Φημες λενε οτι κλεινουν 50 ατομα.. Αν, λεμε ΑΝ η νικητρια φυλη ειναι οντως στο τελος η ΤΤΜ, ξερετε ποσο θα χαρω που θα πινω τα μοχιτο μου τον Αυγουστο σε μια παραλια και θα με παιρνουν στο σκαιπ κλαιγοντας να μου λενε μαααα εχεις 30 θεσεις κενες βαλε και εμενα.... Οσοι παιζουν και αξιζουν θα κλεισουν. Οσοι εχουν 300κ ποντους αλλα λουζουν, ειναι μονο εσωτερικα και δεν προσφερουν τιποτα, θα παραμεινουν ακαδημια να παιρνουν βαρβαρακια στο τελος!
Οσο για την καραμελα στρατολογησεων, ΚΟΥ ΡΑ ΣΑ ΤΕ!!! Τα εγραψα στο παρελθον 3 σελιδες πισω και θα τα ξαναγραψω για οσους εχουν κοντη μνημη, πολυ συνοπτικα για να μην ξεχναμε τα διπλωματικα παιχνιδια και τις φυλες που κρυβονται απο πισω
ΦΥΛΕΣ ΤΤΜ : 3
ΦΥΛΕΣ ΕΑ : 3
ΦΥΛΕΣ ΓΥΡΑ & DEA : 3 συνολικα
--------------------------------------------------------------------
ΦΥΛΕΣ ΙΣΧΥΣ : 5
ΦΥΛΗ Birds : 1
ΦΥΛΗ Cartel : 1
ΦΥΛΕΣ ΑΑ : 2
ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΥΞΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ : ΠΒ
(1) / FEAR
(2) / ALIKO
(2 H 3) ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ/ PBT
(1) / (ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ DEA ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΣΕ CALL ΣΗΜΕΡΙΝΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΕΑ) / MDMN
(1) /ALLVSU
(1) / AΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ 2-3 ΤΗC ΤΗΣ Κ44.
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΣ
Εγω προσωπικα εχω χασει το μετρημα δεν ξερω για εσας, αλλα κατι μου δε μου βγαινει στα μαθηματικα μου!
Επισης, φημες λενε πως οι 3 φυλες των ΤΤΜ θα γινουν συντομα 2, μιας και οι κοπλει ειναι πολλοι που περιμενουν απλα να σπασουν τα επιθετικα τους για να δυναμωσουν τα ακκ σε ενεργητικοτητα και χωρια.
Μην στεναχωριεστε ομως οση προπαγανδα και αν κανετε, κοιμομαστε ησυχοι και με καθαρη συνειδηση τα βραδια, μιας και εχουμε ξηγηθει κομπλε σε ολους και σε ολα...
Παρ ολα αυτα, επειδη εχουμε παιξει το παιχνιδι και το μυριζουμε εστω και λιγο, οσοι παιζουν απο ΙΣΧΥΣ ειναι αξιοι συγχαρητηριων που το παλευουν και δεν εχουν τραβηξει καλωδια! Και ακομα πιο αξιος ο παιχτης GUSPOLIDIS για την υπομονη που δειχνει καθως εχει να διαχειριστει πολυ κακους παιχτες (δε μιλαω για τους premade).
Τελος, ο κοσμος το εχουμε ξαναγραψει αποτελειται απο 9/10 παρασιτα. Δεν θα φτιαξει κανεις το ονομα του κερδιζοντας εναν τετοιο κοσμο, για αυτο και δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να το χαλας κανοντας προπαγανδες.! Για αυτο λοιπον αφηστε τα παπατζιλικια και αν θελετε να δουμε τα πραγματα και απ τις δυο μεριες και συνοψιζοντας τα γεγονοτα σας περιμενω ολους στο ρουμ του ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΟΥ να τα πουμε σταρατα.... Ποτε δε ξερετε ισως τα βρουμε, κανουμε μια τεραστια αγκαλια που θα μας θυμαται ολος ο GR και παμε για μπανια!