Event Πρωτάθλημα των Γενναίων Αναβατών

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Πρωτάθλημα των Γενναίων Αναβατών


Οι καλύτεροι ιππείς του Tribal Wars συγκεντρώθηκαν για ένα για μία επίδειξη απίστευτης δεξιότητας και φινέτσας: στο Πρωτάθλημα των Γενναίων Αναβατών!

crowd_02.jpg



Έναρξη event: 25 Ιανουαρίου 2024 14:00
Λήξη event: 30 Ιανουαρίου 2024 14:00​




Το Πρωτάθλημα των Γενναίων Αναβατών είναι ένα event που βασίζεται σε ομάδες. Θα πολεμήσεις για τη νίκη σε μια θεαματική ιπποδρομία, όχι μόνο για να υπερασπιστείς την τιμή σου, αλλά και για να νικήσεις την αντίπαλη ομάδα και να συγκεντρώσεις πολύτιμα αντικείμενα.

Μόλις ξεκινήσει το event, θα δεις στον στίβο το άλογό σου και το άλογο των αντιπάλων σου. Για να κερδίσεις, πρέπει να κρατάς το άλογό σου σε φόρμα ταϊζοντάς το κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα πρέπει να υποστηρίξεις τον Αναβάτη σου επευφημώντας τον καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Για όσο έχεις διαθέσιμη τροφή, μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε χρονική στιγμή μεταξύ 4 διαφορετικών επευφημιών που θα έχουν ως αποτέλεσμα διαφορετικές ταχύτητες. Κάποιες είναι ασφαλείς αλλά σταθερές, ενώ άλλες πιο ριψοκίνδυνες που μπορούν όμως να καλύψουν μεγαλύτερη απόσταση άμεσα. Επέλεξε προσεκτικά και μην ξεχνάς: είναι ομαδική υπόθεση!

Καλή τύχη!

horse_04.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κορυφή