Τοποθέτηση της Triquetra

DeletedUser35457

Προς απαντηση στο κειμενο που διπλωμάτη trq MantisGM
Για μια ακόμα φορά μένω έκπληκτος με αυτά που βλέπω να αναγραφεται για την φυλή στην όποια ανήκετε προσπαθοντας να κανετε προπαγανδα στο εξωτερικο forum του παιχνιδιού.

Αρχικά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

17/10 Πρώτη μέρα επιθέσεων H PVGΔεχόμαστε fake σε όλα μας τα χωριά μέτωπο κύριος σε σταυρό που τα χτυπουσανε στις 23.00 . την πρώτη μέρα δεν δέχτηκε κάνεις πραγματικη επιθεση εκτός από 2 -3 μισές στον σταυρό.. έτσι λοιπόν στις 23:30 το βράδυ αφού δεν έχουμε δεχτεί καμία επίθεση βλέπουμε 20 χωριά να χάνονται μεσα σε μιση ωρα και χωρίς κανένα μήνυμα από τον παίχτη ( ο οποιος ειναι αρκετα εμπειρος)! Μήπως αυτό είναι λίγο περίεργο?

ΓΕΓΟΝΟΤΑ (με τα νουμερα απο διπλα οχι λεγοντας οτι)

1) πλάνο που έφερε “γύρισμα κόσμου” =====>

Τrq ====> ο Τετο δεν παιζει ... παμε να τον φαμε...

http://prntscr.com/gzdwpl

Τrq ====> ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ 18 ΧΩΡΙΑ

Πραγματικοτητα

http://gr.twstats.com/gr48/index.php?page=player&id=806015&mode=history

ΣΤΙΣ 17.10 Νίκες αντιπάλων ως αμυνόμενος (ΝΑΑ) = 4,952 .... (με απλα λογια δεν χαθηκε ουτε μια μοναδα ως αμυνα..... ) ..

18 χωρια ουτε 1 απωλεια..... Τα συμπερασματα δικα σας .... Σημειωση οτι ο παιχτης ειχε παρει χωριο πριν 4 ημερες παιρνοντας μερος σε πλανο....... Αλλα οπως ειπε καποιος παραπανω " Στα Skype Room περηφανεύονται ότι έχουν ρουφιάνους στην Triquetra και με αυτούς θα κατακτήσουν τον Κ48 ενώ ταυτόχρονα κατηγορούν την Triquetra για λαδιές." (ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ κατηγορούν την Triquetra για λαδιές)

18/10 Δεύτερη μέρα επιθέσεων αυτήν την φορά οι επιθέσεις ηταν σε παιχτη με κλειδωμενη επιτηρηση…

Εδώ όμως δεν σας έκατσε όπως θέλατε . 3 παίχτες μας QQ-PRO MARSMALOW και IndeCision ήμασταν εκεί ξεκινώντας κατευθείαν να αντιμετωπίσουμε πλάνο που το σχεδιαζεται αρκετο χρονο πριν. Μέσα λοιπόν σε 3 ώρες πήραμε όλα τα χωριά ανακατάληψη εκτός από 2 και κόψαμε 50 αρίστους από την κορυφαία 10αδα σας που κατεβήκατε κάτω!


2) Προτιμούν τα χωριά από τους παίχτες και ο κανιβαλισμός είναι ασταμάτητος . ===>

http://prntscr.com/gzeaku

http://prntscr.com/gzeaku

Για να μετρησουμε ....

ΒΑΡΒΑΡΟ 1

ΔΟΣΜΕΝΑ απο εχθρο (πρωην συμπεκτη σε αλλο κοσμο) 1

Απο ΤΡQ/ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ 12

ΣΥΝΟΛΟ 14 ..... (ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΜΕ !!!!!!)

3) Η PVNG δεν χρειάζεται ρουφιάνους, το μόνο που χρειάζεται είναι να αναγνωρίζουν τα τρενάκια για να μην χάνουν ολόκληρο παίχτη μέσα σε 10 λεπτά. Το ξέρω ότι το αποτέλεσμα σας πονάει και πρέπει να κατηγορείτε μόνο την ανικανότητά σας. ===>

ΣΩΣΤΑ ....εαν οντως θελαμε να μην χανουνε ολοκληρο παιχτη θα τον πετουσαμε αμεσως, δεν θα τον βοηθουσαμε να παρει χωρια και να αναπτυχθει και μολις υποψιαζομαστε οτι κατι. δεν παει καλα θα τον τρωγαμε .... το οτι εχουμε και μερικους παιχτες που εχουν προβληματα που τους αποτρεπουν απο το να ειναι 100% ενεργοι ή μαθαινουν το παιχνιδι ακομα κατ εμας δεν ειναι απαραιτητο οτι θα επρεπε να πανε για εσωτερικο .... αλλα οπως ελεγε καποιος ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ .... (εαν δεν σας θυμιζει καποιον ρωτηστε τους ΝΟΜ .... θα σας πουν ....).

Αυτα ω ς απαντηση στην παραπανω προπαγανδα. Δεν θα υπαρξει αλλη απάντηση σε κάποιο μήνυμα που θα ποσταριστει ως συνεχεια αυτου.

Εύχομαι καλές και καθαρές μάχες από εσάς κατι που δεν το έχουμε δει από εσας, από την αρχή του κοσμου! όπως κανει η ΡΧ και η DIFA από την αρχη του πολεμου,ευχομαι να νικησει ο καλυτερος!

Y.Γ.1 οι μαϊντανοί σας έιχαν κόκκινους αλλά δεν χτυπιόσαστε ποτέ! Τους κόβεται αρίστους αλλα δεν είναι δικοί σας? Πόσο ακόμα θα τους κρατήσετε πριν τους κανιβαλισετε?


Με εκτιμηση

Εκ της PX


Y.Γ.1 οι μαϊντανοί σας έιχαν κόκκινους αλλά δεν χτυπιόσαστε ποτέ! Τους κόβεται αρίστους αλλα δεν είναι δικοί σας .... Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια ?

Y.Γ.2 Βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη ευθυξια απο μερους σας προς τις βωμολοχίες.... Ευγε ... Μπορειτε να ποσταρατε και τις σχετικες συζητησεις που εχετε στο Skype οπου παντα αναφέρεστε ετσι ακριβως με τον ιδιο σεβασμο και ευθυξια που εχετε και εδω. στους αντιπάλους σας !!!! (α ναι ξεχασα εδω ειναι βιτρινα δεν τα κανουμε αυτα !!!!!)

Y.Γ.3 Εμεις παραδεχομαστε οτι εχουμε δικους σας μεσα σας ... και απλα " κατηγορούΜΕ την Triquetra για λαδιές" η οποια δεν κανει τετοια πραγματα ?????


Δεν θα σχολιασω το πρωτο και το δευτερο μερος του μνμ σου γιατι ειναι τελειως ανυποστατο και θεωρητικο περι ρουφιανων και εσωτερικων διοτι δεν ξερει κανενας τι συνεβει πραγματικα βλεπουμε μονο το φαινεσθαι..
Λες λοιπον στο 3ο μερος "Εύχομαι καλές και καθαρές μάχες από εσάς κατι που δεν το έχουμε δει από εσας, από την αρχή του κοσμου! όπως κανει η ΡΧ και η DIFA από την αρχη του πολεμου,ευχομαι να νικησει ο καλυτερος!"
που τις ειδες τις καθαρες μαχες βρε αγορι μου που βγαινεις και στο εξωτερικο και υπερηφανευεσαι??? Που ειστε ατσαλακωτοι και μολις αποφασισατε να μπειτε σε εναν πολεμο για να κλεισετε το κοσμο τρωτε φαπες απο 10 πατηματα που πηραμε σε εσας? που να ειχαμε και ολοκληρους λογαριασμους μεσα σας οπως εσεις σε εμας(κοτερακιας,φραππεδιας) εκει θα εβλεπα το παιχτικο σας επιπεδο και την ενεργητικοτητα σας!!!

ΥΓ1 Οι μαιντανοι ηταν καφε δεν ειχαμε χτυπηθει ποτε εσεις αντιθετως τρεξατε πλανο σε μια απο τις μικροτερες φυλες του κοσμου και πηρατε τους αριστους σας στο χερι.. Αυτο πρεπει να σας δημιουργει σεβασμο για αυτη τη φυλη και οχι να βλεπετε παντου ρουφιανοφυλες και φαντασματα οπως πολυ θα σας βολευε!!

ΥΓ2 Αφηστε βρε αγγελουδια ολοι τις βρισιες και τα σκαιπ.. Οταν κατι σε ενοχλει απλα το αγνοεις δεν το βαζεις πιπιλα για να δικαιολογησεις δικα σου παραπτωματα!!! Λες και απο εσας δεν εχει πει κανενας κακια κουβεντα.. Αυτο ειναι διπροσωπια να παριστανεις κατι που δεν εισαι "αγιος" και να κρινεις μονο τους αλλους..

ΥΓ3 Ευχαριστουμε πολυ που το παραδεχεστε επιτελους υπαρχει καποιος που ειναι ειλικρινης και δεν τρωει κουτοχορτο!! Μακαρι ολοι να ηταν ετσι,μπραβο πραγματικα!!! Αναλογισου ομως οτι ουτε τα πατηματα,ουτε οι ρουφιανοι,ουτε οι αγκαλιτσες ουτε τπτ απο ολα αυτα ανεβαζει το παιχτικο σας επιπεδο!!! Εμεις ολοι κατι εχουμε κερδισει απο αυτο το κοσμο ειτε κερδισουμε ειτε χασουμε.. Εσεις απο την αλλη απλα θα εχετε χασει το χρονο σας.. Για σας το λεω,πραγματικα ελπιζω να μην κερδισετε γιατι θα ειναι ενας απο τους πιο βρομικους κοσμους των φυλετικων μαχων.. Δεν σας αξιζει αυτο!!! Μαθετε να καιγεστε και να κερδιζετε αντρικια οτιδηποτε αλλο δεν σας τιμα!!
 

DeletedUser35038

Καλα ρε πηγατε και πηρατε καμποσα χωρια απο ρουφιανο με 20 τοιχος και βγαλατε διαγκελμα νικης ποσο αστειοι ειστε ρε για αλλον εναν κοσμο γραφετε πολλα και λιγα θα καταφερετε αλλη μια επαναληψη του 45 θα γινει και εδω και μετα το τελος θα γινετε λαγοι ολοι και θα πειτε ε δεν μπηκα ποτε 48 ποτε δεν επαιξα σοβαρα ποτε δεν εκανα ποτε δεν ερανα ρε ποιον δουλευετε τους εαυτους σας;Σε λιγο καιρο απο τωρα να λετε παλι τα ιδια ομως οχι οτι δεν μπηκατε ποτε στον κοσμο αντε σας βαρεθηκαμε πουθεναδες παντου ειστε και οταν χανετε πουθενα δεν ειστε κουραστηκαμε για αλλη μια φορα μεγαλα λογια για να μεγαλοποιησετε τους εαυτους σας κομπλιξικοι παιξτε ρε και αφηστε τα λογια αφηστε τις ανακοινωσεις προπαγανδας κοφτε το οριμαστε επιτελους!!!
 

DeletedUser35456

galaxer σκουπιδι ο μονος λογος που εχεις λιγες πιθανοτητες να κερδισεις ειναι επειδη ειστε πολλοι περισσοτεροι και παιζετε μονο με ρουφιανους αλλα ακομη και ετσι δε το βλεπω
 

Φυγας

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
62
βρε παιδια σταματηστε να τσακονεστε ολη την ωρα....μπαινω στο φορουμ να γελασω λιγο, να δω κατι για το παιχνιδι τελος παντων, και φευγω με αναγουλες........
παιξτε ο καθενας το παιχνιδι του και τελος, ο καλητερος ας κερδισει, ενα παιχνιδι ειναι που μπορει να σε φανατισει λιγο αλλα οχι να βριζεις και να κανεις εχθρους εδω μεσα που στο κατω κατω αν τους γνωριζες εξω απο εδω να ηταν και κολλητοι
 

DeletedUser35038

jent οπως στον 46 διαγραφη πρωτο πλανο;;;Ειμαι σιγουρος πρωτος πρωτος θα εισαι!
 

MantisGM

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
40
Αφού πρώτα υπογραμμίσω ότι βγαίνετε χωρίς όνομα και χωρίς να ξεκαθαρίζετε αν εκπροσωπείτε την φυλή σας επίσημα ή όχι να απαντήσω σε μερικά πράγματα:

1. Πρέπει πρώτα να αποφασίσετε αν ο παίχτης σας ήταν ανενεργός ή ρουφιάνος. Γιατί ο giannisM τον είπε ανενεργό ενώ ένας άλλος τον είπε ρουφ...
ΔΕΝ μπορείτε να τον κατηγορείτε και για τα δύο, διαλέξτε.

Στην συνέχεια δεν μπορείς να βάζεις αυτό εδώ
και να λες ότι ο παίχτης δεν είχε απώλειες .. δεν ξέρεις να διαβάζεις ... μάθε

ο λογαριασμός μου βγήκε επιτιθέμενος της ημέρας όταν βάρεσα τον παίχτη σας, άρα μάλλον κάτι είχε μέσα στα χωριά του.
Τώρα δείτε και το προφίλ μου να δείτε πότε πήρα το επίτευγμα.

2. Τώρα ασχολείστε με τον λογαριασμό μου , ευχαριστώ που το κάνετε, να μην βάζουμε κομμένα screenshot όμως, ελάτε να τα βάλουμε όλα.

Αυτό είναι το δικό σας:
Και αυτό είναι όλο:
http://prntscr.com/h0e8gs

Έχω αυτή τη στιγμή 24 χωριά και τα 12 είναι εχθρικά νομπλαρίσματα , πράγμα που ελάχιστοι λογαριασμοί στον κ48 μπορούν να πουν.
Οι περισσότεροι έχετε μεγαλώσει με εσωτερικά.
Και πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη ότι είχα πάνω από 30 εχθρικά χωριά γύρω μου από τότε που είχα ένα χωριουδάκι με 3200 πόντους,
αυτό μειώνει την πιθανότητα επιβίωσης κάτω από το 1%. Το βαρβαράκι που ήταν από παίχτη που τον έκανα βάρβαρο έκοψε πάνω από 25 τρενάκια
και είναι ο μόνος λόγος που δεν έφαγα πυξίδα.

3. ο τετο δεν χρειαζόταν την βοήθειά σας για να μεγαλώσει σαν λογαριασμός, το ενδιαφέρον σας χρειαζόταν να τον πάρετε επιτήρηση όταν έλειπε.


Και εμείς είχαμε παίχτες που τους χάναμε αλλά τους ψάχναμε επίμονα και τους παίρναμε επιτήρηση.
Έχουμε χάσει μέχρι σήμερα 6 χωριά από ανενεργούς παίχτες που άργησαν να μας δώσουν επιτήρηση
αλλά σε 3 πλάνα, όχι ένα.

Και τέλος πάντων, μιλήστε με το κανονικό σας όνομα και σταματήστε να λέτε ψέματα για την εμπειρία σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser20038

jent οπως στον 46 διαγραφη πρωτο πλανο;;;Ειμαι σιγουρος πρωτος πρωτος θα εισαι!
ει μπρατ, τι ξερεις εσυ για μενα και γραφεις μπρουλι μου :)

εγω 46 μετα τι διαγραφή μου , μπικα σε ακκ φιλου ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ τους δικους μου, 6 πυξίδες εδωσα , ειχαμε και εναν κλοουν στο ονομα (και ρεαλ λαϊφ κλοουν) που δεν το προλαβα
 

DeletedUser35038

Εφαγες πλανο πατησες διαγραφη μπηκες σε αλλο ακκ το πηγες στους εχθρους και βγαινεις και καμαρωνεις;;;;Αυτη ειναι η ηθικη σας κυριοι τιποτα αλλο δεν εχω να πω τα λετε ολα μονοι σας πανε αναψε ενα τσιγαρακι τωρα να στανιαρεις να κανεις τον ******ιοζη στο σκαιπ ιντερνετικε **** κατι τετοια παιδιακια στο χωριο μου τα στρωνουμε απο μικρα δεν πουλαμε τρελιτσα στο ιντερνετ με την καραμπινα του παππου μας απο τον εμφυλιο και να πηγαινουμε μετα να δουμε μικι μαους........mantisgm πιστεψε το φιλε ερχεται η νικη να λες τα ιδια και σε λιγο καιρο επισης νομιζω ξερεις σε πιο ακκ παιζω δεν ειναι κρυφο απλα εχω το ονομα με το οποιο ξεκινησα το παιχνιδι λεω απλα την γνωμη μου για να μην κανετε προπαγανδα μονοι σας πρεπει καποιος να σας απανταει κιολας
 

DeletedUser35456

αυτα θα μας τα λες οταν θα σου παιρνουμε τα χωρια η τοτε θα κρυβεσαι?
 

DeletedUser20038

Εφαγες πλανο πατησες διαγραφη μπηκες σε αλλο ακκ το πηγες στους εχθρους και βγαινεις και καμαρωνεις;;;;Αυτη ειναι η ηθικη σας κυριοι τιποτα αλλο δεν εχω να πω τα λετε ολα μονοι σας πανε αναψε ενα τσιγαρακι τωρα να στανιαρεις να κανεις τον ******ιοζη στο σκαιπ ιντερνετικε **** κατι τετοια παιδιακια στο χωριο μου τα στρωνουμε απο μικρα δεν πουλαμε τρελιτσα στο ιντερνετ με την καραμπινα του παππου μας απο τον εμφυλιο και να πηγαινουμε μετα να δουμε μικι μαους.......

επειδή έδωσα 2 φαπες σε ριμτζιδες που στρατολογήθηκαν απο λύπηση και με κρεμασαν, έγινα και κακός ????

παντα εκανα πλακα στο σκαϊπ και παντα θα κανω, άλλωστε το παιχνίδι δεν εχει νόημα αμα δεν περνας καλα !

το λαγουδακο τον ειδες τι επαθε , ετοιμασου και εσυ , ερχετε η σειρά σου ! μπορεί να γλίτωσες απο τον καιαδα...αλλα απο τον jihadi ... δύσκολα
 

MantisGM

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
40
Εφαγες πλανο πατησες διαγραφη μπηκες σε αλλο ακκ το πηγες στους εχθρους και βγαινεις και καμαρωνεις;;;;Αυτη ειναι η ηθικη σας κυριοι τιποτα αλλο δεν εχω να πω τα λετε ολα μονοι σας πανε αναψε ενα τσιγαρακι τωρα να στανιαρεις να κανεις τον ******ιοζη στο σκαιπ ιντερνετικε **** κατι τετοια παιδιακια στο χωριο μου τα στρωνουμε απο μικρα δεν πουλαμε τρελιτσα στο ιντερνετ με την καραμπινα του παππου μας απο τον εμφυλιο και να πηγαινουμε μετα να δουμε μικι μαους........mantisgm πιστεψε το φιλε ερχεται η νικη να λες τα ιδια και σε λιγο καιρο επισης νομιζω ξερεις σε πιο ακκ παιζω δεν ειναι κρυφο απλα εχω το ονομα με το οποιο ξεκινησα το παιχνιδι λεω απλα την γνωμη μου για να μην κανετε προπαγανδα μονοι σας πρεπει καποιος να σας απανταει κιολας
Εσύ να πας στην προπαγάνδα του κ46
Λύνουμε προβλήματα 47 κόσμων εδώ
 

DeletedUser35038

jent χαβαλε δεν κανεις οταν για να εκδικηθεις ενα ατομο κρεμας αλλα ποσα που σε εχουνε βοηθησει αυτο λεγεται παιζω για την παρτυ μου και τιποτα αλλο οπως και αν θες να το βαπτισεις....manti συγγνωμη φιλε μου απλα μιλησανε πολυ ατομα που δεν μπορουνε να λενε τοσα οταν ειναι στο απολυτο 0 και παικτικα και ηθικα τελειωνω με την συζητηση του φορουμ εδω γιατι σπαταλαω τζαμπα τον χρονο μου απλα σταματηστε τις αστειες ανακοινωσεις και παιξτε ολα στο παιχνιδι θα φανουνε και οχι στα λογια καλη συνεχεια σε ολους σας
 

MantisGM

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
40
jent χαβαλε δεν κανεις οταν για να εκδικηθεις ενα ατομο κρεμας αλλα ποσα που σε εχουνε βοηθησει αυτο λεγεται παιζω για την παρτυ μου και τιποτα αλλο οπως και αν θες να το βαπτισεις....manti συγγνωμη φιλε μου απλα μιλησανε πολυ ατομα που δεν μπορουνε να λενε τοσα οταν ειναι στο απολυτο 0 και παικτικα και ηθικα τελειωνω με την συζητηση του φορουμ εδω γιατι σπαταλαω τζαμπα τον χρονο μου απλα σταματηστε τις αστειες ανακοινωσεις και παιξτε ολα στο παιχνιδι θα φανουνε και οχι στα λογια καλη συνεχεια σε ολους σας
δεν διάβασα τι έγραψες εδώ αλλά πρέπει να πας σε φόρουμ άλλου κόσμου -- είσαι σε λάθος κόσμο φίλε μου , άντε φιλιά
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κορυφή