Χαρτες κοσμου Κ28

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser21054
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Kosparta η ελευθερια του λογου ειναι δικαιωμα μου οσο και αν προσπαθεις με υβρεις να μου την στερησεις δεν θα το πετυχεις αλλωστε εσυ εχωσες την βρωμοποντικοουρά σου και σε αυτο το θεμα .Το λεξιλογιο σου ειναι τοσο φτωχο που ακομα και οι υβρεις σου περιοριζονται σε μερικες λεξεις που εξαπολυεις παντα με την ιδια σειρα σε ολους .
Λιγος και ριψασπις υπηρξες στο παιχνιδι αλλα και στο εξωτερικο φορουμ εκβιαζοντας με υστεριες και χρησιμοποιοντας ρατσιστικα σχολια περι "κατωτερης καταγωγης' και "κατωτερης κατηγοριας".Φασιστοειδεις μορφες σαν εσενα θελουν τις αναλογες απαντησεις με επιχειρηματα. Τοτε σαν γνησιοι γιωταδες υποχωρουν και κρυβονται χτιζοντας κανενα βαρβαρο .Η ηθικη σου περιοριζεται στο να χρησιμοποιεις μονο την λεξη ,ετσι μου δινεται καθε δικαιωμα να κανω κριτικη, αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι τα ραμματα για την γουνα καποιων και οι σκελετοι στην ντουλαπα μου.
Το σημερινο μαθημα σου ειναι οτι δεν σε παιρνει να χτιζεις επαναστατικο προφιλ για την νουμπο παρτυ σου γιατι θα κρεμιστει οταν υποθει η αληθεια.
Το κονσεπτ καλοι /κακοι ανθρωποι, μορφωμενοι ή μη ,κατωτερης ή ανωτερης καταγωγης εκτος το οτι ειναι βλακωδης και ανουσιο το 2014 κατα κυριο λογο κρυβει ενα κομπλεξ κατωτερας που σε διατρεχει και σε κατατρεχει γιατι μολις προχθες εμαθες να χρησιμοποιεις μαχαιροπιρουνα.
Η ψυχιατικες φαντασιωσεις σου και το κιτρινο που βλεπεις συνεχεια μπορουν να περιοριστουν οταν ξανα παρεις με την σειρα τα χαπια ,πολύ χάρηκα που έκανες άλλη μια τιποτένια ανουσιότητα.
stpsok η πορεια του ,τα στατιστικα του και τα προφιλ του χωρις να λαμβανονται υποψη οι αρνητικες μαρτυριες οσων των γνωρισαν ,μας δειχνουν ολη την αληθεια αν σου εχει υποσχεθει κανιβαλισμα την πατησες γιατι στον κ28 τον εβγαλαν εκτος απαξιονωντάς τον και σε αυτον τον κοσμο ,ο κατηφορος ξεκινησε απο τον κ26 και συνεχιζεται....
Χτιζε γιατι ερχομαστε και δεν εχουμε τσεκουρια αλλα αλυσοπριονα.

Καψαμε τον Βασιλια Καρναβαλο χθες του χρονου παλι ελα να μας τα πεις
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser29156

οκ, ασε με λοιπον να σου πω τι ειδα εγω.......

ειδα μια διοικηση να αποφασιζει πως ολοι οι λογαριασμοι του πυρινα (κ45 αν θυμαμαι καλα) πρπει να επανεκινησουν γτ δεν ειχε νοημα να μεινουν στο core και πηγαν στο ριμ πισω απο mathousalas και καποιους ακομη που ειχαν αναπτυχθει.

αυτο εγινε γτ η φυλη εχανε χωρια (ioustinianus) και λογαριασμους πρωτης γραμμης , οποτε επελεξαν να ακολουθησουν τον ασφαλη δρομο του ριμ , τον οποιο εσυ παρουσιαζεις με ενα τροπο απαξιωτικο.

Καταλαβενεις Τζανη, πως δε γινεται ο τουρλουμπουκης οταν το κανει αυτο να ειναι ο μεγας στρατηγος που ελισεται και τελικα φτανει στη νικη ή εστω σε μια αξιολογη πορεια, και αντιστοιχα οταν το κανει αλλος να ειναι νουμπας που τρεχει να κρυφτει στο ριμ.....


Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι το ριμ δινει τη νικη και οτι τα βαρβαρικα ειναι για να κατακτωντε αργα ή γρηγορα....... και ακομη και οι κανιβαλισμοι ειναι μεσα στο παιχνιδι . Ολοι κανουν τα ιδια πανω κατω , απλα οταν βγαινει ο καθενας στο εξωτερικο να μιλησει τα δικα του τα παρουσιαζει ως στρατηγικη και των αλλων ως κινησεις ασχετου .....
 

DeletedUser2088

Προειδοποίηση προς όλους....

[aig]Προειδοποίηση προς όλους....
το θέμα λέγετε Χάρτες κόσμου Κ28
αν συνεχίσετε να είστε εκτός θέματος το ολιγότερο που θα κάνω θα είναι να το κλειδώσω,
υπάρχουν κατάλληλα τόπικ στο φόρουμ για να ανοίξετε εκεί το θέμα που συζητάτε και να το αναπτύξετε!!!
(και πάντα μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια χωρίς πολιτικές τοποθετήσεις η προσωπικές ύβρης.)[/aig]
 

DeletedUser18467

ευχαριστουμε φιλε μου αιγοκαιρε γι την υπενθυμιση
τι θα γινει τελικα θα εχουμε χαρτες απο αξιοπιστο ατομο ?
ο κοσμος εχει οριμασει αρκετα ωστε να εχουμε
εξαλλου θελω να δω τα τσεκουρια (μαλλον αλυσοπριονα-θα ειναι και αυτα τα οπλα νεα ρυθμιση σαν αυτην της αγορας μαλλον) του κυριου τζανη που ερχονται γιατι τρεμω απο το φοβο ...να κλεισω και μια συμμαχια μαζι του να γλιτωσω αν συφερει και αν δεν ειναι διπλα μου βεβαια
 

DeletedUser

ευχαριστουμε φιλε μου αιγοκαιρε γι την υπενθυμιση
τι θα γινει τελικα θα εχουμε χαρτες απο αξιοπιστο ατομο ?
ο κοσμος εχει οριμασει αρκετα ωστε να εχουμε
εξαλλου θελω να δω τα τσεκουρια (μαλλον αλυσοπριονα-θα ειναι και αυτα τα οπλα νεα ρυθμιση σαν αυτην της αγορας μαλλον) του κυριου τζανη που ερχονται γιατι τρεμω απο το φοβο ...να κλεισω και μια συμμαχια μαζι του να γλιτωσω αν συφερει και αν δεν ειναι διπλα μου βεβαια
Βρε Νουμπα δεν βλεπεις οτι οι χαρτες δεν κανουν Up date τις τελευταιες μερες σε κανενα κοσμο!!!!!http://prntscr.com/2xh75j και http://prntscr.com/2xhdil Κατα το δικο σου μικρο μυαλο αυτο οφειλεται στους συμπαικτες μας ή στο κατοχο και δημιουργο του site? .ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που σου προσφερεται ενα εργαλειο δωρεαν και καποιοι σπαταλουν χρονο για να βοηθησουν κανεις και κριτικη λασπολογωντας την καθε προσπαθεια.Αναγωγε μας κουρασες .ΜΗΝ κοιτας του χαρτες δεν ειναι για τα μουτρα σου ειναι για αυτους που παιζουν εσυ βοσκεις προβατακια στα βαρβαροχωρια οταν αποφασισεις να βγαλεις τα τσαρουχια κανε μια προσπαθεια να μαθεις να βλεπεις τα νουμερακια στο χαρτη .ΜΠΕΕΕΕΕΕ σε φωναζουν .
Ενταξει δεν ξερεις το παιχνιδι αλλα ουτε να διαβαζεις δεν ξερεις !!!!

Οτι εισαι ενα μεγαλο φυλετικο τιποτα (και οχι μονο) το εχουμε διαπιστωσει μην μας το υπενθιμιζεις καθε λιγο .
Τρεμεις ξετρεμεις εμεις ερχομαστε στα πλαισια του" πασιφισμου" που πρεσβευουμε αυτη την εποχη ,νουμπα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser18467

προσωπικα δεν θα ασχοληθω με την παρτη σου τα ειπαμε
αλλη ορεξη δεν εχω να τρεχω απο δω κι απο κει για να βλεπω χαρτες?
η κριτικη νομιζω ειναι δικαιωμα μου και ειναι χαρακτηριστικο ελευθερων ανθρωπων και οχι υποτακτικων και αυτοκλητων δικηγορων
αν ειχε θεμα αυτος που κανει τους χαρτες ας εγραφε ΑΥΤΟΣ ...συ που πεταγεσαι εισαι αναρμοδιος ....αρα δεν σε υπολογιζω για τιποτα
επειδη ερχεστε θελω να δω τους χαρτες βρε το ξαναπα ...με πασιφισμο και mare nostrum ας ερχεστε ...εγω τρεμω
 

DeletedUser

Τι κριτικη να κανεις βρε ταγαρι σε ανυπαρκτο θεμα?Ποιος σου στερησε την ελευθερια του λογου?Ισα ισα γραφε οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι για να εκτιθεσαι γιατι οι γνωσεις περιοριζονται στο ανοιγμα και κλεισιμο του pc απο την πριζα.
Ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις γιατι γραφω εγω για το θεμα ?Λογοκρισια θα μου κανεις ?Ο λεκτικος τραμπουκισμος σου δεν περναει οσο και αν προσπαθεις .Ειμαι ελευθερος να γραφω σε ενα θεμα που αφορα ολους και να λεω την προσωπικη μου αποψη να βοηθαω και να δινω εξηγησεις οποτε εγω το κρινω.
Πρεπει να εισαι αρμοδιος για να ξερεις τι βλεπεις?Που νομιζεις οτι μιλας σε δημοτικο υπαλληλο της κατω Ραχουλας οπου βρισκονται τα βαρβαροχωρια σου και ζητας εξηγησεις γιατι τα προβατα του διπλανου βοσκισαν οπου τους καπνισε?.

Νουμπας μεχρι αηδιας εισαι και το παιζεις καποιος .Διαβασε,ρωτησε τι ειναι server ,update ,τι παιχνιδι παιζεις ποιες δυνατοτητες δινει το παιχνιδι για την κατασκευη χαρτων και ποια αλλα site μπορουν να σου δωσουν αυτη την δυνατοτητα το συγκεκριμενο δεν δουλευει ΓΚΕ ΓΚΕ?.
Αλλαξε το σχεδιο ουτε με τσεκουρια ουτε με αλυσοπριονα, θαρρω μπαλταδακια ειναι αυτα που μπηκαν σαν νεο οπλο .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser32060

Νομίζω πως το θέμα είναι για τους χάρτες του κόσμου 28 και φαίνεται να έχει καταλήξει σε μία διαμάχη...

Μήπως να βάζαμε κανέναν χάρτη;
 

DeletedUser

μηπως να διαγραφει και να ανοιξει ενα καινουριο χαρτες κ28 π να εχει μονο χαρτες και οχι σπαμ?
:p
 

DeletedUser18255

Τζανη δωσε πόνο στο λαό μόνο που νομίζω είναι σε λάθος θέμα ίσως να φτιαχνοταν ένα θέμα στην προπαγάνδα :D
 

DeletedUser31881

Νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν οι χάρτες..
Αν κάποιος έχει χρόνο και καλή διάθεση να τους κάνει και να μας τους μεταφέρει και σ'εμάς.
Ευχαριστώ :)
 

DeletedUser26916

εσυ μωρε καλα νομιζεις ! αλλα η κοπελα που εχει αναλαβει τους χαρτες ειναι με διακοπες στην καρα'ι'βικι :p

η beret ακα lordi εχει φαει μπανακι απο το ε3ωτερικο ;)

υγ δεν σχολιαζω καμμια παραβιαση . απλα ενημερωνω !
 

DeletedUser

οχι ρε συ απλα μπηκα να δω τα νεα και ειδα τον κλασσικο πρωταθλητη να κανει τις γνωστες του ανακυβισθησεις...:oops:
 

DeletedUser29156

ε αφου μπηκε και ο μεγαλυτερος πελατης μου στις φυλετικες τι να πω ........

εχεις κατσει αγορι μου σε μεγαααααλο .... πονο πανω και μονο ως αστειο μπορω να εκλαβω τη παρουσια σου ξανα στις φυλετικες. Αφου γελοιοποιηθηκες στον κ20 δεν εχω λογο να ασχοληθω μαζι σου. καταφερνεις να αυτογελοιοποιησε .

οσον αφορα στο θεμα ριμ και βαρβαροφαγεια , αυτο που λεω δεν εχει καμια σχεση με τη παρασητικη σκουπιδοπαρεα σου που τη πεταξα σαν το σκ@το απο το παπουτσι
 

DeletedUser3040

εντελος λαθος αγορινα.λειπουν οι μισες ακαδημιες των φυλων και ολοκληρες οικογενιες
 

DeletedUser3581

Χάρτης κ28

α.Κ.α. και BLUE έχουν ίδιο χρώμα (μπλε) καθώς δεν φτάναν τα χρώματα και τα χωριά τους δεν πλησιάζουν στο ελάχιστο.
Το ίδιο ισχύει και με ΙΤΑΦ & ΤΙΤΑΝΣ (πράσινο) και ΜΥΓΕΣ με FR (λευκό).
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή