chessknight
Δεινόσαυρος του forum
- Βαθμολογία αντίδρασης
- 222
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις οι νουμπαδες και παιρνουμε και κανενα κοσμο .χαλαρωσε τα β***κια σου και απολαυσε την συνεχεια!
...αντι να παραδεχτουν οτι απλα ειναι ασχετοι. ....
Καλα CxC παίζω και εγω , αλλα μου φάνηκε κατι κουφο στην τοποθετηση σου ; που τα εχει παρατησει ο Uppercut ακριβός και μην ακουσω για το 49 γιατι και εκει εχθρος του ημουν και κρατουσε μόνος τους μια Ν.Μ. μην τα ισσοπεδονουμε όλα .. εχω μάθει να σεβομαι αντιπαλους που εχουν κερδισει το σεβασμο τους.Πραγματικά γελάω. Βγαίνετε και μιλάτε και χαίρεστε για τα ΜΙΚΡΟΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ που κανατε, και ακομα η cxc δεν σας εχει χτυπήσει. Βάζετε τους μικρούς λογαριασμούς σας και βαράνε 40 ώρες ταξίδι και ο απερκατ φαρμάρει 1μ τη μερα (οτι πιο αστειο έχω δει). Δεν κανω λογο για αριθμητικα πλεονεκτηματα και μ..ιες αυτά είναι δικαιολογίες, ας αφήσουμε τη σολ να μιλάει για αυτά (βλ 49). Ο κόσμος κρίνεται απτο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δυστυχως ολοι το ξέρουμε. Δινω 1 μήνα(και λεω πολυ) στον απερκατ να το παρατησει(ειναι συνηθισμενος να τα παραταει γρηγορα) και να βγει να μιλησει για ελλειψη χρονου για για για ... Δινω 1 μηνα η cxc να εχει κλεισει την ηπειρο της και τότε να αρχισει να ασχολειται με εσάς. Εδώ θα μαστε να βλεπουμε ποιοι θα παιζουν σε εναν μηνα και ποιοι θα βγαινουν να λενε για ρουφιανους, για παραπανω φυλες, για ελλειψη χρονου, για αδικα μπαν, για ενωσεις λογαριασμων και γενικα για δικαιολογιες αντι να παραδεχτουν οτι απλα ειναι ασχετοι. Και οτι ειστε ασχετοι φαινεται απτο γεγονος οτι εχετε αναψει καπνογονα και κανετε παρτυ για μερικες κατεδαφισεις και 2 νομπλαρισματα. ΟΥΑΟΥΥΥΥ. Νομιζω οτι μετα απο αυτο πρεπει να πατησουμε ολοι διαγραφη, ειναι ξεκαθαρο οτι χασαμε.
ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΚαλα CxC παίζω και εγω , αλλα μου φάνηκε κατι κουφο στην τοποθετηση σου ; που τα εχει παρατησει ο Uppercut ακριβός και μην ακουσω για το 49 γιατι και εκει εχθρος του ημουν και κρατουσε μόνος τους μια Ν.Μ. μην τα ισσοπεδονουμε όλα .. εχω μάθει να σεβομαι αντιπαλους που εχουν κερδισει το σεβασμο τους.
Στα αλλα συμφωνω , νομιζουν οτι βλαψανε με αυτο που εκαναν αλλα ισα ισα ξεσκαρταρησαν μια ωρα νωριτερα τα "ζωα υπο σκεπη" που υπηρχαν μεσα σε αυτη.
Ο κόσμος ας ειναι όλος κοκκινος με την οργανωση που εχει η CxC τα τελευταια χροναι είναι δυσκολο να νικηθει εκτος αν μπουν σ ελογαριασμους εχθρων παίκτες άλλοι που και πάλι δυσκολα , ερχετε καλοκαιρι κόσμε !
ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
βουβουζέλα το παίζω με τον παίζω έχει μια μεγάλη διαφορά αν δεν στο είπανε.
που πήγες και δεν έκανες ζημια στην φυλή η στον λογαριασμό που ήσουν?
τυχαίοοο δεν νομίζω
μονο για τρολ κάνεις ΑΣΧΕΤΕ
μυρωδια των φυλετικών
Πραγματικά γελάω. Βγαίνετε και μιλάτε και χαίρεστε για τα ΜΙΚΡΟΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ που κανατε, και ακομα η cxc δεν σας εχει χτυπήσει. Βάζετε τους μικρούς λογαριασμούς σας και βαράνε 40 ώρες ταξίδι και ο απερκατ φαρμάρει 1μ τη μερα (οτι πιο αστειο έχω δει). Δεν κανω λογο για αριθμητικα πλεονεκτηματα και μ..ιες αυτά είναι δικαιολογίες, ας αφήσουμε τη σολ να μιλάει για αυτά (βλ 49). Ο κόσμος κρίνεται απτο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δυστυχως ολοι το ξέρουμε. Δινω 1 μήνα(και λεω πολυ) στον απερκατ να το παρατησει(ειναι συνηθισμενος να τα παραταει γρηγορα) και να βγει να μιλησει για ελλειψη χρονου για για για ... Δινω 1 μηνα η cxc να εχει κλεισει την ηπειρο της και τότε να αρχισει να ασχολειται με εσάς. Εδώ θα μαστε να βλεπουμε ποιοι θα παιζουν σε εναν μηνα και ποιοι θα βγαινουν να λενε για ρουφιανους, για παραπανω φυλες, για ελλειψη χρονου, για αδικα μπαν, για ενωσεις λογαριασμων και γενικα για δικαιολογιες αντι να παραδεχτουν οτι απλα ειναι ασχετοι. Και οτι ειστε ασχετοι φαινεται απτο γεγονος οτι εχετε αναψει καπνογονα και κανετε παρτυ για μερικες κατεδαφισεις και 2 νομπλαρισματα. ΟΥΑΟΥΥΥΥ. Νομιζω οτι μετα απο αυτο πρεπει να πατησουμε ολοι διαγραφη, ειναι ξεκαθαρο οτι χασαμε.
...και εγω την ηλικια σου σεβομαι για αυτο δεν μιλαω, αντε να ανεβασεις κανενα στρατωνα τωρα γιατι στρατολογωντας 60 τσεκουρια την ημερα θα τελιωσει ο κοσμος και εσυ δεν θα εχεις φουλαρει το αγροκτημα σου.Συνεχιζεις και σταζεις ενω δν γνωριζομαστε καν...απλα σεβομαι την ηλικεια σου τπτ αλλο!
Υ.Γ ο παυλος ομως δεν σεβεται...
Cοmandante Vasko & Klaus Mikaelson
Ελπιζω να μην κρυβεσαι εσυ σε κανα δυο μηνες
Hello, πέρασε ο πρώτος μήνας μου. Σε εναν μηνα θα κρυφτώ. Κατα τα αλλα λογκαρε μεσα εχασες χωριο μεσα στα μπλε απο το 8ωρο.
Καλημερα ε
ΥΓ.
http://prntscr.com/iq1f3t
πηγες να βρεις τον δικαστη και εσυ;