DeletedUser31166
kaboum και στον κ32 στην ιδια ηπειρο ηταν αλλα δεν τους χτυπησαν αρα οτι λες δεν ισχυει στην περιπτωση τους.Εγω αυτο που δεν μπορω και κατακρινω ειναι η υποκρισια σε ολες της τις μορφες Αντικειμενικα ας μιλησουμε ,ειναι η μονη φυλη που τα καλυτερα της μελη φτιαχνουν αλλη φυλη και περιμενουν να ωριμασουν οι συνθηκες για να την χτυπησουν .Νομιζω εγινε και σε αλλο κοσμο αυτο .Dirty things με κατατρομαξες
Δεν εχω ιδεα τι εγινε στον 32. Δε ξερω αν εχουν στησει ολο τον κοσμο. Δε ξερω αν παιζουν ηθικα και τηρουν συμφωνιες η οχι σ' αυτο τον κοσμο. Βλεπω οτι θελουν να εχουν μια καθαρη ηπειρο πριν κινηθουν προς τα εξω. Και πολυ καλα κανουν. Την κατρακυλα που την ειδες? Κατρακυλα εχουμε οταν καποιος στην αρχη ειναι καλος και μετα χειροτερευει. Εγω, συγνωμη κι ολας για την αποψη μου, νομιζω οτι τωρα θα αρχισει ο πραγματικος πολεμος στα ανατολικα. Και εκει βλεπω 2 φυλες με καθαρες τις ηπειρους τους. Και το ηθικο κομματι να πιασεις δηλαδη τι θα καταλαβεις? Μιλαμε για ιμπεριαλιστικο παιχνιδι. Η ηθικη δε παιζει πουθενα. Ολα ειναι χωρος και συντεταγμενες. Θες να μιλησεις για ηθικη? Καψε το ελληνικο κρατος που πιασε πλοιο της ρωσιας γεματο σφαιρες που πηγαινε συρια για το ΙΣΙΣ και το πιασανε τα δικα μας τα λαμογια και το στειλανε στους κουρδους. Ετσι. Μην τυχον και δε δειξουμε τη δυναμη μας στο αιγαιο. Βλεπεις πολυ ποιο ενδιαφερον θεμα να ασχοληθεις? Αντε καληνυχτα.
[aig]Προιδοποιηση για
4. Προκλητικό Περιεχόμενο
Οτιδήποτε είναι ακραίο, οτιδήποτε εκφράζει πολιτικές πεποιθήσεις, οτιδήποτε είναι πορνογραφικό, οτιδήποτε έχει περιεχόμενο απαγορευμένο από τον νόμο, οτιδήποτε είναι απαράδεκτο-αηδιαστικό-προκλητικό απαγορεύεται στο forum είτε γίνει απευθείας με post είτε αναφερθεί με link. Ρατσιστικά ή εθνικιστικά σχόλια είναι επίσης απαγορευμένα ακόμα και σαν αστεϊσμοι.
By aigokairos[/aig]
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: