DeletedUser
Ειχα ακουσει οτι ειχες φαει ban διοτι ησουν δουκας και ειχες αναφορα στρατου ενος παικτη που εφυγε και του επιτεθηκατε. Αυτο ειχε ειπωθει στη δευτερη σελιδα. Γι αυτο δεν σε θεωρησα παρανομο παικτη![]()
αυτο εγινε..ημουν δουκας αλλαξα φυλη γιατι διαλυθηκαμε σαν twa και συμφωνησαν να γινει ενωση με νοτος (εγω δν ηθελα καθολου) και μιλησα με τους αλλους δυο δουκες στο τηλεφωνο και μ ειπαν φυγε δν υπαρχει προβλημα..να το τονισω οτι με τους συγκεκριμενους δουκες ακομα μιλαμε στο τηλεφωνο και κανουμε χαβαλε..δν υπηρχε κανενας τσακωμος..αυτο το τονιζω γιατι ακουστηκαν πολλα περι προδοσιας..
απο εκει και περα δν θυμομουν τον συγκεκριμενο κανονισμο και ετσι οταν ηρθε η στιγμη να νομπλαρω μιλησα στο σκαιπ και ειπα οτι θα νομπλαρω εναν παιχτη ανενεργο..χωρις να πω ποιος ηταν..και οντως ηταν ανενεργος γιατι αρχισα βραδυ και τελειωσα το αλλο βραδυ..χρειαστηκε να στειλω και 5ο αριστο γιατι το αφησα με ηθικο.. και τοτε ειχα 2 αριστους στο συνολο..
ειχαν περασει 27-28 μερες απο τοτε που ειχα αναφορα του στρατου του..και δν θυμομουν καν οτι στο αρχειο εχω τον στρατο του (αυτο αν θες με πιστευεις βεβαια δν μπορω να αποδειξω οτι δν ηεξρα)..και ετσι εκανα ανιχνευση και επιτεθηκα απο εκει και περα..και ναι οταν καταλαβε οτι χανει το χωριο εστειλε αιτηση και εφαγα το μπαν..
μου αξιζε, εστειλα και εγω αιτηση υποστηριξης λεγωντας το τι εκανα και ζητησα να τιμωρηθω (εχω τις αιτησεις) οικοιοθελως..
ολα τα αλλα που ακουγονται οτι χτυπησα χωρις να ενημερωσω να την πρωην φυλη μου χτυπησα και ειμαι προδοτης χτυπησα και εκανα ερανα δν ισχυουν..
και επειδη νομιζω δν ειναι σωστο να μιλαμε για θεματα μπαν επειδη ειναι προσωπικα δεδομενα να πω οτι ειναι δικα μ προσωπικα δεδομενα οποτε αμα θελω θα τα αναφερω..αν δν κανω λαθος..(για να μην φαω 10ποντα οχι τπτ αλλο)
[aig]10 Πόντοι για Παράβαση των κανόνων του Φόρουμ
8.β. Απαγορεύονται οι συζητήσεις σχετικά με αποκλεισμούς στο forum, ενέργειες Διαχειριστών Forum, καθώς επίσης και με τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στο παιχνίδι (καθώς και οποιασδήποτε απόπειρα εξαπάτησης της Ομάδας Διαχείρισης).
By aigokairos[/aig]
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: