SOL VS SCHOOL

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33200

Οτι μπορω να διαβαζω το φορουμ ακομα σωτηρη:D

Ανεστη οικειοθελως(Y)
 

DeletedUser

Επειδη βλεπω εχετε μαζευτει καμια δεκαρια και μιλατε μονο με τον Βασίλη, γενικα καθε φορα που μιλαει καποιος τις School πεταγεστε οπως οι μυγες οπου υπαρχουν .... , ειπα να ξεκαθαρισω 1-2 πραγματα.

Οτι σας λεμε εμεις απο την school ή βαζουμε να σας λενε δεν είναι αλήθεια γι αυτό, απο το να σας ξεκαθαρίζω πριβέ στον καθένα σας πως εχει η κατάσταση θα τα πω εδω.

1. Τελη Αυγουστου ο Σπυρακος (Delcol) μου κανει κληση για να μαθει ρουφιάνους μου στην SOL. Του πετάω τα ονόματα 2 παιχτών τα οποια βεβαίως δεν θα πω για να μην στοχοποιήσω ουτε τον Σπυράκο (ειπα και πιο πανω ειναι ****ς δεν φταιει) ουτε τον Νικο που μου πε πριβε οτι υπάρχει το ενδεχόμενο να τους περάσετε εσωτερικο. 1 μηνα μετά και αφου γελασαμε αρκετα με τον Σπυράκο εγω οικειοθελώς είπα ποιος ειναι ο ρουφιάνος στον Νικο για να γίνει το παιχνίδι δικαιότερο. Για να μην λεμε και οτι θελουμε.

Δεν ειχα σκοπο να ξανα σχολιασω καθως δε παιζω πλεον στον κ33 λογω πανελληνιων.
Να που ομως καποιος ανεφερε το ονομα μου και θα απευθυνθω μονο σε αυτον.
Λοιπον Γιωργο,περασαμε ενα καλο καλοκαιρι με πολυ χαβαλε και γελιο στο σκαιπ.
Παιξαμε κο πλει σε 3 κοσμους(ωπ επαιξες με εναν ****,οπως ανεφερες σε ποστ σου) και καναμε και αλλα πολλα.
Αρχιζε ομως να σοβαρευει το θεμα οταν μπηκες κ33 και ησουν αντιπαλος.Ολα ηταν μια χαρα μεχρι που αρχιζες να στελνεις σε σκριν σοτ κυκλικα και αλλες σημαντικες πληροφοριες που επαιρνες απο τους αξιαγαπητους ρουφιανους σου.Σε αυτο το σημειο,προσπαθησες αρκετες φορες να μου αποσπασεις πληροφοριες,κατι που ηταν πληρως αποτυχημενο καθως οτι σου ελεγα δεν ειχε καμια δοση αληθειας.Η αληθεια ειναι οτι προσπαθησα να το κανω κι εγω αυτο αλλα ισω με καλυτερα αποτελεσματα.
Αραγε,ποιος γελασε περισσοτερο τον τελευταιο μηνα??:hmmm:

Αυτα ειχα να σου πω.Αν ειναι να απαντησεις,καλητερα στειλε μου σκαιπ.Δε νομιζω να ξανα διαβασω εξτερναλ ξανα.Εκτος κ αν βρω χρονο.

Αα και κατι ακομα...
This world writes one name....SOL!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33970

Γενικά θα προτιμούσα να μην σου απαντησω σκαιπ παρ'οτι στο εκανα γι' αυτο θα σε παροτρύνω την επομενη φορα που θα προσπαθησεις να το παίξεις καλο σκυλι, να μην το κανεις στο φορουμ για να δειχτεις. Επισης εισαι απο τα 1-2 ατομα που θα απαντησουν στο ποστ και δεν θα τους ψαξω στο σκαιπ για να τους απαντησω γιατι δεν με ενδιαφερει καν η αποψη τους. Ο αλλος/αλλοι θα σχολιασουν συντομα πιστευω. Τελος παντων συνεχιζω.
Απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω? οι 3 κοσμοι? οταν παιζεις κο πλευ σε εναν κοσμο δεν παιζεις για 15 μερες και για 1 μηνα, αρα αυτο που καναμε ητανε μια απλη προσπαθεια συνυπαρξης, ποσο μαλλον εμεις που σε ενα μηνα παιξαμε εναν λογαριασμο μεχρι τους 2κ ποντους και εναν αλλο τον παρατησες, δεν θα αχοληθω με λογους, απλως το εκανες.
Εσυ που μεχρι χθες το επαιζες φιλος, θα επρεπε να ειχες διαγραψει μονος σου τον εαυτο σου απο την λιστα των φιλων, μιας και ξερεις καιρο τωρα απο αλλους τα φουμαρα που σου πουλουσα 1-1.5 μηνα τωρα. Και επειδη μαλλον εχεις προβλήματα μνημης, πρωτα μπηκα 33 και μετα παιξαμε co play. Προσπαθουσα να αποσπασω πληροφορίες? Απεσπασα πραγματα οπως για τους τσακωμους σου με τον dif113, για το οτι ελεγες καθε μερα τον Νασο ρουφιανο, για το οτι προσπαθουσες οταν σου ελεγα τους ρουφιανους να με κανεις να πω πως ειναι ο Νασος, γιατι εμαθα αρκετά για το κάτω μέτωπο σας, γιατι εμαθα τις ενεργες ωρες του Κλαους. Αυτα ολα, αν ητανε οπως λες χωρις δοσεις αληθειας, ο Λεωνιδας δεν θα εκανε παρελαση μαζι με τον αμμουτ πανω στον κλαους ουκ ολίγες φορες. Επίσης μάθαμε για τον αδύναμο κρίκο και τον πήγαμε καλώδιο σε 1 πλάνο. Τελικά μαλλον εγω απέσπασα περισσότερα απ'οσα νομιζες. Η μαλλον ξεχασες ποιος μου ειχε πει οτι οι conquerors μπήκανε στον tiger, ο κλίκς στον smileq κλπ. Η συζητηση γυρω απο τον ρουφιανο εγινε με τον Νίκο στο skype, και ξερει και ο ίδιος εαν απεσπασες πληροφοριες.

Το να μου το παιζεις καλος και να μου ζητας να σου απαντησω σκαιπ ενω εκατσες και εγραψες ολο αυτο, προσβάλλει τοσο την νοημοσύνη σου, οσο και οσων διαβάζουνε στο forum. Για να ζητας κατι πρεπει να το κανεις πρωτα, θα σου απαντησω σκαιπ αν μου απαντησεις εσυ εκει πρωτα, το ξερεις καλα, εαν ενδιαφερομουν θα το εκανα.

Αα και κατι ακομα

My fake plants died because I did not pretend to water them.

Mitch Hedberg
 

DeletedUser

σε αυτο το σημειο θ θελα να σχολιασω ως ο μοναδικος που δεν παιζει (ακομα ισως) κ33 και καθεται και διαβαζει τα ψυχολογικα σας...

παιδια.... κανεις δν ασχολειται με ολους εσας π γραφετε εδω περα... κανενα δν τους νοιαζει ποιος ειχε τους περισσοτερους κ καλυτερους ρουφιανους ή αν εγινε μαγιρεμα στα στατιστικα σας

αφηστε το το εξτερναλ κ παιξτε,
(παλικαρια της σολ ριξτε πυξιδα στον λεωνιδακο γτ ειναι εριστικος κ την εχει δει καποιος)
 

DeletedUser34065

Σαν παρατηρητης του κοσμου και επειδη εχω υπαρξει στην σολ του κ33 στην αρχη του κοσμου και μαλιστα απο προσωπικη προσκληση του νικου και μεσω γκεημ και μεσω σκαηπ (σορρυ νικο δεν θα μαθεις ποιος ειμαι) εχω να πω οτι ειναι τουλαχιστον γελοιο να μιλανε τα παιδια της Σολ για ανηθικες καταστασεις.

Οταν ο νικος ειχε αρχισει στρατολογησεις παιχτων με το τσουβαλι στην αρχη του κοσμου και τον ρωτησα γιατι δεν κραταει σταθερο κορμο απλα μου ειχε απαντησει σε γενικες γραμμες "ελα ρε αφου απο αυτους οι μισοι ειναι για να παιρνουμε αμυνες και οι αλλοι θα φαγωθουν στην πρωτη ευκαιρια"

Οποτε αφηστε την κλαψα περι ρουφιανου γιατι και αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι, την καλησπερα μου
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Λες οτι λες ανωνυμα;
Με name in-game οφειλεις να μιλησεις, να ξεκατινιαστειτε λιγο, να χουμε να γελαμε εμεις οι περαστικοι, καθως το αλλο θεμα για τον 31 δεν εχει τοση πλακα οσο αυτο εδω.
 

DeletedUser

Σαν παρατηρητης του κοσμου και επειδη εχω υπαρξει στην σολ του κ33 στην αρχη του κοσμου και μαλιστα απο προσωπικη προσκληση του νικου και μεσω γκεημ και μεσω σκαηπ (σορρυ νικο δεν θα μαθεις ποιος ειμαι) εχω να πω οτι ειναι τουλαχιστον γελοιο να μιλανε τα παιδια της Σολ για ανηθικες καταστασεις.

Οταν ο νικος ειχε αρχισει στρατολογησεις παιχτων με το τσουβαλι στην αρχη του κοσμου και τον ρωτησα γιατι δεν κραταει σταθερο κορμο απλα μου ειχε απαντησει σε γενικες γραμμες "ελα ρε αφου απο αυτους οι μισοι ειναι για να παιρνουμε αμυνες και οι αλλοι θα φαγωθουν στην πρωτη ευκαιρια"

Οποτε αφηστε την κλαψα περι ρουφιανου γιατι και αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι, την καλησπερα μου

Μισο για να καταλαβω,εισαι ενας που υποτιθεται επαιξε σολ στην αρχη,γραφεις ανωνυμα για να μην μαθουμε ποιος εισαι και πετας την κλασικη τακτικη των μισων φυλων του ελληνικου tw ως παπατζα για την σολ;
Μετρια προπαγανδα,εχουμε δει και χειροτερες παντως ;)
 

DeletedUser34065

Λογικα οι μισες φυλες στις οποιες αναφερεσαι βρισκονται απο την μεση και κατω γενικα , γιατι δεν ειδα ουτε την qq ουτε την cxc να μαζευει κυριολεκτικα ανενεργους εναν εναν στον χαρτη και να γεμιζει μπλε τα 7χ7 στο σταρτ απ σε κοσμο με εκκλησιες.

Και μην χαρεις, ο μονος λογος που σε "συγκρινω" με τις 2 μεγαλυτερες φυλες του .gr ειναι οτι υποτιθεται οτι μπηκες εδω σαν premade φυλη με εναν βασικο κορμο

**και το γεγονος οτι το κανετε οι μισες φυλες οπως λες, δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι το ιδιο "ανηθικο" με το να εχει καποιος ρουφιανο στην φυλη σου, δεν σε κατηγορω που το κανεις, ισα ισα μαγκια σου, αλλα μαγκια και του αλλου που σε κατουρησε με τον ρουφιανο
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2088

[aig]
10.α. Ο κάθε χρήστης του forum πρέπει να αντιστοιχεί σε κάποιον παίκτη στο παιχνίδι. Η ομάδα διαχείρισης θα πργματοποιεί ελεγχους σε περιπτώσεις που θα κρίνει ότι πρέπει να διασταυρωθούν τα στοιχεια του παίκτη στο παιχνίδι με τον λογαριασμό του στο forum. Στην περίπτωση που η ομάδα διαχείρισης δεν καταφέρει να αντιστοιχίσει έναν χρηστη του forum με έναν παίκτη του παιχνιδιού τότε αρχικά θα ζητήσουμε από τον χρηστη του forum να μας αποδείξει το ποιος είναι στο παιχνίδι. Αν δεν μας απαντήσει τότε θα προβούμε σε αποκλεισμό του χρηστη στο forum και διαγραφή όλων των μηνυμάτων-θεμάτων που άνοιξε. Η ομάδα διαχείρισης δεν θα αποκαλύψει ποτε το όνομα του χρηστη δημοσια, απλά θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτούς που εκφέρουν άποψη. Θέλουμε να γνωρίζουμε πως άποψη εκφέρουν μονο μέλη του παιχνιδιού μας και όχι τυχαίοι βαλτοί χρηστες που έχουν ως σκοπό τους την δημιουργία εντάσεων ανάμεσα στα ενεργά μας μέλη. Το όνομα του χρηστη δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο με του παίκτη. Δεν αλλάζει τίποτα από τα όσα γνωρίζετε μέχρι στιγμής.

Παρακαλώ τον παίχτη @Faker of TW να μου πει σε προσωπικό μήνυμα ποιος είναι in game για να προβούμε στην απαραίτητη διασταύρωση.

Ευχαριστώ.[/aig]
 

DeletedUser

Απο το κατουρησε και μονο καταλαβαινω οτι διανυεις μια δυσκολη εφηβεια οποτε θα ειμαι καλος μαζι σου.
Αρχικα η δηθεν συγκριση που κανεις ειναι ακυρη διοτι και η cxc κανει στρατολογησεις.Αλλα εγω ποτε δεν ανεφερα καπου οτι συγκρινομαι με αυτες τις 2 φυλες,και επισης κατι που δεν καταλαβες απο το ποστ μου ειναι οτι η σολ δεν το εκανε αυτο.

Οσο και αν σου καταστρεφει την προσπαθεια προπαγανδας και σου γκρεμιζει την ολη αντιληψη που εχεις για τον κοσμο,ναι η σολ δεν το εκανε αυτο.Τωρα αν εσυ επιμενεις,βγαλε τα στοιχεια που εχεις εδω στο εξτερναλ,να σου απαντησουμε και μετα να πας παλι στην σπηλια σου :)
Καλημερες!
 

DeletedUser18255

Απο ποτε ο Faker παιζει φυλετικες , ειδικα τωρα που εχει Worlds :rolf: ;;;
 

DeletedUser34065

Μαλλον εσυ δεν καταλαβες καλα απο το ποστ μου, αλλο το να κανεις στρατολογησεις (προφανως και ειναι απαραιτητο γιατι δεν γινεται να διατηρησεις πριμεηντ κορμο 60ατομων) και αλλο το να στρατολογεις ατομα με μοναδικο σκοπο να φαγωθουν και να τα εκμεταλευτεις.

Μπορεις να αρνεισαι οσο θες οτι εγινε για την εικονα σου, αλλα και εσυ και ο μπλακο ξερετε οτι το κανατε.

Δεν σε κατηγορω , ισα ισα σε επικροτω γιατι ειναι πολεμικο παιχνιδι και ειναι και αυτη μια τακτικη.

Ομως μην κατηγορεις τον αντιπαλο σου που σε κερδιζει με ή χωρις ρουφιανο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
θα μας πεις ποια ειναι αυτα τα ατομα?
 

DeletedUser33703

Σαν παρατηρητης του κοσμου και επειδη εχω υπαρξει στην σολ του κ33 στην αρχη του κοσμου και μαλιστα απο προσωπικη προσκληση του νικου και μεσω γκεημ και μεσω σκαηπ (σορρυ νικο δεν θα μαθεις ποιος ειμαι) εχω να πω οτι ειναι τουλαχιστον γελοιο να μιλανε τα παιδια της Σολ για ανηθικες καταστασεις.

Οταν ο νικος ειχε αρχισει στρατολογησεις παιχτων με το τσουβαλι στην αρχη του κοσμου και τον ρωτησα γιατι δεν κραταει σταθερο κορμο απλα μου ειχε απαντησει σε γενικες γραμμες "ελα ρε αφου απο αυτους οι μισοι ειναι για να παιρνουμε αμυνες και οι αλλοι θα φαγωθουν στην πρωτη ευκαιρια"

Οποτε αφηστε την κλαψα περι ρουφιανου γιατι και αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι, την καλησπερα μου

Μπορώ να φτιάξω 5-10 ακκς στο φόρουμ και κρύβοντας το πρόσωπο μου να ρίχνω κατηγορίες από εδώ και από εκεί .
αδερφέ βγες επώνυμα και πες την άποψη σου αν θες να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά

Αν είχε γίνει αυτή η συζήτηση μεταξύ μας , δεν θα θυμόμουν ποιος είσαι ; αν έγινε λοιπόν πως είσαι τόσο σίγουρος πως η μνήμη μου δεν θα με απατήσει και θα θυμηθώ ποιος είσαι ;

Μία ακόμα κακή προπαγάνδα χωρίς ουσία .

υ.γ. Το να κάνεις στρατολογήσεις για να παίρνεις άμυνες δεν νομίζω να είναι κακό , ο ρόλος του κάθε παίκτη σε μία φυλή δεν είναι ίδιος όπως όλοι ξέρουμε , το να κάνεις στρατολογήσεις όμως και αργότερα να τις κανιβαλίζεις χωρίς την θέληση τους είναι σίγουρα κακό και σε εκείνο το σημείο είναι που με πειράζουν τα λεγόμενα σου .

Απόδειξη μου η πορεία μου , βρες μου έναν παίκτη που κανιβαλίστηκε στην SOL χωρίς να μου έχει στείλει μήνυμα πως θέλει να τα παρατήσει , αν δεν μου βρεις τουλάχιστον ένα όνομα καλύτερα να μην βγεις να ξαναγράψεις στο εξωτερικό.
 

DeletedUser26916

γεια σου ρε ντιναοοο ... :rolf::rolf:

τετοια βλεπεις εε?
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Τσιρακι του συστηματος και ο faker

ενα πραγμα σαν τον νικτρον λιγο πιο μετριος μαλλον :cop:
 

DeletedUser26309

http://prntscr.com/8rqbwr

και με κραζατε που μαζεψα τοσα ενω δεχομουν πλανο.και το χωριο του ειναι μεσα στο πυρηνα του και μεσα στα μπλε
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή