SOL VS SCHOOL

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Ο προσδιορισμος του fail και του huge fail με ξεπερναει.

Ποσους στοχους βαραγατε συνολικα εσεις και ποσους εμεις;
 

DeletedUser33703

Προς bill.gr :
Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις αγορίνα μου , η πρώτη γραμμή δεν έσπασε , υπάρχουν ακόμα χωριά στις 1 και στις 2 ώρες ακόμα και στα 35 λεπτά που δεν χτυπήσατε και είδατε πως είναι άδεια .
Τα τρένα από τις 5 και τις 7 ώρες από πότε έγιναν πρώτη γραμμή ;; :hmmm:

Προς acer:
Το πλάνο περιείχε μόνο ανενεργούς και αυτό φαίνεται με μία ματιά στα στατιστικά. Ο κάρλος δεν έπαιξε , οι επιτηρητές του έπαιξαν και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο οπότε τα συγχαρητήρια πάνε σε αυτούς (ονόματα δεν λέμε γτ ξέρω αν τα παιδιά θέλουν να μεθευτεί το όνομα τους)
Όσο για τα βιολιά της SOL πλέον να ξέρεις αυτό δεν ισχύει , έχουμε περισσότερους παίκτες να κουβαλάνε από όσους νομίζεις , επειδή όλοι οι λογαριασμοί της school παίζονται από 2-3 άτομα δεν πάει να πει ότι ισχύει το ίδιο και στην SOL.

υ.γ. φήμες λένε ότι υπάρχουν 2 λογαριασμοί του 1.000.000 που είναι η ώρα τους να μοιραστούν , για πάμε για πάμε γτ πεινάσαμε εμείς οι από πάνω

Επίσης βγήκα από εχθές δηλαδή πριν σκάσει το ''πλάνο'' μας και είπα πως δεν σκάμε κανένα πλάνο , μήπως μάντεψα πως δεν θα πάρουμε κανένα χωριό και βγήκα και το είπα ;
Σε κάθε πλάνο μας σκάμε 300+ nukes και από εδώ και πέρα πολλά περισσότερα , τώρα αν εσείς εκεί θέλετε να δημιουργείται ψευδαισθήσεις και να λέτε ότι φάγατε πλάνο και δεν χάσατε χωριό μπορείτε να το κάνετε .

Από εκεί και πέρα ματάκια έχει ο κόσμος και διαβάζει :axe:
υ.γ. με το σκεπτικό σου έχεις δεχτεί 3-4 φυλετικά πλάνα εσύ
 

DeletedUser33711

Εαν παμε με τη δικια σας λογικη σημερα δεν εγινε κανενα πλανο. Απο εκει και περα εσυ και ο νικολας δεν ειστε τα δυο ατομα που εχετε παρει τις περισσοτερες επιτηρησεις για να παιξετε αμυνες και επιθεση? Δηλαδη τα πρωτα βιολια ο Βαγγελης παιζει το λογαριασμο του και μεταξυ μας καλα κανει κιολας το παιχνιδι ειναι να παιζεις το λογαριασμο σου και εαν αξιζει η φυλη να κερδισει θα πρεπει να παιξουν ολοι οι λογαριασμοι και οχι να αναγκαζομαστε 4 ατομα απο τη μια και αλλα 4 απο την αλλη να παιζουμε καθε πλανο απο μια δυο επιτηρησεις(τον ιδιο κοσμο παιζουμε τοσες φορες τα εχουμε πει στο skype ξερουμε οτι αυτο ειναι προβλημα και για τους δυο μας). Προσωπικα ρωτα και τα παιδια δεν εχει υπαρξει πλανο που δεχτηκαμε και καναμε(πλην των 3,4 που επρεπε να νομπλαρουμε εμεις σα λογαριασμος) στον οποιο να μην παιζαμε τουλαχιστον μια επιτηρηση για κοψιματα-νουκ-νομπλ. Το οτι βοηθανε(κουβαλημα δε το λες) και αλλοι λογαριασμοι τον πολεμο δε διαφωνω. Και μαλιστα αυτοι που βοηθανε στον πολεμο ειναι πιο σημαντικοι απο αυτους που κουβαλανε!!

Και ναι εχω δεχτει 3 πλανα.

Ενα το πρωτο πλανο του πολεμου.
Δευτερο ενα πλανο στο οποιο με χτυπησατε γιατι και καλα δεν ειχα στρατο και σε εκεινη τη φαση εφυγε ο νασος απο το παιχνιδι για λιγο καιρο.
Και τριτο το πλανο με αριστονουκ στις 16 Αυγουστου.

Συντονισμος επιθεσεων απο διαφορους παικτες με σκοπο το noble ειναι πλανο ας ειναι και για μισο χωριο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
αραξτε μαγκες το παιχνιδι θα κριθει στην αντοχη
εκτος αν συναντηθουμε ποτε ολα τα βιολια οπως λεει ο ασερ των 2 φυλων σε ενα σημειο στο χαρτη και λυσουμε τις διαφορες μας :)

υγ. μιλαω για παικτες που κουβαλανε οπως τσες, σωτο, αμουτ, καφκαλια απο σκουλ και μπλακο πανουργο μπρουταλ ντα βιντσι απο σολ

τωρα να μιλαει και ο λεωνιδας που το μονο που εχει να μας πει για τον πολεμο ειναι οτι νομπλαρε λογαριασμο με 20 χωρια και οτι εβαλε 100χιλιαρικα πεζα σε 5 χωρια ειναι αστειο... λεωνιδα κουνα και το αυτακι ρε και παιξε φαπες με ντον θινκ τωρα, για να νομπλαρεις παικτες του ριμ ομολογω πως εισαι απιστευτος!!!
 

DeletedUser

http://prntscr.com/8qgs73

Φημες λενε οτι οι παικτες της σολ παιζουν με στακ.
Λεωνιδα εισαι μεγαλη παικταρα τελικα!

(3.000 φεικς και καλυφθηκες σαν αστακος;;δηλαδη αν δεις οσες ειχε δει ο cr7 τι θα βαλεις μεσα;;)
 

DeletedUser17505

τετοιες αμυνες εχει να δω απο κ7.. λολλλ
παλι καλα που δεν βρεθηκε κανα καταπελταδικο μεσα...
αυτο ελειπε.. χεχεχεχεχε
 

DeletedUser26309

ρε ειστε μυρωδιαδες η το παιζετε?ασχετοι ολοι.δε φταινει που μυριστικα το πλανο και στακαριστικα εκει που επρεπε.αν δε στακαριζομουν τωρα θα βγαινατε και θα περηφανευοσασταν για τα 10-15 χωρια που θα μου ειχατε παρει.θα εκανα παικτες τον κλαους και τον πιγκουινο.γιατι αν δε στακαριζομουν δε θα σωζοντουσαν τα χωρια με κοψιματα.δειτε λιγο χαρτη ρε ασχετοι.μεσα στα κοκκινα.με 40 αριστους γυρω μου και ποσα επιθετικα πως θα εσωζα τα χωρια?κλαιτε 100 νουκ αυτη τη στιγμη και εγω συνολο δεν εχασα ουτε 1 αμυντικο στο καθε χωριο που βαρεσατε.απλα λετε αρλουμπες για να τη πειτε σε καποιον και γελιοποιειστε περισσοτερο.εγω σας παω 2 βδομαδες πισω σε 100 χωρια.εσεις τι κανατε σε εμενα?ΤΙΠΟΤΑ.απολυτως ΤΙΠΟΤΑ.θα μου μιλησει ο acequad που οσο καιρο ειμαι στον κοσμο εχει παρει χωρια απο τη φυλη μου κατα 90% με reclaim.

για τον da vinci τωρα...εγω εχω κανει αυτο οσο παιζω
Πλευρά 1:
Παίκτες: Πορτορικάνος
Πλευρά 2:
Φυλές: SOL

Timeframe: 24/08/2015 00:00:00προς12/10/2015 19:41:06

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 38
Πλευρά 2: 19
Διαφορά: 19

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 310,649
Πλευρά 2: 137,048
Διαφορά: 173,601

chart


στο ιδιο διαστημα εσυ που εισαι??

Πλευρά 1:
Παίκτες: Da viΝci
Πλευρά 2:
Φυλές: School

Timeframe: 24/08/2015 00:00:00προς12/10/2015 19:41:06

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 38
Πλευρά 2: 31
Διαφορά: 7

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 306,344
Πλευρά 2: 223,713
Διαφορά: 82,631

chart


τα φιλια μου.ασχετοι




ενα πολυ σημαντικο ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.πολλα μπραβο και ευχαριστω στη φυλη μου που σας εδωσε 820.000 μοναδες στο χερι και τα τοιχη μου μονο γρατζουνιστηκαν.

και μια επισημανση.δε ξερω μεχρι ποσο θα αντεχουν οι συμπαικτες σου da vinci να τους ειρωνευεσαι και να τους μειωνεις.και μιλαω για τη φραση σου " λεωνιδα κουνα και το αυτακι ρε και παιξε φαπες με ντον θινκ τωρα, για να νομπλαρεις παικτες του ριμ ομολογω πως εισαι απιστευτος"

εγω εκτιμαω μεχρι και τον τελευταιο παικτη της φυλης και τον θεωρω ισο με τους αλλους εαν συμμετεχει επιθετικα και αμυντικα οσο μπορει και βοηθαει τη φυλη.κατι που κανει ο dont thinκ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Φημες λενε οτι ξεκινησαν καταπελταδικα απο τους κ30-κ32 να στακαρουν τα χωρια σου.

Δυσκολια στο να στειλουν ειχαν οι παικτες του κ31 λογω πολεμου,αλλα συμφωνηθηκε Σ.Ε μιας βδομαδας για να στειλουν και αυτοι!

Λεωνιδα υπερπαικτη,ειμαστε μαζι σου και σε στηριζουμε.Ολη η σολ θα κανει αιτησεις υποστηριξεις για να σου επιτραπει να αποκτησεις και συ τον δικο σου παλαντιν στον κοσμο,μονο εσυ ομως για να ειναι δικαιο ;)
 

DeletedUser26309

http://prntscr.com/8qfbau

θα σας κοβω με καθε πιθανο τροπο!με οποιο τροπο μπορεις να σκεφτεις.αν χρειαστει θα φερω και 30 φαναρια στον 33 οπως λετε.το μονο σιγουρο ειναι οτι απο εμενα θα βλεπετε κοκκινες.ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
 

DeletedUser

Χρειαστηκε να κανεις και κοψιμο;;;;Εχω μεινει αφωνος,εκανεςς και ενα ολοκληρο κοψιμο;
Εσυ πρεπει να εισαι θρηλος!!!

Φερε τα φαναρια γιατι το στακ σου σημερα δεν ηταν πολυ.Ααα και περηφανευσου οτι σου καναμε ενα τρομερο πλανο με χιλιαδες φεικς και ουτε που σου γρατζουνισαμε το τειχος.Πιστευω οτι μεσα σου καταφερνεις και νιωθεις σημαντικος ;)

Οσο για το κοψιμο,γιατι εισαι και λιγο ****υλης,η μαγκια(που προσπαθεις να δειξεις) θα ηταν να εβαζες το κοψιμο σου ενα μς πριν τον αριστο,και οχι ενα μς μετα το σπλιτ,γιατι με αλλο ενα σπλιτ πριν τον αριστο θα εκλαιγες.
Συμβουλη μου,σταματα να γραφεις στο εξτερναλ,μαζεψε τις αμυνουλες σου και γινε αστακος,και παρε κανα χωριο απο τον devillion να νιωσεις καποιος. ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser26309

ρωτα τον κλαους που μου επαιρνε ανιχνευσεις τις προηγουμενες μερες.δες τις ανιχνευσεις που μου πηρες εσυ σε αλλα χωρια μεσα στη 55 και αυτα.ΑΔΕΙΑ και αυτα που βαρεσατε στο πλανο εσπαγαν με 5 νουκ το πολυ ολα(εκτος των εκκλησιων μου) εγω καταλαβα το πλανο σας,και στακαριστηκα.εσυ παλι εχεις χωρια στακαρισμενα οπως ηταν τα δικα μου σημερινα χωρια να δεχεσαι πλανο http://prntscr.com/8qixil.εσυ λοιπον θα επρεπε να εισαι ο τελευταιος που θα μου τη μπει για τα στακαρισμενα χωρια.
 

DeletedUser17505

φιλε πορτορικανε ενας ****ς μονο δεν θα προβλεπε ενα μικρο πλανακι.. γιατι για ουτε 100 νουκες δεν ριχτικαν. τωρα αν πηρες 4 χωρια απο καποιο ανενεργο μπραβο σου.. σιγα σιγα ομως θα λειψουν και αυτοι.. και θελω να σε δω αν νομπλαρεις ενεργο στις 6 με 7 το πρωι μαζι με αμμουτ.... το πλανο της σκουλ μπορω να πω αποτυχια γιατι πηραν 4 χωρια απο ανενεργους.. ο μπλακο που ηταν ενεργος ομως αποδειχτικε Die hard.. και δεν πηρε 150 αμυντικα απο τη φυλη.. εδω φανικε το σκιλ απο το φερτε τα ολα γιατι τρωω πλανο... δυστηχως σε ειχα για ποιο καλο παιχτη..
 

DeletedUser26309

μυαλο 0.δε θα ξαναπω γιατι πρεπει να στακαριστουν τα χωρια εκει.δε μαρεσει να επαναλαμβανομαι

http://prntscr.com/8qj3uj

ανενεργος και ο μπλακο ε?
 

DeletedUser

ρωτα τον κλαους που μου επαιρνε ανιχνευσεις τις προηγουμενες μερες.δες τις ανιχνευσεις που μου πηρες εσυ σε αλλα χωρια μεσα στη 55 και αυτα.ΑΔΕΙΑ και αυτα που βαρεσατε στο πλανο εσπαγαν με 5 νουκ το πολυ ολα(εκτος των εκκλησιων μου) εγω καταλαβα το πλανο σας,και στακαριστηκα.εσυ παλι εχεις χωρια στακαρισμενα οπως ηταν τα δικα μου σημερινα χωρια να δεχεσαι πλανο http://prntscr.com/8qixil.εσυ λοιπον θα επρεπε να εισαι ο τελευταιος που θα μου τη μπει για τα στακαρισμενα χωρια.

Δες που ειναι το χωριο το δικο μου που λες,και δες που ειναι και τα δικα σου τα δηθεν αδεια που λες.Α ρε πουθενα,το παιζεις σκιλατος παικτης και κραζεις μπλακο και ντα βιντσι,και περηφανευεσαι οτι κανεις παιρνεις την σολ μονος σου ενω νομπλαρεις τον καθε ανενεργο(οπως προσπαθησε και η φυλη σου στο τωρινο της πλανο) και κλαιγεσαι για αμυνες...
Και ασε τις ιστοριες για αυτους που δεν ξερουν,γιατι οταν ετρωγε συμπαικτης σου πλανου και ζητησε αμυνες,εσυ ησουν στακαρισμενος οσο δεν παει και εκεινος παλευε σαν μαγκας με τα δικα του,οποτε αστο λεωνιδακο,μπες στην σπηλια σου και νομπλαρε devillion ;)
 

DeletedUser26309

Δες που ειναι το χωριο το δικο μου που λες,και δες που ειναι και τα δικα σου τα δηθεν αδεια που λες.Α ρε πουθενα,το παιζεις σκιλατος παικτης και κραζεις μπλακο και ντα βιντσι,και περηφανευεσαι οτι κανεις παιρνεις την σολ μονος σου ενω νομπλαρεις τον καθε ανενεργο(οπως προσπαθησε και η φυλη σου στο τωρινο της πλανο) και κλαιγεσαι για αμυνες...
Και ασε τις ιστοριες για αυτους που δεν ξερουν,γιατι οταν ετρωγε συμπαικτης σου πλανου και ζητησε αμυνες,εσυ ησουν στακαρισμενος οσο δεν παει και εκεινος παλευε σαν μαγκας με τα δικα του,οποτε αστο λεωνιδακο,μπες στην σπηλια σου και νομπλαρε devillion ;)

θα νομπλαρω devilion μεχρι να παει πυξιδα,σιγα σιγα θα ερθει και η σειρα σου.δεν εχω στακαριστει ποτε απο τη φυλη ενω δεχεται συμπαικτης μου πλανο.τα δικα μου χωρια ειναι σε πολυ πιο επικινδυνη θεση απο τα δικα σου.και το δικο σου εχει τις διπλασιες και βαλε αμυνες αποτι εχουν τα δικα μου κανονικα.απλα τωρα εφαγα πλανο βαλε το κουτι που εχεις πανω απο τον κορμο σου να σκεφτει λιγο αμα δεν ειναι αδειο
 

DeletedUser17505

δεν ειναι πλανο αυτο.. ποσες φορες να το πουμε... και μην κανεις ξερεις σαν ποιο που σκοτωσε ενα αριστο του μπλακο εχει 2 μηνες και μας το ειπε 20 φορες... δεν θελουμε να ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες... πηρες ενα χωριο μπραβοοοοοοο απο μπλακο
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
χαχαχαχα πηρες ενα χωριο απο μπλακο και περηφανευεσε λες και πηρες το νομπελ

αραξε τρελε και αλλοι νομπλαραν μπλακο δεν βγηκαν να πανηγυρισουν
 

DeletedUser33818

δεν ειναι πλανο αυτο.. ποσες φορες να το πουμε... και μην κανεις ξερεις σαν ποιο που σκοτωσε ενα αριστο του μπλακο εχει 2 μηνες και μας το ειπε 20 φορες... δεν θελουμε να ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες... πηρες ενα χωριο μπραβοοοοοοο απο μπλακο

Σταμάτησα να ασχολούμε μαζί σας και πάλι για μένα λέτε, τόσο κόμπλεξ?
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή