Νικο δεν προκειτε να καθαρησει αυτο το παιχνηδι γινετε ολο και χειροτερο παλια γινοταν ολα στο κρυφο με ενα στυλ τωρα τα κανουν και μεσα στην μαπα σου και σου λενε ετσι ειναι το παιχνηδι, παλια απλα η φυλη σου συνομοτουσε με εναν γυτωνα σου και τον αφηνε να σε noblarei (βοηθοντας τον και λιγο με πληροφωριες για τον στρατο σου εχωντας σε φιλο και λεγοντας του ποτε εισε ον και αλα) με το σκεπτικο οτι μετα θα μπει στην φυλη, μετα εκσελυχτικε, η φυλη σου συνενοουταν με εχθρικη φυλη ωστε να σου κανουν πλανο και με δικαιολογια τις φακε και τα πολα μετοπα η φυλη σου να σε αφησει εκτεθημαινο και μωλης φανε αυτους που πρεπει να γινετε ενωση των 2 φυλλων τωρα με την go εγινε το εξης κανανε μια λυστα τα μελη τις ηγεσιας της με το ποιους θα αφησουν στην υπειρο και ποιους οχι εχουν κανει συμφωνιες με ατομα απο αλλες φυλες απολες τις φυλες της υπειρου τους ολλη η δηπλοματια τους ειναι fake, το παιζουν καλοι με ολλους και σβηνουν 1-1 τους παικτες που νοιωθουν πως τους απειλουν και κυριως παικτες δυνατους που εχουν ηδη στην φυλη τους γιατι αυτους μπορουν να τους παρουν χωρις απολιες ευνοητο φανταζομαι, με μενα προσωπικα βαλαν παικτη ουδετερης και καλα φυλης να με noblarei, δεν τα καταφερε και μετα απο 2 μερες με αστιες δικαιολογιες που ουτε ****ς δεν θα πιστεβε με πεταξαν απο την φυλη και με καναν πλανο μαζι με παικτι φυλης που ηταν σε πολεμο με την go δηλαδη καναν πλανο σε συνεργασια με τον εχθρο για να παρουν παικτη δικο τους τωρα εγω τι αλο να πω στους 2000 ποντους (1 μηνα πρην το σκηνικο) ακομα μου ειχε πει ενας δουκας αλης φυλης πως δεν ειμαι μεσα στην περιβοητη λυστα οπως δεν ηταν ουτε αυτος και αργα η γρηγωρα θα βρουν δικαιολογια να με φανε τα μυνηματα τα εχω και δηνω τον κοδικο μου στο σκυπε για να τα δει οποιος θελει χωρις να εχει αμφηβολιες για την εγκηρωτητα τους. Η δικαιολογια που με διοξαν απο την γο και με noblaran ειναι οτι εστηλα 1 κριο σε ενα μελος της go και το εκανα αναφωρα στην οδ επιδη με εβρησε και του καναν παρατηρηση το μελος αυτο ειναι γνωστο απο παλαιοτερους κοσμους με το acaund arixtra και εχει ξαναγινει αναφωρα για το ποιον του στον ελληνικο σερβερ και τωρα παιζει στον λογαριασμο blizard. Να τονισω πως θεμα προδοσιας δεν παιζει απο την μερια μου μιας και ειχαν καταφερει να με χτυπησουν ολλες οι φυλες της υπειρου μου μεχρι να με χτυπησει και η φυλη μου και ειταν ενημαιρομαινοοι ολοι για αυτο οτι δηλαδη δεν ειχα αλη ακρη σε περιπτωση που με πετουσαν και παρα αυτου του γεγονοτος και οτι εδηνα καθημερινα αναφωρες στρατου η ΟΔ δεν εδωσε καμια ποινη σε κανεναν για το σημβαν αυτες ειναι οι ελληνικες ΦΜ να τις χαιρεστε!
Κώστα αυτό που είπες τώρα δεν το περίμενα από σένα,αλήθεια....
Κι εδώ που τα λέμε δεν ήσουν παναγίτσα...
Προσπάθησα πόσες φορές να σε ξελασπώσω και ως το τέλος ,σε προσωπικό τουλάχιστον επίπεδο,δε σου έκανα κάτι το κακό,ίσα ίσα προσπαθώ να βρω μία μέση λύση έτσι ώστε να μην χρειαστεί να φύγει κανένας παίκτης που αξίζει....
Τέλος πάντων...
Είπες αυτά που είπες από δική σου μεριά,δεν έγιναν όμως κατ'αυτόν τον τρόπο...
Δε φέρθηκες με τον καλύτερο τρόπο στην blizzard ,δε χρειαζόταν και να ασχοληθείς τόσο βασικά,σε είχα πει να περιμένεις απλά μία εβδομάδα για να βαρέσουμε μαζί την αγάπη σου τον Μπουτάκια....
Αφού έφυγες λοιπόν εσύ, μία εβδομάδα μετά περίπου,έστειλα το τρενάκι μου στον Μπουτάκια μαζί με μία ακόμα εκαθαρριστική μπροστά απ το 2ο χωριό που είχα.
Στην 1η εφαγα κόκκινη.. Ο 1ος άριστος πέρασε και στους υπόλοιπους έφαγα ντοντζ με επιθετικά...Παρόλ'αυτά προσπάθησα.. Σε είπα απ την αρχή τη γνώμη είχα για σένα,αλλά και ποιο ήταν το θέμα μου μαζί σου (πρηχτη:Ρ )
Παρόλ'αυτά ,κοροιδεύεις τη φυλή που σε φυγάδευσε από την αρχή κιόλας,έχοντας στείλει σε σένα πολλές άμυνες... Έτσι έριξες και κόκκινη στον Μπουτάκια όταν σου έστειλε το τρενάκι,άσχετα το τι έχασες...
Θέλω να σου πω δηλαδή ότι κοιτάς μόνο τα κακά που προσέφερε αυτή η φυλή σε σένα και παραβλέπεις όλα τα καλά,τα οποία ήταν περισσότερα απ τα κακά που έγιναν...
Και όπως σε είχα πει,θα χαρώ να παίξουμε μαζί στον 28..