DeletedUser29736
Τώρα δεν κάνεις αιτήσεις, έγινε νομιμος ξαφνικά;
ε ρε γλέντια!
αυτά τα γράφεις σοβαρά έτσι;
άστο βρε αγόρι μου, δεν το'χεις και εκτίθεσαι
Τώρα δεν κάνεις αιτήσεις, έγινε νομιμος ξαφνικά;
Βασικά και να θες να γράψεις σοβαρά λίγο δύσκολο...Καλα, ουτε πριν εγραφα σοβαρα συμφωνα με σενα αλλα ξεφτυλιστηκες μονος σου.
Επειδη εχω λιγο ορεξη σημερα μετα απο μαγειριτσες, κοκορετσια κλπ θα κανω ακομα μια προβλεψη για το μελλον του κοσμου.
Αν συνεχισουν να κυλουν τα πραγματα οπως τωρα οι PERU θα πατησουν διαγραφες και οι NSG με τη διοικηση που εχετε θα φαγωθειτε συνοπτικα απο OMG και TRUST. Κλασικα 5-10 παικτες θα ζητησετε στρατολογηση και ο Θεος βοηθος. ΟLD, θα θελα μια στρατολογηση σε floufli, οπως κανει κωλοτουμπες για PERU η ξεχναει οσα ελεγε θα ηθελα να βγει να πει "ο OLD ειναι καλο παιδι, καλος αρχηγος κλπ"....
Δεν απαντάς όμως τώρα
Πως παει το παιχνιδι με κατι δογματικους? Τους κραζεις ακομα? Ή μηπως καθεσαι παναγιτσα και δεν μιλας πια μετα την ενωση?
Οι δικός μου? Μια χαρά, ξεκίνησα με καφέ, έχω 30 επιθετικά τα όποια απλά κάθονται και δεν βαράω και έχω κάνει κολώνες τα 7 χωριά στο μέτωπο. Μου αρέσει που ασχολείσαι μαζί μου εδώ πέρα και στα πμ παρακαλας τους συμπαιχτες μου να με μαζέψουν. Φιλιά στον Ιούδα και στον πυξιδιαρη. Ασχετε. Εγώ θα συνεχίσω να σας γλενταω