Έχω πέσει κάτω και κλαίω απο τα γέλοια !
Πανταγνώστες γκαρί.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου ηταν αξιος σεβασμου μέχρι τέλους.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου μπηκε τον Νοεμβριο στον κόσμο , γιατι του ζητησαν να μπει να απιξει πολέμο με DnD ναι αυτοι που ελεγαν πριν τα μπάν οτι δεν θα βαρεσουν DnD , και γι αυτο boostαρηθηκε ετσι ο λογαριασμός.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου εκει που διαλυθηκαν όλα και δεν υπηρχε η παραμικρη οργανωση και κανενας δεν αναλαμβανε την φυλη , πηρε μόνος του όλοι την φυλη στα χερια του και την ετρεχε χωρις καμια βοηθεια απο κανεναν.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου δεν ηθελε την ενωση το λεγομενο 3 vs 1
Ο βουβουζέλας κουκλές μου ετρεχε αμυντικα ακι επιθετικα μόνος του την φυλη με χιλια 2 προβληματα , το ισσοροπησε και γυρησε τον χαμενο χαρτη του βορρα με +480 χωρια με τα πλάνα του , που στα πλάνα του απο τα 10 τα 2 γινανε οπως ζητησε.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου δεν ηθελε να μπουν οι παικτες τον SOL σε λογαριασμους και είπε το εξης "αυτοι θα ηταν οι καταστροφη μας".
Ο βουβουζέλας κουκλές μου , βρέθηκε αναμεσα σε SOL και Δοιηκηση της DC να κατηγορουμε γα προδωσια και και με μ***ιες τεχνασματα και κάτι που είχαν ακουσει οι SOL έκλεψαν τα προνομια απο εμενα και τον κυνθο και απειλουσαν με καταστροφη της φυλής. Και αφου όλα λυθηκαν και αποδειχτηκε οτι ηταν πα***ιες αυτα που ειχαν ακούσει σεβόμενος του εαυτου μου και μετα απο οτι ειχα κανει γι όλους δεν με υποστυριξε κανενας και δεν ετριξε τα δοντια σε κανεναν γι οτι ωμη βια προκαλεσαν για εμενα τελειωσε ο κόσμος.
Το να σεβεσαι τον εαυτο σου κουκλες μου δεν ειναι προδοσια .
αληθεια τα παιδια τις SOL γιατι παρατησαν ολους τους λογαριαμσους αφου εφυγα εγω που ημουν το προβλημα τους ; Ποιος τελικα προδωσε την φυλη ; (οεο)
Ο βουβουζέλας κουκλές μου είπε οτι θα σταματησει το παιχνιδι μετα την χοντρο ξενερωμα που εφαγε μετα απο όσα είχε κάνει.
Ο βουβουζέλας κουκλές το λάθος μου ειναι οτι δεν αφήσα επιτηρηση και πάτησα διαγραφη ( και το εχω παραδεχτε δημοσια ) αλλα η απογοητευση ηταν μεγάλη.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου εδώσε επιτηρηση να μοιραστουν τα χωρια του μετα απο 44 μέρες και επειδη μαλλον δεν ξέρετε την ιστορια δεν μοιράστηκε κανενα χωριο αλλα χρησημοποιοταν ο λογαριασμος και τα επιθετικα του ως καταχρηση με το ονομα μου χωρίς να παίζω.
Έτσι λοιπον αφήσα 10 μέρες στον Filipsan να μοιράσει τα χωρια μου , οταν τελειωσαν αυτες οι 10 μέρες δνε ειχαν τελειωσει ηταν παρασκευη μου ζητησε μεχρι Δευτερα , του είπα το "οκ" και του επισυμανα οτι την δευτερα θα μπω και θα πατησω διαγραφη.
Την Δευτερα λοιπον κουκλές μου δεν ειχαν τελειωσει οπως μου ειχαν πει ισα ισα είχαν πάρει όλα τα πίσω χωρια και αφήσαν το μετώπο.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου χωρις να ξερει οτι υπαρχει πλανο απλα μπήκε και πάτησε διαγραφη οπως και είχε πεί αφινοντας συνολο 57 μέρες στην φυλη να μοιράσει τα χωριά.
Λίγος χρόνος εε ; ημουν ρυφιανος και άδικος ετσι ;
Ο βουβουζέλας κουκλές μου ανακοινωθηκε σαν ρουφιανος των DnD μετα απο όλα αυτα , μετα απο όσα εκανε αυτους τους 6 μηνες για την φυλη αυτη. γιατι ;
Γιατι ετσι ειμαστε εμεις οι Ελληνες έχουμε στενη μνημη ακι δεν θυμομασταν ποιος μ***κας δεν κοιμοτανε για ολους ποιος το Μ.Σαββατο εβγαζε πλάνο για την φυλη ποιος ξενυχταγε καθε βράδυ για ολους , ποιος είχε μονημα στο δρομο ΟΛΕΣ τις αμυνες του , και ποιος είχε το βαρος ολων το προβλημάτων της φυλης. Ποιος εβγαζε όλα τα επιτχημενα πλάνα της φυλής.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου έχει αξιοπρέπεια και σεβετε τον ευατο του , σας αρεσει δεν σας αρέσει .
Και ναι στεναχωρηθηκε για το κλεισημο αυτου του κόσμου.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου ζητησε μετα την σεζόν του να μπει αν τους βοηθισει αφου είχαν πρόβλημα και 2 μέλη filipsan και η co play του putingr εβελύνα δεν θέλανε .
και δεν κράτησα κακία ξερετε γιατι ; γιατι εβαλαν την αξιοπρεπεια τους μπροστα οπως εκανα και εγω.. τωρα με καταλαβαν πριν οχι.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου ηταν ένας Κυριος με Κ προς όλη την DC. με ψηλα το κεφαλι γράφω και σε μελη της φυλης μου και εχθρους και αυτο το εκτημουν περισσοτερο η DnD τωρα που δεν είναι τιποτα μέσα στο παιχνίδι.
Ο βουβουζέλας κουκλές μου εκανα στο εξωτερικο φορουμ αυτο που επρεπε να κάνει "προπαγανδα" γιατι το χρειαζοταν η φυλη του οπως είχα καλο αντιπαλο στο εξωτερικο τον "Ταράχη" που ηταν αξιος "προπαγανδιστης".
Οπως και αν έχει κούκλες μου χαιρομαι που επαιξα αυτους τους 6 μηνές στον κ36 και έκανα οτι έκανα.
Καλη συνεχεια στην ζωή σας και να θυμάστε οτι όταν πέφτει η σημαία σε αυτο το εικονικο παιχνίδι βγάλτε τις μάσκες σας.
Παίζουμε για να διασκεδαζουμε οταν παυει αυτο δεν υπάρχει νοημα.