-Sweetest Love x3
Δεινόσαυρος του forum
- Βαθμολογία αντίδρασης
- 103
Εχω πάρει όμως ποπ κόρν και χαζευω το χάρτη.....
Ψαχνεις τα κοκκινα;
Προσωπικη μου αποψη ειναι η εξης.
Αν εγω σαν Darkling κανω πολεμο με μια τυχαια φυλη (ας την πουμε μπαντ, τυχαιο παραδειγμα) και η μπαντ μας νικησει (τυχαια καταληξη πολεμου), εγω που θελω να συνεχισω να παιζω, θα παω στον Κ33 και θα παιξω.
δε θα ζητησω πανικοβλητος καταφυγιο στη φυλη που με κοπαναγε.
προσωπικη αποψη αλλα αφου ειναι η δικη μου, την θεωρω και σωστο τροπο παιχνιδιου γιατι εγω αυτο θα εκανα.
σωστη αποψη εχεις
αλλα σκεψου που θα ξαναβρεις ρυθμισεις σαν του κ30?
ειναι κριμα να πανε χαμενες τετοιες ρυθμισεις.
Προσωπικη μου αποψη ειναι η εξης.
Αν εγω σαν Darkling κανω πολεμο με μια τυχαια φυλη (ας την πουμε μπαντ, τυχαιο παραδειγμα) και η μπαντ μας νικησει (τυχαια καταληξη πολεμου), εγω που θελω να συνεχισω να παιζω, θα παω στον Κ33 και θα παιξω.
προσωπικη αποψη αλλα αφου ειναι η δικη μου, την θεωρω και σωστο τροπο παιχνιδιου γιατι εγω αυτο θα εκανα..
δεν νομιζω να καταλαβες τι ηθελα να πω..
απλα επιχειρηματολογω υπερ αυτων που θελουν να συνεχισουν στον κοσμο και ας εχασε η φυλη τους(πρωην σολ)
αν καταλαβα σωστα απο το παραδειγμα για αυτους δεν ειναι η νυξη που κανεις?
δεν αναφερθηκα σε αγκαλιτσες γιατι ξερω πως δεν θα γινει κατι τετοιο..
Ρε giorgos77771 μου θυμιζεις κατι πιτσιρικια που οταν ηταν μονα τους κανανε την κοτα οταν ομως μαζευουντουσαν 5-6 ξεχείλιζε η μαγκια απο τα μπατζακια τους και τοτε θελανε να παιξουν ξυλο.Αν ηθελες να παιξεις ξυλο δεν θα μαζευες τους παντες μηπως και με αυτο τον τροπο την γλυτώσεις.
ας θελουν να συνεχισουν οι χαμενοι απο πολεμο που τους εκανε η φυλη μου.
εμεις δε θα τους παιρναμε. αυτο λεω.
προσωπικη αποψη αλλα αφου ειναι η δικη μου, την θεωρω και σωστο τροπο παιχνιδιου γιατι εγω αυτο θα εκανα.
Γιωργο καλη επιτυχια στις εξετασεις σου εισαι πραγματικα μεγαλος μαγκας ελπιζω να κερδισεις την μαχη σου που ειναι και ουσιαστικη και οταν θα εισαι φοιτητης πλεον θα εχεις αρκετο χρονο για καψιμο.
χαχχαχαχ αρχισες απο τωρα δλδ εσυ θα νομπλαρες 2000 χωρια κ μετα θα εισουν δυνατος για ενα δυσκολο μετωπο με ΤΡ
κ σκεψου οτι καποια παιδια θελαν απλα να παιξουν δεν εφτεγαν που αφροκανονταβιτσιδες κανανε οπως τα κανανε ειδικα εσεις εκει στην DOOM δεν επρεπε να ειχατε παραπονο απο ΣΟΥΣΟΥ (κ νμζ ξερεις πολυ καλα )
Μας συγχωρείτε κυριε που έχουμε άποψη εμεις οι μικροί παίχτες.
Θεωρητικά και λογικά δεν θα έπρεπε να τολμαμε καν να γράφουμε στο εξωτερικό φόρουμ μια και εμεις δεν ξέρουμε ποτέ και έχουμε άγνοια τοσο παιχτική όσο και των συμφωνηθέντων.
Διαμοιρασό βέβαια των εντολών σας δεν έχω για να ξέρω αν στειλατε φέικ σε λογαριασμους που βαράγαμε το τελευταιο δίμηνο οπότε λογικα δεν ξέρω ουτε αν στελνατε άμυνες αλλα ούτε και αν στέλνατε φέικ.
Ομως σε χωρια που νομπλαραμε δεν ειδα να έρχεται κάτι απο εσάς οπότε λογικά δηλώνω άσχετοσύνη και μέσα στην άγνοιά μου ευτυχής.
επίσης μας συγχωρείτε που σας δημιουργουμε εκνευρισμο.
Επίσης το στυλάκι και το υφάκι άστο ....για κανέναν που φοράει παντελόνια και έχει λόγο και τιμή κτλ κτλ κτλ γιατι εγω φοράω φουστα και είμαι σουσουράδα οποτε δεν μασάω <<τσίχλες>>.