Διαγωνισμός: Τ' Αστέρια οδηγούν στην Κορυφή

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35718
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser35718

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου αρχίζει ξανά και ο γύρος των 16 δείχνει πιό αμφίρροπος απο ποτέ. Θα καταφέρει η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης να αντιδράσει επιτέλους να περάσει το εμπόδιο της τριάδας - φωτιάς των πλούσιων Αράβων της Παρί σεν Ζερμέν; Θα σπάσει η Μπαρτσελόνα την κακή παράδοση ή η Τσέλσι των χιλίων προβλημάτων θα δικαιολογήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας; Η Γηραιά Κυρία του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα ξεπεράσει το εμπόδιο της τρομερής Τότεναμ ή θα πέσει στην ίδια παγίδα με τη Ρεάλ; Η πολυνίκης της διοργάνωσης Λίβερπουλ θα καταφέρει με την βαριά της φανέλα να προχωρήσει στη διοργάνωση ή η Σεβίλλη θα κάνει την έκπληξη;

Έχετε την ευκαιρία να προβλέψετε τους νικητές καθώς και τους σκόρερ και να κερδίσετε αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν στους κόσμους που παίζετε!

Ο Αριστοκράτης έκανε την εμφάνιση του, έβγαλε το στέμμα, πήρε μια μπάλα ποδοσφαίρου και ετοιμάζεται να οργώσει τα γήπεδα του Ελληνικού Tribal!

contest_final.jpg

Διαδικασία διαγωνισμού:

- Για κάθε αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου θα δημιουργείται στο forum ενα post απο την Ομάδα Διαχείρισης 2 μέρες πρίν (Κυριακή δηλαδή). Σε αυτό το post θα σας δίνεται ενας αριθμός αγώνων κάθε φορά. Κάτω απο τη δημοσίευση θα πρέπει να δώσετε τις απαντήσεις σας (π.χ Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί σεν Ζερμέν 1-1, Bale - Cavani / Sabo κ51) μέχρι την ώρα έναρξης του κάθε αγώνα. Οι απαντήσεις σας θα είναι ορατές στους άλλους παίκτες αλλα προσοχή: δεν θα πρέπει να αφήσετε κανέναν να σας μπερδέψει! Οι απαντήσεις θα πρέπει να μην έχουν υποστεί καμία επεξεργασία μετά την έναρξη του κάθε αγώνα.

- Στις απαντήσεις σας δεν πρέπει να περιλαμβάνονται εξωτερικοί σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Εάν υπάρξει απάντηση που περιέχει παραπομπή, η συμμετοχή δεν θα θεωρηθεί έγκυρη, η απάντηση δεν θα δημοσιευθεί και σε περίπτωση σωστής πρόβλεψης δεν θα πιστωθεί κανένα βραβείο.

- Κάθε λογαριασμός δικαιούται μόνο μία συμμετοχή. Αυτό σημαίνει πως αν στον λογαριασμό υπάρχουν πχ 5 co-players που διαθέτουν και οι 5 λογαριασμό στο forum, θα πρέπει να γίνει μόνο μία πρόβλεψη. Αν γίνουν περισσότερες (ακόμη και αν διαγραφούν στη συνέχεια), η συμμετοχή δεν θα θεωρηθεί έγκυρη και στην περίπτωση σωστής πρόβλεψης δεν πιστωθεί κανένα δώρο.

- Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πόντους Premium, αλλά θα μπορείτε να κερδίσετε χρήσιμα αντικείμενα που θα σας διευκολύνουν στους κόσμους που παίζετε ήδη (π.χ Προσπάθεια πολέμου, Πακέτα πόρων, Ανάπτυξη Καλλιεργειών, Ενίσχυση σημαίας, Royal Streamer και πολλά άλλα!)

- Κάθε αγωνιστική, ο Αριστοκράτης θα κάνει μαζί με εσάς πρόβλεψη τους νικητές (μόνο τους νικητές). Όσοι από εσάς καταφέρετε να μαντέψετε στα αποτελέσματα σας περισσότερα σωστά από τον αριστοκράτη θα κερδίζετε μια Ασημένια Ενίσχυση αριστοκράτη!Συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτή τη δημοσίευση για αλλαγές ή προσθήκες στους διαγωνισμούς! 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή