DeletedUser17325
@blacko. Έχω να παίξω απο τον κ25 πασά μου. Για να σου λύσω την απορία ο U M@D Bro? Είμαι. Σου θυμίζει κάτι; Ναι ο δουκας της φυλης που βαρεσατε ξημερωματα και ενω την προηγουμενη μερα εκανες συζητησεις με τον αλλο δουκα (Shade) για ΣΕ. Τελικα πηρατε 1 χωριο φαγατε 5 backtime στους 5 απο τους 10 μεγαλυτερους λογαριασμους και αρχισες την κλαψα. Ότι δεν συμφερει και τις 2 πλευρες αυτο, οτι ηταν λαθος σου, οτι ειχες νευρα, οτι σε παρεσυραν, οτι σου ειχαν πει πως σχεδιαζαμε να σας βαρεσουμε και οτι αλλο σκεφτοταν η κεφαλα σου για να δικαιολογηθεις. Κατι τετοια δεν εκανες και στοπν κ30; Δυστυχως σεβαστηκα τον κοπο των συμπαικτων μου και δεν συνεχισαμε τον πολεμο. Οχι οτι αλλαξε το αποτελεσμα. Απο ότι ειδα (μιας και εδωσα τα χωρια μου ώντας καθετος στην ενωση Δωκε με ΡΕΣ) τι κανατε ; Α ναι φαγατε μερικα μπαν σαν ρες και μετα βαρεσατε διαγραφες.
κ19 ,21 , 25. είναι οι μονοι κοσμοι στους οποιους έπαιξα. Κακως σου θυμιζω κ21 γιατι 3 εβδομαδες αντεξες πρωτου φας πυξιδα. Όταν ειπα πως μπαινω σε κοσμους εννοουσα στο εξτερναλ. οχι In game. Σου το δινω βεβαια γιατι δεν ημουν αρκετα σαφης.
@acequad Τι να ρωτησω τον Αργυρη και τι να μου πει; Ότι σε βαλανε κοπλει αλλα εισαι τετοια ντιβα που περισσοτερη ωρα ησουν εξτερναλ να λες τις μπουρδες σου παρα στο ακκ; Το ξερω ηδη.
Ποτε μου δεν το επαιξα καλος. Ισα ισα σκουπιδι ειμαι. Εγω τουλαχιστον το ξερω. Και ποτε δεν δεχτηκα να παιξω με σκριπ, **** κλπ. Για αυτο και δεν εφαγα ποτε μπαν. Εσεις ποτε θα το παρετε χαμπαρι;
Σας χαιρετω. Καλες πυξιδες
κ19 ,21 , 25. είναι οι μονοι κοσμοι στους οποιους έπαιξα. Κακως σου θυμιζω κ21 γιατι 3 εβδομαδες αντεξες πρωτου φας πυξιδα. Όταν ειπα πως μπαινω σε κοσμους εννοουσα στο εξτερναλ. οχι In game. Σου το δινω βεβαια γιατι δεν ημουν αρκετα σαφης.
@acequad Τι να ρωτησω τον Αργυρη και τι να μου πει; Ότι σε βαλανε κοπλει αλλα εισαι τετοια ντιβα που περισσοτερη ωρα ησουν εξτερναλ να λες τις μπουρδες σου παρα στο ακκ; Το ξερω ηδη.
Ποτε μου δεν το επαιξα καλος. Ισα ισα σκουπιδι ειμαι. Εγω τουλαχιστον το ξερω. Και ποτε δεν δεχτηκα να παιξω με σκριπ, **** κλπ. Για αυτο και δεν εφαγα ποτε μπαν. Εσεις ποτε θα το παρετε χαμπαρι;
Σας χαιρετω. Καλες πυξιδες
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: