DeletedUser5800
οι τζαζ διαλυθηκαν διοτι τα παράτησε η ηγεσία τους ,που ηταν μια παρεα , για διαφορους λογους ο καθένας.Για τον πολεμο φυσικα δεν υπαρχει κατι να σχολιάσουμε καθως οπως ειπα πιο δυσκολο ηταν να πάρετε βαρβαρα παρα dem.
Οσο για την διπλωματια της τζαζ, απο την αρχη του κοσμου ειχαν μια κ μοναδικη premade συμαμαχια εμας τους Λ καθως ειμαστε φιλαρακια απο τρικαλα.Θα μπορουσα να γραψω κ για μια συζητηση που εγινε στο σκυπε με τον δημο αλλα δεν ειμουν παρων για να ξερω ακριβως τι ειπώθηκε.Δεν υπήρξε ποτε και καμια κολοτουμπα απο τους τζαζ, ο πολεμος με τους μυρ αρχισε οταν ο δημιτριους απείλησε εμμεσα τον restartbutton λεγοντας του οτι θελει να τεσταρει την φυλη του σε εναν πραγματικο πολεμο ,το επομενο λεπτο περαστηκαν κοκκινοι, αντιστοιχα οι σολ περαστικαν κοκκινοι γιατι ετσι απλα ο dir me ηθελε να κανει το κομμάτι του....
Παμε τωρα στους ζωντανους βλεπουμε οτι ουσιαστικα εχουν μείνει 5 φυλες.Οσοι συνεχισουν απο τζαζ θα μπουνε σε sun και asylum οι οποιες εχουν πολεμο μεταξυ τους ,λογικα η σολ θα υποστιριξει τους συμαχους της οταν της δοθει η ευκερια.Οσον αφορα το ανατολικο μετωπο ,λογικα, θα αρχισει πολεμος αναμεσα σε σκουλ και κινημα το ποτε ειναι βεβαια ενα θεματακι...
Οσο για το κινηματιστης... ευτυχως που εχω και τον κ32 να ασχολουμε ως τον κ33 η τον επομενο hp.
Ναι γιατι θεωρουσα οτι καναμε μια ειλικρινης συζητηση ως αρχηγοι... Οταν συζητουσαμε για τις μεταξυ μας σχεσεις τους ειπα οτι ειμαι ανοικτος ειτε για συμμαχια ειτε για εναν μεταξυ μας πολεμο που θα με βοηθουσε και να τεσταρω τις Mur... Εαν ο Ρεσταρτ απειλειται τοσο ευκολα, τοτε τι να πω
Αλλα θα μου πεις εδω με αποκαλεσε πουτ@#$κι της Sol μ εκανε και γελασα με την ψυχη μ εκεινη τη μερα... Τετοια ιδιοσυγκρασια για αρχηγο :hmmm:
Και τι εγινε εν τελει? Το παιξαν ιστορια, πουλησαν τσαμπουκα πηραν τοσους πολλους ικανους και μη παιχτες στη φυλη, ανοιξανε τοσα μετωπα και τελικα τους κρεμασαν ολους και τους αφησαν στην τυχη τους "για διαφορους λογους" ο καθενας.
ΥΓ: Ωραια πολη τα Τρικαλα, απ τις αγαπημενες μ.... Ηρθα για ποτακι το Πασχα κ τα περασαμε μουρλια!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: