Τοποθέτηση της Triquetra

DeletedUser33851

Ποιος να έχει τον αμυνομενο τα περισσότερα κοκκινιστα στη φυλή που μαθαίνω ότι τόσο αγαπάς
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Άλλο ένα πλάνο στο κόσμο 48, αυτή τη φορά απο τη πλευρά της πρώην DIFA νυν PANTS κατέληξε σε αερο-ΠΛΑΝΟ..

Μοναδική ερώτηση σε αυτο το κόσμο όσον αφορά τα πλάνα είναι το εξής...



Τα παρατηρητηρια καταστρέφουν το κόσμο,το έχουμε πει,δεν μας ακουνε

AGAINST MODERN TW...
ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕΙ...
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser33703

Παρατηρητήρια
Μία ρύθμιση που καταστρέφει ολοκληρωτικά το παιχνίδι , μιας και χάνεται όλη η ουσία του επιθετικού και του αμυντικού πλάνου .
Πλέον τα πλάνα είναι προβλέψιμα και όταν βλέπεις τις επιθέσεις από τις 20 ώρες προλαβαίνεις να στείλεις και τις άμυνες από το τελευταίο χωριό στο ριμ {τώρα ειδικά με τους πολλούς πάλαντιν} .
Τα παρατηρητήρια είναι μία ρύθμιση που δεν επιφέρει κανένα κέρδος στην εταιρία και καταστρέφει και το παιχνίδι .
Θεωρώ ότι έφυγαν αρκετοί παίκτες λόγω παρατηρητηρίων και θα φύγουν και άλλοι .
Το 80% των μελών της κοινότητας είναι αντίθετοι σε αυτή τη ρύθμιση και φαντάζομαι όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στις υπόλοιπες χώρες συμβαίνει το ίδιο {και αυτό μπορεί να το διαπιστώσετε πολύ απλά με μία δημοσκόπηση} , θα έπρεπε λοιπόν η εταιρία να νοιάζεται για τη κοινότητα .
Να θυμίσω πως είχε ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο να αφαιρέσετε δηλαδή μία ρύθμιση που δεν άρεσε στα μέλη , τα στρατόπεδα του κ9 .

Τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα για αυτό; Μπορεί να κάνει μία δημοσκόπηση σε όλους τους ενεργούς κόσμους και να πάει πλέον με στοιχεία στην εταιρία.

Οι παίκτες και οι φυλές χάνουν το ενδιαφέρον τους για το παιχνίδι και πλέον τους ωθείτε να ψάχνουν άλλα μέσα για να κλείνουν οι κόσμοι , όπως ρουφιανιές , στρατολογήσεις κλπ κλπ
Πλέον κανένας κόσμος δεν θα κρίνεται πολεμικά.
Αυτό γίνεται προφανώς για να γίνει το παιχνίδι ποιο εύκολο και ποιο απλό για τους παίκτες που δεν το γνωρίζουν και τόσο , δεν είναι λύση όμως αυτή
Προσπαθήστε να ανεβάσετε την κοινότητα επίπεδο {υπάρχουν τρόποι} και όχι να φέρετε αυτούς που έχουν ψηλό παικτικό επίπεδο στα τάρταρα .
 

DeletedUser35038

Συμφωνω με αυτα που λες Νικο αλλα υπαρχει και ενα προβλημα ξεχνας οτι οι παικτες πλεον δεν εχουνε διαρκεια κουραζονται εσυ εισαι σε μια φυλη με νεα παιδια ενεργα με κοπλει κτλπ υπαρχουνε και αλλες φυλες που δεν εχουνε αυτην την δυνατοτητα και ορεξη οποτε αυτη η ρυθμιση βοηθαει αυτους και νομιζω ειναι αρκετα μελη και αυτα στο παιχνιδι ......μια προταση ειναι οτι ισως θα μπορουσανε να βγαινουνε καποιοι κοσμοι χωρις αυτην την ρυθμιση
 

DeletedUser35556

πιστευω πως καλυτερα να αντικαταστησουμε το "καποιοι" με το "περισσοτεροι" η κατι αλλο υποκαταστατο! εχει χαθει οντως η ουσια του παιχνιδιου με αυτην την ρυθμιση και πιστευω πως και σε αυτους που δεν εχουν ορεξη τους ειναι παγερα αδιαφορο για το παιχνιδι....ωποτε? :p
 

DeletedUser33703

Το παιχνίδι είναι ένα καθαρά πολεμικό παιχνίδι , και ένα από τα στοιχεία που διακρίνουν έναν παίκτη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι μόνο είναι και η αντοχή του , και δεν είναι καθόλου θέμα ηλικίας , έχω δει μεγάλους παίκτες σε ηλικία να έχουν μεγάλες αντοχές .
Και για εμένα αυτό το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον για το λόγο ότι το προφιλ ενός παίκτη κρύβει και στοιχεία του χαρακτήρα ενός ατόμου .

Από την στιγμή όμως που υπάρχουν άτομα έστω και λίγα που τους αρέσει αυτή η ρύθμιση το σέβομαι απόλυτα και συμφωνώ στο ότι πρέπει να ανοίγουν κόσμοι και με και χωρίς παρατηρητήρια από τη στιγμή που έχουν γίνει μέρος του παιχνιδιού .
 

DeletedUser35599

Συμφωνω οτι καπου χαθηκε το νοημα του παιχνιδιου λογω παρατηρητηριου.
βασικα δεν χαθηκε το νοημα απλα αποκτησε μια διαφορετικη τροπη.
Ειναι κατι καινοτομο να υπαρχουν παρατηρητηρια αν και ναι συμφωνω οτι χαλασε το νοημα των πλανων και ειναι ευκολο να ξερεις που να στακκαρεις και που να μην στακκαρεις.
Αλλα γενικα δεν πιστευω οτι αλλαξε τον χαρακτηρα του παιχνιδου, και τον τροπο τον οποιο εξελισσονται οι κοσμοι. Η ψευτια και η βρωμα κυριαρχει και θα κυριαρχει μεχρι τελους.

Απο την αληθεια παντα θα προσπαθειτε να κρυβεστε,
Ο Τζιρης
 

DeletedUser35556

να δουμε στο τελος ποιος θα κρυφτει παγομενο λυκακι
 

DeletedUser35456

πηρε φωτια μια καρδια θα τραγουδαει χαχαχα
 

DeletedUser35038

Να μας κανετε κανενα πλανο πιο συχνα ρε παιδια να παιρνουμε κανενα χωριο και εμεις

ναχαμεναλεμε πλανο!
 

DeletedUser35577

Απλά και σύντομα.

Καλά Κόκκινα Χριστούγεννα !!!
 
  • Like
Αντιδράσεις: isisg6

DeletedUser35038

ΛΟΛΟΜΠΑ
900 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
300 ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕς
180 ΝΟΥΚ
180 ΜΙΣΑ ΝΟΥΚ
ΧΩΡΙΑ 0
ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ 4 ΧΩΡΙΑ



Αμυνόμενος παίκτης της ημέρας
Νίκησε τις περισσότερες μονάδες σε αυτόν τον κόσμο ως αμυνόμενος, μέχρι τις 00:00!

1.708.774



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ



υ.γ. ακομη περιμενουμε τα τρομερα πλανα του Νικου μπλακο που θα μας πηγαινε πυξιδα σε 1 εβδομαδα περασε ο καιρος και ακομη εδω ειμαστε και θα ειμαστε μεχρι να κλεισουμε τον κοσμο αυτο να το θυμαστε γατακια!
 

DeletedUser35038

Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ TRQ ΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ 14 ΜΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
 
  • Like
Αντιδράσεις: isisg6

isisg6

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
8
Μπραβο σε ολα τα παιδια των PANTS για τη συνεργασια για αλλη μια φορα εδειξαν την αξια τους..

ΝΙκο (Blanco) δεν πειραζει στην επομενη αδεια ισως τα πας καλυτερα και ειμαι σιγουρος πως αν εισαι αεροπορια θα μαθεις καλυτερα για πλανα αεροπλανα !!




Καλα Χριστουγεννα σε ολους
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser35038

σημερα καταλαβες τιποτα η κοιμασαι ορθιος;;;;Οταν θα χανεις τον κοσμο ετσι θελω να λες κερας ασχετε ειναι πιο ωραιο να χανεις απο ασχετους παρα απο πολυλογαδες που δεν εχουνε ιδεα απο το παιχνιδι
 
Κορυφή