~dc~ vs k44

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser16890
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Φιλε δεν ξερω τι λες, κατι εχεις μπερδευψει η run aka nes κανενα φιλαρακι δεν εχει, δυο συμβασεις και τα αλλα κοκκινα (στα αλλα συγκαταλεγονται και οι ζητω)
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Loca, Run και ΖΗΤΩ κλασσικά μαζί... (τάχα μου ξεχωριστές φυλές.... αηδίες!!) παλιά φιλαράκια... που απλά δοκιμάζουν το παλιό τους κόλπο για να κλείσουν ξανά κόσμο... σωστά αγοράκια της 3ΟΥ? Παίζουν και καλά ξεχωριστά... τρώνε ότι μπορούν να φάνε και μετά ξαφνικά γίνονται μια φυλή τα φιλαράκια και τελειώνουν τον κόσμο τσακ μπαμ.....
Σε αυτούς τώρα προστέθηκαν και ακόμη 3 φυλές και όλα καλά.....
Να μην έχετε μάθει ακόμη να παίζεται καθαρά και να την βρίσκεται με τέτοιες ανόητες καταστάσεις και μάλιστα σε τέτοια ηλικία που είστε ορισμένοι.... τι να πω;

Γατος εισαι!
 

DeletedUser

είσαι θεός

αγόρι μου όμορφο από την στιγμή που με εσάς είχα διπλωματία λογικό δεν ήταν να χτυπηθώ στην ήπειρο μου ??

φυσικά αυτό το γνωρίζουν και οι λόκα
ότι αν μου ζητούσαν οι noname να μπω στο πόλεμο μαζί τους θα έμπαινα λόγο διπλωματίας .γιατί εμείς μέτωπο με λόκα δεν είχαμε. είναι κάτι που το ξέρουν και οι κότες δηλαδή τα έβγαλες όλα αυτά για να κανεις την λόκα να μας βαρέσει . γιατί δεν τις ζητάς να μας βαρέσει? ίσως σωθείτε έτσι .AAAA ξέχασα τΗς ζητήσατε 6 φυλές στην k44 + λόκα όλα αυτά για εμάς ?
να σου πω δεν έχω πρόβλημα να χτυπήσει η λόκα και ας χάσουμε από λόκα ωμος γιατί από εσάς ούτε μια στο εκατομμύριο

που κολλάνε οι στρατολογήσεις από noname ?

με ζητω φιλε μου δεν συνεργαστήκαμε ίσως να το κάνουμε ωμος
ο παίχτης που σου πείρε τα χωρια ο ρουφιάνος λοιπόν έστειλε μήνυμα ο john το εκμεταλλεύτηκε αυτά

τέλος πάντων έχουμε πει εγώ
είμαι ο κακός τις υπόθεσης

και που είσαι μου αρέσει να απαντάω γιατί γουστάρω να ξεφτιλίζω τον εαυτό μου

- - - Eνημερώθηκε - - -

και επειδή εδώ είναι πόλεμος dc με k44 καλο είναι να ανεβαίνουν μονο stats και να κάνουμε λίγο πλακα σαν φυλές .. αν θες τόσο πολύ να βγάλεις το άχτι σου άνοιξε ένα άλλο post ονομασετο όπως θέλεις και κράξε όσο θέλεις βγάλε μηνύματα συνομιλίες αφμ κλειδάριθμους ότι γουστάρεις :noob:

=======================================================

...καλα οι δικαιολογιες για ΛΟΚΑ κτλ πανε συνεφο...καλα για johncris γελανε κι οι πετρες λες και δεν θα εμπαινε ΖΗΤΩ αλλα θα κραταγε χωριο εκει με 1 αμυντικο...χαχαχαχαααααα...γελοιος απλα...

...βλεπω για το μεγαλυτερο ξεφτυλικι σου κανεις τον κινεζο ε?...καλα κανεις...εδω ειναι να στο ξαναβαλω γατακι...


γιατί δεν λες ότι εσύ μου κήρυξες πόλεμο νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία επειδή πέσαμε στο ίδιο χωριο το βρήκες πρόφαση να ξεκινήσεις ?

+

kythnos. Νοέ 13,2015 13:51
nai to eida ayto pesane sto idio xwrio kai otan to peire xampari o paixths mous den mporouse na akyrwsh alla mporousate na steilete mynhma na mas zitisete ton logo

πεσαμε στο ιδιο χωριο?...χμμμ...για να δουμε:

Barbarossa (431|486) K44 3,797 GamerPlus [DARK]andikot7 [DOOM] 2015-11-13 - 09:50:44
Barbarossa (431|486) K44 3,797 andikot7 [DOOM] GIOR21 [~DC~] 2015-11-13 - 12:33:50 (2ωρες και 40λεπτα μετα)

α. αφου το βαραγαμε και οι 2, εγω το καθαρισα το πηρα, δεν επρεπε κι εσυ να το παρεις 2-3 φορες?

β. http://prntscr.com/944xvh καθαρισμα δικο μας, http://prntscr.com/942php αριστονιουκ δικια σας & http://prntscr.com/942mbb νομπλ δικο σας ειναι οι αναφορες που παρθηκε και http://prntscr.com/942mlm ο υπολογισμος αποστασης των χωριων οπου ο αριστος θελει 2:06:12 δλδ με απλα μαθηματικα αν "βαραγαμε μαζι" επρεπε να εχεις νομπλαρει το αργοτερο 11:56:56!

...με λιγα λογια ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ και δημοσια με αποδειξεις...

...λες οτι πεσαμε στο ιδιο χωριο και σας εβαλα εγω κοκκινους ενω ξεκινησες 35' αφου πηραμε το χωριο και ουτε κανε με νιουκ και τρενο για τα ματια του κοσμου αλλα με οσους επρεπε δλδ 2 αριστους...και εχεις το θρασος να λες και οτι οταν ξεκινησε ο παιχτης σας δεν προλαβαινε να ακυρωσει κιολας?...χαχαχαχααααα...

=====================================================

...ελα μην μιλας αλλο μπουρδολογε της δεκαρας...ηδη αρχισες το "ο γραπτος λογος παρεξηγειτε"..."αλλα λεω,αλλα εννοω"..."για πλακα τα ειπα"...καλα το πας...συνεχισε...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser16077

Καλησπέρα και από μένα,

Πρώτη φορά γράφω στο εξωτερικό forum και δεν θα το έκανα αν δεν υπήρχε η προσωπική αναφορά!

Αρχικά εγώ γιατί γελοίος;

Μου στάλθηκε ένα μήνυμα, εκει που καθόμουν και εκάνα τις αναβαθμίσεις μου για να ανεβάσω τους πόντους μου, από τον προαναφερόμενο παίχτη της ζήτω που μου ζήταγε να πάω να του πάρω νεοαποκτηθέντα χωριά επειδή δεν μπορούσε να τα κρατήσει και γνωρίζοντας οτι και εμείς έχουμε πόλεμο με καλιακούδες.Λογικά έστειλε μήνυμα σε μένα για λόγους κατάταξης!Δεν τον γνωρίζω τον φιλο μας ούτε ασχολήθηκα να δω από που κρατάει η σκούφια του!

Εγώ με την σειρά μου τον ρώτησα αν κρατάει ένα χωριό μέχρι να φτάσω και μου ανταποκρίθηκε με ενδοιασμούς.Παρ' όλα αυτά θεώρησα ότι αξίζει να πάρω το ρίσκο αν και με ελάχιστες πιθανότητες και ξεκίνησα για την κατάκτηση."Κατινιές" του τύπου να δημοσιεύσω εδώ την συνομιλία μας δεν θα πράξω, οι ενέργειες μου δεν εχουν τίποτα το μεμπτό, και δεν ενδιαφέρουν κανέναν στο εξωτερικό που βρισκεται εδω να διαβάσει τις εξελίξεις του πολέμο.Αν τώρα εσυ φίλε μου που έκανες την προσωπικη αναφορά ζητάς επιβεβαίωση βρες με στο παιχνίδι να σου κάνω διαβίβαση της συνομιλίας!

Από εκεί και πέρα ασυναρτησίες της ποιοτικής προέλευσης " θα έμπαινα ζήτω για άμυνες" όταν δεν μπορούν οι ίδιοι να κρατήσουν τα χωριά και αποτελώ το 1/4 του όγκου τους είναι περιττές και δίχως δομημένη σκέψη!Μέσα στο ρίσκο που θα έπερνα περιέχεται και η προσπάθεια να κρατήσω το χωριό μέχρι να φτάσουν και οι υπόλοιπες άμυνες μου!

Και ένα γενικό υστερόγραφο προς όλους! Με το εξωτερικό σταμάτησε η κοινότητα των παιχτών να ασχολείται γιατί το επισκεφθόταν ο κάθε ανόητος που ήθελε να βγάλει το ακτι του με χυδαίο τρόπο και εν τέλει εμείναν να μιλάνε(τσακώνονται περισσότερο) οι ίδιοι και οι ίδιοι!Οπως προανέφερα είναι γενικό το σχόλιο και φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά ελάχιστες!Επομένως θα δεχτώ μόνο καλοπροαίρετα σχόλια απο εδώ και πέρα και θα αγνοήσω οποιαδήποτε προσωπική προσβολή και τον ιδιοκτήτη της,σαν να μην γράφτηκε ποτέ!
 

DeletedUser21990

Μονο LOCA ΡΕ !! :axe:
Δε μαζευεσαι πια!
μην σπαμαρετε στο θεμα το παιδιων ρε, πωω πωω καφροι

Παρακαλω την LOCA να μην σπαμμαρει εδω :oops:
 

DeletedUser

Καλα εκει στην LOCA γιατι χαιρεσται τοσο?Μια απλη Ακαδημια των dnd ειστε εκτος και αν ο αρχηγος τους λεει ψεμματα για να πουλαει μουρη.Και αυτος ο κοσμο με τις 4 ηπειρους θα κλεισει με τον βραβειο του καλυτερου χτιστη.Καλη επιτυχια στα μπετα .
 

DeletedUser16890

Πλευρά 1:
Φυλές: ~DC~
Πλευρά 2:
Φυλές: WS, WS1, D00M, DOOM, RHP., DΝ
Παίκτες: RedViper, monokitaros

Timeframe: 13/11/2015 00:00:00προς23/11/2015 11:31:40

Συνολικές κατακτήσεις:

Πλευρά 1: 68
Πλευρά 2: 160
Διαφορά: 92

chart


Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 27
Πλευρά 2: 13
Διαφορά: 14

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων:

Πλευρά 1: 309,542
Πλευρά 2: 646,509
Διαφορά: 336,967

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 164,682
Πλευρά 2: 74,260
Διαφορά: 90,422

chart




σημερα σκασανε απο ολες τις φυλες τα πλανα τους

και υπhρχαν απωλειες χωριων απο ολους καλη συνεχεια να εχουμε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Καλα εκει στην LOCA γιατι χαιρεσται τοσο?Μια απλη Ακαδημια των dnd ειστε εκτος και αν ο αρχηγος τους λεει ψεμματα για να πουλαει μουρη.Και αυτος ο κοσμο με τις 4 ηπειρους θα κλεισει με τον βραβειο του καλυτερου χτιστη.Καλη επιτυχια στα μπετα .

ρε καρανουμπακλα ηλιθιο πλασμα της κοινωνιας εσυ Η εχεις ψυχολογικα Η εισαι καθυστερημενο, η loca ειναι LOCA νουμπα
και αυτες της μακακιες που λες περι ακαδημειες κλπ πεστα αλλου σε καμια κληση στο σκαιπ κλπ μπας και σε πιστεψουν οχι εδω


ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΥΞΗΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΑΣ



[exc]+10 πόντοι για απαράδεκτη συμπεριφορά.
ex.Con[/exc]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Μεγαλε γκρατσιανι μιλανε οι λοκαδες και δεν σε βλεπω πουθενα.Κανε αλλο ακκουντ και ελα να σχολιασεις τους νουμπαδες τους κομπλεξικους τους ιλλουμινατι λοκα με τις κρυφες συνομοσιες.Μας ελειψες!!Το εξτερναλ ειναι νεκρο χωρις εσενα!!!
 

DeletedUser34063

καλες μαχες μαγκεςςςς!!! στεφανε ακομα εδω ειμαι! 10 παιχτες πλανο πανω μου χωρις στακαρισμενα χωρια και πηρες 1 και αυτο μετα το πλανο! δεν θα γραψω αλλα εισαι οτι χειροτερο εχω δει στο παιχνιδι. 6 ακαδημιες με κοινα πλανα και εισαι απλα ενα μηδενικο. δεν ειναι προσωπικη επιθεση. εντος παιχνιδιου εισαι μηδενικο μην το πας επι προσωπικου. σας περιμενω για νεα παρτακια. σκεψου να παρω αμυνες τι θα παθετε... αλλα δεν θα παρω. θα μαζεψω αναφορες απο τα τρενα 30 δευτερολεπτων που στελνετε εσεις οι παικταραδες!


τρεμε την ωρα που θα ανεβασω αναφορουλες! καλη συνεχεια!

σε ευχαριστω για τις ωραιες στιγμες!
 

DeletedUser

Ωπα,ωπα .κλικς. εσυ τι εισαι Loca ή dnd? Eγω εγραψα οτι λενε οι dnd αν ειναι ψεμματα παω πάσο .
Krokalas τα 30 δευτερολεπτα ειναι προοδος .Eιναι πολλη η υλη , ας μαθουν πρωτα τα σος (αναβαθμισεις ,στρατολογηση) και προχωρανε μετα στα δυσκολα.
 

DeletedUser30988

Ωπα,ωπα .κλικς. εσυ τι εισαι Loca ή dnd? Eγω εγραψα οτι λενε οι dnd αν ειναι ψεμματα παω πάσο .
Krokalas τα 30 δευτερολεπτα ειναι προοδος .Eιναι πολλη η υλη , ας μαθουν πρωτα τα σος (αναβαθμισεις ,στρατολογηση) και προχωρανε μετα στα δυσκολα.

εσυ μαθε να ανοιγεις το πσ πρωτα και μετα μιλα,οσο για την δνδ εφαγες πακετο και σε πονεσε μαλλον ε?αλλα δεν μας ειπες το ονομα σου στο γκαμε να δουμε τι κουμας εισαι,αλλιως κλεισε το στομα σου και μην πετας οτι σου κατεβει
 

DeletedUser24216

καλες μαχες μαγκεςςςς!!! στεφανε ακομα εδω ειμαι! 10 παιχτες πλανο πανω μου χωρις στακαρισμενα χωρια και πηρες 1 και αυτο μετα το πλανο! δεν θα γραψω αλλα εισαι οτι χειροτερο εχω δει στο παιχνιδι. 6 ακαδημιες με κοινα πλανα και εισαι απλα ενα μηδενικο. δεν ειναι προσωπικη επιθεση. εντος παιχνιδιου εισαι μηδενικο μην το πας επι προσωπικου. σας περιμενω για νεα παρτακια. σκεψου να παρω αμυνες τι θα παθετε... αλλα δεν θα παρω. θα μαζεψω αναφορες απο τα τρενα 30 δευτερολεπτων που στελνετε εσεις οι παικταραδες!


τρεμε την ωρα που θα ανεβασω αναφορουλες! καλη συνεχεια!

σε ευχαριστω για τις ωραιες στιγμες!



μην ανησυχεις πιτσιρικο, δε βιαζομαστε. ολοι παιρνουν οτι τους προοριζεται στο παιχνιδι.
 

DeletedUser

...μην ασχολεισαι ρε με τον κακομοιρη...μονος ξεφτυλιζεται...τα παμε...ετοιμαστηκε(εκανε Σ.Ε με ολους, γεμισε επιθετικα, πηρε αμυνες), εκει που πριν αφοδευε πηγε να φαει, βαρεσε-εσπασε τη Σ.Ε πριν τον καθορισμενο χρονο και βγηκε να κοκορευτει που πηρε χωρια!...

http://prntscr.com/96c7lc - επι αποδειξη ψευτης

http://prntscr.com/96c88q - επι αποδειξη μπουρδολογος
 

DeletedUser16890

...μην ασχολεισαι ρε με τον κακομοιρη...μονος ξεφτυλιζεται...τα παμε...ετοιμαστηκε(εκανε Σ.Ε με ολους, γεμισε επιθετικα, πηρε αμυνες), εκει που πριν αφοδευε πηγε να φαει, βαρεσε-εσπασε τη Σ.Ε πριν τον καθορισμενο χρονο και βγηκε να κοκορευτει που πηρε χωρια!...

http://prntscr.com/96c7lc - επι αποδειξη ψευτης

http://prntscr.com/96c88q - επι αποδειξη μπουρδολογος

συνεχίζεις την προσωπική κριτική βλέπω του τύπου είσαι κακομοίρης δεν έχεις μπέσα και αλλα κοσμικά ..

δεν θυμάμαι ποτε να σας μειώσαμε σαν άτομα σαν παίχτες φυσικά έχει γίνει ..

εσύ ωμος το συνεχίζεις επί του προσωπικού

θα στα πω μια φορα μεγάλος άνθρωπος είσαι ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβεις γιατί κουράστηκα να σου απαντάω κάνοντας σου χαβαλέ

στέφανε προσέγγισες την no name και τους +++++
να κάνετε σ.ε για να καθαρίσετε τις ηπείρους k54 και k44

εμείς σας είχαμε κόκκινους από την πρώτη μέρα του κόσμου και λόγο ότι είχαμε κοινή διπλωματία με no name μας αναγκασαν να σας βάλουμε σε σύμβαση .
έπειτα έβγαλες ένα κατεβατό με ορους για όλες τις φυλές
έπειτα έβαλες και την no marcy να σταματήσει τον πόλεμο της με τους bersekers για να οργανωθεί για dnd.. στην συνεχεια αφού καθαρίσαμε τα μέσα μας ανοίξαμε πόλεμο με rip που μας τον έκλεισαν οι no name με το έτσι θέλω για να χτυπήσουν και αυτοί μαζί με no marcy dnd
δεν χρειάζεται να βγάλω συνομιλίες που λες το τι θα κάνει αυτή υπέρ σύμβαση ειρήνης που οργάνωσες για να κλείσετε την ήπειρο σας εσύ και οι death note καθώς δεν είχατε ούτε έναν αξιόλογο αντίπαλο στην k44 πέρα από τους ζητω που πλέον τους βαράτε μαζί με nes
μου φτάνει που γνωριζω εγώ την αλήθεια ,οι υπόλοιπες φυλές δεν με απασχολούν στο να την μάθουν .

στην πορεία λοιπόν διαλύθηκαν οι no name και έτσι η διπλωματία μας μπορούσε να αλλάξει μιναμε χωρίς συμμαχους μονοι μας. ανοίχτηκε ο πόλεμος με εσάς γιατί καταπατήσαμε τους ορους που είχες βάλει και μας είχαν αναγκασει να δεχτούμε .

ο πόλεμος ξεκίνησε νωρίτερα γιατί χτυπήσαμε έναν χωριο που πήρατε μέσα μας .. που σύμφωνα με τον παίχτη μας δεν είχε παρατηρησει ότι είχε παρθεί από εσάς και έστειλε επίθεση με 2 αριστους και όταν πήγε να κολλήσει άλλους δυο είδε στο χάρτη ότι ήταν μοβ .. στο λέω σύμφωνα με τον παίχτη μου , μπορεί να μου είπε και @@@@

αλλα και πάλι θα του έλεγα εγώ να το πάρει και θα σου έστελνα μήνυμα ότι δεν γίνετε να αφήσω χωριο εχθρού μέσα μας που πάρθηκε εκμεταλλευόμενος την σύμβαση που είχαμε για λίγες μέρες

ήξερες ότι θα γίνει αυτό για αυτό και τον αφίσες να τον πάρει δεν είναι τυχαίο που μέσα σε 2 ώρες ειχατε πλάνο επίθεσης ενώ εμάς το πλάνο βγήκε μια βδομάδα αργότερα προχθές δηλαδή

εσύ ήσουν έτοιμος όχι εγώ .. εμείς μονο αμυντικά είχαμε στηθεί από την πρώτη μέρα που μας κάνατε εχθρούς



φυσικά σιγά μη τα δεχτείς αυτά που γράφω δεν θα ασχοληθώ άλλο να μαλώνω μαζί σου στο κεντρικό φόρουμ δεν αξίζεις γιατί δεν μιλάς. παρα επιτίθεσαι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς

από μένα καλές μάχες να έχουμε και όλα θα έρθουν σιγά σιγά η ήττα η η νίκη είναι κάτι που ο χρόνος και οι συγκυρίες στην μετέπειτα πορεία μας θα δείξουν

φιλικά ο ψεύτης και ο μπουρδολογος όπως με ανέφερες
 

DeletedUser

συνεχίζεις την προσωπική κριτική βλέπω του τύπου είσαι κακομοίρης δεν έχεις μπέσα και αλλα κοσμικά ..

δεν θυμάμαι ποτε να σας μειώσαμε σαν άτομα σαν παίχτες φυσικά έχει γίνει ..

εσύ ωμος το συνεχίζεις επί του προσωπικού

θα στα πω μια φορα μεγάλος άνθρωπος είσαι ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβεις γιατί κουράστηκα να σου απαντάω κάνοντας σου χαβαλέ

στέφανε προσέγγισες την no name και τους +++++
να κάνετε σ.ε για να καθαρίσετε τις ηπείρους k54 και k44

εμείς σας είχαμε κόκκινους από την πρώτη μέρα του κόσμου και λόγο ότι είχαμε κοινή διπλωματία με no name μας αναγκασαν να σας βάλουμε σε σύμβαση .
έπειτα έβγαλες ένα κατεβατό με ορους για όλες τις φυλές
έπειτα έβαλες και την no marcy να σταματήσει τον πόλεμο της με τους bersekers για να οργανωθεί για dnd.. στην συνεχεια αφού καθαρίσαμε τα μέσα μας ανοίξαμε πόλεμο με rip που μας τον έκλεισαν οι no name με το έτσι θέλω για να χτυπήσουν και αυτοί μαζί με no marcy dnd
δεν χρειάζεται να βγάλω συνομιλίες που λες το τι θα κάνει αυτή υπέρ σύμβαση ειρήνης που οργάνωσες για να κλείσετε την ήπειρο σας εσύ και οι death note καθώς δεν είχατε ούτε έναν αξιόλογο αντίπαλο στην k44 πέρα από τους ζητω που πλέον τους βαράτε μαζί με nes
μου φτάνει που γνωριζω εγώ την αλήθεια ,οι υπόλοιπες φυλές δεν με απασχολούν στο να την μάθουν .

στην πορεία λοιπόν διαλύθηκαν οι no name και έτσι η διπλωματία μας μπορούσε να αλλάξει μιναμε χωρίς συμμαχους μονοι μας. ανοίχτηκε ο πόλεμος με εσάς γιατί καταπατήσαμε τους ορους που είχες βάλει και μας είχαν αναγκασει να δεχτούμε .

ο πόλεμος ξεκίνησε νωρίτερα γιατί χτυπήσαμε έναν χωριο που πήρατε μέσα μας .. που σύμφωνα με τον παίχτη μας δεν είχε παρατηρησει ότι είχε παρθεί από εσάς και έστειλε επίθεση με 2 αριστους και όταν πήγε να κολλήσει άλλους δυο είδε στο χάρτη ότι ήταν μοβ .. στο λέω σύμφωνα με τον παίχτη μου , μπορεί να μου είπε και @@@@

αλλα και πάλι θα του έλεγα εγώ να το πάρει και θα σου έστελνα μήνυμα ότι δεν γίνετε να αφήσω χωριο εχθρού μέσα μας που πάρθηκε εκμεταλλευόμενος την σύμβαση που είχαμε για λίγες μέρες

ήξερες ότι θα γίνει αυτό για αυτό και τον αφίσες να τον πάρει δεν είναι τυχαίο που μέσα σε 2 ώρες ειχατε πλάνο επίθεσης ενώ εμάς το πλάνο βγήκε μια βδομάδα αργότερα προχθές δηλαδή

εσύ ήσουν έτοιμος όχι εγώ .. εμείς μονο αμυντικά είχαμε στηθεί από την πρώτη μέρα που μας κάνατε εχθρούς



φυσικά σιγά μη τα δεχτείς αυτά που γράφω δεν θα ασχοληθώ άλλο να μαλώνω μαζί σου στο κεντρικό φόρουμ δεν αξίζεις γιατί δεν μιλάς. παρα επιτίθεσαι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς

από μένα καλές μάχες να έχουμε και όλα θα έρθουν σιγά σιγά η ήττα η η νίκη είναι κάτι που ο χρόνος και οι συγκυρίες στην μετέπειτα πορεία μας θα δείξουν

φιλικά ο ψεύτης και ο μπουρδολογος όπως με ανέφερες

...χαχαχαχααααα...εχεις κι αλλα ανεκδοτα?...χαχαχαχαχααααα...μηπως με μπερδευεις με τους συμμαχους σου που θα πηγαινατε μεχρι τελους τους ΝοΝεημ?...γτ αυτοι μας πλησιασαν για Σ.Ε με εσας κι εκεινους για να βαρατε ανενοχλητοι ΛΟΚΑ...εμενα με ενδιεφερε η ηπειρος μου και μονο και τελευταια φορα που κοιταξα η ΛΟΚΑ δεν ειναι σε αυτην...

http://prntscr.com/96c7lc -- VS -- http://prntscr.com/96cze8 - αν νομιζεις οτι τα μπαλωσες πλανασαι


Υ.Γ: εγω ο,τι λεω τα εχω με αποδειξεις,εσυ με λογια...συνεχισε την προσπαθεια μικρουλη διχως μπεσα μπας και πεισεις κανεναν!
 

DeletedUser16890

...χαχαχαχααααα...εχεις κι αλλα ανεκδοτα?...χαχαχαχαχααααα...μηπως με μπερδευεις με τους συμμαχους σου που θα πηγαινατε μεχρι τελους τους ΝοΝεημ?...γτ αυτοι μας πλησιασαν για Σ.Ε με εσας κι εκεινους για να βαρατε ανενοχλητοι ΛΟΚΑ...εμενα με ενδιεφερε η ηπειρος μου και μονο και τελευταια φορα που κοιταξα η ΛΟΚΑ δεν ειναι σε αυτην...

http://prntscr.com/96c7lc -- VS -- http://prntscr.com/96cze8 - αν νομιζεις οτι τα μπαλωσες πλανασαι


Υ.Γ: εγω ο,τι λεω τα εχω με αποδειξεις,εσυ με λογια...συνεχισε την προσπαθεια μικρουλη διχως μπεσα μπας και πεισεις κανεναν!

:wow::clap::clap:
επειδή το συνεχίζεις επί προσωπικου για τελευταία μου απάντηση προς εσένα θα σου πω μια ιστορία
Σε μία ορεινή διαδρομή στην έρημη επαρχία, ένα άντρας με σπορ αυτοκίνητο προσπερνάει έναν άλλον που του έκλεινε το δρόμο με το σαραβαλάκι του, κατεβάζει το παράθυρο και ορθώνει το μεσαίο του δάχτυλο. Μόνο που 2 χιλιόμετρα μετά μένει από λάστιχο και η αιματοβαμμένη αναμέτρηση των ανδρικών εγωισμών είναι αναπόφευκτη και ακραία.

:hmmm::hmmm:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Καλα εκει στην LOCA γιατι χαιρεσται τοσο?Μια απλη Ακαδημια των dnd ειστε εκτος και αν ο αρχηγος τους λεει ψεμματα για να πουλαει μουρη.Και αυτος ο κοσμο με τις 4 ηπειρους θα κλεισει με τον βραβειο του καλυτερου χτιστη.Καλη επιτυχια στα μπετα .

Κακης ποιοτητας προπαγανδα.Μπορεις και καλυτερα,ξαναπροσπαθησε
 

DeletedUser29426

Πλευρά 1:
Φυλές: DOOM, D00M
Πλευρά 2:
Φυλές: ~DC~

Timeframe: Τελευταίες 48 ώρες

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 16
Πλευρά 2: 3
Διαφορά: 13

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 103,445
Πλευρά 2: 21,737
Διαφορά: 81,708

chart

Πλευρά 1:
Φυλές: DOOM, D00M
Πλευρά 2:
Φυλές: ~DC~

Timeframe: Για πάντα

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 17
Πλευρά 2: 8
Διαφορά: 9

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 110,764
Πλευρά 2: 50,055
Διαφορά: 60,709

chart

με τις ευχες μου για ακομη καλυτερη συνεχεια ψευτες και απατεωνες κροκαλας εχεις χωριο αστακο και καθεσαι και μου λες δεν θα παρεις αμυνες , το πρεμ που εχεις χαλασει σημερα το χαλαμε εμεις σε ολοκληρους μηνες ασχετε .
 

DeletedUser16077

Αγνοώντας το τελευταίο σου σχόλιο, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και θα θελα αγνοώντας το μένος σου να μου απαντήσεις οσο πιο αντικειμενικά γίνεται!

Οι υπόλοιπες φυλές της υπερσυμμαχίας σας είναι καλές μονο όταν τρώνε το ξύλο; Γιατί εγώ βλέπω όλη την 44 κόκκινη (πλην ζήτω και γερόλυκους)

Οποτε τα στατιστικά που μόλις ανέβασες δεν είναι ένα μέσο παραπληροφόρησης; Όταν μπαίνεις σε έναν πολεμο με 6 φυλές οφείλεις να τις αναφέρεις και αυτές στα στατιστικά σου και οχι επειδή εσεις σχεδον 80 μέλη προσπαθείται με επιτυχία και μπράβο σας να πάρετε 10-15 χωριά να ξεχνας ποιοι πληρώνουν αυτό το τίμημα!
 
Κορυφή