Η ξεφτιλα στον Κ57

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33933
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser35859

Εγώ σέβομαι φλουφλη γτ πήρε τη σωστή απόφαση

Δεν έπαιξε με μαρουλαδες τσαρλατάνους και απατεώνες και αυτό τον τιμαει
 

DeletedUser33933

Eμεις δηλαδη που κατσαμε και παιξαμε μεχρι τελους τιμια και καθαρα δεν τυχαινουμε σεβασμου. επρεπε να τραβηξουμε καλωδιο να παρεις κανα χωριο, μονο τοτε θα ειχαμε το σεβασμο σου.

Να εισαι καλα και να τα λες ετσι δημοσια να ξερουμε με τι ανθρωπους εχουμε να κανουμε. Εκτος αν ξερεις καποιον απο εμας προσωπικα και αυτα με τσαρλατανους και απατεωνες εχει υποσταση.

Εσενα δεν σε τιμαει τιποτα απο οτι λες και δειχνεις το κομπλεξ σου ακομα και τωρα που κερδισες την ωρα που εγω προσωπικα δειχνω πως πρεπει να συμπεριφερεται ο ηττημενος.

πλεμπα σκετη

δε νομιζω να το λεει για ολους σας.για συγκεκριμενους το λεει απλα ο γραπτος λογος παρεξηγει ευκολα.
τα κομπλεξ που τα βλεπεις φιλε μου;
 

DeletedUser6298

Το αμυντικο που χαθηκε καταρχας ηταν μισο, και 2ον εκοψε 3 καφε αριστους στο επιθετικο o_O το ειπα κιολας τοτε με σκριν


3-4 χωρια? ο ψευτης, ολες τις αμυνες μου εκει? ο ψευτης, ουτε μαθηματικα δεν ξερεις, ουτε στρατιγικη. Αν οντως δεν θα ειχα 6 αμυντικα στους γατους, καμια 10ρια αμυντικα μοιρασμενα στους δικους μου και μεσα στα δικα μου μπροστα να ειχα (σε μερικα χωρια κιολας, εκκλησια, αποκαμρισμενο επιθετικο + 1 επιθετικο ακομη) να ειχα συνολικα 10 αμυντικα (μαζι με της εκκλησιας 4-2-2). Το οτι δεν βαραγατε τις αμυνες μου προβλημα σας, δεν ειναι πρωτη φορα οταν καπου στελνω για μονιμο στακ δεν αξιοποιουνται.



Επιτευγμα? οχι. Αδιαφορια? Ναι. Κανενας δεν σας ελεγε να μην με βαρεσετε, εσεις οι ιδοι δεν βαραγατε, αλλα αφου με βαρεσατε τα πηρατε στο χερι.Και ηταν 6 χωρια, απλα ο θανασακης εχασε χρονους (μια μερα νωριτερα), 4 μπροστινα στου γαιδαρου διπλα και 2 πισω απο οτν κυριο βιγκαν. Οχι μονο αμυνθηκα μονο με δικες μου αμυνες (με βαρεσατε 2 φορες και αμυντικες απωλειες ειχα παραπανω απο σουι και ουφ που ηταν πρωτοποροι στο παιχνιδι), αλλα και εβγαλα και ολο το αμυντικο πλανο στους συμπαιχτες μου με τον λγοαριασμο του μεμεντο (που δεν χτυπηθηκε).

Τις διαταγες της φυλης τις εκτελουσα επιτυχως, επαιζα τις επιτηρησουλες μου, σας εσπαγα τα νευρα μια φορα στις 10 μερες. Εσεις πηγατε πυξιδα ομως, οχι εγω. Ριμ ιν πεασε


Καλά ότι έχεις κερδίσει ρεκόρ ηλιθιότητας θεωρώντας ότι δεν έχασες και χωριό είναι το πιο αστείο δεν χρειάζονται καν απάντηση αυτά που έγραψες γίνεσαι μόνο σου exposed θεωρώντας σοβαρό πλάνο αυτό που έφαγες . Άντε καλό καλοκαίρι αρθουρακο
 

DeletedUser35859

Προς saef

Δύσκολες μέρες φίλε; Τι ασυναρτησίες γραφεις. Τα ψυχολογικά σου θα μας αραδιαζεις;
 

DeletedUser36069

Παγιδα σ'αγαπω παγιδα εισαι ενας,
Απο <<ασχετους και noobs>> δεν εχασε κανενας.

Αγαπη μονο πλεον, μιας και τελειωσε ο κοσμος.

Καλα μπανακια και καλες καλλιέργειες για ολους. Και μην ξεχνατε να παιζετε το γνωστο αιγιακο συστημα του mr pioma.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή