Ο
Και ειχε ολο τον χαρτη κοκκινο για 1 μηνα χαχα
Μετα δεν αντεξε η μεγαλη παικτρια και τα εκανε ολα μα ολα μπλε χαχαχα
Εγω παντως θα ηθελα να πω στα παιδια που εχουν την κυρια μπερετ στη φυλη τους να προσεχουν λιγο τα εσωτερικα χαχαχα
Οποιος καταλαβε καταλαβε
Και κατι τελευταιο εχω προσεξει σε ολα τα ποστ σας σχεδον αναφερετε οτι οι παικτες της ΣΟΛ ειναι 16-17 χρκνων μερικοι βεβαια
Καλα και το λετε για να τους κοροιδεψετε;
Βρε ασχετοι σκεφτειτε και αλλιως χανετε αππ 16χρονα αφου μας εχετε σκοτισει την Πανσγια
Ασχετοι καθεται ο καθς πικραμενος πυξιδιαρης και μας σκοτιζει τα αυτια
ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ
Αλλα τι λεω εσεις παιζετε μονο για τη χαρα καλα τα λεω the mysteries?
Ποια χαρα παιζετε μωρε βλαμμενοι;καθεστε απο τον Ιουλιο.και γραφετε κατα της Σολ και βριζετε και κανετε οτι να ναι Ξυπνατε ζωααααα


[aig]10 Πόντοι για Απαράδεκτη συμπεριφορά

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Εγω λεω να κρατησεις καμια ζακετουλα γιατι ερχεται φουρτουνα
Δεν νομιζω απο καπετανιος να γινει λοστρομος καπου γιατι δεν ξερει και την δουλεια
Οσο για 4.700 χωρια και αριστοι υπαρχουν και δεν βιάζεται και κανεις ειναι τοσο ωραιες οι ρυθμισεις.

Για τον χαρτη σου εισαι ο μονος υπευθυνος εσυ

Μαθημένοι είμαστε από φουρτούνες , μην φοβάσαι
Υπεύθυνος δεν είμαι για τον χάρτη μου γτ τυχαία σε 2 σερί κόσμους που έχεις παίξει παίζεις με τον ίδιο χάρτη οπότε είναι επιλογή σου,
το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι περήφανος για τον χάρτη μου γιατί παίζω το παιχνίδι όπως είναι.
 

DeletedUser

Αφρικανε εχεις ολο το χαρτη κοκκινο αλλα δεν χτυπιεσαι απο ολα τα κοκκινα και πιστεψε με εχει διαφορα!!Σκεψου ολα τα κοκκινα που εχεις να κανουν πλανο επανω στην SOL και μιλαω για κοινο πλανο με συνεχεις επιθεσεις μερα νυχτα!!!Ουτε μερα δεν θ αντεχατε και οχι γιατι δεν εχει καλους παιχτες η φυλη αλλα γιατι απλα δεν γινεται να τα βαλεις με τοσους πολλους χειριστες!!Επισης θα συμφωνησω με katimagiko οτι αυτος ο χαρτης εφτασε να ειναι ετσι απο λαθος κινησεις δικες σας!!Μην ξεχνας οτι καλως η κακως οι τακτικες και οι στρατηγικες κινησεις παιζουν μεγαλο ρολο στο παιχνιδι!!!Εχω δει πιο μαχιμες φυλες απο την SOL να χανουν στο τελος απο λαθος κινησεις!!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή