QUOTE=kaboum;415301 ο καθενας τιμα τη φυλη του σε ατομικο και συλλογικο επιπεδο, μεχρι να κρινει οτι δε χρειαζεται πια. ενα ρουφ εδωσα και τπτ αλλο. αν ειναι κακο αυτο ας το κρινει ο κοσμος που παρακολουθει με το στομα ανοιχτο την επομενη δημοσιευση. φιλια και απο μενα!

[/QUOTE
Διαβαζω τοση ωρα το φορουμ και πραγματικα θελω να γελασω μ ολα αυτα που εχεις γραψει..
Δεν ειθελα να γραψω αλλα δεν αντεξα..
Να ξεκαθαρισω. παιζω κο πλευ στον 24.
Αντωνακι ειμαι η Ελενη.
Παιζουμε μαζι απο τον 21 και οταν εμαθα τι εχεις κανει επεσα απο τα συννεφα..
Λες και δν ξερω τι γινετε καθε φορα.
Καθομαστε λοιπον και ψαχναμε ποιο ειναι το ρουφιανακι και πηγαιναν απατα τα πλανα.
Ειχαμε μπει βλεπεις ολα τα εμπιστα μελη απο τον 21 και εσυ εισουν μεσα σ αυτους.
Τωρα που το σκευτομαι ειχαμε και ρουφ στον 21 λες να εισουν εσυ?
Θυμαμαι οτι μια χαρα επαιζες και εκει ωσπου ξαφνικα μας ανακοινωσες οταν δυσκολεψαν λιγο τα πραγματα με cxc οτι σταματας.
:hmmm:
Λες οτι εδωσες τα χωρια σου.. Για θυμησου λιγο.. εκανες μερτζ με τον Λογιαλτυ..
Τωρα ξαφνικα ενω τα χωρια σου τα ειχες αδειασει και ειχε ο Κυριακος ριξει το ηθικο τσουπ ο Λετσκεντρανκ περνει χωριο.:wow:
Πολυ συμπτωση Ε???
Την αλλη μερα το ιδιο.. εγινε νομιζω 3 φορες!!!:hmmm:
Μπορεις να μου πεις πως ο Μεθυσμενος επερνε χωριο αδειο με 1 αριστο? Χμμμ μαλλον μαντικες ικανοτιτες ειχε!!
Παμε παρακατω.. Αν δεν περναμε πρεφα οτι εσυ εισουν ο ρουφιανος τους θα επερνες κωδ και θα επαιζες κανονικα με τον Λογιαλτυ η κανω λαθος?
Ενας θεος ξερει αν γινοταν αυτο το ποιο θα ηταν το αποτελεσμα..
Μιλουσα μαζι του δν ξερω και εγω ποση ωρα για να τον πισω γιατι και αυτος δν μπορουσε να πιστεψει οτι εισουν το ρουφιανακι των αλκατραζ.
Εισουν μεσα στα ρουμ και παντου και ποτε δεν ειπες οτι κατι σε πειραξε.
Ενας που εχει κοτσια και ειναι ντομπρος πρωτα απο ολα μιλαει με τους συμπαιχτες του και προσπαθει να βοηθησει.
Δεν δεινει την φυλη του ετσι εκτως και αν ειναι ρουφιανος.
Πραγματικα ντρεπομαι που σε θεορουσα οκ τυπο και φιλαρακι.
Ακομα τα βαζω με τον εαυτο μου που αφησα να με ξεγελασεις..
Παμε παρακατω τωρα οσο αφορα την Μπερετ.
Για ****υς μας εχετε?
Ειχαμε παρει ανιχνευσεις και ξεραμε οτι ηταν στακαρισμενη .
Γιατι να την χτυπησουμε αφου μπορουσαμε να παρουμε ευκολα χωρια,για να χασουμε ασκοπα στρατο?
Στελναμε απειρες φακες και φακες αριστους στα χωρια της για να σας κανουμε να μαζευετε εκει αμυνες
Καλη στρατηγηκη ετσι? Μια χαρα σας γελασαμε :noob:
Μηπως εχουμε χτυπησει τα χωρια του λετσκεντρανκ που ειναι μεσα μας?

Και αυτον τον εχουμε πηδηξει. Λετε να ειναι και αυτος ρουφ μας?
Αυτα απο μενα. Σας αφηνω να σκευτητε. .
ΥΓ Αντωνακι δν ειναι καθολου χαρουμενη που σε γνωρισα
Κριμαααααα....
(L)