SOL VS SCHOOL

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33711

Καλά Βασιλάκη εσύ ειδικά δεν περίμενα να βγεις στο external , εσύ ήσουν αυτός που έλεγε κάτι για max2 χωριά και αυτά αν θα τα κρατήσουμε και ολας.
Πιστεύω πως 1.500.000 απώλειες για μία φυλή που δεν ασχολήθηκε με το πλάνο είναι εντάξει .
Καλά ρε τώρα δουλευόμαστε και μεταξύ μας ; Αυτά είναι μεγάλα ******ιοζιλίκια ,Τέτοιες μακακίες βγαίναμε και λέγαμε στο πλάνο σας ;

Όπως είπα και στο Βασίλη τον acer έπαιξε αρκετά καλά αλλά σίγουρα αν δεν είχε πάρει τόσες άμυνες από τη φυλή το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ ποιο οδυνηρό και του είπα ότι σε ένα τέτοιο πλάνο σε έναν τέτοιο κόσμο παίζει ρόλο η αντοχή και τίποτα άλλο .
Ακόμα έχουμε πολύ ψωμί πάντως, έχει περάσει μόνο 1 μέρα και βρισκόμαστε στο +10 .

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και από τις 2 φυλές και για εμάς που καήκαμε αλλά και για εσάς που ήσασταν στην παραλία .
Και αυτό το πλάνο επιβεβαίωσε πόσο εντυπωσιακός είναι αυτός ο κόσμος και πως έχει ακόμα πολύ δρόμο .

Μέχρι στιγμής το πλάνο έχει ώς έτσι :

Πλευρά 1:
Φυλές: SOL
Πλευρά 2:
Παίκτες: sotostheone

Timeframe: 16/08/2015 11:00:00προς17/08/2015 22:02:38

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 34
Πλευρά 2: 24
Διαφορά: 10

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 320,004
Πλευρά 2: 227,044
Διαφορά: 92,960

chart

+9 ειστε στα χωρια που κρατατε καθως το ενα χωριο εχει γινει reclaim απο παικτη μας. Η βοηθεια που παιρνεις απο τη φυλη σου ειναι πολυ σημαντικη. Εσυ ειχες στο ιδιο πλανο που καναμε εμεις εναν κατα κορον αμυντικο λογαριασμο Ace Quad ο οποιος επαιξε με κοψιματα σε συγκεκριμενους αριστοκρατες. Εμεις παιξαμε αλλιως αμυνα με στακ και ρικλειμ κολλητα. Ολο το αμυντικο πλανο δουλεψε ρολοι δεν μου εβγαιναν να κανω ρικλειμ σε δυο χωρια. Κατα τα λοιπα συμφωνω απολυτα σε ενα τετοιο πλανο η διαρκεια και η συνεχεια μετα το πλανο ειναι η πιο σημαντικη.
 

DeletedUser

Να μην ξαναπω παλι για 5 μερες και εμεις αυριο μεσημερι θα ειμαστε στην 3η μερα ;)
Οσο για τις απωλειες στα 2 πλανα,στον μπλακο σκασατε αρκετες πριν αλλαξει η μερα οποτε αθρηστικα ο μπλακο θα επιανε το εκατομμυριο(αθροισμα απο τους 2 πρωτους αμυνομενους).
Αρα μην λεμε και οτι θελουμε βασιλη μονο και μονο για κακη προπαγανδα.Το πλανο μας ναι ηταν μεγαλυτερο σε μεγεθος και το παραδεχομαστε,δεν νομιζω αλλωστε να ειναι και κατι κακο ;)
Επισης μην παιξεις στοιχημα στον οπαπ αυτες τις μερες γιατι με τις προβλεψεις δεν σου πολυβγηκε...τα 2 που ελεγες γινανε 10 στην πραξη και δεν εχω κατσει να μετρησω ποσα νομπλαριστηκαν και ας γινανε ρεκλαιμ μετα.Γιατι εσεις λεγατε για 14 χωρια στον μπλακο που τα 3 τα καναμε ρεκλαιμ σαν φυλη,αλλα εσεις τα μετρησατε.Οποτε βαζω και γω ενα που εκανε ο καζα3 και παμε στα 10 για 2η μερα,και υπαρχει και συνεχεια οποτε αναμεινατε στους δεκτες σας!

Υ.Γ.1.Καραμελα καταντησε ο 15αυγουστος.Ολες οι κανονικες επιθεσεις σκαγανε απο τις 16 αυγουστου,10 το πρωι και μετα.Το οτι απλως βγαλαμε χρονους και στειλαμε φεικς ο καθενας με τα κο πλει μας δεν σημαινει οτι καηκαμε 15αυγουστο.(Προσωπικα η μονη δυσκολη επιθεση που ειχα σαν ακκ για εκεινη τη μερα ηταν στις 23:50 το βραδυ)

Υ.Γ.2.Γιατι κατα κορον αμυντικο;;2 αμυντικα 1 επιθετικο αναλογια παιζω :p
Αλλα οπως λενε κατι "κακες" γλωσσες,κρυβω επιθετικα εγω,δεν τα στελνω ολα στα πλανα!!
 

DeletedUser33711

Σωτηρη στη μια περιπτωση μιλαμε για κατακτησεις πλανου στις οποιες πρωτος βγηκα και ειπα οτι ειχατε 11/37 πηρατε 11 χωρια εν ωρα πλανου τα 9 απο αυτα γινονταν στα καπακια ρικλειμ και τρωγονταν επιθετικα αθρησκα σε αμυνα. Απο εκει και περα η τριτη μερα ηρθε για να τελειωσει τα οποια ονειρα και προσδοκιες. Δεν ξερω ποιες ειναι οι πηγες σας και τα πουλακια που ακουτε εκει συχνα στη Sol και δεν εχω λογο να μπω στη διαδικασια να τη διαψευσω αλλωστε οταν θελετε να περασετε ενα μηνυμα στη φυλη σας δεν αλλαζεται σταση. Το να προσπαθουμε να καταδειξουμε την αληθεια μαλλον δεν εχει αποτελεσμα. Παλι καλα να λετε ηταν ο μπλακο και ξεσκιστηκε για να μην βγει fail το πλανο. Στο δευτερο μεγαλυτερο πλανο που εχω δεχτει προσωπικα δειξατε επιμονη και υπομονη και καταφερατε και πηρατε και να κρατησετε 9 χωρια συγχαρητηρια πολυ ωραιο παιχνιδι, συνεχιζουμε στην τεταρτη ημερα.

ΥΓ: Κανεις ομως δεν εχει φτασει ακομα το πλανο απο DND , κατι πηγατε να κανετε στο τελος με τις fake αλλα και παλι θελει παραπανω δουλεια για εκεινα τα επιπεδα απο ολους :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33703

Η αλήθεια είναι ότι το πλάνο δεν έφτασε τις προσδοκίες μου (αυτό είναι ποιο πολύ για την 3η μέρα , περιμέναμε να πάρουμε χωριά πίσω , δεν περίμενα να έχετε άλλες κοντινές άμυνες εκεί , ίσως αργήσαμε και λίγο) αλλά τουλάχιστον βγάλαμε το μεγαλύτερο μέρος που είχες κατακτήσει στην κ55 και κατά τη γνώμη μου αποφύγαμε μεγάλη νίλα την οποία θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει στο επόμενο σας πλάνο από τον λογαριασμό σου σε εκείνο το σημείο .

Τώρα όσο για την DND και τα επίπεδα που νομίζεις ότι φτάνουν , στη πραγματικότητα είναι πολύ χαμηλά, τα έχουμε ξανά πει και από skype .

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν και στις 2 φυλές για αυτό το πλάνο , σαφώς και παίξατε πολύ καλή άμυνα (με πείραξαν λίγο τα σχόλια του αρχηγού σας ότι δεν ασχοληθήκατε με το πλάνο αυτό που και οι 2 μας ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι μπαρούφες αλλά νταξ τι να κάνουμε , ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να ασκεί την προπαγάνδα που μπορεί ακόμα και αν αυτή είναι κακή και διαψεύδεται με μία ματιά στα stats.)

Καλή συνέχεια και καλές μάχες , το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει και κατά τη γνώμη μου από Σεπτέμβρη θα δούμε ακόμα ποιο ωραίο παιχνίδι μιας και πιστεύω ότι θα ενδυναμωθούν πολύ περισσότερο και οι 2 φυλές σε θέμα υλικού .
Ίσως όμως και στις αρχές του Οκτώβρη μία από τις 2 φυλές πάρει σημαντικό προβάδισμα , γιατί μέχρι στιγμής όπως δείχνουν τα στατιστικά , το υλικό είναι ισοδύναμο και από τις 2 πλευρές οπότε ίσως οι αφίξεις του Σεπτεμβρίου κρίνουν και τον κόσμο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33711

.
Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν και στις 2 φυλές για αυτό το πλάνο , σαφώς και παίξατε πολύ καλή άμυνα (με πείραξαν λίγο τα σχόλια του αρχηγού σας ότι δεν ασχοληθήκατε με το πλάνο αυτό που και οι 2 μας ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι μπαρούφες αλλά νταξ τι να κάνουμε , ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να ασκεί την προπαγάνδα που μπορεί ακόμα και αν αυτή είναι κακή και διαψεύδεται με μία ματιά στα stats.)

:clap::clap::clap:

Σχετικα με την ενασχοληση για το πλανο , ναι ο λογαριασμος καηκε και εγω καηκα δυο μερες μεχρι να σκασει το πλανο για αυτο το αφησα στη συνεχεια και μεχρι το βραδυ στα κο οι οποιοι εκαναν το καλυτερο δυνατον!! Απλα ισως αυτο που εννοει ο Βασιλης ειναι οτι δεδομενου της ημερομηνιας που εσκασε το πλανο πολλα παιδια της γειτονιας δεν ηταν μεσα για να βοηθησουν αμεσα με αποτελεσμα να χασουμε 7 ακομα χωρια εκεινη την ημερα. Χωρια ειναι ομως στο προηγουμενο πλανο τα πηραμε εμεις, σε αυτο μας τα πηρατε εσεις και παει λεγοντας, για αυτο ειναι ωραιες οι φυλετικες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser29351

Μηδενικα κλειστε κανενα κοσμο που μεχρι και τον 33 ειχατε σιγουρο κοσμο και κοντευετε να το χασετε. Η DND κανει και καλο [aig]edit by aigokairos[/aig]αν ενδοαφερεστε βληματα.


[aig]25 Πόντοι προσαρμοσμένη παρατήρηση,
2. Συμπεριφορά
Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και με ευγένεια στους άλλους.


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser22409

Και μονο που σε ολους τους κοσμους υπαρχει παντα αναφορα στην DnD δειχνει το ποσο εχει πονεσει καποιους αυτη η Φυλη.. και φυσικα το επιπεδο που εχουν οι παιχτες της..

Σας ρωτω λοιπον αν ηταν φυλη χωρις ενδιαφερον και περγαμινες θα ασχολιοσαστε μαζι της?

Στο χωριο μου λενε: Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει Κρεμασταρια...

Αντε παιξτε και κλειστε εστω 1 κοσμο και μετα ελατε να σχολιασετε την DnD..:noob:
 

DeletedUser22409

Αφου εισαι και συ "φιλος" της αγγελικουλας,σε συμπαθησα,και ας εισαι dnd,δεν πειραζει,κανεις δεν ειναι τελειος :)

Μισο να καταλαβω.. τους αλλους συμπαιχτες σου δηλ στην DnD δεν τους συμπαθεις?:cop:
Και τοτε γιατι παιζεις μαζι τους? :hmmm:

http://prntscr.com/86leso

Αυτο που μερικοι φτυνουν εκει που τρωνε .. με ξεπερναει.
 

DeletedUser

μαλλον δεν θελετε να μπω και εγω στην συζητηση?? ειναι ηδη φορτισμενη!!! αλλα μπορω να γινω το κερασακι εαν θελετε!!
 

DeletedUser33703

Οπ τι έγινε βγήκαν τα παιδιά από DnD να υποστηρίξουν τη φήμη τους ;
Ρε κουλούρια αν δεν είχατε τον chess κ24 όχι κόσμο δεν θα κλίνατε , ούτε για ήπειρο δεν σας έβλεπα , και στον κ32 παρά λίγο να χάσετε και την ήπειρο . Αν είναι να κλείνω κόσμους με πουστιές και αγκαλίτσες να μου λείπει , προτιμώ να μην κλείσω ποτέ μου .
Μετά τον κ33 όπου θέλετε και όποτε θέλετε κλείνουμε ένα ραντεβουδάκι για να σας αποδείξουμε πόσο μηδενικά είσαστε απλά κανονίστε εκείνη την περίοδο να μην έχει tour η ladygaga γιατί θα μείνετε χωρίς αρχηγό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Μισο να καταλαβω.. τους αλλους συμπαιχτες σου δηλ στην DnD δεν τους συμπαθεις?:cop:
Και τοτε γιατι παιζεις μαζι τους? :hmmm:

http://prntscr.com/86leso

Αυτο που μερικοι φτυνουν εκει που τρωνε .. με ξεπερναει.

Καλησπερα φιλε μου,βλεπω σχολιαζεις χωρις να με ξερεις μονο και μονο βλεποντας ενα προφιλ.Λοιπον να στα πω απλα να τα καταλαβεις γιατι νομιζω οτι υστερεις λιγακι.
1:Στον κ32 μπηκα να βοηθησω τον ηρακλη(godfather) και ημουν στην παρεα των α.κ.α που μετα μπηκαμε δνδ.
2:Αν ηξερες λιγο τα βασικα,και εβλεπες λιγο χαρτη,θα παρατηρουσες οτι τα μελη της α.κ.α στον πολεμο με μαο παιξαμε ολοι μαζι σε ενα μετωπο και καναμε μια γραμμη μονο εμεις,σπαγαμε τους ενεργους(φαινεται οτι μεχρι και οταν διαλυθηκε και η μοναχους μοναχους το ακκ godfather ηταν νο3 στις επιθετικες της φυλης) και μετα ερχοσασταν οι υπολοιποι και νομπλαρατε αβερτα.
3:Με τον τεο και την σοφια ειχαμε καποια θεματα,αλλα μιλησαμε απο σκαιπ και φτασαμε σε ενα σημειο να βρουμε ενα κοινο πορισμα για το καλο της φυλης.Τωρα αν με ταισανε ή οχι,εισαι αρκετα μικρος και ανυπαρκτος για να πρεπει να ξερεις κατι τετοιο ;)

Αυτα ετσι για μια μικρη πληροφορηση,ξερω οτι θα τα αγνοησεις και θα πεις τα δικα σου,(μην περιμενεις απαντηση βεβαια,αρκετη σημασια σου δωσα) απλα πριν βγεις να κραξεις,καλυτερα να ενημερωνεσε πρωτα γιατι μετα εκτιθεσε ;)

Υ.Γ.λαρυ με το τρομερο σκιλλ,βαλε μια ταξη εδω γιατι ξεφυγαν τα πραγματα.

Υ.Γ.2.κλεισατε κ24 με chessknight,annubi και αλλους παικταραδες(χωρις ειρωνεια,τα παιδια οντως εχουν σκιλλ),και φυσικα με την μεταγραφη της αγγελικουλας...Στην θεση σας,αν ηθελα να εχω καθαρο το κουτελο μου θα ελεγα,μου κλεισανε τον κοσμο αυτοι και ο τεο με διπλωματικες κινησεις ;)
 

DeletedUser33711

Μετά τον κ33 όπου θέλετε και όποτε θέλετε κλείνουμε ένα ραντεβουδάκι για να σας αποδείξουμε πόσο μηδενικά είσαστε απλά κανονίστε εκείνη την περίοδο να μην έχει tour η ladygaga γιατί θα μείνετε χωρίς αρχηγό.

χαχαχα

Μην λες τετοια, θα με βαλουν παλι να σε εχω φατσα καρτα και θα κλαιμε και οι δυο,θα αλλαζουμε δεκα χωρια ανα μηνα δε θα κλεισει ποτε ο κοσμος..

Οπα Σωτηρη δεν ξερεις ποιος ειναι ο ψειλορητης αλλα δεν ηξερα οτι ησουν και ακα :) παντου απεναντι σε ειχα δηλαδη , για το μετωπο με ΜΑΟ(ναι ημουν μαο) ελα τωρα μεταξυ μας και εκει παιζαμε 5 ατομα 20 επιτηρησεις και δεν βαρουσαν μονο τα βαρβαρα ο οποιοσδηποτε επαιρνε επιθετικες απωλειες ευκολα. 1 μηνα καθονταν τα επιθετικα ολων των λογαριασμων σας πριν τον πολεμο λογικο ηταν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33703

Βασικά ρε παίδες από πότε έγινε η DnD φυλή ; Εγώ ξέρω ότι μία φυλή έχει έναν βασικό κορμό , τι σχέση έχει η DnD του κ24 με την DnD του κ32 ; Η μόνη σχέση που έχουν είναι το όνομα .
Περισσότερα κοινά έχουν οι A.N. του κ18 παρά η DnD του 32 .
Παίδες από την στιγμή που τα μέλη έρχονται και παρέρχονται και δεν υπάρχει βασικός κορμός , στον κ24 υπήρχε ένας chess που τώρα δεν υπάρχει , υπήρχε ένας mparakounta που τώρα δεν υπάρχει , υπήρχε ένας penk και ένας ΑΝΟΥΒΗΣ που τώρα δεν υπάρχουν και μία Αγγελικούλα που ως προς έναν μεγάλο βαθμό ευθύνεται που κλείσατε τον κόσμο και τώρα είστε στα μαχαίρια .
Και τώρα από τη φυλή του κ32 τουλάχιστον τα 20 άτομα δεν θέλουν να ξαναδούν στα μάτια τους τους DnD , μάλλον λοιπόν κάτι θα πάει στραβά εκεί στη DnD .
Κάντε λοιπόν μία μεγάλη αγκαλιά στον κ32 όπως μόνο εσείς ξέρετε (γιατί είστε και τρομακτικοί κολοτούμπες , αυτά που κράζατε για τον κ29 τα κάνετε τώρα εδώ) και μετρήστε στο ιστορικό σας άλλον έναν κλεισμένο κόσμο , απλά τραγικοί.
 

DeletedUser

χαχαχα

Μην λες τετοια, θα με βαλουν παλι να σε εχω φατσα καρτα και θα κλαιμε και οι δυο,θα αλλαζουμε δεκα χωρια ανα μηνα δε θα κλεισει ποτε ο κοσμος..

Οπα Σωτηρη δεν ξερεις ποιος ειναι ο ψειλορητης αλλα δεν ηξερα οτι ησουν και ακα :) παντου απεναντι σε ειχα δηλαδη , για το μετωπο με ΜΑΟ(ναι ημουν μαο) ελα τωρα μεταξυ μας και εκει παιζαμε 5 ατομα 20 επιτηρησεις και δεν βαρουσαν μονο τα βαρβαρα ο οποιοσδηποτε επαιρνε επιθετικες απωλειες ευκολα. 1 μηνα καθονταν τα επιθετικα ολων των λογαριασμων σας πριν τον πολεμο λογικο ηταν.

Το εχει η μοιρα μας να ειμαστε αντιπαλοι μαλλον,χαχαχαχαχ,το ποιοι κανανε εκει απωλειες και ποιοι μονο νομπλαρισματα φαινεται στα στατς.
Οσο για την συγκριση των 2 πλανων μιας και ετσι ξεκινησε η ολη κουβεντα,απαντησες μολις μονος σου.Δεχτηκες πλανο απο φυλη που ηταν γεματη,με γεματα επιθετικα και ετοιμους αριστους στον κ32,ενω κ33 δεχτηκες πλανο μετα απο δικο σας πλανο σε ενα απο τα βασικοτερα ακκ μας,με προφανως πολυ λιγοτερα χωρια ο καθε παικτης και με πολυ λιγοτερα χωρια η καθε φυλη.Οποτε κανε την συγκριση μονος σου ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33711

Σωτηρη δεν ισχυει αυτο και το ξερουμε και οι δυο.Το πλανο που δεχτηκα απο DND ηταν πολυ καλυτερα οργανωμενο υπο αυτη την εννοια ηταν πιο δυνατο. Εδω μετρησα 200 νουκ σπασμενες και αλλες 50 να μην περασαν αερα ? και συνολο 250 αριστοκρατες μονο την πρωτη μερα!! Τα ιδια μετρησα και εκει , η διαφορα ξερεις ποια ειναι ? Βασικα δε θα την πω γιατι θα μου το κανετε εδω και μετα με βλεπω πυξιδα :Ρ Παντως αυτο με τα χωρια και τις φυλες δε το καταλαβαινω εκει οι DND ειχαν μιαμιση ηπειρο εδω εσεις εχετε δυο και οι παικτες ειναι σε πολυ μεταγενεστερο επιπεδο του κοσμου.
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
να επανελθουμε στο θεμα μας που ειναι SOL vs SCHOOL και να αφησουμε τους ανυπαρκτους σας παρακαλω πολυ
 

DeletedUser33703

Έχει δίκιο ο Νικόλας , νομίζω πολύ σημασία δώσαμε σε ανύπαρκτους .
Τα στατιστικά του πολέμου είναι έτσι αυτή την στιγμή

Πλευρά 1:
Φυλές: SOL
Πλευρά 2:
Φυλές: School, Schοol

Timeframe: 01/07/2015 03:05:52προς20/08/2015 06:42:39

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 344
Πλευρά 2: 338
Διαφορά: 6

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 2,559,011
Πλευρά 2: 2,600,631
Διαφορά: 41,620

chart


Τα χωριά που έχουν παρθεί εκτός φυλής είναι 8 από την μία πλευρά και 8 από την άλλη οπότε η διαφορά είναι στα 6 χωριά υπέρ των SOL και λογικά αναμένουμε πλάνο των School .
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή