Νοείται κόσμος δίχως ήλιο ; Δεν νομίζω Τάκη

  • Δημιουργός θέματος Αφρικανόs
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Φημες λενε οι ηθικοι doomiστες να εχουν κανει κοτ κοτ για την μεταγραφη του κονκ στους TR!!! Απλα φημες ειναι γτ τα παιδια ειναι τα πιο ηθικα και αμεμπτα σε ολες τις φυλετικες!!! Συγχαρητηρια λοιπον στην πιο ηθικη φυλη του 30!!!χαχαχαχαχα!!!!


Τελικα αυτα που λεγατα για σολ γαργαρα ετσι!!!

.. φημες λενε οτι θες αλοιφη για να φυγει τσουξιμο! ... η Ντουμ και 300 εδωσαν το οκ στους συμμαχους τους για Κονκερος και Αελιον γτ φανηκε οτι ειναι οι μονοι που παιζουν ... τωρα τι σχεση εχουν 2 συγκεκριμενες στρατολογησεις με το τσιρκο των Σολ? ... ετοιμαζαμε εμεις πλανο σε φυλη που ειχαμε Σ.Ε(Α.Α) την ωρα που την ειχαμε Σ.Ε? ... λεγαμε εμεις οτι εμεις κλεισαμε τον κ30 και σας παιζουμε ολους για πλακα και μολις πηγε να γινει αυτο ετρεξα να κανω αγκαλιτσες με ολους αυτους που εφτυνα μεχρι πριν? ... εφαγαν γκλομπαλ οι αρχηγοι μου και καπακι διαλυθηκε η φυλη μου? ... ασε μας κουκλιτσα μου που θες και να συγκριθουμε με το πανηγυρι σας ...

... εμεις ειμαστε ακομα εδω οι ιδιοι νουμπαδες στο 90% χωρις ακριτες στρατολογησεις χωρις ενωσεις χωρις αλλαγη ονοματος χωρις μπαν χωρις **** και με μπεσαλιδικες συμφωνιες! ...
 

DeletedUser21861

Ειστε οι τραγικοτεροι των τραγικοτερων οι μεγαλυτεροι τουμπες που εχει!!!! Τελικα ειστε αστειοι οπως ειπε και ενας απο TR εκει που ειστε στριμωγμενοι πλεον τι να πειτε και εσεις!!! Καντε λιγο κοτ κοτ και ολα καλα!!!!

Αν εσυ προσωπικα δν εκανες τοσα ποστ για τους σολιστες δν θα ελεγα τπτ αλλα το να βγαινεις και να προσπαθεις να καλυψεις τα ασυμαζευτα τι να σε πω!!!!

Υ.Γ συνεχισε το παιχνιδι σου τελικα ολα φαινονται με τον χρονο και εσυ οπως και οι υπολοιποι doomιστες φανηκατε οτι εισασταν πολυ λιγοι στα λογια και αλλο τοσο λιγοι στις πραξεις σας!!!
 
Κορυφή