DnD vs DC - Κυριαρχία gr.36

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser21068
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33570

Μπα.... λες κι αλλες λεξουλες εκτος απο το
"ασχετοι ολοι...."

:clap:
 

DeletedUser

Παιδες,τελικα ο μονος αξιος να μιλησει για σκιλλ στην δνδ ειναι ο λογαριασμος γρηγορο φτυαρι.

Οι υπολοιποι σε πιο απαιτητικους κοσμους,χωρις νυχτερινη και οριο fake δεν θα αντεχατε ουτε βδομαδα σε μετωπο(βλ κ33).

Υ.Γ.Ταραχη,μπορεις να μου εξηγησεις λιγο την τακτικη με την οποια στελνεις τρενο;Γιατι πρωτη φορα βλεπω:
1ος αριστος συνοδεια 6.000 τσεκουρια
2ος αριστος συνοδεια 3000 ελαφρα
3ος αριστος συνοδεια 100 τσεκουρια
40ς αριστος συνοδεια 100 τσεκουρια.

Πρεπει να ειμαι πολυ νουμπας για να μην μπορω να την καταλαβω.
 

DeletedUser33570

Κοιτα το φροντιστηριο κοστιζει...

εσυ που ξερεις να βαζεις τρελα - ελα να σε δω...

ααα και κατι αλλο ποιο σπασιμο χωριου δεν κοβεται απο 1 αμυντικο χωριο...

Για πες μου παιχτουρα...?

Οταν βαζεις τρενα τις περισσοτερες φορες δεν πας για το χωριο ή εκτιμας οτι χτυπας παιχτουρες σαν κι εκει που το ειδες αυτο... και κανεις παρελαση...

οταν παιχτης που αξιζει ου κεντισει το ενδιαφερον - θα καταλαβεις της διαφορα...

τωρα περνω χωρια απο ολους σας με παρελαση...

Χερι πανω - χερι κατω, τεντωμενος ο αγκωνας σπασμενος ο καρπος.... ετσι απλα και χαλαρα...

Το επιασες τωρα γιατι το τρενο ειναι ετσι.... εεε και ποσους αριστους δεχθηκε μπροστα απο το τρενο... αδειαε το χωριο...
αντε τραβα να δεις αν ερχομαι...

οσο για το ποιοι ειναι καλητεροι απο μενα - στο λεω εγω ΟΛΟΙ απο την DnD ειναι καλητεροι απο μενα !

Φαντασου τι σε περιμενει....χαχαχαχα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser21068

Τι τωρα ειναι ο πραγματικος πολεμος ρε πασα μου , εσυ το πας οπου σε βολευει. Οταν βαρουσες μονο την DnD δεν μπορουσες να παρεις πανω απο 5 χωρια αληθεια ή ψεματα? Χτυπας δυο φορες σε περιοχες ανετιμες για πλανο και λογικο ειναι να παιρνεις χωρια σημειωση στο δευτερο σου πλανο πηρες τον μαγικο αριθμο των 23 χωριων με πολυ καλυτερο δικο σου στησιμο στην περιοχη του πλανου, αλλα τι σου λεω τωρα 17 μεχρι 23 ειναι διαφορα μεγατονων. Το τελευταιο πλανο της DnD ηταν σε περιοχη που εχετε στημενο το μετωπο 2 μηνες τωρα και αμυνες που δεν ειχαν σπασει απο την αρχη του κοσμου. Εσυ λες ψεματα στον εαυτο σου για να νιωσεις καλυτερα. Αυτοι που ξερουν τον χαρτη και την δυναμικη των πλανων του κ33 θα σου πουν την πικρη για εσενα αληθεια. Σε δυσκολο ενεργο και με καλους παικτες κοσμο τα 17 χωρια ειναι για να κανεις παρτι. Αλλα ενταξει δε λεω εισαι ακομα χαρουμενος που μπηκαν 4,5 ατομα να σε κουβαλησουν αλλιως ησουν για τα πανηγυρια.

Ξεκίνα στις 24.02. και ώρα 21:20:19

Να στο βαλω και εδω να το εχεις να το γουσταρεις. Τωρα μπηκαν καποια παιδια να βοηθησουν εαν πιστευεις οτι αυτοι ξεκινησαν τον πολεμο τοτε μαλλον αδικεις τον εαυτο σου και τους συμπαικτες σου, τους θεωρεις και αυτους ασχετους κανεις δε ξερει. ενω στο πρώτο πλάνο εκει πάνω σας πήρα 10 χωρια απο ένα χωριο 2 ημερών και άν ... έλα ξεφτυλίζεστε.


http://prntscr.com/aut8ga

Παρε και το -500 να εχεις να γουσταρεις.

Στο δευτερο πλάνο μου είχα μόνο μια ακαδημία , σε ενα χωριο και αριστους που είχα ντοτζάρει απο τις λατεδαφίσεις στα άλλα. Μην μιλάς για καλυτερο στίσημο στο δευτερο πλανο και για να ξέρεις αυτα τα 2 χωρία είχα στόχους και τα πήρα.

Ανέτιμες για πλάνο ; 15 μέρες ειστε τόσο ανήκανοι ωστε να στήσετε αμυντικά το μέτωπο σας ; ξαναξεφτιλίζεστε...

Στο πρώτο πλάνο η ΔνΔ χτυπήσανε στημένο εδω και 2 μήνες μέτωπο ; τι λές ; αληθεια ; το αμυντικο στισημο ειχε γινει πριν 3 μηνες στο σημειο ξερεις ποσα εχουν αλλαξει απο τότε ; στο τελευταιο σας πλάνο είδατε πραγματικο στήσιμο και όχι στο πρώτο .. μην κοροιδευόμαστε κύριοι ..

Να με κουβαλήσουν εμένα ; τι λές ; τα παιδια ήθελαν να παίξουν απλα και μπήκανε έτσι το βλέπω εγω έτσι το βλέπουν και αυτοί. Το τρέξιμο της φυλής και τα πλάνα και ότι αλλο βρείτε μπροστα σας ηταν και θα είναι δωρεά απο τον Βουβουζέλα.
Η πιο άσχετη προπαγάνδα που έχω ακούσει μέχρι σήμερα.. Οταν σας ζητάγανε ακουντ σε εσας και βάζατε παίκτες ήταν καλα;

Ασχετο δεν είπα ποτε κανεναν και δεν θα πω απο την φυλη μου , κάποιους ΝΕΣ ονόμασα έτσι σταμάτα ρε μαλθακέ αυτη την απαράδεκτη προπαγάνδα. Εγω ο ίδιος ήμουν αυτος που είπα μπράβο στο προηγουμενο πλάνο σας εγω είμαι αυτος που σας λέω οτι αυτο ηταν παρα πολυ άσχημο πλάνο που κάνατε έως και απαράδεκτο και σε αφήνω να γράφεις ότι θές για να χαλαρώσεις τον πόνο σου και της φυλής σου ; θές να σας πω μπράβο για να σταματήσετε να χαλιέστε ;


π.ς. Η αμυντική λειτουργεια στο τελευταιο πλάνο σας απο εμένα βγηκε και φάγατε τα μουτρα σας , δεν λέω όμως οτι δεν βάλανε την ωρα που έσκαγε το πλάνο σας το χεράκι τους η νέες προσθήκες μαζι με εμάς που σας κάναμε να τραβάτε τα μαλλία σας.

Για εμένα ετσι ηταν τα στατιστικά και έτσι θα τα βλέπω .. τωρα αν θεωρείτε + χωρια τα "εσωτερικα" που πήρατε απο νές τότε τι να σας πώ μπράβο !


[SPOIL]Πλευρά 1:
Φυλές: ~DC~
Πλευρά 2:
Φυλές: DnD

Timeframe: Προηγούμενοι 3 μήνες

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 294
Πλευρά 2: 242
Διαφορά: 52

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 2,587,864
Πλευρά 2: 2,066,610
Διαφορά: 521,254

chart
[/SPOIL]


Δημήτρη καλά όλα αυτά που λες. Εγώ μαζί σου. Αλλά... Σε θυμαμαι όχι και τόσο παλιά (2 μηνες πριν) σε πλανο δικο σου στο οποιο πηρατε 15 χωρια (κοιτα να δεις ειρωνια. :p ) να το χαρακτηριζεις απολυτα επιτυχημενο. Μάλιστα όσοi αντιπαλοι σου το χαρακτηριζαν αποτυχια, εμμεσος πλην σαφως τους ελεγες ασχετους :)
Μην έχεις αλλα μετρα και αλλα σταθμα και γινεσαι σαν καποιους αλλους..

Ήταν το πρώτο μας πλάνο χωρις την παραμικρη εικόνα την βαράμε.. το παίξατε καλά , αλλα για εμένα για πρώτο πλάνο που είχα στοχο τα 20-25 χωρία να παρουμε τα 17 δεν είναι λίγα και το θεωρω επιτυχια το τότε πλάνο διοτι χαρτογραφίσαμε ολοι την περιχή εκει . και μην ξεχνάμε πριν 2-3 μηνες .. είαμστε 3 μηνες μπροστα με εναν τελειως διαφορετικο χάρτη.

Αλλο που τους πηγατε όλους εσωτερικα εκει γιατι χάσανε χωρία.. δικαιωμά σας εγω τους παίκτες χωρις τοσο μεγαλη εμπειρια μετώπου φρόντησα με μεράκι να τους βοηθησω να τους εξιγήσω καποια πραγματα και αν τους βοηθησω επισης να στηθουν για το επόμενο πλάνο ... δεν πηγα 3 παικτες εσωτερικα για να μην χάσω άλλα χωρία σαν φυλη αυτη ειναι η διαφορά μας... και νομίζω ο κόπος μου αναμηφθηκε για τα καλά στο πλάνο σας.

π.ς. Μιλάω συνεχεια για το τωρα γιατι τωρα διχνουμε και οι 2 μεριες την πραγματικα την αξία μας . πρίν απλα κάνατε παρέλαση (και καλα κάνατε) και εμεις ενα βήμα μπροστα και 2 πίσω. επισης εγω πραγματικα γουστάρω πιο πολυ τωρα γιατι τα πλάνα μου θα υλοποιουντε καλύτερα με περισσοτερους ενεργους λογαριασμους.

π.ς.2 Οπως έχω πει και στον Θοδωρη το λέω και σε εσας γουσταρω αυτον το πόλεμο δεν έχω προσωπικα με κανέναν , λιγουλάκι με τους ρουφιάνους αλλα με τους υπόλοιπους τίποτα απολυτος και χαίρομαι που υπάρχει καλη ποιοτητα παικτων και απο της 2 μερίες.


Εντάξει ρε παιδιά, τι συζητάμε εδώ πέρα; Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος, πριν τις 15.04 ήταν όλοι νουμπάδες, όλη η DC ήταν άσχετοι και ανίκανοι με πρώτο από όλους τον Βουβουζέλα που έβγαζε τα πλάνα!! Προφανώς έχει τόσο αυτοπεποίθηση γιατί κάποιος τον αντικατέστησε πλέον και σε αυτό το κομμάτι, αφού την πήρε πια χαμπάρι όλος ο σερβερ πως δεν κάνει! Και πολύ λογικό κιόλας, φάνηκε στα αποτελέσματα τόσο καιρό όταν επαιζες ενάντια στη δνδ μόνο επίθεση και δε μπορούσες να πάρεις χωριά. Λες αποτυχία ένα πλάνο μας που πήραμε όσα πήρες εσύ σε 40+ μέρες, βρε γελάνε και οι πέτρες!!

Οπότε τράβα πίσω στο καβούκι σου κ. Βουβουζέλα κι άσε μας να παίξουμε τώρα με τα νέα παιδιά που μπήκαν να παίξουν πόλεμο, γιατί όλοι οι υπόλοιποι όπως μας λες πεντακάθαρα είστε μηδενικά! Αφήστε εντελώς τους λογαριασμούς στα καινούργια παιδιά και μετονομάστε την φυλή σε SOL να τελειώνουμε, αφού οι υπόλοιποι δε μπορείτε.

Τώρα λίγο στα της ιστορίας..
Στρατολογήσατε μια ΝΕΣ και πανηγυρίζατε για κλείσιμο του κόσμου. Ξεκίνησε ο πόλεμος κι αφού είδατε πως ήταν λάθος κίνηση βγήκατε ένας-ένας να αποποιηθείτε τις ευθύνες της φυλής σας! ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!! Σιγά η υστεροφημία! Ρε πάρτε το χαμπάρι, δε μας ενδιαφέρει τι λέτε! Στα τέτοια μας ποιος πήρε την απόφαση και ποιος δεν ήθελε, από τη στιγμή που το κάνατε πρέπει να κάνετε τουμπεκί γιατί είναι ενέργεια της ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ και όχι ατομική κανενός! Οπότε σταματήστε πια με αυτό το παραμύθι, πολύ περισσότερο ασχολείστε εσείς γιατί σας γύρισε μπούμερανγκ και σας πόνεσε.
Έπειτα παρακαλούσατε να δείξετε την αξία σας η μητρική λοκα κι όταν φτάσαμε στο σχεδόν 1v1 "ξανά ξεκινήσατε" τον πόλεμο και στο πρώτο πλάνο χάσατε πάνω από 40 χωριά. Εφόσον τα βρήακτε σκούρα, τρέξατε να κάνετε προσθήκες γιατί το βλέπατε που πάει, όπως πλαγίως κάποιοι από εσάς το έχουν παραδεχτεί κιόλας εδώ στο φόρουμ πως ήταν μονόπλευρος πόλεμος. Τώρα με τις προσθήκες "ΞΑΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ" ο πόλεμος για εσάς! Άμα βέβαια κάνετε πλάνο και πάρεις κάτω από 20 (μέτρο σύγκρισης βουβουζέλα) δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, πρέπει να έχετε επιτυχία 20+ χωριά για να ξεκινήσει ο πόλεμος. Άιντε ρε από δω...

Μιλάμε για απίστευτη γραφικότητα πλέον, τα ίδια ακριβώς είπα στο προηγούμενο ποστ αλλά φαίνεται θέλουν περαιτέρω ανάπτυξη για να γίνουν αντιληπτά!! Προφανώς και πλέον ξεπερνάς λίγο τα όρια του παιχνιδιού φίλτατε και η ιδέα της νίκης σου έχει γίνει εμμονή, γιατί στα παραπάνω δεν υπάρχει κάμια λογική. Προσωπικά πλέον -σε παρόμοια ποστ- δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω γιατί δεν υπάρχει κανένα νόημα, τζάμπα γράφουμε..

Να ξανα ευχηθώ καλές μάχες σε όλους κι ελπίζω να γίνει ωραίο παιχνίδι!

Καλα στο πρωτο σκέλος εχω απαντησει και απο πάνω , στα 294 χωρια που σας έχουμε πάρει συνολικα αυτους του μηνες του πολέμου εμένα αλλα μου λένε. Ασχετος μπορει να είμαι ποτε δεν ειπα το αντιθετο αλλα δεν ειναι ασχημο να χανεις 294 χωρια μεχρι τωρα απο εναν ασχετο που βγαζει πλανα σε κάνει να νιωθεις καλα ;
Ασχετο δεν είπα κανενας της φυλης μου ρε προπαγανδα για τους νες μιλαγα , δεν θα κράξω ποτε κανενα μέλος μας και οπως λέω πιο πάνω και αυτους που εχουν μικροτερη εμπειρια στο παιχνιδι και θέλουν να παιξουν π.χ. τσιομέσι... Με μεράκι τους φτιαχνω δεν τους πάμε εσωτερικο για να μην χάσουμε χωρια σαν φυλή.. μαλλον εσεις με τον τρόπο και τις πράξεις σας λετε άσχετους τους παίκτες σας και είστε στα συνορα μονο 7 λογαριασμοι... για μέτρα πόσους έχουμε εμείς... νταβάι...

Όσο για το καβουκι μου δεν θα σου κάνω την χάρη , τα δικα μου πλάνα θα τρώτε στην μουρη για πολυ καιρο ακόμα οσο το επιτρέπει ο ελευθερος χρόνος μου οπως και όλες τις αμυντικες λειτουργείες οπως την τελευταια που τα πήρατε όλα στα χερία.

Μην μου μιλάς για ΝΕΣ εμένα ειδικα την πρωτη μερα που εγινε αυτο βγηκα στο εξωτερικο και εκραξα αυτη την αποφαση.. ψάξε λιγο ακι θα το βρείς. και απλα οπως εγραψα και πιο πα΄νω τωρα το παιχνιδι είναι επι ισης ώρης.

Οτι θα ακουγα οτι έχω εμονη εγω για να νικησω σε ενα παιχνιδι με ξεπερνα ειμαι πιο χαλαρος απο οσο νομιζεις/ετε .. εγω αναλώνω τις ελευθερες ωρες μου σε αυτο το παιχνιδι και το διασκεδάζω και τίποτα παραπάνω.

Καλές μάχες να εχουμε φίλτατε. :)


ο Γιαννης σε γλετνησε αγορινα... και πηγατε να παρετε και χωριο του πισω...χαχαχα

παλι ξεφτιλα....

Ναι ναι οπως τα λές φιγκο και ραντιξ χτυπουσαν επι 2 μέρες ενα πυρινα μέσα σας χαλάσανε οτι επιθετικο είχαν , ακόμα και αμυντικα χωρια έστειλαν εδω χτύπησε και ο τερας (L) και πηρατε 8 χωρια σε ενα σημειο που ειχαν καταστραφει η αμυνες και η φυλη ηταν πολυ μακρια για να κοψει τρένα για και αυτα την πρωτη μέρα που πηρατε την δευτερη μέρα όλα μα όλα στα χερια τα πήρανε :rip:
 

DeletedUser20435

"Ναι ναι οπως τα λές φιγκο και ραντιξ χτυπουσαν επι 2 μέρες ενα πυρινα μέσα σας χαλάσανε οτι επιθετικο είχαν , ακόμα και αμυντικα χωρια έστειλαν εδω χτύπησε και ο τερας και πηρατε 8 χωρια"


γραφεις τι γραφεις με μνημονευεις χαχαχα κι ακομα δεν ειδες την καταστροφη που ερχεται...εξαιτιας της αντιληψης σου:cop:

τελικα οι εμμονες δεν ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των ηλικιωμενων μονο!:rolf:

για αυριο εχεις καποια ειδικη προτιμηση στον επιτηρητη που θα εχω? η εχω την αδεια σου να παιξω μονος τον λογαριασμο μου?

φανταζομαι παλι αυριο ποσες αιτησεις θα εχεις ηδη προκατασκευασει για να δεις πως κοβονται τα ριμαδοτρενα...:grrr:
 

DeletedUser21068

"Ναι ναι οπως τα λές φιγκο και ραντιξ χτυπουσαν επι 2 μέρες ενα πυρινα μέσα σας χαλάσανε οτι επιθετικο είχαν , ακόμα και αμυντικα χωρια έστειλαν εδω χτύπησε και ο τερας και πηρατε 8 χωρια"


γραφεις τι γραφεις με μνημονευεις χαχαχα κι ακομα δεν ειδες την καταστροφη που ερχεται...εξαιτιας της αντιληψης σου:cop:

τελικα οι εμμονες δεν ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των ηλικιωμενων μονο!:rolf:

για αυριο εχεις καποια ειδικη προτιμηση στον επιτηρητη που θα εχω? η εχω την αδεια σου να παιξω μονος τον λογαριασμο μου?

φανταζομαι παλι αυριο ποσες αιτησεις θα εχεις ηδη προκατασκευασει για να δεις πως κοβονται τα ριμαδοτρενα...:grrr:

Ρουφίανε , δεν έχω κάνει και ουτε θα κάνω αίτηση υποστυριξης σε κανέναν δεν είναι του τύπου μου.
Στο προηγουμενο πλανο που έχασες 27 χωρία + είχες επιτηρητη που το έχει παραδεχτει κι ολας οποτε μόκο.
Στο προ προηγουμενο χτυποθσε το κινητο σου και εχασες καμια 60+ χωρία.
Αυρίο ; ας μπει όποιος θέλει αλλα για αν λές κάτι τετοιο εσυ 2 εκδοχες υπάρχουν , 1η η σε εχουν στακάρει παντου γιατι μονο ετσι μπορεις να παιξεις ή θα δωσεις επιτηρηση και θα λές οτι είσαι εσυ απο το ταμπλετ και με κλεισμένο το κινητο να μην χτυπάει.
Σου έχουμε πάρει 80 + χωρία ρε σι , τι βγαινεις και γράφεις αληθεια ; ποσο λιγο σεβασμο έχεις στον εαυτο σου ;
Δεν λές που είσαι σε περιεργο σημείο και δνε μπορουνε να σε πάνε εσωτερικο ακόμα ; ή σου το προτείνανε σταναράκι να σου πάρουν καποα χωρία στην ειρήνη του Πάσχα οπως σου ειχαμε πει και εμεις (για να κανουμε ζωνη αμυνες και να στα διναμε πιο πίσω) και θα τους είπες οτι είπες σε εμας τότε ; ή σε αυτους που ηταν η πραγματικη σου φυλή θα κατεβάσεις κι αλλο τα παντελόνια ;
Σε κράζουν ακόμα και η τωρινοι συμπαίκτες σου ρε σί ακόμα και ασε1 καλυτερος απο εσένα είναι.. ασε τα λόγια γιατι μόνο βάρβαρα είσαι και απο βαζελίνη τίποτα...
 

DeletedUser33570

Ναι ναι οπως τα λές φιγκο και ραντιξ χτυπουσαν επι 2 μέρες ενα πυρινα μέσα σας χαλάσανε οτι επιθετικο είχαν , ακόμα και αμυντικα χωρια έστειλαν εδω χτύπησε και ο τερας (L) και πηρατε 8 χωρια σε ενα σημειο που ειχαν καταστραφει η αμυνες και η φυλη ηταν πολυ μακρια για να κοψει τρένα για και αυτα την πρωτη μέρα που πηρατε την δευτερη μέρα όλα μα όλα στα χερια τα πήρανε :rip:

Ρε Δημητρη τι λες...

Απο τον DaviNci τα περιμενω αυτα - οχι απο σενα ομως...

Τα χωρια ηταν στακες -καραστακες, 8 χωρια του χτυπησαν και του πηραν τα 11!!
σε 1 λογαριασμο που δεν ειχε χτυπηθει ποτε...

Ειναι η απολυτη ξεφτιλα για οποιον επαιζε το λογαριασμο!
40 χωρια εχει πυρηνα και δεν μπορεσε να κρατησει ΟΥΤΕ 1 απο αυτα που αδειασανε και ειδα τα κορμια εκει και αλλα αδεια και τα πηραν και αυτα...:rolf:

Εαν νομιζεις οτι ετσι θα κανουν τιποτα - καλητερα διωξτους ολους και παρτο πανω σου...

Ξεφτιλα γινεστε ολο και περισσοτερο με ολα αυτα και σαν ικανοτητα στο game - αλλα και με τις ασυναρτησιες που γραφετε σε σχεση με αυτα που δειχνετε οριμσενοι στο παιχνιδι και δεν αναφερομαι εδω σε σενα Δημητρη... αλλά στον ανικανο που θελει να το παιξει και pro-...xaxaxa
 

DeletedUser20435

δεν πας στο διατανο παλιοχαρακτηρα που θα με πεις και ρουφιανο... ηλιθιοφατσα αναποφασιστε ωφελημιστη ουρτ
 

DeletedUser33711

Ο λογαριασμος τερας στο προηγουμενο πλανο εχασε 6-7 χωρια και αυτα μετα απο 6 ωρες που στελνατε αριστοκρατες στα 5-10 μς απο τα 35 και τα 49 λεπτα με σημειωση οτι αυτο το κανατε απο την αρχη του πλανου, επισης ηταν σπασμενος και λογο της στρατολογησης του δεν ειχε ετοιμαστει για πλανο οπως πρεπει, τωρα εαν εσυ εισαι περηφανος που πηρες 6-7 χωρια απο εναν τετοιο λογαριασμο που ειναι μεσα σου και τον εχεις ολα τα χωρια της περιοχης στη μια ωρα μαξ με αριστοκρατη ενω τον χτυπανε 7 διαφορετικοι παικτες απο ολες τις πλευρες δικαιωμα σου, για εμενα ηταν οτι χειροτερο εχω δει στις φυλετικες να μην μπορειτε να παρετε εκεινα τα χωρια. Τα υπολοιπα χωρια χαθηκαν απο αλλου, τα δυο χωρια που πηρες σε εκανα πλακα με ντοτζ κανσελ απλα απο ενα σημειο και μετα αμυνες κοντινες να μπουν δεν υπηρχαν και ερχοταν σε καθε χωριο δυαδα με μεγαλη συνοδεια. Εριξες 30 αριστοκρατες σε καθε χωριο για να παρεις δυο κολλητα σου και απλα στο τελος σε αφησα, δεν ειχε νοημα να σε κοβω και να μπει και αλλος παικτης στην περιοχη.

αυτα.

οσο για τα στατιστικα σου βαλε και την ακαδημια σου μεγαλε γιατι ειναι πρωτη γραμμη και μεροληπτεις λιγουλακι, ωχ τι εγινε και εδω πισω εισαι παικταρα :hmmm: ? και βαρας επι εναμιση μηνα χωρις απαντηση και σου εχει κανει δυο ΜΟΝΟ πλανα η DnD. Ξυπνα !! οσο για το μαλθακος δε θυμαμαι να σε χαρακτηρισα Δημητρακη, αλλα τι εγινε ακολουθεις και εσυ την τακτικη του οταν δε ξερω τι να πω το ριχνω στους επιθετικους προσδιορισμους ?


Πλευρά 1:
Φυλές: DnD, DnD+
Πλευρά 2:
Φυλές: -DC-, ~DC~

Timeframe: Προηγούμενοι 3 μήνες

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 314
Πλευρά 2: 301
Διαφορά: 13
 

DeletedUser21068

Ρε Δημητρη τι λες...

Απο τον DaviNci τα περιμενω αυτα - οχι απο σενα ομως...

Τα χωρια ηταν στακες -καραστακες, 8 χωρια του χτυπησαν και του πηραν τα 11!!
σε 1 λογαριασμο που δεν ειχε χτυπηθει ποτε...

Ειναι η απολυτη ξεφτιλα για οποιον επαιζε το λογαριασμο!
40 χωρια εχει πυρηνα και δεν μπορεσε να κρατησει ΟΥΤΕ 1 απο αυτα που αδειασανε και ειδα τα κορμια εκει και αλλα αδεια και τα πηραν και αυτα...:rolf:

Εαν νομιζεις οτι ετσι θα κανουν τιποτα - καλητερα διωξτους ολους και παρτο πανω σου...

Ξεφτιλα γινεστε ολο και περισσοτερο με ολα αυτα και σαν ικανοτητα στο game - αλλα και με τις ασυναρτησιες που γραφετε σε σχεση με αυτα που δειχνετε οριμσενοι στο παιχνιδι και δεν αναφερομαι εδω σε σενα Δημητρη... αλλά στον ανικανο που θελει να το παιξει και pro-...xaxaxa


Μιλάς ομορφα και μου αρέσει.

Λοιπόν καραστάκες δεν ηταν δεν είχαν φτασει όλες η αμυνες που στελναμε οταν χτυπουσατε γι αυτο βρισκατε συνεχεια + αμυντικά μέσα που αποκλειετε να τα ειχαμε στειλει εκεινη την στιγμή.

Του χτυπησανε 8 χωρια ; ρε σι........ τι λες ;;;; έφαγε 200+ αριστοκρατες και οτι επιθετικο υπηρχε στην περιοχη .. είσαι σοβαρός ;
Είχε ξαναχτυπηθει ο λογαριασμος αλλα πιο μεμονομενα 2 φορές. Για εμένα το επαιξαν οσο καλυτερο μπορουσαν. ( η γνώμη μου ).

Ο καιρος θα δείξει περισσοτερα ρε φίλε ειλικρινά χαμένος η κερδισμένος εγω περνάω καλα ειδικα οταν δεν υπάρχει η προσωπική επιθεση εδω μέσα που με απογοητευει για το ανθρωπινο ειδος και οχι για το παιχνίδι. στο μονο που θ με κουβαλήσουν εμενα προσωπικα τα παιδια που μπήκαν ειναι οτι θα ασχοληστε με αυτους στο εξωτερικο φόρουμ ! :) (πλακίτσα.)


Ο λογαριασμος τερας στο προηγουμενο πλανο εχασε 6-7 χωρια και αυτα μετα απο 6 ωρες που στελνατε αριστοκρατες στα 5-10 μς απο τα 35 και τα 49 λεπτα με σημειωση οτι αυτο το κανατε απο την αρχη του πλανου, επισης ηταν σπασμενος και λογο της στρατολογησης του δεν ειχε ετοιμαστει για πλανο οπως πρεπει, τωρα εαν εσυ εισαι περηφανος που πηρες 6-7 χωρια απο εναν τετοιο λογαριασμο που ειναι μεσα σου και τον εχεις ολα τα χωρια της περιοχης στη μια ωρα μαξ με αριστοκρατη ενω τον χτυπανε 7 διαφορετικοι παικτες απο ολες τις πλευρες δικαιωμα σου, για εμενα ηταν οτι χειροτερο εχω δει στις φυλετικες να μην μπορειτε να παρετε εκεινα τα χωρια. Τα υπολοιπα χωρια χαθηκαν απο αλλου, τα δυο χωρια που πηρες σε εκανα πλακα με ντοτζ κανσελ απλα απο ενα σημειο και μετα αμυνες κοντινες να μπουν δεν υπηρχαν και ερχοταν σε καθε χωριο δυαδα με μεγαλη συνοδεια. Εριξες 30 αριστοκρατες σε καθε χωριο για να παρεις δυο κολλητα σου και απλα στο τελος σε αφησα, δεν ειχε νοημα να σε κοβω και να μπει και αλλος παικτης στην περιοχη.

αυτα.

οσο για τα στατιστικα σου βαλε και την ακαδημια σου μεγαλε γιατι ειναι πρωτη γραμμη και μεροληπτεις λιγουλακι, ωχ τι εγινε και εδω πισω εισαι παικταρα :hmmm: ? και βαρας επι εναμιση μηνα χωρις απαντηση και σου εχει κανει δυο ΜΟΝΟ πλανα η DnD. Ξυπνα !! οσο για το μαλθακος δε θυμαμαι να σε χαρακτηρισα Δημητρακη, αλλα τι εγινε ακολουθεις και εσυ την τακτικη του οταν δε ξερω τι να πω το ριχνω στους επιθετικους προσδιορισμους ?


Πλευρά 1:
Φυλές: DnD, DnD+
Πλευρά 2:
Φυλές: -DC-, ~DC~

Timeframe: Προηγούμενοι 3 μήνες

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 314
Πλευρά 2: 301
Διαφορά: 13


Για μέτρα καλύτερα πόσα έχει χάσει συνολο :

http://gr.twstats.com/gr36/index.ph...1757&type=all&oldtribe=238&newtribe=283&pn=-1

Είχατε χρόνο 16 μέρες + να τον καλυψετε απο τότε που μπηκε δεν αποτελει δικαιολογια αυτο.
Να προσθέσω παρολο την προσωπικη επιθεση που κάνεις κατα καιρους οτι σε θεωρω ως τον καλυτερο λογαριασμό τους. και πρεπει αν είσαι και καλος χαρακτήρας αλλιως δεν θα έδενες με τον Σωτηράκι που είναια δυναμία μου.

Τωρα οσο για αυτο που είπες , ολοι ριξαμε γενικα παντου επιθετικα , οπως και εγω τα εριξα αλλου και λίγα στους στόχους μου , τωρ για τους αριστοκρατες με 1/9 χωρια με ακαδημια που και αυτη βγηκε 6 ωρες πριν το πλάνο διοτι ειχαν κατεδαφιστη τα χωρια απο ασε1 και με 13 αριστους που είχαν μεινει με αυτα επαιξα μπάλα εκεί , τωρα αν ειχες την μαγκια να μου κοψεις στα 2μς που έβαλα μετα απο 3 προσπαθεις χεράτα αριστο με νυκε μπροστα τοτε τι αν σου πω ρε φίλε μεγεια σου με χαρά σου αλλα μην λές οτι τα αφησες να τα πάρω στο τέλος.. οταν κανεις ντοτς κανσελ στα 10 μς.....
Οπως και μην μου μιλας γι αυτο τον παικτη για απικτικη ικανοτητα... αν δεν ησουνε εσυ ξέρεις οτι θα ηταν ξεφραγο αμπέλη πάλι. Και το γελοιο τις υποθεσης ειναι οτι βγαινει και περιφανευετε με -80 χωρια με ξένα σοβρακα.. (θα είχε ανοιξει η γη να με καταπιεί εμένα αν μου είχε συμβει κάτι αναλογο.)

Ωραία τα στατιστικά ισχυουν κανονικά ναι.. αλλα στο μυαλο μου χωρις τα 100+ χωρια του σιρσιμπα που εγυγε βραδυ να παρεί τσιγάρα και δεν γυρησε ποτε . (ΝΕΣ) και αυτος το πάλεψε αλλα απο τι καταλάβαμε δεν είχε αντοχή , δεν τον κατηγορώ.

μαλθακός (μαλθακός άνθρωπος) - χαρακτηρίζεται από έλλειψη δυναμισμού και αποφασιστικότητας .
* για την προπαγάνδα που κάνεις δεν θα χαρακτηρίσω ποτε κάποιον παίκτη άσχημα και αυτο δεν είναι βρυσία.


Συνεχιστε έτσι κανουμε ωραίο παιχνίδι και αυτο ειανι το νοημα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33570

Ειδες τελικα.... το πιστευεις και εσυ οτι χτυπηθηκαν ολα τα χωρια....!

Απιστευτο, νομιζα οτι το ελεγες για προπαγανδα...
Μπραβο ρε ΤΕΟ τελικα εισαι πολυ μπροστα ρε φιλε - Μπραβο και παλι!!
(Ακομα και μετα το πλανο ΔΕΝ εχουν καταλαβει τι εγινε...απιστευτο!!)

Λοιπον τα χωρια που χτυπηθηκαν ειναι εκει που σκασαν 15-20 εκκαθαριστικες στο καθενα και αυτα ηταν 8 ΜΟΝΟ!

Αριστους κανονικα η περιοχη επρεπε να δεχθει 320 40vill x 8 noble, μαλλον καποιοι δεν βαλαν αριστους γιατι για να αναφερεις 200 σημαινει οτι ΔΕΝ πεσαν ουτε 100 αυτο ειναι το Λαθος της υλοποιησης του πλανου....

Παντως οσο πιο πολυ μιλαμε - τοσο περισσοτερο αντιλαμβανομαι την χαοτική διαφορα μεταξυ και των παιχτων και της ηγεσιας!!

Καλη συνεχεια λοιπον σε ολους και καλη επιτυχια στο αυριανό πλανο...
που οπως το βλεπω(δυστυχώς)... "περσινά ξινα σταφύλια..."...καμια πρωτοτυπια....ολα προβλεψιμα...κριμα...
και καθιστερησατε και πολυ να χτυπησετε... πηραμε ηδη ενα 5ημερο κεφαλι...

π
 

DeletedUser30332

Εντάξει φίλτατε, αυτήν την εντύπωση μου έδωσες με το ύφος του ποστ σου από την χαρά σου προφανώς κι εγώ το πήγα ένα βήμα πιο πέρα, σε διαβεβαιώ δεν υπάρχει τπτ επί προσωπικού με κανέναν και χαίρομαι εφόσον λες πως δεν ισχύουν, παραμένουμε πάνω από όλα στα όρια του παιχνιδιού! :D :D
Τώρα όσο για τη ΝΕΣ θα ξαναπώ φίλε «περσινά ξινά σταφύλια..», ήταν τραγικό λάθος από μεριάς DC η στρατολόγηση, αλλά τώρα τι να κάνουμε, ό,τι έγινε - έγινε. Ανούσια η όποια ανάπτυξη του θέματος κατ'εμέ μιας και στα πλαίσια του πολέμου η κάθε μεριά παρουσιάζει τα γεγονότα διαφορετικά, ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο τι να το ψάχνουμε..***

Τώρα για το μέτωπο που λες και για παίχτες.. για την 54 είχες αναφέρει πως ήθελες να κάνεις «αλλαγές» που δεν πρόλαβες. Όπως αλλαγές κάνατε στον σταυρό και πιο κάτω με παίχτες όπως fowler, shark2isb κ.α. που μου διαφεύγουν και στήσατε μέτωπο μόνο από ενεργούς παίχτες, άρα σε αυτό που "κατηγορείς" τη δνδ, είστε πρωτεργάτες.

*** Βέβαια για αυτό το λόγο έχουμε το εξωτερικό να γίνεται και λίγο τζέρτζελος :rolf:
 

DeletedUser

Κοιτα το φροντιστηριο κοστιζει...

εσυ που ξερεις να βαζεις τρελα - ελα να σε δω...

ααα και κατι αλλο ποιο σπασιμο χωριου δεν κοβεται απο 1 αμυντικο χωριο...

Για πες μου παιχτουρα...?

Οταν βαζεις τρενα τις περισσοτερες φορες δεν πας για το χωριο ή εκτιμας οτι χτυπας παιχτουρες σαν κι εκει που το ειδες αυτο... και κανεις παρελαση...

οταν παιχτης που αξιζει ου κεντισει το ενδιαφερον - θα καταλαβεις της διαφορα...

τωρα περνω χωρια απο ολους σας με παρελαση...

Χερι πανω - χερι κατω, τεντωμενος ο αγκωνας σπασμενος ο καρπος.... ετσι απλα και χαλαρα...

Το επιασες τωρα γιατι το τρενο ειναι ετσι.... εεε και ποσους αριστους δεχθηκε μπροστα απο το τρενο... αδειαε το χωριο...
αντε τραβα να δεις αν ερχομαι...

οσο για το ποιοι ειναι καλητεροι απο μενα - στο λεω εγω ΟΛΟΙ απο την DnD ειναι καλητεροι απο μενα !

Φαντασου τι σε περιμενει....χαχαχαχα


Το δημοτικο οντως πρεπει να ηταν δυσκολο για σενα.
Θα χρειαστεις οντως φροντιστηριο αν θελεις οι ασυναρτησιες που λες να βγαζουν καποιο νοημα.

Οσο για το τελευταιο που λες,τολμω να πω οτι αυτη τη στιγμη εισαι στο τοπ 5 τον λογαριασμων της δνδ,οποτε στη θεση σου οντως θα φοβομουν για το τι με περιμενει.Και μεχρι τωρα βγαζεις γλωσσα γιατι παιζεις επιθεση,και νομπλαρεις ανενεργους και ρουφιανακια(πχ τερας),να δω τι θα λες οταν θα ερθει η ωρα της αμυνας,επιτηρηση στον aser ή διαγραφη οπως κ31;; :help
 

DeletedUser21068

Ειδες τελικα.... το πιστευεις και εσυ οτι χτυπηθηκαν ολα τα χωρια....!

Απιστευτο, νομιζα οτι το ελεγες για προπαγανδα...
Μπραβο ρε ΤΕΟ τελικα εισαι πολυ μπροστα ρε φιλε - Μπραβο και παλι!!
(Ακομα και μετα το πλανο ΔΕΝ εχουν καταλαβει τι εγινε...απιστευτο!!)

Λοιπον τα χωρια που χτυπηθηκαν ειναι εκει που σκασαν 15-20 εκκαθαριστικες στο καθενα και αυτα ηταν 8 ΜΟΝΟ!

Αριστους κανονικα η περιοχη επρεπε να δεχθει 320 40vill x 8 noble, μαλλον καποιοι δεν βαλαν αριστους γιατι για να αναφερεις 200 σημαινει οτι ΔΕΝ πεσαν ουτε 100 αυτο ειναι το Λαθος της υλοποιησης του πλανου....

Παντως οσο πιο πολυ μιλαμε - τοσο περισσοτερο αντιλαμβανομαι την χαοτική διαφορα μεταξυ και των παιχτων και της ηγεσιας!!

Καλη συνεχεια λοιπον σε ολους και καλη επιτυχια στο αυριανό πλανο...
που οπως το βλεπω(δυστυχώς)... "περσινά ξινα σταφύλια..."...καμια πρωτοτυπια....ολα προβλεψιμα...κριμα...
και καθιστερησατε και πολυ να χτυπησετε... πηραμε ηδη ενα 5ημερο κεφαλι...

π


Μπράβο Μπράβο ( είναι ειρωνικό )

Ρε Ταράχη αγόρι μου είσαι ο μεγαλύτερος ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ των TW ρε φίλε , σε παλιότερο κόσμο έιχες 2 λογαριαμσους εξωτερικο φορουμ ακι εκραζες τον εαυτο σου για να αφυπνήσεις τους δικους σου (πράγμα που μου το έχεις πει μόνος σου ) και περιμένεις τώρα να σε πάρουν σοβαρα ρε φίλε ; εγω πάντως όχι.

Όσο για το πλάνο μην λές μεγαλα λόγια , όπως δεν λέω και εγώ πρίν ας το να εξελιχθεί και όταν τελείωσεις λές ότι πιστευεις , όχι τιποτα άλλο μπορείς να εκτεθείς και να χάσεις πάλι κανα 5.000 πρέμιουμ για το τείχος .

Ισχυει παντως η χαοτικη διαφορα ηγεσίας διοτι εμεις δεν έχουμε , ένα παρεάκι είμαστε που παίρνουμε απο κοινου αποφάσεις ακι εγω τρέχω την υλοποιηση τους. Οσο για την παικτικη ικανοτητα των απλών μελλων Κυριε Προπαγάνδα θα πω οτι ειστε αρκετά ρηχός.


Εντάξει φίλτατε, αυτήν την εντύπωση μου έδωσες με το ύφος του ποστ σου από την χαρά σου προφανώς κι εγώ το πήγα ένα βήμα πιο πέρα, σε διαβεβαιώ δεν υπάρχει τπτ επί προσωπικού με κανέναν και χαίρομαι εφόσον λες πως δεν ισχύουν, παραμένουμε πάνω από όλα στα όρια του παιχνιδιού! :D :D
Τώρα όσο για τη ΝΕΣ θα ξαναπώ φίλε «περσινά ξινά σταφύλια..», ήταν τραγικό λάθος από μεριάς DC η στρατολόγηση, αλλά τώρα τι να κάνουμε, ό,τι έγινε - έγινε. Ανούσια η όποια ανάπτυξη του θέματος κατ'εμέ μιας και στα πλαίσια του πολέμου η κάθε μεριά παρουσιάζει τα γεγονότα διαφορετικά, ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο τι να το ψάχνουμε..***

Τώρα για το μέτωπο που λες και για παίχτες.. για την 54 είχες αναφέρει πως ήθελες να κάνεις «αλλαγές» που δεν πρόλαβες. Όπως αλλαγές κάνατε στον σταυρό και πιο κάτω με παίχτες όπως fowler, shark2isb κ.α. που μου διαφεύγουν και στήσατε μέτωπο μόνο από ενεργούς παίχτες, άρα σε αυτό που "κατηγορείς" τη δνδ, είστε πρωτεργάτες.

*** Βέβαια για αυτό το λόγο έχουμε το εξωτερικό να γίνεται και λίγο τζέρτζελος :rolf:

Καλά οκ με άφησες άφωνο !
Και ελπίζω να μιλάς σοβαρα , πάντως αν μιλάς σοβαρα χαιρομαι που υπάρχει ένας ανθρωπος με τρόπους που μπορώ να μιλήσω ανθρώπινα εδω μέσα πέρα απο τον ράντιξ.

Στο πρώτο σκέλος ευγε !
Ηταν το μεγαλυτερο λάθος που εκανε η φυλη μου τους το φωναζα αλλα ελεγαν έλα μωρε τωρα.. αλλα όπως εχω ξαναπει κάνατε και εσεις ενα τραγικό λαθος ( η αποψη μου καθαρα ) που στρατολογησατε αυτους τους παίκτες ήταν πολυ πιο ευκολο να τους μαζεψετε και την πάθατε σαν εμάς πάτε ένα βημα πίσω γι αυτους , το είχα πεί άλλωστε μόνο θα σας ζητάνε δεν θα σας προσφέρουν τίποτα .. ουτε φείκδεν κάνανε στο πλάνο σας , μόνο Ασε1 και αυτος πολυ πολυ ελαχιστες για τα χωρια που εχει αν θυμαμαι καλα 2 ή 3 φείκ.

Όσο για το μέτωπο ισχυει οτι η τοτε ηγεσια και με τα αβρβαρα που βγήκαν έβγαλαν σε πυρίνες μπροστά καποιους παικτες , και μελοντικά μαζεψαμε τον shark2isb και τον αξεχαστο που πάτησε διαγραφη ένα βράδυ και αφησε τον Βασιλή να πάρει ευκολα χωρια μέσα μας.
Δεν έχω λογο να το κρυψω τοτε ειχα βγαλει αμυντικο 10 πεδίων πλάνο αλλα ο χαρτης δεν ηταν έτσι αλλάξανε πολλα αυτους τους 2 μήνες , λογαριασμοι που ειχαν στειλει αμυντικα σταματησαν φαγωθηκαν κλπ κλπ και τα χωρια δεν ξαναπηραν τις αμυνες γιατι το μέτωπο άλλαζε συνεχώς πάνω και έτρεχα να το συντονήσω αμελόντας το κάτω κομματι.
Βεβαία μετα το πρώτο πλάνο σας και επιτυχημενο όπως παραδεχτηκα εδω μέσα έκανα ίσως την καλυτερη κινηση που έχω κανει στον κ36 και βρήκατε αυτο που βρήκατε στο επόμενο πλάνο. Κουράστηκα αρκετα αλλα ευτυχως είχα χρόνο και μεράκι.

Εγω γουστάρω την καζούρα του φόρουμ εφόσον υπάρχει ο στοιχειωδης σεβασμός και μέτρο .
 

DeletedUser33570

Φιλε Δημητρακι,

Ναι οπως τα λες ειναι - οπως ολοι εχω παιξει σε φυλες φαντασματα - να καλη ωρα σαν και τη δικη σας τωρα...μεταξυ σας τρωγεστε (για το ποιος την εχει Μεγαλητερη...) περισσοτερο απο την οποιαδηποτε δική μας κριτική...

Για το πρεμ τις 5.000 τις τρωω για πρωϊνο... το ξερεις οτι δεν με ενοχλει καθολου...
Οπως επισης το ξερεις οτι τειχος θα το βρισκεται παντα 20 ειτε χρειαστει 5.000πρεμ - ειτε χρειασθει50.000πρεμιουμ...τα εχουμε πει αυτα!
...επαναλαμβανεσε οταν δεν εχεις κατι ουσιαστικό να πεις και γινεσαι μετα γραφικός....

Η ουσια ειναι μια - Σας πηγαν για 8 χωρια και πηραν απο τον φιλατατο επισης DaviNci 11 χωρια!!!χαχχαχα

Εχεις να πεις κατι για αυτο?
Μαλλον Δεν εχεις... και αρχιζεις παλι την κλαψα με το πρεμιουμ...:rolf:

Το οτι λεω αυτο που βλεπω - δεν ειναι προπαγανδα... παλι στο ιδιο μετωπο - παλι στα ιδια ατομα - παλι με τον ιδιο τροπο!!

Εχεις να πεις κατι για την τακτική σας - Αφου βγαζει ματι... τι ναπω - οτι με εντυπωσιαζει...

Ενα τιποτα φιλε με μπολικο καθολου... αυτο βλεπω και αυτο αναφερω!

Εδω τον αλλο τον πείραξε το σπασιμο του τρενου...χαχαχα οτι το τρενο εσακσε 1;30 ωρα μετα την εκκαθαριστικη ΔΕΝ το ειχε δει....χαχαχα
Ετσι για την πλακα εντελως... δεν αξιζετε ρε φιλε και κατι παραπανω και δεν εχετε κανει κατι που να μας εξιτάρει...

- - - Eνημερώθηκε - - -

...εεε Να ΜΗΝ πω για το σημερινο γλεντι....μεσα στην ηπειρό σας....:rolf:

Αληθεια ποιος το σκευτηκε αυτο... εσυ ή ο Μυθοπλαστης....?

Ενταξη καταλαβαινω τον Arshavin... συνεληφθει κοιμωμενος και ξεφτιλίσθηκε....ετσι τσαντιστηκε το παιδι... και εριξε οτι ειχε και δεν ειχε...
Αψυχολογητο - αναμενομενο με τραγική καταληξη...

οι υπολοιποι ομως που σπευσαν και βαλαν 50 εκκαθαριστκες σε 1 χωριο...:rolf:

Αντε χαρακτηρισε εσυ αυτη τη φοβερη τακτική....χαχχαχαχα

Ειστε φιλε πραγματικα και με ολη τη σημασια της λεξεως.... γνωριζεις ετσι... μην φαμε και καμια ποινη ετσι στο ασχετο....

Αυριο σκατε και θα πεσει μεγαλο γλεντι παλι.... να μπορω να συμμετεχω στην καζουρα...
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Θεατς κ36 εδω.

-Ασε μας ρε Βουβουζελα που γουσταρεις την καζουρα του φορουμ και εφτιαξες τετοιο θεμα.
-Μπραβο στο Σωτηρη και σε οσους αλλους επαιξαν αμυνα.
-Μπραβο στην DnD για τα 8(;) χωρια που πηρε σε σημαντικο σημειο του χαρτη.
-Καποιος σοβαρος παικτης να ανεβασει στατιστικα και με τις 2 φυλες των τελευταιων 10-15 ημερων να δουμε πως παει ο κοσμος...

ΥΓ:Ταραχη αν ισχυει αυτο για τα 2 ακκ που εκραζες τον εαυτο σου απλα ρισπεκτ(χωρις την παραμικρη δοση ειρωνειας):clap:
 

DeletedUser33711



...την προσωπικη επιθεση που κάνεις κατα καιρους οτι σε θεωρω ως τον καλυτερο λογαριασμό τους. και πρεπει αν είσαι και καλος χαρακτήρας αλλιως δεν θα έδενες με τον Σωτηράκι που είναια δυναμία μου.....τωρα αν ειχες την μαγκια να μου κοψεις στα 2μς που έβαλα μετα απο 3 προσπαθεις χεράτα αριστο με νυκε μπροστα τοτε τι αν σου πω ρε φίλε μεγεια σου με χαρά σου αλλα μην λές οτι τα αφησες να τα πάρω στο τέλος.. οταν κανεις ντοτς κανσελ στα 10 μς......

Για αρχη μη το βλεπεις σα προσωπικη επιθεση, απλα λεω τη γνωμη μου αλλη φορα με λιγο παραπανω ενταση αλλη φορα με λιγοτερη. Ρωτα τους νεοφερμενους που "πλακωνομασταν" στον 33 και τι σχεση εχω μαζι τους. Φυσικα και δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου οτι γραφουμε εδω μεσα ειναι στα πλαισια της καζουρας του εξωτερικου.

Επισης τα ms που πηρες το ενα το χωριο και βαρεθηκα να κοψω ηταν 4 ms. Χ28 το ελαφρυ σου Χ32 ο αριστοκρατης δε θυμαμαι το πρωτο ψηφιο( εντωμεταξυ κολλουσες το ελαφρυ απο το ενα χωρια και σε 3 δευτερα επρεπε να κολλας αριστοκρατη απο το αλλο ) ... :D σε εκεινα τα χωρια εστελνε ο Putnik δυαδες αριστοκρατων, δεν ηθελα και τον putnik εκει, αμυνες δεν εμπαιναν γιατι δεν υπηρχαν οποτε προτιμησα να παρεις εσυ τα χωρια. Ας πουμε οτι δικαιωθηκαν οι κοποι σου δε λεω οτι δεν προσπαθησες , κοπιασες ειχες υπομονη κλπ.
 

DeletedUser33703

Μετά από τις μεταγραφές η ~DC~ καλώς η κακώς καταφέρνει να ισορροπήσει τα πράγματα και κάνει μία νέα αρχή .
Οπότε τα στατιστικά δεν έχουν και μεγάλη σημασία μέχρι στιγμής μιας και είμαστε στο 50-50 του χάρτη .

Τα μόνα στατιστικά που μετράνε αυτή τη στιγμή είναι τα εξής:

[SPOIL]Κ44:
Χωριά ~DC~
2301
Χωριά DnD
3

K54:
Χωριά ~DC~
2057
Χωριά DnD
58

DnD (Συνολικά χωριά στις ηπείρους των ~DC~) = 61

K45:
Χωριά DnD
2098

Χωριά ~DC~
291

K55:
Χωριά DnD
2358

Χωριά ~DC~
44

~DC~ (Συνολικά χωριά στις ηπείρους των DnD) = 335

335-61=274[/SPOIL]

Οπότε η πικρή αλήθεια είναι ότι παρά το -500 στα στατιστικά πολέμου , η ~DC~ έχει ένα αρκετά καλό προβάδισμα που είναι στο χέρι της να το εκμεταλλευτεί και να κερδίσει τον κόσμο .
Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον πάντως

Καλές μάχες να έχουμε
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Φιλε Δημητρακι,

Ναι οπως τα λες ειναι - οπως ολοι εχω παιξει σε φυλες φαντασματα - να καλη ωρα σαν και τη δικη σας τωρα...μεταξυ σας τρωγεστε (για το ποιος την εχει Μεγαλητερη...) περισσοτερο απο την οποιαδηποτε δική μας κριτική...

Για το πρεμ τις 5.000 τις τρωω για πρωϊνο... το ξερεις οτι δεν με ενοχλει καθολου...
Οπως επισης το ξερεις οτι τειχος θα το βρισκεται παντα 20 ειτε χρειαστει 5.000πρεμ - ειτε χρειασθει50.000πρεμιουμ...τα εχουμε πει αυτα!
...επαναλαμβανεσε οταν δεν εχεις κατι ουσιαστικό να πεις και γινεσαι μετα γραφικός....

Η ουσια ειναι μια - Σας πηγαν για 8 χωρια και πηραν απο τον φιλατατο επισης DaviNci 11 χωρια!!!χαχχαχα

Εχεις να πεις κατι για αυτο?
Μαλλον Δεν εχεις... και αρχιζεις παλι την κλαψα με το πρεμιουμ...:rolf:

Το οτι λεω αυτο που βλεπω - δεν ειναι προπαγανδα... παλι στο ιδιο μετωπο - παλι στα ιδια ατομα - παλι με τον ιδιο τροπο!!

Εχεις να πεις κατι για την τακτική σας - Αφου βγαζει ματι... τι ναπω - οτι με εντυπωσιαζει...

Ενα τιποτα φιλε με μπολικο καθολου... αυτο βλεπω και αυτο αναφερω!

Εδω τον αλλο τον πείραξε το σπασιμο του τρενου...χαχαχα οτι το τρενο εσακσε 1;30 ωρα μετα την εκκαθαριστικη ΔΕΝ το ειχε δει....χαχαχα
Ετσι για την πλακα εντελως... δεν αξιζετε ρε φιλε και κατι παραπανω και δεν εχετε κανει κατι που να μας εξιτάρει...

- - - Eνημερώθηκε - - -

...εεε Να ΜΗΝ πω για το σημερινο γλεντι....μεσα στην ηπειρό σας....:rolf:

Αληθεια ποιος το σκευτηκε αυτο... εσυ ή ο Μυθοπλαστης....?

Ενταξη καταλαβαινω τον Arshavin... συνεληφθει κοιμωμενος και ξεφτιλίσθηκε....ετσι τσαντιστηκε το παιδι... και εριξε οτι ειχε και δεν ειχε...
Αψυχολογητο - αναμενομενο με τραγική καταληξη...

οι υπολοιποι ομως που σπευσαν και βαλαν 50 εκκαθαριστκες σε 1 χωριο...:rolf:

Αντε χαρακτηρισε εσυ αυτη τη φοβερη τακτική....χαχχαχαχα

Ειστε φιλε πραγματικα και με ολη τη σημασια της λεξεως.... γνωριζεις ετσι... μην φαμε και καμια ποινη ετσι στο ασχετο....

Αυριο σκατε και θα πεσει μεγαλο γλεντι παλι.... να μπορω να συμμετεχω στην καζουρα...

θα σε ξεφτυλισω αλλη μια φορα εδω για να καταλαβουν και αυτοι που δεν παιζουν στο κοσμο τι ακριβως εισαι..
παμε λοιπον, η πλαναρα των παιδιων απο δνδ εσκασε σε εναν πυρηνα χωριων που ηταν μεσα τους, οι αριστοκρατες τους απειχαν απο 35 λεπτα εως 1μιση ωρα ενω το κοντινοτερο βαρυ για βοηθεια περιπου 3μιση ωρες

ο Ταραχη λεει οτι εχασα 11 χωρια στο 2ημερο του πλανου 19-20/4
http://gr.twstats.com/gr36/index.php?page=player&mode=conquers&id=516362 εδω μαλλον λεει οτι εχασα 7

επισης λεει οτι χτυπηθηκαν μονο τα 8
παμε να δουμε ποσα ειναι στην πραγματικοτητα

1ο 521|473 http://prntscr.com/avbhrr
2ο 529|477 http://prntscr.com/avbi7w
3ο 530|479 http://prntscr.com/avbigb
4ο 515|475 http://prntscr.com/avbj10
5ο 529|479 http://prntscr.com/avbjgc
6ο 529|481 http://prntscr.com/avbjp8
7ο 515|474 http://prntscr.com/avbk5c
8ο 520|480 http://prntscr.com/avbko8
9ο 525|471 http://prntscr.com/avbn69
10ο 526|475 http://http://prntscr.com/avbo0q
11ο 521|475 http://prntscr.com/avbopk
12ο 520|477 http://prntscr.com/avbpmh
13ο 513|482 http://prntscr.com/avbqvg
14ο 517|476 http://prntscr.com/avbrsd
15ο 515|476 http://prntscr.com/avbsri
16ο 514|474 http://prntscr.com/avbt4j

ενδεικτικα αναφορες απο 16 χωρια που χτυπηθηκαν...
θελω να σε ενημερωσω οτι τα λιγα χρονια που παιζω το παιχνιδακι εχω παιξει συμπαικτης ή αντιπαλους με τους καλυτερους που παιζουνε ακομα και με τους καλυτερους προπαγανδιστες του εξωτερικου εσυ δεν ανηκεις σε καμια απο τις 2 κατηγοριες

μπηκες σε βαθια νερα για σενα...:noob:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή