100 ms

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser24400
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser24400

δεχθηκα τραινακι με αποσταση 100 ms σταθερα και οι 4 επιθεσεις, υπάρχει "ανθρωπος" που να το καταφερνει;

--> Χρόνος άφιξης: 02.08.11 20:14:37:153
--> Χρόνος άφιξης: 02.08.11 20:14:37:253
--> Χρόνος άφιξης: 02.08.11 20:14:37:353
--> Χρόνος άφιξης: 02.08.11 20:14:37:453

Υπαρχει επιτρεπόμενο σκριπτακι να το κανει? ή το χερι του ειναι τόσο σταθερό;

Φοβαμαι ότι το παιχνιδι απο Στρατηγικης έγινε προγραμματισμου.
 

DeletedUser

Δεν μπορώ να σου πω και 100% σίγουρα, αλλά νομίζω είναι λίγο βιαστικό το συμπέρασμά σου.
Απ'ότι είχα δει, σε αρκετούς κόσμους(αν όχι σε όλους), υπάρχει ένα όριο για το πόσο μπορούν να απέχουν οι επιθέσεις που στέλνεις όταν στέλνεις τρένο. Δηλαδή αν στείλεις τρένο αρίστους και απέχουν ο πρώτος με το δεύτερο 60 ms και δεύτερος με τον τρίτο 110 ms και το όριο είναι 100 ms, τότε αλλάζει την διαφορά των δυο πρώτων στα 100 ms.
Δεν έχω ψάξει πολύ, έστω να σου πω με σιγουριά αν καθυστερεί τον δεύτερο, βάζει τον πρώτο πιο μπροστά, κάνει και τα δύο, ή πως το κάνει τέλοσπάντων .. -.-

Μάλλον παίζεις σε κόσμο όπου οι επιθέσεις που στέλνεις από ένα χωριό μπορούν να ξεκινήσουν με διαφορά το λιγότερο 100 ms, και γι'αυτό το τρένο αυτό σου ήρθε έτσι( ο αποστολέας του το έστειλε με μικρότερη διαφορά και αυτορυθμίστηκε να έχει αυτή τη διαφορά.
Τώρα το πως στέλνεις τόσο γρήγορα το τρένο .. Αυτό είναι άλλο θέμα φυσικά. Εξαρτάται απ'τη σύνδεση, το χέρι σου, τον browser σου, τον τρόπο που χρησιμοποιείς, κλπ.

Δε χρειάζεται ούτε σκριπτ, ούτε σταθερό χέρι. :p

Και όσον αφορά την τελευταία πρότασή σου ..
Για να αριστεύσεις σε ένα παιχνίδι πρέπει να έχεις στρατηγική, αλλά και να γνωρίζεις τις "τακτικές πραγματικού χρόνου", όπως το πως στέλνεις ένα τρένο κλπ.
Αν δεν ενδιαφέρεσαι να πας πολύ ψηλά σε αυτό δεν πειράζει.
Αλλά η τελευταία πρότασή σου είναι λίγο υπερβολική ..
Φυσικά, σε πολλά παιχνίδια κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν και με τεχνικές που επηρρεάζουν τη λειτουργεία του παιχνιδιού. Αλλά συνήθως δεν είναι προγραμματιστές .. Μάλιστα μπορεί να έχουν πολύ λίγη ουσιαστική γνώση του υπολογιστή .. Πολλές φορές φτάνει να βρεις και να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα, και δε θέλει τρομερές γνώσεις-ικανότητες, απλά να ασχοληθείς λίγο. Αλλά συχνά αυτά είναι μέσα που δε συμβαδίζουν με τους κανόνες του παιχνιδιού.
Όσα μέσα και τεχνικές θα χρειαστείς, πιστεύω θα τα βρεις, αν όχι στη βοήθεια και το wiki, στο φόρουμ του παιχνιδιού. Και προφανώς ούτε ήσουν αρκετά ενημερωμένος, ούτε έκανες κατάλληλη αναζήτηση για να κάνεις αυτή την ερώτηση.
Εξάλλου, αν οι χρήστες του ίντερνετ χρησιμοποιούσαν τα μέσα αναζήτησης σωστά θα υπήρχαν 99% λιγότερες ερωτήσεις στα φόρουμς κλπ :p

Σόρρυ για το κατεβατό ..
(Όσα γράφω βασίζονται σε προσωπική μου γνώση, και δεν είναι απαραίτητα όλα σωστά.)
 

DeletedUser3121

Φυσικα και γινεται να στειλεις τετοιο τρενο.Οι διαφορα των αριστων θα ητανε ακομα μικροτερη αλλα θα υπαρχει ελαχιστη διαφορα 100ms αναμεσα σε καθε αριστο.Ειναι θεμα εξασκησης και τροπου που στελνεις τον αριστο
 

DeletedUser24400

Φαινεται δεν εχω καταλαβει ...:grrr:

Κανόνας του παιχνιδιου ειναι ενα κλικ για καθε κινηση, κανω λάθος?
καποιος λοιπον ή κτυπησε 4 φορες το ποντικι ή το TAB κρατωντας πατημενο το ENTER και το καταφερε σε χρονο μικροτερο των 100 ms οποτε το παιχνιδι αυτόματα εβαλε αποσταση 100 ms.
Υπαρχει καποιος που το καταφερνει; ή δεν εχω αισθηση του χρονου;


Οταν κατεβαζεις προγραμματα και τα χρησιμοποιεις, τότε το παιχνδι δεν γινεται παιχνιδι προγραμματιστων;, εχει σημασια αν παιζουν οι ιδιοι ή καποιοι αλλοι χρησιμοποιουν τα προγραμματακια τους;
 

DeletedUser

Το μόνο πρόγραμμα που χρειάζεσαι είναι ο browser σου.
Το κολοκύθι με το οποίο βλέπεις σελίδες στο ίντερνετ ..
Το θέμα σου είναι αν είναι "παιχνίδι προγραμματιστών" αυτό(που δεν είναι)? Ή πως στέλνεις και αν γίνεται να στείλεις τέτοιο τρένο?

Αν εσύ δεν γνωρίζεις ή δεν έχεις μάθει ακόμα πως να κάνεις κάτι δε σημαίνει πως είναι παράνομος όποιος το κάνει ή ότι δε δικαιούται να το κάνει. Ή πως πρέπει να είναι ειδικός για να το κάνει ..

Και μια λεπτομέρεια .. Δε χρησιμοποιούν όλοι mozzila firefox , στο οποίο υποθέτω αναφέρεσαι .. παράδειγμα, εγώ με τον Opera στέλνω με διαφορετικό τρόπο ..

Και το να κατεβάζεις μερικά πολύ απλά προγράμματα ή add-ons δε σε κάνει προγραμματιστή ή ειδικό σε κάτι .. Σε κάνει απλό χρήστη. Και είναι εξ'ορισμού, αν έτσι το θέτεις εσύ .. , "παιχνίδι προγραμματιστών", αφού ΠΡΕΠΕΙ να κατεβάσεις/έχεις καταβάζει ένα πρόγραμμα για να παίξεις .. Έναν internet browser.

Για τους κανόνες .. Δε μπορώ να σου πω .. Μπορώ όμως να σου πω πως δε χρειάζεται να σπάσεις τους κανόνες για να στείλεις ένα γρήγορο τρένο .. και πως αν θεωρείς για κάποιο λόγο όμως ότι κάποιος έσπασε τους κανόνες, υπάρχουν οι αιτήσεις υποστήριξης ..
 

DeletedUser24400

ευγενεστατος

βλεπω εισαι ευγενεστατος και χορτοφαγος ..... αφου το πρωτο που ηρθε .... στο πληκτρολογιο ήταν τα κολοκυθια, αν θελεις προσθετεις και ριγανιτσα όπως τα προγραμματακια που κατεβαζεις για να προσθεσεις στο κολοκυθι σου !!!

Εχει γινει μαγκια να καλυπτουμε τις αδυναμιες μας με προγραμματακια !!!!!
 

DeletedUser19040

ειναι ο ευκολος τροπος απλα αν ομως το προγραμμα ειναι νομιμο γιατι να μην παιξεις?δεν θες να εισαι ολο και καλυτερος αντιπαλος?το τρενο αυτο δεν ειναι δυσκολο να το στειλεις αρκει να κατεβαζεις και να ρυθμισεις
καπια πραγματακια για τον καταληλο broswer.
 

DeletedUser24400

με τον μητσοτακη με πεθανες στα γελια........

αν ειναι νομιμο απλα αναρωτηθηκα και κανεις δεν εχει απαντησει, αυτη ειναι η απορια μου, τιποτε αλλο
 

DeletedUser19040

με τον μητσοτακη με πεθανες στα γελια........

αν ειναι νομιμο απλα αναρωτηθηκα και κανεις δεν εχει απαντησει, αυτη ειναι η απορια μου, τιποτε αλλο

χαχαχα ο μητσοτακης ειναι η αδυναμια μου :D

ειμαι σιγουρος βασικα το τρενο το εστειλε με ακομα λιγοτερα ms απλα το συστημα τα εβαλε πανο στο οριο.
 

DeletedUser24400

ετσι οπως τα λες ειναι, αλλα ειναι δυνατον να κλικαρεις 4 φορες σε τοσο χρονο?:grrr:
 

DeletedUser

αν πας αναζητηση και βαλεις τη λεξη train θα βρεις θεματα που θα σου λυσουν την απορια
 

DeletedUser19040

ναι θα σου συνηστουσα να παιζεις με οπερα μακραν ο καλυτερος broswer βασικα δεν ειναι δυσκολο απλα εσυ το βλεπεις ετσι επιδει μαλλον παιζεις με μοζιλα αν και αν δεν κανω λαθος ο τροπος που στο εστειλε αυτος δεν ειναι ουτε με οπερα..!
 

DeletedUser24400

ειναι με Μοτζιλα, αλλα εκει ειναι το θεμα ρε παιδια?

προλαβαινει καποιος αυτοματα να κανει 4 κλικ, θα με τρελανετε απαντηστε μου ή δεν εχω καταλαβει ότι μου απαντησατε
"μπορει καποιος τηρωντας τους κανονες να κλικαρει 4 φορες";


επειδή έχει δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση στους περισσότερους από εσάς για το τι τελικά ισχύει, κάναμε αυτόν τον οδηγό για να σας διευκολύνουμε και να λύσουμε όλες σας τις απορίες.

----> ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
να στέλνετε τρένα χρησιμοποιώντας περισσότερες από μία καρτέλες, αρκεί όλες οι κινήσεις να γίνονται με το χέρι.
δλδ να μη γίνονται περισσότερα απο 1 κλικ με κάθε πάτημα του ποντικιού και να μη χρησιμοποιείτε συντομεύσεις που επίσης κάνουν περισσότερα από 1 κλικ

παράδειγμα:
ανοίγουμε 4 καρτέλες στον opera, ετοιμάζουμε το τρένο μας και αφήνουμε στην κάθε μία την επιλογή "εντάξει"
εκεί τοποθετούμε τον κέρσορα και εναλλάσουμε τις καρτέλες με cntrl+tab (ή αν έχουμε ρυθμισμένες τις συντομεύσεις 1 - 2 για εναλλαγή καρτέλας) και κλικάρουμε

σημείωση: στον firefox το ίδιο γίνεται με τη ροδέλα του ποντικιού + enter


----> ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
η χρήση t-train , δλδ η χρήση της συντόμευσης του opera που σας επιτρέπει να στείλετε το τρένο με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου.

επίσης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση παρόμοιων συντομεύσεων/προγραμματιδίων που χρησιμοποιούν άλλοι browsers όπως o firefox

Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο για να παίζεται με το χέρι και οποιοδήποτε add on, bot ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή αυτοματοποιεί τις κινήσεις σας μέσα στο παιχνίδι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

λάθος τα εχω διαβασει και τα τηρω;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser19040

θα σου προτινα να κανεις μια αιτηση υποστηριξης...
 

DeletedUser24400

ρε οπαδε του Μητσοτακη, διασκεδαζεις τον .... πονο μου......

η απάντηση που πήρα είναι:

"Δεν είναι έτσι. Αυτός ο κόσμος έχει ρυθμίσεις για 100 ms σε κάθε επίθεση. Οπότε μπορεί κάποιος με νόμιμο τρόπο να τις κάνει με λιγότερο αλλά το παιχνίδι αυτόματα τις πάει στα 100 για αυτό βγαίνει έτσι.
Ρωτήστε στο φόρουμ πως μπορείτε να κάνετε επιθέσεις με γρήγορα τρένα."

γιαυτο σας ρωτησα ρε παληκαρια, αν γινετε καποιος ΝΟΜΙΜΑ να κλικαρει 4 φορες 4 παραθυρα σε λιγότερο απο δευτερολεπτο, αυτη την απορια εχω ....
(πολλες φορες τον μελετησα σημερα, τον ψηλό)
 

DeletedUser

Κατ'αρχήν, το μόνο πρόγραμμα που χρειάζεσαι είναι ο browser επαναλαμβάνω .. Μια και αναφέρεσαι για προγράμματα που καλύπτουν αδυναμίες .. Προσωπικά καλύπτω την αδυναμία μου με τον browser , που δεν πιάνει ο εγκέφαλός μου ίντερνετ .. Αν εσύ μπορείς αλλιώς .. respect.

Το tab kit στον mozzila δεν κάνει αυτόματες κινήσεις .. Δεν πάει και κάνει κλικ, μπαίνει σε σελίδες κλπ.
Αφού γράφει ότι είναι οκ.
Αν κάποιο πρόγραμμα/add-on κάνει μόνο του κλικ και αυτοματομοιημένες ενέργειες(αδειάζει τα σκουπίδια πχ, χωρίς να το κάνεις εσύ :Ρ), τότε είναι παράνομο.

Και μπορείς να το κάνεις τόσο γρήγορα, ακολουθώντας τους κανόνες. Ναι, δηλαδή σε λιγότερο από 4 δέκατα του δευτερολέπτου να στείλεις 4 επιθέσεις, μη σου πω και 5.
Κυρίως άμα έχεις κάνει εξάσκηση, έχεις την κατάλληλη σύνδεση και τον κατάλληλο τρόπο, που να σε βολεύει κιόλας!

Και όπως είπε ο προηγούμενος, αν δε σε καλύπτουμε, μπορείς να κάνεις αίτηση .. Νομίζω είπαμε ήδη ότι γίνεται με νόμιμο τρόπο.
Το απόσπασμα που έλαβες αναφέρει 2 μάλιστα! :p
 

DeletedUser24400

Με καλυψες αφου μου λες ότι ειναι ΝΟΜΙΜΟ

όσο για το "tab kit στον mozzila δεν κάνει αυτόματες κινήσεις .. Δεν πάει και κάνει κλικ," είναι αυτο που ειπα ρίγανη για το κολοκυθι που μου ανεφερες.

εκανα αίτηση, (απατησες χωρις να με διαβασεις και η η απάντηση που πήρα είναι:

"Δεν είναι έτσι. Αυτός ο κόσμος έχει ρυθμίσεις για 100 ms σε κάθε επίθεση. Οπότε μπορεί κάποιος με νόμιμο τρόπο να τις κάνει με λιγότερο αλλά το παιχνίδι αυτόματα τις πάει στα 100 για αυτό βγαίνει έτσι.
Ρωτήστε στο φόρουμ πως μπορείτε να κάνετε επιθέσεις με γρήγορα τρένα."

επομένω καλύφθηκα αν δεν γινω γρηγορος δεν εχω θεση εδω!!!!! απλο ειναι, γιαυτο οι αλλοι γεροντες εξαφανιστηκαν απο το παιχνιδι και τους ψαχνω ασκοπα !!!!:'(
 

DeletedUser

Ούτε εγώ είμαι πολύ γρήγορος.. Υπάρχουν τρόποι να το καλύψεις όμως :p
Τουλάχιστον μου έρχεται εύκολα ένας στο μυαλό για να κόβω τρένα. Σόρρυ αν αυτό που ήθελα να πω δεν ήταν ξεκάθαρο ή ίσως δεν κατάλαβα σωστά τι εννοούσες .. Αλλά διάβαζα κάθε απάντησή σου πριν απαντήσω(εφόσων πήγαινε σε μένα) :hmmm:

Όσον αφορά το πως να στέλνεις/αποκρούεις γρήγορα τρένα, και λοιπά, μάλλον καλό θα είναι να ανοίξεις άλλο θέμα .. Αλλά υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα φυσικά.
 

DeletedUser24400

αν νοιωθεις ευτυχης, χρησιμοποιωντας τροπους για να καλυπτεις την απουσια της ταχυτητας σου, δεν θελω να το μιμιθω

προτιμω να ζω με τις φυσικες μου ατελιες αλλα και με ότι καλό με εχει προικισει η φυση....

καλές μάχες ευχαριστω πολύ όλους σας για τις απαντησεις καλύφθηκα, τα λεμε σε αλλο θεμα
 

DeletedUser

Νιώθω ευτυχής να χρησιμοποιώ μέσα απ'το παιχνίδι με έξυπνο τρόπο, ώστε να κάνω πράγματα πιο εύκολα .. ναι ;)
 
Κορυφή