GR42 **SOL vs STOP**

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης

Ποια φυλή πιστεύεται ότι θα είναι η νικήτρια του κόσμου 42;

  • SOL

    Ψήφοι: 81 65,9%
  • STOP

    Ψήφοι: 38 30,9%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

    Ψήφοι: 4 3,3%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    123
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser30832

Στη θεωρια ολοι καλοι ειμαστε... στην πραξη ειναι το προβλημα οπως στα παντα στη ζωη ... κ αυτο το βιωνουμε πολυ σκληρα σε αυτη τη χωρα :mad::mad:

Αν τους 3 κόσμους στα 3 χρόνια τους πας σερί είναι πολύ ποιο κουραστικό από το να παίζεις έναν κόσμο 3 χρόνια καιθέλει περισσότερες αντοχές γιατί θα έχεις να κάνεις 3 start up αντί για ένα .
Οπότε δεν έχει σημασία πόσο κρατάνε οι κόσμοι πλέον , αλλά οι παίκτες φαίνονται αν έχουν αντοχές από το συνεχόμενο διάστημα που παίζουν χωρίς κάποιο διάλειμμα .

Μηπως δεν εχεις παιξει σε κοσμους που δεν ειχαν νυχτερινη προστασια ?

Διοτι μονο στον 22 να χες παιξει με 12 ηπειρους & με αντιπαλους τους NOBLES χωρις νυχτερινη προστασια να σε βαρανε ολη μερα , με τα καλυτερα ****ακια κ χωρις πολλες ευκολιες απο αυτες που σου παρεχει πλεον το παιχνιδι ( οπως αυτοματη αναγνωριση εισερχομενων ) ισως αλλαζες γνωμη ...

Διοτι για οσους δεν γνωριζουν η εταιρια αναγκαστικα προσαρμοσε πολλα ****ακια μεσα στο παιχνιδι κ τα εκανε νομιμα για να μπορουν να εχουν περισσοτεροι παικτες τις ιδιες ευκολιες

π.χ να σου βρισκει κατευθειαν τα χωρια με αριστοκρατες , να σου βγαζει τα χωρια που δεχονται επιθεσεις κ πολλα αλλα που πλεον θεωρουνται αυτονοητα να υπαρχουν μεσα στο παιχνιδι

Φυσικα δε συζηταμε τη δυνατοτητα να ανεβασεις τειχος 20 μεσα σε 10' με πριμιουμ

Επισης στους παλιοτερους κοσμους δεν υπηρχε απο την αρχη αυτο το διπλωματικο στησιμο των φυλων

Μπορουσαν να βαρανε ολοι ολους , τα μετωπα ηταν περισσοτερα κ αντε να υπηρχε 1 δυνατη συμμαχια με μια αλλη φυλη κ φυσικα οι φυλες ηταν πολλες παραπανω

Οποτε 1-2 μηνες σοβαρου πολεμου τοτε ηταν πολυ κουραστικοι κ οι διπλωματες ειχαν πραγματι δουλεια να κανουν

Τεσπα καθε κοσμος στην εποχη του εχει κ τις αντιστοιχες δυσκολιες

Αυτο ομως που οφειλουμε να αναγνωρισουμε ειναι οτι το εξωτερικο του κ42 εχει παρει φωτια ( τα αλλα φορουμ των ενεργων κοσμων εχουν 1 ποσταρισμα καθε 15ημερο ) εξαιτιας προφανως των

εριστικων ΣΟΛ ... που απ οτι φαινεται τρελαίνονται ολοι να τους μισουν & να τους κραζουν ...

Αναμενω με αγωνια τα πρωτα νομπλαρισματα να δω τι θα ειπωθεί .... ειδικα αν νομπλαριστουν χωρια απο τις 30 ωρες :rolleyes:

Μονο SOL ... μονο SOL τιποτε αλλο

mandarin-sunrise-cleaner.png



το καλυτερο καθαριστικο :D:D:D
 

DeletedUser33711

...
Μηπως δεν εχεις παιξει σε κοσμους που δεν ειχαν νυχτερινη προστασια ?

...

O 33 που παιξαμε ολοι εμεις που μιλαμε τωρα τελευταια ηταν χωρις νυχτερινη προστασια και χωρις οριο φεικ. Ολα τα πλανα γινονται στις 5 το χαραμα και διαρκουσαν 4 μερες. Και αυτο παρεπιπτωντος γινοταν επι 6-7 μηνες καθε βδομαδα. Ηρθαν πολλοι να παιξουν , ατομα που περασαν και απο αυτον τον κοσμο και χωρις ιχνος χλευασμου δεν αντεξαν κυριολεκτικα βδομαδα, ολα αυτα που λεμε τα λεμε γιατι τα ζησαμε.
 

DeletedUser30832

οκ aser δεν ηξερα για 33 οτι δεν ειχε νυχτερινη ...

αυτο χτυπαει λιγο ασχημα ομως να ξερετε

6 μερες πριν τη συμφωνια να βλεπουμε επιθεσεις

τεσπα ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι

καλα να περασουμε οσο αντεξουμε

e2a0d7cf5561411ea3b705136bcc1096.png


μονο SOL ... μονο SOL ... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ! ! !

cdoremi.gif
 

DeletedUser5686

τελικά μόνο οι Αντρες έχουν λόγο και τον τηρουν.

Το καταλαβαίνω όμως.

Είναι δύσκολό να φορας παντελόνια Νικολάκι..

τα μικρά τα παιδάκια δεν φοράνε παντελονακια αλλά παμπερς..

γιατι έχουν ακράτεια και κάνουν τσισακια και κακακια πανω τους

και άλλα συμφωνουν και άλλα κάνουν

Ντροπη σας παιδακια ντροπή σας

Κάνατε και κυρηγμα περι fair play χα χα χα

ρε ουστ απο δω
 

DeletedUser34610

Το ίδιο πραγμα λέμε. Η υπομονή φαίνεται στην κούραση in battle, στο καθημερινό farm, στην ενασχόληση με τη φυλή κλπ. όχι στο ημερολόγιο :p Δεν νομίζω να είχαν τις ίδιες αντοχές πολλοί σαν κ εμένα να παίξουν στο ίδιο επίπεδο, πολλούς κόσμους (με σχετική επιτυχία) και το κυριότερο χωρίς coplay o_O Για το χωρίς διαλειμμα διαφωνω. Θελει λίγο και μετά πάλι κολυμπάς. Αλλιώς δεν ελέγχεις εσύ το παιχνίδι, αλλά το παιχνίδι εσένα.

Ο 13 όταν σταματησα εγώ, ο kpap κλπ. είχε 32 ηπείρους γεμάτες! 32! Θα λέγατε ποιος είναι ο chess? Α, αυτός που έπαιζε στον 7 και στον 13... :D Ε προτίμησα να παίξω speed, 16,17,22,24,33 κ τα συγχαρητήρια μου στους ΜΑΝ που κατάφεραν να κερδίσουν και τις 32 ηπείρους :p

ΥΓ. Καλα το start up το βαριόμουν ανέκαθεν. Το μετά είναι το πρόβλημα. Σου λέει ο uppercut έλα παρε αυτο το χωριό να κόβεις κανα τρένο... και μετά από 3 μήνες τον ψάχνεις στο skype να σου πληρώσει τους καφέδες που σε κρατάνε ξύπνιο στα ξενύχτια :D Και σου λεει δεν μπορώ να μπω... έχω πανελλήνιες. Άτιμε Βασίλη... χαχα


Δεν ηθελα να ξαναγγραψω καθως εχω σταματησει στον κ42(κοινως τσακωθηκα) απλα κωστη εχεις αναφερει 5 φορες μια ανακριβεια παρουσιαζοντας οσους επαιζαν παλια 2-3 χρονια ως βαρβαρους κανιβαλους κτλπ που μαζευουν βαρβαρα για να κλησει ο κοσμος.
Για να φτασεις στο σημειο να παρεις τα βαρβαρα πρεπει να νικησεις ολες τις ενεργες φυλες απο αυτο το σημειο και μετα οποιος κηνυγαει καταταξη παιζει οποιος βαριεται απλα λογκαρει μια στις 10.


Τωρα στο αλλο θεμα οντος οταν πηγες στον 16 ειχε ταχυτητα 2 ειχε μπει η cxc ειχε αλλη αιγλη για καποιον σαν και εσενα αλλα ο 16 κρατησε ποσο 2-3 μηνες?
Μετα ξαναγυρησες και εσυ και ο φουμαλ μαζι με οτι γνωστο ειχατε και απο οτι βλεπω και σε ενα ποστ του φουμαλ στον κ38 και οι 2 το ξεχασατε οτι ξαναγυρησατε και το παρουσιαζεται οτι βαρεθηκατε.(ο φουμαλ συγκεκριμενα αφου εβγαλε αυτη την ανακοινωση οταν χασατε μπαναρε το ακκουντ του για να βαρβαρεψει ενω εχανε τα χωρια του με τον λογαριασμο black priest)

http://prntscr.com/ecw9qh
http://prntscr.com/ecwaao
http://prntscr.com/ecwal1


Απλα επειδη εχω μνημη ελεφαντα στις φυλετικες και το ξερεις οταν ξαναγυρησατε κατσατε 2 μηνες νομιζω και οτι πλανο βγαλατε δεν πηρατε συνολικα πανω απο 5 χωρια και μπορω να στα πω και ονομαστικα σε ποιους παικτες αλλα θα κουρασω.
Αντιστοιχα η φυλη σας επειδη ηταν ενα μπαχαλο εχανε καθημερινα χωρια χωρια και εδαφος στον χαρτη.
Την μερα που το παρατησατε χασατε 150 χωρια και σας τραβηξαν και οι Λ 2-3 λογαριασμους το οποιο ηταν ουσιαστικα το νοκ ουτ.
ΕΙτε καθοσασταν απο αυτο το σημειο και μετα ειτε οχι την ιδια καταληξη θα ειχε αν και εισασταν παικταραδες θα χανατε λογο χαρτη,και θα εχανες και εσυ προσωπικα τα χωρια σου εστω και αν εισουν καλυτερος απο εμας.
Δεν λεω οτι ειμασταν καλυτεροι ως παικτες γιατι δεν ειμασταν εσυ ο κπαπ και μερικοι αλλοι εκεινη την εποχη εισασταν πολυ μπρωστα 1v1 δεν χανατε χωριο(εμεις προσπαθουσαμε να βαλουμε νουκε και τρενο στα 500 μς και εσυ κολαγες στα 50 και στα 10)

Με λιγα λογια η ηττα θα ηταν βαρεμαρας αν δεν ξαναγυρναγατε απο την στιγμη που ξαναγυρησατε χασατε στο παιδιο της μαχης σαν φυλη και το παρατησατε.

Αυτα απο εμενα και συγνωμη για την παρεμβαση και μια προτροπη καλο θα ηταν να αφησετε να γραφουν περισσοτερο αυτοι που παιζουν στον κ42.

Εχω χασει κωδικους απο το κανονικο μου για αυτο εγραψα με αυτο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Στον 13 σταματησα οπως ειπα γιατι βαρεθηκα. Συγκεκριμενα οταν σε ενα "πλανο" πηρα 5 χωρια διπλα στο μεγαλυτερο account σας και δεν μου στειλε ούτε ένα reclaim. Αυτό ήταν αφορμή αλλα ήδη είχα βαρεθεί να παίζω εκεί. Και οταν ο kpap μου πε οτι είχε πατησει διαγραφη να παιξει 16 με τη CxC ειπα κι εγω με τον Μητσο να παμε εκει (μονοι μας ομως απλα για το χαβαλε). Καπακι επαιξα 17. Το λογαριασμο μου στον 13 τον ειχα δωσει. Καποια στιγμη που ο Σαββας για δικους του λογους (ισως τσακωνοσασταν 2 σας δεν ξερω) αποφασισε να κανει come back μου ειχε πει να μπω να γραψω στο forum της φυλης οτι γυρισα για να ανεβει το ηθικο της και να στειλουμε και 1 πλανο που ναι το εστειλα. (αυτο ηταν: plan1 plan2 και οπως ειπες κι εσυ ολα κοκκινα) Τωρα αν νομιζετε οτι επαιξα εγω το λογαριασμο για 2,3 μηνες και ταυτοχρονα επαιζα και στον 16 ή τον 17 ή αλλου οκ ας το νομίζετε :p (ο Σαββας μπορει να εκατσε δεν ξερω)

Το ξέρεις κι εσύ οτι μ'αρεσει το παιχνίδι σαν παιχνίδι ούτε αν θα βγω 1ος ούτε αν θα βγει 1η η φυλή που είμαι. Υπήρχε περιπτωση να βγει 1η η wud? στον 16 ή εγώ? Μην τρελαθούμε κιόλας. Θα βοηθήσω οσο μπορω τη φυλή που είμαι και να καταφερουμε να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε και αν κερδισουμε κερδισαμε. Και υπηρχε καποια περιπτωση να γυρισω στον 13 και απο εκει που ως ΜΑΝ ειχατε 5 ηπειρους να εχετε 15 και να κατσω να το "γυρισω";; Παλι με την καμία.

Η νικη της ΜΑΝ είναι δικαιότατη και ήταν πολεμώντας με τις πιθανότητες να κερδίσει τον κόσμο εντελώς εναντίον της. Δεν εχει καμια σημασία αν εγω έπαιζα ή οχι ή αν είχε καλύτερους παίχτες ή δεν είχε. Για να κερδίσεις τον κόσμο επρεπε να παιξεις ποσο 3 χρόνια; Ε σε αυτο το διαστημα εγω επαιξα 3 κοσμους ακομα. Αυτό είπα. Εννοείται οτι θα παρεις εσυ τα βαρβαρα εχθρων ή συμπαιχτών που σταματησαν απο τον κόσμο. Πολεμησες για να τα καταφερεις και μπραβο σου.
_______________________________________
Οπως ειπε και ο Αλεξ ο 42 είναι 42. Πειτε τα δικα σας και ας αφησουμε τις ιστορικες αναδρομες, ουτε βοηθανε σε κατι, ουτε είναι της ωρας. Εδω η χυτρα αρχισε να βραζει, ήδη εφυγαν οι 1οι αριστοι χαχα Αυτο τι ηταν λαθος εβδομαδα (την αλλη Παρασκευη εσκαγε το πλανο) ή έτυχε; :D
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser34610

Mιλας με εγκυκλοπεδεια και θα σε βγαλω λαθος.

Δεν τα θυμασαι καλα διαγραφη δεν πατησε ο κπαπ για να παει κ16 .... επαιζε ταυτοχρονα πηγαινε κοιταξε τα αρχεια και θα το δεις...
Οριστε οι ημερομηνειες που βαρβαρεψατε

kpap 2012-03-21 03:15:51
chessknight 2012-03-22 03:16:11
black priest 2012-03-31 04:16:47

Εσυ δεν επαιζες ταυτοχρονα 13-16 ειχε βαλει ενα παικτη ο λευκος τιγρης στο ακκουντ σου οταν πηγες 16 και οταν χασατε απο την cxc ξαναγυρησες με το comeback του fumal επειδη ειχε προσωπικα μαζι μου.
Κατσατε ποσο 1-2 μηνες καπου εκει 4-5 πλανα κατι τετοιο και φυγατε παλι ολοι μαζι επειδη το comeback απετυχε και εχανε η φυλη σας ασχημα.
Τωρα μετα την επιστροφη ποσες πιθανοτητες δινεις να επαιξες εσυ τα 2 πλανα και καποιος αλλος τα αλλα 2 ...
Αφου μιλαγαμε τοτε ρε κωστη και μου το ειχες πει οταν πατησες διαγραφη και χαρηκα κιολας γιατι εφυγε το μεγαλυτερο εμποδιο και ο κπαπ μου το ειχε πει οταν πατησε..
Anyway αν επιμενεις οτι δεν ειναι ετσι θα σου στειλω πριβε πιο πολα στατιστικα για να μην κουραζουμε εδω...
 

DeletedUser30832

ΧΙΑΡ ΙΖ Κ42 ... ΝΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΠΙΚ ΙΝΓΚΛΙΣ ? ? ?

ΠΟΥΤ ΔΕ ΚΟΤ ΝΤΑΟΥΝ ΠΛΙΖ ΕΝΤ ΛΙΒ ΑΖ ΠΛΕΥ ΔΙΣ ΦΑΚΙΝΓΚ ΓΟΥΟΡΛΝΤ ΠΛΙΖ

ΜΟΝΟ SOL ΜΟΝΟ SOL ... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

SOL_Logo_Home_225x192_e2d5024720177b8bc7f44b1a8b745f5a.jpg.pagespeed.ce.4tUCRyAXe4.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34042

Εχετε ενεργο το tnt και μην φοβαστε τιποτα!!! SOLBANSOLBANSOLBANSOLBANSOL. Η δικη ξεκινησε και θα σας τιμωρησουμε γτι κατσατε στο αλευρι και ο κωνος ηταν μεγαλος τελικα για να μπορεσετε να κρατησετε τις συμφωνιες....
 

DeletedUser34859

Ξεφτυλες ωρα για δικη!!

Από που πηγάζει τόσο μίσος Νικο; Δεν σχολιαζω καν κατι αλλες βρισιες που ειδα και πραγματικα απορρησα γιατι εχετε γινει τοσο κριτες και κακοψυχοι...γιατι απο το σπιτι μας ολοι παιρνουμε ηθος και αξιες που δεν μας επιτρεπουν για ενα παιχνιδι να βριζουμε μανες,οικογενειες, να λεμε για αρρωστιες και για οτι μας κατεβει...λες και ειμαστε τιποτα πρεζακια τελειωμενα!φανταζομαι... Θυμαμαι ειχες αξιες και ιδανικά για να σε σταματανε οταν ξεπερνας τα ορια του να προσβαλεις ασχημα καποιον.Και πιστεύεις ότι εσείς ήσασταν σωστοί;; και με αυτο που κανατε ακομα δίκιο να είχατε το χάσατε!!! ειλικρινά φασκετε και αντιφασκετε εδώ μέσα...

Ίσως γράφω πρώτη και τελευταία φορά...Αλλά επειδή το παικτικό σας κομματι ειναι πολυ καλο..κοιταξτε να φτιαξετε λιγο και τις ψυχες σας και να χαίρεστε για το παιχνίδι, να πορωνεστε με παίκτες και χωρια...Όχι να μισείτε ανθρώπους... Φυλετικές μάχες λέγονται! Αξία στην Νίκη δίνει ο Αντίπαλος. Οπότε αφου θεωρείστε όπως διάβασα πιο πάνω η καλύτερη ίσως φυλη των φυλετικών! Ας χαρούμε την νίκη μας...για την οποία θα παλέψουμε και θα καταφέρουμε!

Καλες μάχες και εύχομαι να γελάσουμε και να πορωθούμε... οχι να ξενερουμε με βωμολοχίες εδω μεσα. Ας δειξουμε το χιουμορ και την τρέλα μας εντος παιχνιδιου !!!
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Ως μελος της σολ μαφια ευχομαι καλες πυξιδες σε ολη την τροχαια και ολη την αστυνομια μαζι . Ξεκινησε η δικη του αιωνα
 

DeletedUser31996

Καλες μαχες και μακαρι το αιμα να βρασει και απο τις δυο μεριες χωρις τα επιπλεον περιττα :) Δεν θα αναφερθω σε τιποτα απο τα πανω απλα παμε για εναν πολεμο δυνατο και οι δυο ομαδες και αφηστε τις μπιχτες. Ποτε δεν ξες σημερα εχθρος αυριο συμμαχος ;)
 

DeletedUser34705

Τα γνωστα παντελονια της σολ , μια ζωη η ρετσινια δεν πεφτει εξω..

και κραξτε απο κάτω οσο θέλετε .

Μια φορα σκουπιδια για παντα σκουπιδια.
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Το ποιος φοραει παντελονια και ποιος παμπερς ασχετοι φενεται απο τις συμφωνιες που αθετησατε πρωτοι και απο το ποσο πουθενα αρχηγο εχετε

ΚΑΛΕΣ ΠΥΞΙΔΕΣ
 

DeletedUser17325

Τελικά χτύπησαν νωρίτερα οι σολίστες ή όχι; Και αν ναι είχαν κανα σοβαρό λόγο ή τα κλασικά;
Όπως και να έχει πάντως απορώ γιατί και πως ξαφνιάζεστε...
 

DeletedUser33970

Να ρωτησω κατι εγω.

Το χωριο στην ηπειρο μας δωθηκε πριν 1.5 βδομαδα τελικα ή οχι?
Ή μηπως εμεις βαλαμε αμυνες στα καφε σας?

Για σοβαρευτειτε λιγο. Τι περιμενατε? Αθετησατε καθε συμφωνια σας στο 50% τουλαχιστον. Θελετε παραδειγματα?
Παραδειγμα 1: Δεν θα στρατολογηθει κανενας. Στρατολογησατε καμια 10αρια.
Παραδειγμα 2: Η μια φυλη θα σεβαστει τα συνορα της αλλης. 501|415 Και σαν να μην εφτανε αυτο το γκρεμιζατε κ ολας
Παραδειγμα 3: Αμυνες σε Χουαν Παμπλο και λοιπους πυξιδιασμενους.

Παρτακα καταντας πιο αστειος απο τον βουβουζελα.
Βουβουζελα σε θεωρω πολυ κατωτερο διανοητικα για να σου απαντησω. Οταν σε 3 κοσμους κατεληξες να σε βριζουν και οι 3 φυλες που επαιζες μαλλον εσυ κατι κανεις λαθος. Και αν θες να γραφεις εδω ως παρατηρητης γραφε 50-50 ηλιθιε αλλιως μην γραφεις καθολου. Η κακη σου προπαγανδα το μονο που καταφερνει ειναι να μας δινει εναν extra λογο να γελαμε μαζι σου. Μια φορα βλακας και ρουφιανος για παντα βλακας και ρουφιανος. Παρε ακκ στους στοπ και προσπαθησε οταν κερδισουμε να μην βριζουν και εσενα. Στοκε.
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Οταν βαζετε υπουλα αμυνες στους εχθρους μας, στην αρχη κανετε τους ανηξερους και μετα οταν δεν μπορειτε να το αρνηθητε βγαινετε και λετε γελοιες δικιολογιες του τυπου μας βρισανε καποια μελη σας για αυτο το καναμε. Οταν νομπλαρετε χωριο στην ηπειρο μας και παιζετε επιτιδες με τα νευρα μας με αστειες δικιολογιες η απαντηση μας ειναι αυτη. Η κυρηξη πολεμου τα λεει ολα αναλυτικα.
Παρτακα εισαι ενα αστειο σκουπιδακι δεν σε υπολογιζουμε καν.
Γωγω δεν υπαρχει κανενα μισος, οι δικοι σου το προκαλεσαν αυτο εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα πως εχουμε φερθει σε συμμαχους που ηταν σωστοι.

Χαρειτε το παιχνιδι για οσο κρατησει...!!
 

DeletedUser33711

Τα γνωστα παντελονια της σολ , μια ζωη η ρετσινια δεν πεφτει εξω..

και κραξτε απο κάτω οσο θέλετε .

Μια φορα σκουπιδια για παντα σκουπιδια.


Κατσε ρε Μητσαρα , 36 εσυ εκανες το ιδιο στη DnD 3-4 φορες.

Μη μου το παιζετε ολοι ηθικοι ειναι εκνευριστικο οταν εχετε κανει τα ιδια και χειροτερα. Δραση χωρις αντιδραση εμεις δεν εχουμε συνηθισει. Οι αλλοι εχουν σπασει ολες τις συμφωνιες του αιωνα σφυριζαν αδιαφορα και νομιζαν οτι εμεις ειμαστε βλακες. ΟΧΙ τους αξιζε το πηραν. Μου βγηκατε ολοι απο Stop και το παιζετε παρθενες, ρε ειστε καλα ? Το τι αθετησαν τα ειπαν οι παραπανω μην επαναλαμβανομαστε...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή