DeletedUser17613
εξαρτάται τώρα απ τα σπαθάκια λέμε τώρα πχ 100 200 1000 10000 ανάλογος άμα δω 10000 θα κλείσω το pc να παο για ύπνο να πω ωχ ησύχασα
τι εννοεις....? κανεις διατασεις?Τεντώσαμε...
Σόρυ δεν κρατήθηκα.![]()
Ο χειρότερος κόσμος μακράν , δεν υπάρχει ούτε μία φυλή
Η DnD πιστεύω πρέπει να κάνει την εμφάνιση της σε αυτόν τον κόσμο για να τον κλείσει .
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Καταρχάς ποιός μιλάει για π...ρουφιανιές, η ΣΟΛ?
Και δεύτερον ποιό κομμάτι του παιχνιδιού ήταν επιλήψιμο? Η στρατολόγιση παιχτών του αντίπαλου; Απο πότε απαγορεύεται αυτό. Μάθε να παίζεις, μάθε στρατηγική, δεν παίζεις αγκαλίτσες.
Όσον αφορά για τις φιλίες με την αγγελικούλα κράτα τες για τον εαυτό σου, τα νεα ταξιδεύουν γρήγορα φίλε.
Φιλίες με ανθρώπους που στο κεφάλι τους έχουν φασολάδα δεν πιάνω.
Ναι ρε αδερφέ η SOL , εκτός αν έχεις να προσάψεις τίποτα για την SOL γιατί συνήθως όταν κάποιος λέει οτι η SOL έχει κάνει πουστιές και τον ρωτάω να μου δώσει ένα παράδειγμα το κλείνει γιατί δεν έχει τι να πει
Μάθε να μην γίνεσαι φερέφωνο άλλων και να μάθεις να κρίνεις από αυτά που βλέπεις εσύ ο ίδιος και όχι από αυτά που ακούς από τον κάθε τυχάρπαστο .
Τώρα όσο για την DnD το ξέρουν και οι πέτρες ότι είναι αν όχι η ποιο βρώμικη φυλή μία από τις ποιο βρώμικες φυλές των Ελληνικών servers και εγώ μπορώ να σου αναφέρω περιστατικά (φυτεμένους ρουφιάνους που μετά στρατολογήθηκαν , προσπάθειες προσηλυτισμού εχθρών , συμμαχίες που σπάνε μόλις κλείσει η ήπειρος , και η DnD είναι γνωστή πως αλλάζει τις συμμαχίες της σαν τα πουκάμισα , βλέπε κ32)
Αλλά μάλλον έχεις φάει τόση προπαγάνδα που σου περάσαν το βρώμικο παιχνίδι ως στρατηγική .
Τέσπα δεν θα καθίσω να χαλάσω το foroum τον κ35 άλλο , ότι θες παραπάνω προσωπικό , νομίζω πως δεν απασχολεί τα παιδιά που παίζουν στον κ35 η DnD.
ετσι κατεβατα εστελνε και ο invisible τετοιες ωρες κ ολοι ξερουμε την καταληξη του μην βαδιζεις στα χναρια του!! δεν αφορουν τον 35 ολα αυτα που λες!!!! εκθεσεις ιδεων τετοιες ωρες!!
Και δεύτερον ποιό κομμάτι του παιχνιδιού ήταν επιλήψιμο? Η στρατολόγιση παιχτών του αντίπαλου; Απο πότε απαγορεύεται αυτό. Μάθε να παίζεις, μάθε στρατηγική, δεν παίζεις αγκαλίτσες.