DeletedUser
χαχαχα ναι φιλε η maced0 εχει πιο πολλα χωρια, κατι 500ρια της δευτερης θυγατρικης πιανουνε ε? Οταν παικτες της ΑΡΞ εχουνε 20.000με 40.000 ποντους ο καθενας. χαχαχαχα, τι αλλο θα ακουσουμε!!!
Μαγκες μην προσπαθειτε να τα βαλετε με τους αροξολιτες απλα ειναι θεμα χρονο να σας σβησουν απο τον χαρτη!!!
Μαγκες μην προσπαθειτε να τα βαλετε με τους αροξολιτες απλα ειναι θεμα χρονο να σας σβησουν απο τον χαρτη!!!
ρε παιδια ελεος δηλαδη..αντι να δουμε κανα στατιστικο βλεπουμε την κυρα κατινα και την κυρα αφροσυνη να τσακωνονται σαν μικρες κοπελες που τους πηραν την κουκλα..
και εγω αρξ ειμαι αλλα οτι και να γινει δν θα βγω εδω να πω ειμαι παικταρας και καλυτερος απο ολη την maced κτλ..αντε συμμαζεψτε τα μυαλα σας και πειτε τπτ ενδιαφερον...ρεζιλευεστε και δν το εχετε καταλαβει...
μιλαω και προς την μια πλευρα και προς την αλλη τωρα..
Καροτακια!!!!!:hmmm:
Aς μιλισει παρακαλω το μερος συγκεντρωσης!
Καροτακια!!!!!:hmmm:
για πες μας και το κανονικο σου ονοματακι, αυτο που επαιξες στον κ13 για να ξερουμε ποσο σε πονεσαμε κι εσενα!! αντε με ολους τους πικραμενους που εχουμε μπλεξει!!
δεν το θυμομουν!! πολλοι σαν αυτον περασαν πικραμενοι στον 13!!
εδω βλεπω εχει μεγαλη γλωσσα! απλα θα του θυμισω μια ρηση των αρχαιων: το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου!
μαλλον δεν εχει διαβασει αρχαιους!![]()