DAB Vs NOVUS

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser12715
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser35336

επισεις μιας και δεν ξερεις για panathinaikos13 μπορεις να μου απαντησεις οταν σταματησαν οι σαμπ ποιον παιχτη ειχατε επιτηρηση?
 

DeletedUser35336

καλα το σκρινσοτ ειναι για γελια βγαλτο απορω για πιο λογο εβγαλες κατι τετοιο και θες να μας τον παρουσιασεις για ρουφιανο
 

DeletedUser35633

δεν γνωριζω ποιον ειχαμε επιτηρηση. αφου σου λεω οτι δεν ξερω καθολου για αυτο το θεμα φιλε.
τι εννοεις? νομιζω το σκρινσοτ καλυπτει ξεκαθαρα την διαθεση του Σορρυ να χτυπησει εμας. ναι θα τους τρωγαμε και δικιο ειχαν αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι σχεδιαζε να κανει επιθεση εναντιον μας ενω ηταν στην φυλη μας. πως θα το αποκαλουσες αυτο?
 

DeletedUser27712

kala o sorry den einai dhlwmenos roufianos?nomizw an ton rwthseis paizei na to paradextei kai monos tou:)

Προειδοποίηση για Greeklish
από aigokairos.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser35336

κατσε ρε φιλε σε ρωταω για παναθηναικο13 μου λες δεν ξερεις σε ρωταω αλλο θεμα πολυ πιο προσφατο οταν σταματησαν οι σαμπ ποιον παιχτη πηρατε επιτηρηση παλι δεν ξερεις και εχεις κολισει στον σορυ γιατι αυτο σου εχουν πασαρει???αντε πες οτι ο σορυ ειναι ρουφιανος τοτε ειναι και ο τσαρχ σωστα???ναι αυτον που φαγατε και τον αναστησατε ξαφνικα και τον ανεβασατε που μαλλον θα ηταν η απαιτηση του μετρ για να ερθει σε εσας!!!
 

DeletedUser13792

Θα μας πει τι, για την Νοβους?
Που ο φωταρας με εδιωξε με το ετσι θελω, επειδη εστειλα 1 ωρα αργοτερα απο την ωρα που επρεπε ,τρενο απο τις 47 ΩΡΕΣ?
Που μολις ειδε οτι εκανα μπακταιμ σε 2 παικτες και εκοψα 2 τρενα με μολις ενα χωριο μου στελνανε να στειλω συγγνωμη στον ΑΡΧΗΓΟ ?
Που οταν ηταν ο σορρυ νοσοκομειο και παλευα να μην τον κανιβαλησουν ?
Που εχεις αρχηγο με ιδεολογιες αμφιβολου ορθοτητας ?
Αυτα θες να μας πεις ?

Εχεις δικιο . Κοιτα ομως μη παθεις τπτ (που σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι παντα υγιεις!!) και ξαφνικα δεις 200 σπαθακια.

Ναι μιλαγαμε με τσαρχ , αλλα τι ? Τι εγινε ? Απολυτως τιποτα . Ισως εσεις που ειστε τοσο ευγενικοι και ηθικοι μετα απο ολα αυτα να προσκυναγατε και τον φωτη .

Εσυ likoskilo που βγαινεις και μιλας που ησουν τοσο καιρο ? Τωρα που ενιωσες "ανωτερος" βγαινεις απο την τρυπα σου .
Οταν εγω με σορρυ κραταγαμε το ριμ με ΣΑΜΠ και δε χασαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ χωριο ολοι εσεις αραζατε πισω και στελνατε αμυνες σε φωτη. Οι αμυνες ηταν δικες μας και στελναμε και σε τελεστα που τον ειχαν κανει σακο του μποξ .

Θα μου μιλησεις εσυ για ρουφιανια . Αν ημασταν ρουφιανοι ,τωρα θα επαιζες κ51 και οχι κ47 .

Κραζετε σορρυ και ανεβαζεις μνματα ως τι ? 27 γεναρη ισως ηταν το τελευταιο λογκ ιν του μεχρι τον μαρτη . Ισως ηταν και τελειως τυχαιο λογκ ιν . Μολις τελειωσε η σαμπ , σταματησαμε και εμεις μετα απο 7 μερες . Δες στατιστικα , θα πειστεις .

Εχεις στην φυλη 2 τυπους μεγαλους σε ηλικια , μικρους σε νοητικο επιπεδο, που το μονο που θελουν ειναι να την βγαλουν καθαρη . Για ρωτα λεπτομερειες. Αλλα ναι ξεχασα , εμεις ημασταν οι κακοι . Που κρατησαμε την νοβους στον κοσμο . Συγγνωμη , για ολα παιδια .


Θες να μιλησουμε για ηθικη ?
Για ρωτα τους φιλους σου εκει ποσο ευγενικα μηνυματα μας στελνουν . Τετοιο hate και νευρο δεν εχω ξαναδει . Αυτο ειναι ηθικη ? Να βριζεις , να ειρωνευεσαι και να λοιδορεις ανθρωπους που δε ξερεις? Ισως πριν μιλας, καλυτερα να σκεφτεσαι .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser35633

peligroso7 ισως ειναι ****μαρα μου που βγηκα και μιλησα χωρις να ξερω πολλα πραγματα διοτι ειμαι ενα απλο μελος αλλα καταλαβαινεις πως οταν εχεις υποστηριξη τον συγκεκριμενο παιχτη με βοηθειες στο παρελθον και σου κανει λαμογια τοτε εκνευριζεσαι οπως και να το κανουμε. εχεις δικιο οτι εχω κολλησει με τον σορρυ επειδη ηταν μεσα στην φυλη μου. με μειτρε και τσαρχ δεν ασχοληθηκα τοσο πολυ ισως επειδη ηταν εκτος φυλης και ηταν ηδη εχθροι ισως επειδη δεν με συμφερει δεν ρωτησα ποτε για να μαθω και λαθος μου. για να ειναι μεσα στην φυλη αυτη την στιγμη παντως θα ζητησαν μια συγνωμη κατι δεν παιζει. σε αντιθεση με σορρυ που χλευαζει με τα ονοματα που βαζει στην φυλη του.
απο οσο καταλαβα εισαι ο ρασπουτιν? σε εδιωξε επειδη μιλουσες με τσαρχ. απο την τρυπα μου? δεν υποστηριζα τοσο καιρο οσο μπορουσα με αμυνες το μετωπο? δεν εριξα κοκκινες που πηραν να μου παρουν πολλες φορες χωρια βραδυ? και ακομη και απο πισω που ημουν συμμετειχα στα παντα. μπορει να μην ειμαι η παιχταρα αλλα προσπαθω αυτο ειναι που μετραει.
το χειτ και το νευρο υπαρχει και απο της δυο μεριες μετα το σπασιμο της συμφωνιας. α? να σκεφτομαι καλυτερα? απο το λιγο που με εχεις ζησει μεσα στην φυλη σου φανηκα για ατομο που δεν σκεφτομαι η που δεν σεβομαι?
 

DeletedUser13792

Απ'ολα αυτα αυτο εχεις να σχολιασεις? Πολλά τα πέρασες στο ντούκου . Δε πειράζει .
Με είχε διώξει και παλαιότερα αλλά ουτε αυτό το ξέρεις. Πολλά δε ξέρεις μάλλον.

Όσων αφορά τις 2 πλευρές , τι εννοείς? Νομίζεις μετά απο αυτά που έγραψα οτί εκφράζομαι ως Νταμπ?
Εγώ μιλάω για εμένα και τα μηνύματα που μου έρχονται επί προσωπικού . Νομίζω είναι επιλεκτή η ηθική για μερικούς.
 

DeletedUser35633

που δεν σε καλυψα?
και τι ειδους μηνυματα? και αμα μιλας για προσωπικο επιπεδο εγω ποτε δεν σου εστειλα κατι που να σε προσβαλλω. το μονο που με στεναχωρησε ειναι οτι εισαι παιχταρα και αντι να κατσεις να κλεισουμε κοσμο μαζι ειτε χανοντας ειτε κερδιζοντας διαλεξες αλλο τροπο...
 

DeletedUser35633

παιζει να εχω κανει τοσα ορθογραφικα που δεν εχω κανει σε ολη μου την ζωη. :p
 

DeletedUser13792

Δε μιλάω για εσένα , προφανώς . Μιλάω που κάθεσαι και μας λες ρουφιάνους την ώρα που δε ξέρεις απολυτως τίποτα .
Πως ορίζεις τον ρουφιάνο ?
Άμα μετα αρχικά που έγραψα συνέχιζεις να πιστεύεις οτί είμαστε γεννήμενοι ρουφιανοι , τοτε προφανώς κάτι σκέφτεσαι λάθος . Δε διάλεξα κανένα τρόπο , τι εννοείς αγόρι μου ? Βλέπεις πουθενά το όνομα μου στο κόσμο ? Δυσκόλεψα κανέναν να πάρει τα χωριά μου ?

Το ότι ο σορρυ ήθελε βοήθεια άλλου παπά ευαγγέλιο.
 

DeletedUser35633

ωραια για αυτο εθεσα το θεμα εδω περα για να υπαρχουν αντικειμενικα κρητηρια. αυτο που ξερω και σε λεω ρουφιανο ειναι η συνομιλια που ειχες με τσαρχ. εσυ πως θα το ονομαζες?
κανεις δεν γεννηθηκε ρουφιανος δεν ειπα κατι τετοιο προφανως. οχι δεν δυσκολεψες κανεναν αυτο το θυμαμαι αλλα δεν γνωριζα οτι ηταν απο επιλογη ειχες πει σε συνομιλια με τσαρχ οτι εχεις εξεταστικη και πιθανολογουσα οτι δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με το παιχνιδι....
Αυτο λεω και εγω οτι ο Σορρυ συνεχιζει και χλευαζει. εχει πισω μια ολοκληρη νταμπ να τον υποστηριζει με αμυνες και κανει "μαγκιες"
 

DeletedUser13792

Χλευάζει? Δηλαδή?

Κάνει μαγκιές? Δε σε καταλαβαίνω ? Δε έχουμε ασχοληθεί με κανέναν .

Όσο για τις άμυνες , δικές μας είναι , εχουμε μεγάλα αγροκτήματα
 

DeletedUser35633

πριν λιγες μερες ειχε το ονομα της φυλης NOVUS και την φωτο που την εχει ακομη. εχει γραψει διαφορα στο προφιλ της φυλης περι ρουφιανιας κλπ οκ αυτα τα δεχομαι και καλα τρολλ. απλα να τα εγραφε αμα δεν τα εκανε και ολας.
μου μαθαινεις το κολπο με τα αγροκτηματα να το κανω και εγω
 

DeletedUser13792

Λυκοσκυλο , μάλλον είσαι μικρός , για να μην καταλάβεις την ειρωνεία επι του θέματος . Αν κάναμε ένα απο αυτά που γράφει η περιγραφή , δε θα ξαναπαίξω φυλετικές . Μπέσα

Αυτά στα μνματα μας βλέπουν και αντμιν :pPP
 

DeletedUser35633

μικρος οπως το δει κανενας. εφθασα τα 21 πιπινακι ειμαι ακομα δεν λεω αλλα οπως ειπα την περιγραφη την δεχομαι τα υπολοιπα που εχει κανει δεν μου κανουν στον χαρακτηρα μου.
εγινε εγω αυτα ειχα να πω και πολυ το κουρασα το θεμα και δεν αξιζει για ενα ρουφ. καλη συνεχεια στα παιδια της DAB!
 

DeletedUser35336

ωραια για αυτο εθεσα το θεμα εδω περα για να υπαρχουν αντικειμενικα κρητηρια. αυτο που ξερω και σε λεω ρουφιανο ειναι η συνομιλια που ειχες με τσαρχ. εσυ πως θα το ονομαζες?
κανεις δεν γεννηθηκε ρουφιανος δεν ειπα κατι τετοιο προφανως. οχι δεν δυσκολεψες κανεναν αυτο το θυμαμαι αλλα δεν γνωριζα οτι ηταν απο επιλογη ειχες πει σε συνομιλια με τσαρχ οτι εχεις εξεταστικη και πιθανολογουσα οτι δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με το παιχνιδι....
Αυτο λεω και εγω οτι ο Σορρυ συνεχιζει και χλευαζει. εχει πισω μια ολοκληρη νταμπ να τον υποστηριζει με αμυνες και κανει "μαγκιες"


καταρχας δεν εθεσες κανενα θεμα μην τα αλλαζεις καθολου!!!δοξα τον θεο σχολειο πηγαμε και λιγα γραμματα τα μαθαμε και ας μην βγαλαμε το πανεπιστημιο!!!
επισεις δεν σε αφορα αν του βαζουμε αμυνες η οχι!!!αμα θες μπορεις ανετα να του ριξεις 100 νουκ σε καθε χωριο και να ηρεμησεις!!!
επισεις δεν μπορεις να λες καποιον ρουφιανο ενω εχεις στην φυλη σου αυτον που μιλαγε μαζι του μην μας τρελανεις κι ολας!!!
εβγαλες και ενα διαλογο που λεει τι???απολυτως τιποτα μια τρυπα στο νερο!!!
για να μην το κουραζουμε αλλο αν θελω θα βαλω και 100 αμυντικα σε καθε χωριο του σορυ εσυ τον εδιωξες!!!
σου ειπα μεχρι και επιτηρηση ειχατε παιχτη των σαμπ εσυ μπορει να μην ξερεις αλλα εγω ξερω!!!
μην μας πουλας τρελα ξαφνικα στον εναν μηνα που παιζεις και ανεβαινοντας απο βαρβαρα και εσωτερικα!!!
 

DeletedUser35633

οποιος εχει ματια βλεπει τα υπολοιπα ειναι σαλτσες.
καλη συνεχεια!
 
Κορυφή