τωρα θα βγει ο φοινικας να μας πει κατα ποσο κρατησε το μετωπο μονος του και ξερω'γω βλακειες.. να σου πω εγω τι εκανες, απολυτως τιποτα, ουτε επιθεσεις εστελλες ουτε δεχοσουν, επειδη απλα ησουν ο ρουφιανος τους απο την αρχη. την δουλεια τους κανανε μαζι σου, και αυτο φαινεται απο τα στατιστικα ουτε ΕΝΑ χαμενο χωριο ή κερδισμενο απο nobles..
Ναι και
απο την πρωτη ωρα σας το ειχαμε πει οτι το acc ...φοινιξ... δεν χτυπαει Nobles (οποτε σαν ACC δεν ειχαμε σχεση με το μετωπο) αλλα οι ατελειωτες ωρες επιτηρησης στα αλλα acc δειχνουν αλλα
ομως οι παικτες σας σιωπουν - δεν περιμενα κατι διαφορετικο
απο εκει και περα για να δεις τι ειστε να πας να ρωτησεις τον dark τι ξενυχτι ειχαμε ριξει
επιτηρωντας σας οχι μονο αυτον αλλα 3-4 ακομα
διαφορα αλλα μελη σας αλλα τωρα απλα δεν μιλανε γιατι δεν τους παιρνει
ακριβως οτι σας ειπαμε καναμε
Πως γινεται ρε ****το καθε μα ΚΑΘΕ φορα που ερχοταν τρενο στους παικτες αυτους να ηταν απο κινητο η να ειχε κολλησει η συνδεση?
και δεν μπορουσατε να το κοψετε ? μα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ????
(οποτε το στανταρ μηνυμα που λαμβανα ηταν - μπορεις να μου κοψεις τα τρενα γιατι ειμαι απο κιν? η εχει κολλησει και σερνεται?)
και αποδειξη? ποτε δεν αξιωθηκατε να μου κοψετε δικο μου τρενο απο εκει να καταλαβεις
ειδες λοιπον γιατι ησασταν κρυμμενοι πισω μας τοσο καιρο ? η θελεις να σου πω για το ποσες φορες μιλουσα με τον cp μου
για τις επιτηρησεις που μας πετουσατε χωρις καν να μας ρωτησετε αν ειμαστε μεσα? τοσο στανταρακι ειχε γινει
οτι το κοροιδο ειναι μεσα οποτε θα ξελασπωσει την κατασταση
οποτε ο μονος ρουφιανος στις φυλετικες εισαι εσυ (εσυ με αποκαλεσες ετσι πρωτος αρα ειδαμε και το δικο σου επιπεδο)
που πετας λασπη βριζεις και χωρις να ξερεις μιλας
Και για να δεις τι ειστε ηρθε ενας απο εσας να μου πει οτι αμα ξανα κανετε φυλη σε νεο κοσμο δεν θα με ξανα βαλετε μεσα!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ειδα τι βολεμενοι συκοφαντες ειστε ρε λετε να θελω να ερθω ποτε ???
απλα και μονο για να κοιμαστε εσεις και να ξενυχταμε εμεις?
οχι μονο δεν θα ερχομουν ποτε σε δικη σας φυλη
αλλα θα σας εχω εχθρους απο την πρωτη ωρα