Γιατι εσυ δεν ξερεις αν ερχεσε σου σαλεψε?
Σταματα τα ψεμματα επιτελους .Οι Βουντου περασαν τις Σοκολατες κοκκινες γιατι τους ζητησαν να χτυπησουν dnd και αρνηθηκαν ειναι γνωστο οτι ηταν κρυφη Ακαδημια τους βλεπε ενωση μετα για του λογου το αληθες ,βλεπε κ24 που ηταν ακαδημια τους .Αφου ειχατε Συμμαχια με βουντου επρεπε οι βατος να τους περασουν κοκκινους ,ετσι ειχε συμφωνηθει ρε παντελονατε σωστα επραξαν .Απο την στιγμη που οι Σοκολατες εκαναν λαμογιες για ποιο λογο σου και πρασινα αλογα μας λες?Ο λογος σου να εισαι σωστος στην φυλη σου δεν υπαρχει για εσενα .Βγαινεις με σχεδιο να παρεις και τον ψαροκοκαλο νουμερο 1 λογ της φυλης που τον ειχε επιτηρηση ο λαφαγιετ.Ο ψαροκοκοκαλος επιστρεφει αρνητε να σας ακολουθησει και φευγει και ο λαφαγιτε αφου τον αφησατε λιγο ακομα μεσα
http://prntscr.com/6lnamjEσυ δινεις τα χωρια σου στον φοινικα .
http://gr.twstats.com/gr29/index.php?page=tribe&mode=conquers&id=2567Εδω βλεπουμε οτι η φυλη που εσυ εφτιαξες χτυπαει ΒΛ ασε την παραμυθα και τις ιστοριουλες και τα υπονουμενα για την παρτυ μου , αυτα που λενε πολλαπλασιασετα επι 1000 ισως τοτε και προσεγγισης τι μπορει να παθει καποιος που μου εδωσε αφορμη.
Ο twin ειναι φιλος μου απο το κ2 μην λες αρλουμπες ποιο φιλαρακι του να προστατευσει?Ακολουθησε οτι ειχε συμφωνησει με βουντου και εμενα την ΣΕ Ττην εσπασε αφου οι Σοκολατες ηταν χωρις καμια αμφιβολια δνδ
Ποιον τζαμαικανο επαιζα?Δεν πας καλα πραγματικα ο τζαμαικανος ηταν κο μου και ειχε σταματησει μηνες πριν .
.Καμια στρατολογηση δεν θα γινοταν οταν μου το ζητησατε απλα δεν απαντησα γιατι εκτος οτι ηταν εσωτερικο σας θεμα σιγα να μην στρατολογουσα καποιους που πηγαν να χαλασουν τα σχεδια μου και ηθελαν να βοηθησουν δνδ εγω τους επεισα οτι οι σοκολατες ειναι ακαδημια δνδ χαχα κουνα το κεφαλι σου περα δωθε .
Ρε δε πας να φωναξεις και τον παπα της ρωμης τα στατιστικα μιλανε ,βγηκατε και χτυπησατε την φυλη σας ,πηρατε βαρβαρα για να δυναμωσετε οταν εφαγες πορτα απο παντου σταματησες και καλα.Ας δεχτω οτι εριξες οτι σου ειχε απομεινει στο φοινικα ,ουσιαστικα του εστειλες μνμ παρτα αδεια δεν παιζω και καντους ζημια χαχαχαχα.Αν εισουν με φωτοστεφανο οπως θες να παρουσιασεις τον εαυτο σου θα εδινες τα χωρια σου στην φυλη πηρες και λογοριασμους και εκανες αλλη φυλη συγχρονος τους εβριζες χυδαια και προσπαθησες να τους κανεις οση περισσοτερη ζημια μπορουσες.
Για να μην τους πεισεις και να σε φανε κοτσανες ελεγες
Ρε και το στυλακι αλα αντρα πολλα βαρυ με κανει να γελαω και δεν μπορω να γραψω κοψε λιγο χαχαχαχα