GR42 **SOL vs STOP**

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης

Ποια φυλή πιστεύεται ότι θα είναι η νικήτρια του κόσμου 42;

  • SOL

    Ψήφοι: 81 65,9%
  • STOP

    Ψήφοι: 38 30,9%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

    Ψήφοι: 4 3,3%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    123
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

AdrenaLine

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
87
Πόλυ καλή άμυνα απο τους sol σήμερα..Αξιοσημείωτο:O equalizer παρ'οτι μέτωπο ,διάβασε καλά το παιχνίδι κ δν κράτησε άμυνες..Στο επόμενο θα τα πάμε καλύτερα πιστεύω και αμυντικά και επιθετικά.

***επεξεργασμένο από aigokairos

Oι απο πανω που βρίζεστε οχι ειρωνικά για το παιχνίδι αλλα με προσωπικές προσβολές ακόμα και για οικογένειες να το κοίταξετε.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34504

Λοιπον μαυρε μαγειρα της πλακας θα σου απαντησω παρολα τα ψεματα και την λασπη που ριχνεις.
1)Ενοειτε πως αυτα τα acc δεν ειναι δικα μου χμμ ο reporter001 δεν ειναι και ασχημος...Εχω εναν παραπανω λογο εκει. Με τον 7 και 8 δεν εχω καμια απολυτως σχεση

2)Δεν επαιξα ποτε μεσα στην AJE καθως επαιζα απο την αρχη του κοσμου με το 5forwards , γνωριζουμε και οι 2 πολυ καλα οτι στον nikos shadow εχεις μπει και εσυ και εχεις βρισει.Επισης το solution που παιζω τωρα επαιζα απο την αρχη σχεδον μονος και ο Μανωλης μπηκε τον Γεναρη αφου τελειωσε ο 40. Το acc μπορει να το ανεβασα μεχρι 200.000-300.000 εγω αλλα απο την στιγμη που μπηκε ο Μανωλης προσφερουμε και οι 2 το ιδιο και τα βρισκουμε ωραια και δεν παιζει κανεις εις βαρος του αλλου.Σκεψου μονο ασχετουλη οτι ο Μανωλης εχει σχολειο και παρολα αυτα το account ειναι σχεδον 24ωρες ενεργο

3)Ο ιδιος μου ελεγες σε κληση οτι και συ πιστευες οτι ο κολπος ηταν ρουφιανος,μην λες τωρα αλλα για να ριξεις λασπη εναντιων μου.

4)Πως μπορεις και μιλας για μια συναντηση που δεν ησουν παρων; Μιλουσα με ολους το ιδιο κομπλε ασχετα με το παιχνιδι.Δεν ειναι ολοι κομπλεξαρες σαν εσενα που παιρνουν κατακαρδα το παιχνιδι.

5) Εσυ μονο γκομενα δεν βρηκες αλλα παντρευτηκες αγελαδα και προσεβαλες σε ενα skype room τον φωτοβολιδα ως χοντρο..Αυτο ειναι το ηθος σου...Κραζεις οτι κανεις λοιπον. Οσο για τον non lifer ρωτα τους συμπαικτες μου που ξερουν καλυτερα αν ειμαι ολη την μερα σπιτι η οχι. Και σχολη πηγαινω και παρεες εχω και στην Αθηνα και στην Πατρα δοξα τω Θεω και κοινωνικος ειμαι και οχι ενας μιζερος αποτυχημενος μαγειρας που ειρωνευεται τους παντες και τα παντα. Μεχρι πριν 3 μηνες επαιζες με μας και μιλαγες με ολους μας αλλα σε σιχαθηκαν ολοι μας και μονο με τον dreamer παιζει να μιλας απο την πρωην φυλη σου ενω εγω μιλαω με ολους.Δυστυχως καποιον αλλον δεν ανεχθηκαν Χρηστακο και τον ξεγραψαν απο παντου.

Δυστυχως ξερω οτι θα απαντησεις γιατι σε ζοριζουν πολυ αυτα που λεω για εσενα μαυρουλη

Χαχαχαχα ****** κλαίω με την πάρτι σου!!!Έχεις καταλάβει όπως ότι και να πεις δεν σε πιστεύει κάνεις και πως όλοι γελάνε μαζί σου έτσι? Btw ναι όντως στο solution επαιζες από την αρχή γιατί ο Μανώλης έπαιζε με το 5forwards στην αρχή και μετά έφαγε μπαν και έκανε το solution και όλα αυτά έγιναν όταν σε είχαν ήδη πάρει χαμπάρι οι AJE και σε βρίζανε.
Τεσπα κακώς κάθομαι και σου απαντάω κιόλας. Εγώ σου έδωσα μια φιλική συμβουλή από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του και βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες αυτών των επιλογών. Επίσηςτο ηθος σου εεσένα φαίνεται από το ότι συμπεριλάβεις στο φόρουμ ενός παιχνιδιού στα μηνύματα σου συγγενείς και λοιπά άτομα παιχτών τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι. Βέβαια ξέρω ότι θα βγεις τώρα να πεις τα γνωστά σου ότι ο μαύρος βρίζει μάνες σπίτια οικογένειες κτλ αλλά οκ δεν με χαλάει 1ον γιατί έχω την συνείδηση μου καθαρή και 2ον γιατί όσοι ξέρουν και εμενα και εσενα ξέρουν πόθος από τπυς 2 μας είναι ο διασκέδαστης :)
Καλή συνέχεια

10 πόντοι για 2.α. Προσωπικές προσβολές
από aigokairos.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Λαθος τα λες. Ειχαμε μπει στην αρχη 5forwards εγω μιλτος μανωλης αλλα φαγαμε ban. Μετα φτιαχτηκε το solution ενταξει μεχρι εδω; Στην AJE πως γινεται να επαιζα ενω επαιζα ηδη με το 5forwards μαυρε; (Την αιτια του μπαν την ξερεις και οχι δεν ηταν απο διπλ acc στην aje). Μανες μπορει να μην βριζεις αλλα εισαι ειρωνικος με τους ανθρωπους σε εξευτελιστικο σημειο και νομιζεις οτι εισαι καποιος. Αυτος ειναι ο λογος που σε απομωνωσαν πολλα ατομα
 

DeletedUser26230

Το σημερινο σας πλανο ηταν οτι χειροτερο εχω δει. Αν ειναι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορειτε να κανετε με 1500 χωρια+ καλυτερα πατηστε διαγραφες απο τωρα.
Δεν ντρεπεστε ρε?
 

DeletedUser34748

1500+ χωρια και τα αποτελεσματα

Αμυντικο πλανο χανουν 40 χωρια
επιθετικο πλανο παιρνουν 1 χωριο απο τυχη
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Kαλα εγω θα σας βαζω τα στατιστικα?Αι στο καλο τεμπελχανια εδω μεσα .

Πλευρά 1:
Φυλές: SOL
Πλευρά 2:
Φυλές: STOP, STOP!, STOP..

Timeframe: 01/03/2017 00:00:00προς03/03/2017 23:35:53

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 29
Πλευρά 2: 26
Διαφορά: 3

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 254,654
Πλευρά 2: 235,687
Διαφορά: 18,967

chart
 

DeletedUser33970

Καλησπερα και απο μενα,

Αρχικα ευχαριστω τον xhunterx αν και θεωρω οτι τα περισσοτερα credit στο σημερινο πλνο δεν πανε σε εμενα,

Περαν τουτου, καλο θα ητανε να σταματησετε να μας σπατε τα ........ για αλλους κοσμους.

Τελος, προς κατι ασερ και ΣΙΑ θα τους παροτρυνω να βρουν εναν γκρεμο να πεσουν :p:p:p:p

Υ.Γ Αγγελικη, λαθος stats.

Πλευρά 1:
Φυλές: SOL
Πλευρά 2:
Φυλές: STOP, STOP!, STOP..

Timeframe: 25/02/2017 00:00:00προς04/03/2017 00:15:50

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 93
Πλευρά 2: 49
Διαφορά: 44

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 808,799
Πλευρά 2: 450,302
Διαφορά: 358,497

chart
 

DeletedUser34772

Άντε να γράψω για πρώτη και τελευταία φορά μόνο και μόνο για να διευκρινίσω ότι εγώ είχα ρεπό αυτές της 2 μέρες και τον λογαριασμό τον κίνησαν 3 νταβιτση ντα βε σε και Κλικς αυτοι κόψανε αυτοί παίζαν αυτοί παίρνουν τα εύσημα και σε κάθε πλάνο που θα τρώει ο λογαριασμός αυτούς θα συναντάτε απέναντι σας γιατί εγώ είμαι νουμπας βαρβαροφαγος καληνύχτα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Μπραβο στους SOL για την εξαιρετική άμυνα αλλά μπράβο και στους STOP για τον όγκο του 1ου πλάνου τους. Έδειξαν οτι δεν είναι απλά βαρβαροφάγοι και θα περιμένουμε εμείς οι παρατηρητές (Αναστάση sorry ;)) να δούμε ότι είναι εδώ για να διεκδικήσουν τον κόσμο, να δούμε ωραίες μάχες και ο καλύτερος ας κερδίσει.

ΥΓ. Μονο equalizer. Εγγύηση... :rolleyes:
 

DeletedUser33970

ΥΓ. Μονο equalizer. Εγγύηση... :rolleyes:

Κοκκινιζω :oops::oops:

Σε αλλα νεα, σημερα το πρωι πηραμε αλλο ενα χωριο των στοπ. Το αξιοπεριεργο (φυσικα) δεν ειναι αυτο. Αλλα το εξης:

Παικτης Θανος7 στο 1 πεδίο πολεμου, κοντινότεροι αριστοκράτες: 1 ώρα:

b0e95078908347009cb60f02306fabf0.png

Παίκτης promanager στα 6 πεδία πολέμου και με κενό χάρτη μπροστά, Κοντινότεροι αριστοκράτες: 3 ωρες:

e41a249ee118459a98b74383a98c99c0.png

84b392c1eb9c4b3d99a0211591622e72.png

Ο νοων νοείτω. Καλημερες.
 

DeletedUser

Ο νουμπμανατζερ εχει πιασει το νοημα του παιχνιδιου ρε κραχτες!
 

DeletedUser

2 ατομα λυπαμαι παντως που εχουν αρχηγο τον νουμπμανατζερ και παιζουν στην φυλη του.

1ος:Εσενα ροφιους γιατι φαινεσαι κομπλε παλικαρι και παρα τις συνεχομενες φουστιες που κανει η φυλη σου και τις σφαλιαρες που τρωει,ακομα συνεχιζεις με ωραιο υφος να τους υποστηριζεις.
2ος:Τον κοκκινο δρακο που πρεπει να εχει ακουμπησει 5-6 μηνιατικα σε αυτον τον κοσμο,μονο και μονο για να παει πυξιδα...
 

DeletedUser30832

Η Ελπιδα πεθαινει τελευταια ... γι αυτο δεν πρεπει να την εχεις πεθερα , ουτε κ την Αθανασια φυσικα
 

DeletedUser34705

Η SOL αποκλειετε να παιξει πολεμο με πλάνα .. γιατι ;
±1ον δεν μπορει , και τι εννοω ;
πλανα θα βαραει κανονικα αλλα ο στοχος της δεν θα ειναι αυτος διοτι γνωριζει οτι η στοπ αποτελειτε απο μεγαλες αναλογιες αμυντικων στρατευματων.
±2ον Δεν ειναι του στυλ της , ο Νικος - Νικολας - Βασιλης ξερει να παιζει εξυπνα και τι εννοω ;
Θα κανει ρογμες στα αντιπαλα συνορα , πισω απο γραμμές αμυνες θα παιρνουν χωρια ανενεργων ή δικων τους λογαριασμων ( ! ) και θα αναγκαζουν την στοπ να απιστοχωρει αμυντικα ή αν χανει κι αλλα χωρια εκει γυρω απο τα ρηγματα , αν κατι πρεπει αν προσεξει η στοπ ειναι αυτο και μονο αυτο.
±3 ον η Σολ θα υπερτερει σε επιθετικα πλανα οπως εχει διξει απο την αρχη του κοσμου , 3-4 μερες θα τρωει πλανο η ΣΤΟΠ και ας μενουν χωρις επιθετικα η σολ και γιατι ; γιατι δεν τους νοιαζει να παιρνουν χωρια με πλανα τοσο πολυ .. αλλα θα κουρασουν τους Στοπιτες με αυτο τον τροπο μιας και ο μεσως ορος ηλικιας ειναι μικροτερος και η ορεξη υπερτερη και θα τσιμπανε χωρια απο ριγματα οπως προανεφερα οι Ασσοι των ΣΟΛ με αποτελεσμα να καταρευση καποιο μτεωπο.

( ! ) Παραπανω ανεφερα την εκφραση "δικων τους λογαριασμων" , παραξενευεστε Στοπιτες?

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ 20-30 ΜΕΡΕΣ ΕΓΩ....

-2hot2handle-

Η SOL συνεχιζει να διχνει την αξια της παικτηκα και λανει φουστιες με λογαριασμους των STOP για να παιρνιουν free χωρια , μπαινουν στους λογαριασμους τους μεσω των "γνωστων τους" και κανουν τα εξης οπως εβγλαν ειδοποιησεις επιθεσων και πατησαν αγνοηση στα τρενα των σολ.

Μπραβο παικταραδες ετσι θα νικησετε μεχρι το Πασχα και χερεστε φουστανατες κότες.

Ντροπες του ελληνικου TW.
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ 20-30 ΜΕΡΕΣ ΕΓΩ....

-2hot2handle-

Η SOL συνεχιζει να διχνει την αξια της παικτηκα και λανει φουστιες με λογαριασμους των STOP για να παιρνιουν free χωρια , μπαινουν στους λογαριασμους τους μεσω των "γνωστων τους" και κανουν τα εξης οπως εβγλαν ειδοποιησεις επιθεσων και πατησαν αγνοηση στα τρενα των σολ.

Μπραβο παικταραδες ετσι θα νικησετε μεχρι το Πασχα και χερεστε φουστανατες κότες.

Ντροπες του ελληνικου TW.


Νωρις ειναι ακομα αραξε,ευχαριστουμε πολλυ παντως για τα καλα λογια

Τα νεα μαθαινονται γρηγορα οταν τα ξερεις εκ τον εσσω
Ακομα να πας πεις που παιζεις παντελονατε
 

DeletedUser34705

Νωρις ειναι ακομα αραξε,ευχαριστουμε πολλυ παντως για τα καλα λογια

Τα νεα μαθαινονται γρηγορα οταν τα ξερεις εκ τον εσσω
Ακομα να πας πεις που παιζεις παντελονατε

Στο Μανιασμενη Βουβουζέλα στο κ43 , εχετε κανενα γνωστο να μπεις και εκει στον λογαριασμο μου ;
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Στο Μανιασμενη Βουβουζέλα στο κ43 , εχετε κανενα γνωστο να μπεις και εκει στον λογαριασμο μου ;

Ναι ναι μπηκα σε πολλους σημερα o_O

Κοιτα αν το ζητας τοσο πολυ παντως θα το κοιταξουμε το θεμα με τα τσιρακια μας στον 43 και αν μπορω να κανω κατι θα σε εξυπηρετησω με χαρα
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή