DeletedUser34705
Εντομεταξύ πέρα οτι θα κρυβόμαστε σαν CxC βρε παιδάκι μου αυτές oι fake που το 70% είναι στην νυχτερινή με τρελαίνει .. ούτε τα βασικά ...
Σε καθε κοσμο στην αρχη της CxC υπαρχουν τα λεγομενα σαλιγκαρια. Οι κυριοι απο πανω ανηκουν με την αξια τους σε αυτη τη κατηγορια. Ειδαμε πολλους και στον 37 (μην μιλησω καλυτερα για παλαιότερα..) που γραφανε γραφανε γραφανε στο εξτερναλ ολη μερα. Ριξανε στη CxC λοιπον αυτα τα σαλιγκαρια 2000-3000-4000 ποντους κατεδαφισεις συνολικα (περιπου 1 μερα χτισιμο δλδ) και βγαινουν στο εξτερναλ και πανηγυρίζουν τι;
-Τιποτα!
Γι αυτο και λέγονται σαλιγκαρια. Δε ξερουν τι θα πει επιτυχημενο πλανο, συνήθως τρωνε σανο απο τους διοικούντες τους, οι διοικουντες τους κανουν ρεκορ στο φαρμινγκ και στα εσωτερικα νομπλαρισματα την ωρα που τα σαλιγκαρια φαρμαρουν με το ζορι 10.000 πορους επειδη τα (τραγικα αστεια) επιθετικα τους βρισκοντε 40 ωρες στο δρομο. Δε ξερουν τι θα πει Late game, δε ξερουν καν πως θα φτασουν οι λογαριασμοι τους σε αυτο. Δε ξερουν τι θα πει πλανο απο CxC (και γι αυτο το ζητανε δημοσια), δε ξερουν τι θα πει να πλαναρουν τη CxC (ρωτηστε τον ζεν θα σας πει), νομιζουν οτι 20 επιθεσεις ειναι πλανο. Στη καλυτερη περιπτωση να τους κανιβαλησουν και να μπουν 3ο-4ο coplay σε καποιον ενεργο λογαριασμο στον οποιον θα αντεξουν 1-2 μηνες τις απαιτησεις τους και μετα θα πανε παλι στη φωλια τους, ή σε εναν επομενο κοσμο να σπαμμαρουν καποια αλλη τυπου CxC φυλη την ωρα που οι πρωην συμπαιχτες τους θα τρωνε και ριχνουν ξυλο και θα ευχαριστουντε το παιχνιδι.
Ενα απο τα πιο αξιοσημείωτα αρνητικα των σαλιγκαριων ειναι οτι δε θα μαθουν ποτε το λαθος τους διοτι οταν δουν παιχτη της CxC διπλα τους στον χαρτη (και οποιαδηποτε αντιστοιχης CxC) ή θα τους παιζει επιτηρηση καποιος αλλος ή θα τρεξουν να κανιβαλιστουν.
Bonus ιδιοτητα του σαλιγκαριου: δε παιζει ποτε με το ονομα που γραφει στο εξτερναλ.
ΥΓ. αν θελαμε να στρατολογησουμε παιχτες θα τρεχατε και δε θα φτανατε με τα μηνυματα που απορρίπτουμε απο δικους σας καθε μερα.
ΥΓ2 γυριστε το στο τρολλ γιατι στη σοβαρη συζητηση ερχεστε 3ο-4οι
ΥΓ3 Η CxC πρωτα στακαρει τα μελη της και μετα τη διοίκηση, γι αυτο και περασατε στον ιταλο
επειδή με έκανες ταγκ θα πω, 1 προς 1 οσα ειχες πει για σαλιγκαρια στα αποδομώ οτι ώρα θες.
Παντως εσυ καταφερες να χασεις απο την DnD σε 3v1 . Και αυτος ο ασχετος ο aser ισως ηταν ο μεγαλυτερος εφιαλτης σου στον 36. Δεν γελανε με τις "νεες μοδες" ισως γελανε επειδη τα κοιτας![]()
ΧΑΧΑΧΑ σε ακκ με 4 co play δεν παιζω παντως..
αγροτη μου στειλε το φαρμ σου θα πεσει παντοφλα
@Guccis21
Θα καταληξεις σαν τον δικαστη που τα ρουμ στον σκυπε τον μαραναν και ειναι πιο αμπελαλε και απο τον @TROLL MASTER πλεον.
Κριμα τον φιλο μου τον απερκατ που θα πεσει σε ενα πλανο επειδη ολοι εσεις πηδήξατε απο το πλοίο
@Guccis21
Κριμα τον φιλο μου τον απερκατ που θα πεσει σε ενα πλανο επειδη ολοι εσεις πηδήξατε απο το πλοίο
Τα προσωπικα μου στοιχεια επιμενω πως δεν ειναι για εδω.Εσυ κυριε εξκον γτ δεν μας λες τα δικα σου;@Guccis21
όχι προσωπικό, εδω δημοσια θα μιλας. Οταν ειχες το θαρρος να βγαινεις να λες οτι θα με ψαχνεις και δε θα με βρισκεις θα μιλας δημοσια.
Πες μας λοιπον ποιον λογαριασμο παιζεις γιατι ειμαι σιγουρος οτι μετα τη πυξιδα που θα φας θα περασουν 3-4 κοσμοι και ξαφνικα θα θες να παιξεις παλι με τη CxC και εσυ και θα λες θα λες θα λες..
Θα καταληξεις σαν τον δικαστη που τα ρουμ στον σκυπε τον μαραναν και ειναι πιο αμπελαλε και απο τον @TROLL MASTER πλεον.
ακομα απο κατω σας βλεπω
μια μεταφορα παικτη ειναι,μπι σμαρτούτε 24 ωρες δε περασαν. Τελικα οτι και να πεις βγαινει σωστο.. καλα τα πας