ετσι κατεβατα εστελνε και ο invisible τετοιες ωρες κ ολοι ξερουμε την καταληξη του μην βαδιζεις στα χναρια του!! δεν αφορουν τον 35 ολα αυτα που λες!!!! εκθεσεις ιδεων τετοιες ωρες!!
Πρώτον, δεν σε ξέρω καν. Θα ήθελα να μου πεις ποιος/ποια είσαι. Οπότε και δεν σε ξέρω και με κράζεις (θαυμάζεις?).
Δεύτερον, δεν ασχολούμαι με τον κ32 εδώ και 3 μήνες, οπότε τιμή μου που με μνημονεύετε ακόμη!!!!!!!!!!!
Τρίτον, ποια ήταν η κατάληξη μου; Που ξενέρωσα από την προδοσία των DnD κι έμπαινα μια ώρα την ημέρα; Tιμή μου και καμάρι μου που σιχάθηκα με αυτά που είδα και δεν θέλησα να συνεχίσω να παίζω ένα παιχνίδι που από στρατηγικής έγινε πισώπλατων μαχαιριών. Δεν είχα να αποδείξω τίποτα. Οπότε αν το θεωρείτε τόσο σπουδαίο επίτευγμα που μου πήρατε χωριά όταν δεν έπαίζα πια, προτείνω να το γράψετε και στο βιογραφικό σας!!!!!!!! Κορνιζάρετε και στα σαλόνια σας κανά printscreen από τα stats, να το δείχνετε στα εγγόνια σας!!!
Τέταρτον, τα κατεβατά που έστελνα ξέρεις γιατί τα θυμάσαι ακόμα;;; Κανονικά θα έπρεπε να τα είχες ξεχάσει. Γιατί όμως τα θυμάσαι;; Γιατί πονούσε που σας ξεμπρόστιαζα ότι οι κινήσεις που κάνατε ήταν προεργασία για να μας χτυπήσετε πριν από το συμφωνημένο (η συμφωνία έλεγε ότι αν χτυπιόμασταν, θα χτυπιόμασταν μόνο αν μέναμε δύο φυλές), και εσείς πουλούσατε παραμύθια. Φυσικά, όλοι ξέρουμε ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο. Που βγήκατε και είπατε ότι σπάτε τη συμμαχία για τα.. βάρβαρα και επειδή είμασταν... γκρινιάριδες λέει στη ΜΑΟ.. Μίλα ρε φίλε σταράτα παιχνίδι είναι. Που μας είχατε φλομώσει να πούμε..
Αυτά τα ολίγα από μένα. Φυσικά δεν κατηγορώ όλα τα παιδιά από DnD γι' αυτό που έγινε. Υπήρχαν άτομα που ήταν πάρα πολύ εντάξει και χάρηκα πολύ που τους γνώρισα και θα τους θυμάμαι. Υπήρχαν κι άτομα που είχα χαρεί που τα γνώρισα αλλά χαλάστηκα όταν δεν είχαν το σθένος να μιλήσουν θαραλλέα για τις προθέσεις τους για... ένα παιχνίδι(!!!!!!!!!!!!!!!!). Και υπήρχαν και άτομα τα οποία δεν γνώρισα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γι αυτά (λογικά σ αυτά ανήκεις).
Τάκης
ΥΓ1: Ρε παιδιά!! 4 μήνες έπαιξα κ32 μ αυτό το ακκ κι άλλοι 3 έχουν περάσει που σταμάτησα. Ε-Ν-Α-Σ (1) άνθρωπος δεν το είπε σωστά το όνομα μου. Mόνο οι coplay μου το λέγανε σωστά (πάλι καλά γιατί δεν θα μπορούσανε να συνδεθούν στο ακκ αλλιώς βασικά...). Τόσο κακή επιλογή για username δηλαδή τι να πω....
ΥΓ2: Βασίλη ευχαριστώ που βγήκες να με υπερασπιστείς γι αυτό σε λατρεύω!!!!!
ΥΓ3: Πάρτε κι άλλο ένα κατεβατό να 'χετε αφού τα μνημονεύετε ρε παιδιά τι να πω σιγά μη σας χαλάσω και χατήρι...
ΥΓ4: Admin, σόρρυ που δεν έχει να κάνει με κ35 αλλά τι να κάνω που με αναφέρουν τρεις κόσμους μετά...