Αναβάθμιση Εκδόσεις 8.140 & 8.141

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Εκδόσεις 8.140 & 8.141

Αγαπητοί παίκτες,

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου εφαρμόστηκε η αναβάθμιση 8.140 και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα εφαρμοστεί η αναβάθμιση στην έκδοση 8.141. Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 15:00 και ως συνήθως δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση στους κόσμους.
Με αυτές τις δύο αλλαγές ενσωματώθηκαν/θα ενσωματωθούν αλλαγές στους περιορισμούς των επιτηρητών καθώς και στη διαδικασία κλεισίματος των κόσμων Casual.

Αλλαγές και βελτιώσεις

Πρόσβαση επιτηρητή στον Κατάλογο
Οι επιτηρητές δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αντικείμενα του Καταλόγου (έκδοση 8.140).

Ρυθμίσεις μόνιμων επιτηρήσεων
Εάν ένας λογαριασμός επιτηρείται για περισσότερες από 30 ημέρες, δεν θα μπορεί να στείλει επιθέσεις, υποστηρίξεις ή να εκτελέσει οποιαδήποτε εντολή προς όλα τα χωριά (ακόμη και τα χωριά του ίδιου του λογαριασμού) και όχι μόνο προς χωριά τρίτων παικτών και χωριά βαρβάρων.
Επιπλέον, σε όλους τους κόσμους, οι μονίμως επιτηρούμενοι λογαριασμοί δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα Σάρωσης (έκδοση 8.140).

Ταχύτερο κλείσιμο των Casual κόσμων
Η αναλογία επιθέσεων θα αφαιρείται πιο γρήγορα έτσι ώστε να επιταχυνθεί το κλείσιμο του κόσμου και να υπάρχουν περισσότεροι στόχοι. Αυτή η δυνατότητα θα ενεργοποιηθεί από τους επόμενους κόσμους και όχι στους ήδη υπάρχοντες.

Οθόνη κλεισίματος των Casual κόσμων
Οι κόσμοι Casual θα έχουν μια οθόνη πληροφοριών στην κατάταξη με τις προγραμματισμένες αλλαγές που θα αφορούν το κλείσιμο του κόσμου (έκδοση 8.141).

Μεταφορά αντικειμένων στους Casual κόσμους
Τα αντικείμενα "Επιδεικτική Ομιλία" και "Αριστοκρατικό πακέτο πόρων" δεν θα μεταφέρονται από εδώ και στο εξής στους casual κόσμους (έκδοση 8.141).

Όριο προσομοιωτή
Προκειμένου να αποφευχθούν ζητήματα υπολογισμών, ο προσομοιωτής θα δέχεται το ανώτερο 999.999.999.999 μονάδες, επαρκής ποσότητα για να προσομοιωθεί οποιαδήποτε πιθανή μάχη (έκδοση 8.140).

Feedback

Αυτές είναι οι αλλαγές των δύο εκδόσεων.

Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις επί των αλλαγών, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.


Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή