theotsak21.
Δεινόσαυρος του forum
- Βαθμολογία αντίδρασης
- 696
Καλήμερα,
Επειδή σε αυτήν την φυλή ΜΑΟ έπαιξε και ο λογαριασμός μου.Και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι αυτά γενικά που άκουσα εχθές με τα παιδιά που μίλησα με άφησαν άφωνο ένα μπορώ να πω με σιγουριά πλέον. Ότι πολύ απλά κάποιοι μπήκαν στην ΟΔ μόνο και μόνο για να κάνουν τον χαβαλέ τους και όχι να πάνε το παιχνίδι ένα σκαλί πιο πάνω .ΚΑΙ επειδή ο λογαριασμός παύει να υπάρχει πλέον στο GR σας, μπορώ να πω με πολύ σιγουριά ότι όλα έγιναν βάση σχεδίου και ^#^$%ικου κιόλας .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις επιλογές της διαχείρισης στο ΠΟΙΟΥΣ έβαλε να "διοικήσουν" το παιχνίδι και να παίρνουν αποφάσεις .Ανθρώπους που έτρωγαν το ένα ΜΠΑΝ πίσω από το άλλο και ανθρώπους που ντράπηκαν και άλλαξαν λογαριασμό για να μπουν στην διαχείριση για να μην τους κράξει η κοινότητα .Ανθρώπους που έφεραν τα **** στην Ελλάδα και τα πλάσαραν δεξιά και αριστερά και μετά τους έκαναν αιτήσεις και έφευγαν από το παιχνίδι....ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ λοιπόν και μείνετε με αυτούς γιατί αυτοί θα μείνουν μόνο στο τέλος..Το να τρώει ο ΣΤΑΤΙΣΣ μπάν για παράνομο λογισμικό αυτό ξεπερνάει και το ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ ρε ΟΔ...
Μερικοί λογαριασμοί όπως και ο δικός μου και το έχω πει και στο παρελθόν έχουν φάει σωστά ΜΠΑΝ για παράνομο λογισμικό, το να τρώνε όμως λογαριασμοί για αυτόν τον λόγο για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό ξεπερνάει τα πάντα στον Ελληνικό κομμουνιστικό σέρβερ σας. Γιατί έφαγα μπάν;;;Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες .μα θέλω να ξέρω .Παράνομο λογισμικό καλνύχτα σας. αυτές οι απαντήσεις είναι που δίνετε..Μπάν βγήκαν μπάν έπεσαν από όλες τις μεριές σε όλους τους κόσμους...ΟΣΟ για το ΩΘΗΣΗ λογαριασμού καλύτερα μην σχολιάσω άλλο...
Και για να κλείσουμε το θέατρο σας θα πω και κάτι τελευταίο.
ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ Π-Ο-Τ-Ε ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΟΥ.
Μην ξεφτιλίζεστε και φτυστε την καραμέλα γιατί καταντάει αηδία πλέον..
έχετε να λέτε οι ΜΑΟ έπαιζε με παράνομα λογισμικά-χρήμα-πλάτες διαχείρισης(ότι πληρώθηκε κιόλας στην περίπτωση Ταραχη και ακόμα μπάν Global κιόλας δεν έχουμε δει να πέφτουν..)τόσο πολύ φοβηθήκατε τους γέροντες του Βορρά;;;
Εσύ παιχταρά στην διαχείριση κοίτα να είσαι αντικειμενικός γιατί έχεις γίνει ΘΕΑΤΡΟ μεγάλο.
4 μέρες με ευθεία βολή στην διαχείριση και ήδη αυτή έχει τραβήξει καλώδιο .Για αυτήν την τρομερή διαχείριση μιλάμε και που θέλει να πάει το παιχνίδι ένα σκαλί πάνω αλλά το ρίχνει 30 κάτω.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Ρίξε μπάν αντικειμενικέ τύπε που μπήκες για να βοηθήσεις..
Η οργάνωση ΜΑΟsis έχει συσταθεί και θα την βρείτε απέναντι σας.
ΜΑΟ και στον UK κουφάλες!!! <3
Οι γέροντες τρελάθηκαν!!! <3
Καλως τον παιχτη που διδαξε σε ολους τους ΜΑΟ να χρησιμοποιουν ****ακια και τωρα βγαινει και κλαιει